MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "119 Nude Beige"

Praeitą savaitę galvodama apie manikiūrą visiškai negalvojau nei apie tamsias, nei apie ryškias spalvas. Manikiūrui norėjosi kažko neutralesnio tad į rankas griebiau jau primirštos Mollon Pro kompanijos nagų laką, lakavau, jau daugmaž žinojau ko tikėtis, tačiau parodyti ir trumpai papasakoti jums norėjau.

"Nėra didesnės nelaimės kaip nežinoti savo aistrų ribos."
Lao Dze



Produktas: MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "119 Nude Beige"
Gamintojas: "Mollon Cosmetics Sp z oo". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas išlikimas
Labiausiai nepatiko: ant pakuotės nėra sudėtinių dalių
Tūris: 15 ml
Kaina: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos (galima rasti ir Lenkijos parduotuvėse)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lako formulė atspari ir labai greitai džiūvanti, praturtinta kietikiu, kuris prailgina nagų lako išlikimą iki 7 dienų. Aukštos kokybės kompnentai užtikrina idealaus tirštumo konsistenciją. Profesionalus nagų lako šepetėlis tobulai padengia laką ant plokštelės. Nesukuria dryžių. 
Naudojimas: naudokite Base Coat Nail Repair nagų lako bazę, du sluoksnius pasirinktos spalvos nagų lako ir Top Coat Quick Dry greitai džiūvantį viršutinį nagų laką.

Sudėtis: nei ant buteliuko, nei gamintojų, nei platintojų puslapyje, nei apskritai internete rasi sudėtinių dalių nepavyko. Teigiama, kad nagų lakas neturi Toluene, Formaldehyde ir DBP.


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas atrodo gana paprastas, tačiau labai tvirtas, kokybiškas. Lakas nėra brangus, tačiau paėmus buteliuką į rankas jaučiasi jo svoris, kokybė. Man patinka ir sunkesnis matinio efekto dangtelis ir akivaizdžiai storesnis stiklas. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio bei pločio, tad patiks ir siekiančioms greito efekto, ir toms, kurioms reikalingas kruopštumas. Tiksliau čia tas aukso viduriukas tarp kraštutinumų - taikoma į mases ir tai regis puikiai veikia. 

Nagų lakas vidutinio tirštumo konsistencijos, dengiasi lengvai, skirstosi tolygiai, be jokių dryžių, bėdų ar netolygumų. Niekas niekur nenuteka, netenka vargti su per sunkia konsistencija.

"119 Nude Beige" atspalvis rudas, vos vos tamsesnis nei standartinis nude, turi vos vos pilkumo. Tačiau iš esmės tai rudai nudinis atspalvis. Visiškai idealus atspalvis šiems niūriems rudeniškiems orams, na ir žinoma, tikriausiai daug tinkamesnis atspalvis darbo aplinkai nei prieš savaitę buvęs juodas manikiūras.

Vienas atspalvio sluoksnis

Kalbant apie pigmentaciją, esu pastebėjusi, kad šios kompanijos nagų lakų pigmentacija labai priklauso nuo atspalvio. Šitam nude visiškai papako vieno sluoksnio, antrasis (bandžiau ant vieno nago) nepakeitė nei spalvos intensyvumo, nesuteikė jokio akivaizdžiai matomo skirtumo.

Galiausiai norisi pasidžiaugti, kad lakas labai greitai džiūva ir palyginus neblogai laiko ant nagų. Man išlaikė visą darbo savaitę 4-5 dienas be žymesnių trūkumų. Ketvirtadienio vakare pastebėjau, jog šiek tiek apsitrynęs spalvos blizgumas ir nežymiai - nagų galiukai. Tačiau visą savaitę lakas nė negalvojo skilinėti, atsilaupyti, nusitrinti, tad mano galva atlaikė tiesiog puikiai. Tad negaliu atsidžiaugti ir Mollon PRO nagų lakų kokybe, ne tik šito, tačiau ir kitų turimų atspalvių - spalvų asortimentas puikus, išlikimas džiugina, pigmentacija tenkina, greitas džiūvimas leidžia atsipalaiduoti. Puikūs, tik kažin kodėl pastaruoju metu jų nebematau Eurokos asortimente?

Panašūs atspalviai:
NAILS INC. London "Fashion fawn" (šiek tiek tamsesnis nei Mollon PRO).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Dailiai atrodo tas lakas. O jei dar ir laikosi gerai tai iš vis puiku.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Puikūs Mollon PRO nagų lakai, bent jau tie atspalviai, kuriuos bandžiau ;)

      Panaikinti
  2. Kaip suprantu, laiko bene geriausiai iš visų jūsų bandytų lakų?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Laiko tikrai gerai, bet Essie nagų lakai man dar ilgiau išlieka.

      Panaikinti

Rašyti komentarą