L'OCCITANE Radiance Scrub - skaistinamasis veido šveitiklis su šviežiais Korsikos greipfrutais

Sekmadienis... diena kai skiriu šiek tiek daugiau laiko savo kūnui ir pasilepinu: kaukės, vonia (nors nebe visuomet) ir nagai. Šį kart iš mažų pakuočių labai norėjau jums papasakoti apie L'Occitane "Fruits & Vitamin" kolekcijos šiais metais pristatytą skaistinantį šveitiklį. Šiandien ištuštinu pakuotę, ir kol įspūdžiai visiškai švieži - skubu jais pasidalinti.

"Nežinojimas - tarytum trapus. egzotiškas augalas: tik paliesk jį ir žiedas nukris."
O. Vaildas



Produktas: L'OCCITANE Radiance Scrub - skaistinamasis veido šveitiklis su šviežiais Korsikos greipfrutais
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: suteikti spindesio, lygumo, pašalinti negyvas ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nuostabus aromatas
Labiausiai nepatiko: mažokai šveičiamųjų dalelių
Tūris: 6 ml. Pilnos pakuotės kiekis - 75 ml 
Kaina: 28,00 EUR (6 ml pakuotės vertė 4,50 EUR)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Šis šviežios uogienės tekstūrą primenantis šveitiklis praturtintas šviežiai surinktais Korsikos pomelo vaisiais, kurie suteikia veido odai nepaprasto švelnumo pojūtį, lygumo ir skaistumo. Produktas išsiskiria „lyg pagaminta namuose“ formulės tekstūra. Uogienę arba džemą primenanti tekstūra, padeda atkurti natūralų odos spindesį, palieka odą lygią ir palaiko komforto pojūtį. Nedidelės sėklos lengvai pašalina nešvarumus ir negyvas ląsteles. Nedelsiant atraskite ir išbandykite gaivų ir spindintį kompleksą sukurtą veido odai puoselėti. Šveitiklis tinka visiems odos tipams.
Naudojimas: Nedidelį kiekį šveitiklio tepkite ant sudrėkintos odos, masažuokite sukamaisiais judesiais, tada nuplaukite. Naudokite 1–2 kartus per savaitę.


Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Mano turima šveitiklio pakuotė minimali, skirta pabandymui ir pažinčiai su šveitikliu. Popieriniame vokelyje įdėtas plastikinis dėkliukas su priemone. Mane čia labai žavi pakuotės dizainas - skaniai kreminė spalva, unikalūs užrašai bei skaniai pateikti vaisių paveiksliukai. Pilno dydžio pakuotėje matome standartinę kartono dėžutę ir užsukamą indelį su produktu. Dizainui naudojami lygiai tie patys elementai ir spalvinės gamos, bet kažkodėl ta mano turima vienkartinė pakuotė man atrodo daug patraukliau ir dailiau.


Kvapas tiesiog dieviškas, dieviškas! Atidarius pakuotę iš pradžių atrodė vaisinis kvapas, tačiau... pasidėjusi šalia pakuotę kažkodėl užuodžiu jazminų arbatą... ir suprask tu uoslę, kad nori. Menkai man primena Pomelo greipfrutus ir viskas.

Konsistencija. Prie patrauklaus gaminio visumos ne ką menkiau prisideda ir jo išvaizda - atidarius pakuotę matau ryškiai oranžinę masę, kuri atrodo kaip persikų uogienė. Jei nežinočiau kad čia šveitiklis - matydama vaizdą ir užuosdama kvapą susigundyčiau tikriausiai ir paragauti.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Polysorbate 20, Citrus Paradisi Fruit Extract, Luffa Cylindrica Fruit Powder, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Silica, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Rice Protein, Citric Acid, Tocopherol, Denatonium Benzoate, Parfum, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 14700


Poveikis. Šitas šveitiklis yra palyginus švelnus reikalas - uogienės konsistencijoje šveičiamųjų dalelių nėra labai daug, tad ir masažuojant ant odos šveitimas gali atrodyti švelnokas. Visgi, dalelės aštrokos ir nėra itin smulkios. Veido odą šveitiklis iš ties pakankamai gerai nušveičia - ji įgauna švelnumo, skaistumo ir šviesumo, atrodo kiek švaresnė. Tačiau įsimintiniausias be abejonės čia yra kvapas ir tekstūra! 

Šveitiklio man pakako porai kartų ir abu kartus mėgavausi kvapais ir pojūčiais, tad kodėl neįvertinau geriausiu balu? Paprasčiausiai - tai nėra pats efektyviausias mechaninis šveitiklis, jis atrodo ir kiek brangokas kokybei, kurią turime. Galiausiai - aš nebesirenku mechaninių šveitiklių ir priežastis  tikriausiai žinote. Veido odai daug sveikiau rūgštiniai, kurie nebraižo ir netampo odos porų, geriau pašalina negyvas odos ląsteles. Pabandžiau ir tikrai žinau, kad tokio šveitiklio pilnos pakuotės aš nepirksiu, kad ir kai gardžiai kvapia ar gundančiai skaniai atrodo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Kokį rekomenduotai rūgštinį šveitiklį?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesą pasakius dar per mažai išbandžiau, kad galėčiau rekomenduoti. Mano kelionį į rūgštinių šveitiklių pasaulį dar tik prasideda :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą