ŽIEDĖ serumas nuo raukšlių

Kosmetika "Žiedė" man vis dar šiokia tokia paslaptis - bandau tik antrą kompanijos produktą ir kol kas turiu susidariusi natūralios, paprastos kosmetikos įvaizdį. Kosmetikos, kuris gaminama iš natūralių aliejų. Nesu tikra ko tikėjausi pirkdama veido serumą nuo raukšlių, tikriausiai kažkokių konkrečių lūkesčių aš neturėjau, tačiau tikėjausi, kad sugebės pagerinti odos būklę bei suteikti jai jaunatviškesnės išvaizdos.

"Žmogus, kuris tvirtai ko nors siekia, priverčia likimą nusileisti."
Michailas Lermontovas


Produktas: ŽIEDĖ serumas nuo raukšlių
Gamintojas: UAB "Gintarinė vaistinė". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: maitinti, drėkinti, suteikti elastingumo veido odai
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: efektas  
Labiausiai nepatiko: aliejus riebus ir sunkus
Tūris: 30 ml
Kaina: 12,45 EUR
Kur galima įsigyti: Gintarinė vaistinė
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Serumas nuo raukšlių.
PASKIRTIS: migdolų, nakvišų sėklų, avokadų aliejai bei santalų, šlamučių, pelargonijų, levandų, pluoštinių bosvelijų eteriniai aliejai palaiko odos elastingumą bei drėgmę, maitina ypač raukšlėtas odos vietas. Tepti aplink lūpas, akių kampučius, kaktą, pasmakrę prieš tepant veido kremą.


Pakuotė. Juodo, tamsaus stiklo buteliukas kaip ir priklauso tokio tipo priemonėms. Nežinantiems galiu priminti, kad natūralios aliejinės priemonės turėtų būti pilstomos būtent į tamsaus stiklo pakuotes, kad priemonė gautų kuo mažiau tiesioginių saulės spindulių, būtų sumažintas šviesos poveikis produktui. Buteliuko viršuje užsuktas dangtelis su labai patogia pipete. Stiklinė pipetė tvirta, stabili, dangtelis plastikininės, o spaudžiamoji pipetės dalis - minkšto silikono, tad paspausti ir pripildyti pipetę priemone labai paprasta ir lengva. Dizaino prasme gamintojai rinkosi minimalų juodos etiketės su baltais užrašais dizainą. Puošyboje panaudoti tautiniai lietuviški motyvai kurie tokie savi ir artimi, kad pakuotė tampa dar mielesnė, sava ir patrauklesnė bandymams.

Kvapas. Paprastai būna gana sunku apibrėžti tokios gausybės skirtingų aliejų kvapo darinį. Pasižiūrėjus į sudėtines dalis matome krūvą skirtingų kvapnių aliejų. Man aiškiausiai jaučiamas levandų ir pelargonijų kvapas, tačiau visuma... hmm... ji man labiausiai primena kažką tarp spygliuosių ir tujų. Įdomiai ta žmogaus uoslė veikia...

Konsistencija. Serumas iš esmės yra aliejų mišinys, tad nieko nenustebinsiu dar kart paminėdama, jog konsistencija aliejinė.


Sudėtis: aliejai (Prunus dulcis, Oenothera biennis, Persea gratissima), eteriniai aliejai (Santalum album, Helichrysum arenarium, Pelargonium peltatum, Lavandula angustifolia, Boswellia serrata).

Gaminama iš ekologiškų medžiagų.


Poveikis. Serumas labai riebus ir sunkus, ne itrštas, bet sunkus, tad aš jį galiu naudoti tik vakaro metu ir jokiais būdais ne su veido kremu. Aš apskritai nemėgstu aliejinių serumų naudoti su kremu, o šis yra vienas riebiausių mano naudotų serumų. Aliejus į odą geriasi sunkokai, ant odos paviršiaus ilgai lieka blizgaus aliejaus sluoksnis. Miegoti keliauju dar su aliejiniu veidu.

Atsikėlus ryte ant odos paviršiaus riebaliuko nelieka, tačiau jaučiasi priemonės likučiai, kuriuos norisi nuplauti. Pastebiu, kad serumas puikiai pamaitina net ir labiausiai išsausėjusią odą, suteikia komforto jausmą sausoms odos vietoms ir pagerina odos elastingumą bei jos spalvą. Tiesa, man visiškai nepasiteisino serumo tepimas aplink akis - atrodo, kad priemonė sugeba nukeliauti ir į akis, tad tai griežtai tik veido priežiūros produktas. Na ir galiausiai - tikriausiai aktualiausias klausimas - kova su raukšlėmis. Jokio žymesnio poveikio veido raukšlelėms aš visiškai nepastebiu. Elastingumas - taip, raukšlės - nea. Vertinant visumą ir visus aspektus - serumas man patinka: puikiai maitina, gerina odos būklę ir po ilgesnio naudojimo, jos elastingumą. Serumas labai riebus, tad vargiai patiks riebesnei odai, nerekomenduočiau serumo ir vasaros metui. Užtat sausiaodėms šaltuoju metų laiku gali būti tikras išsigelbėjimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Sveiki.Jau kuris laikas naudoju ŽIEDES produkcija,esu išbandziusi nemazai visokiausiu,kremu,hidrolantų ivairiu.Tiesa,be pastarujų neišsivaizduoju nei dienos.Visai nesenai susidomejau aliejiniu veido serumu.Nenusivyliau,esu patenkinta.Juo tepu visa veida.Pajauciau,kad mano oda tapo dregnesne,švelnesne.Ypatingai,geras produktas žiemos periodu.AČIŪ.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas,
      Šauni Žiedė produkcija, man vis norisi daugiau pabandyti jų priemonių. Kas jums atrodo pas juos geriausia? Kas labiausiai tiko ar patiko?
      Prašom. Aliejinis serumas puikus žiemai, bet tik sausiaodėms ;)

      Panaikinti
  2. Bandžiau žiedės serumą su keramidais - užteko pabūt porą minučių, kad smarkiai nudegintų odą. Net ir kelis kartus nuplovus, oda buvo raudona kaip virtas vėžys, smarkiai degė. Šaldžiau ledukais. Niekada nuo jokio kremo (o išbandžius jų esu tikrai nemažai) taip nebuvo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. As irgi nudegiau oda ,naudojau drekinancia veido kauke ,siaubingai paraudo ir perstejo.

      Panaikinti
    2. OHO!!!! siaubas!!!!
      Apie tokias reakcijas man neteko girdėti nuo Žiedės!
      Aveline atsiprašau, tik dabar pamačiau jūsų komentarą, tikiuosi oda pilnai susitvarkė ir buvusio pažeidimo nebejaučiate?

      Panaikinti
    3. Labai gera produkcija!

      Panaikinti
    4. Man ne viskas tinka, yra taip sau priemonių.
      Kas jums labiausiai iš Žiedės patinka?

      Panaikinti

Rašyti komentarą