Pranešimai

Rodomi įrašai nuo spalis, 2024

MAISON MAISSA PERFUMES Edition Blanche "Wood by Maissa" kvepalų eliksyras vyrams ir moterims

Vaizdas
Maison Maissa, jei dar neteko girdėti yra prabangūs prancūziški, nišiniai kvepalai, skirti tiek vyrams, tiek moterims. Ilgai dairiausi po nemažą kvepalų asortimentą ir nenorėdama įsipareigoti vienam kvapui, prieš tai jo nebandžiusi, nusprendžiau įsigyti penkių aromatų rinkinį, kuriame patys populiariausi šio gamintojo aromatai, tad kartu ir puiki proga išbandyti skirtingus kvapus ir išsirinkti mylimiausią. Kai žinai, kokie kvapai patinka, tai ir pilno dydžio buteliuką nusipirkti lengva. Tik gavusi aromatus galvojau, kad apie visus rašysiu viename įraše, tačiau pabandžiusi supratau, kad tiesiog bus per ilgas, nepatogus skaityti, tad apie antrąjį šio rinkinio aromatą, skirtą medienai.

DENTALUX Complex 3 dantų pasta su mėtų ekstraktu "Mint Fresh"

Vaizdas
Man visai patinka Lidl parduotuvės - visuomet geriausias daržovių ir vaisių pasirinkimas iš visų parduotuvių tinklų, o ir higienos perliukų esu atradusi. Tikriausiai pats geriausias litrinis skystas muilas (kainos ir kokybės santykio aspektu), patinka vonios druska. O pastarąjį kartą sugalvojau išbandyti dantų pastą iš jų brendo Dentalux. Paprastai į tokius pigius stengiuosi nesidairyti, nes baisu, kad netiks - na kas gali būti gero už tokią nedidelę kainą? Ką gi, pastą išbandžiau, nuomonę susidariau - metas pasidalinti įspūdžiais.

LUMENE Luminous Shine Hydrating & Plumping drėkinantis ir putlinantis lūpų blizgesys "3 - glossy clear"

Vaizdas
Atrodo, kad labai jau senai tinklaraštyje buvo dekoratyvinės kosmetikos? Ar čia tik man taip atrodo? Turiu dar keletą kosmetikos priemonių, apie kurias nesu pasakojusi, bet tiesa ta, kad jau senokai iki maksimumo sumažinau naujos, dekoratyvinės kosmetikos pirkimą. Jaučiu, kad man visiškai pakanka to, ką turiu, o ir šiaip, kai reikia išmesti mažai naudotas priemones, nes jau senos... širdis skauda. Visi kosmetikos produktai, kuriuos pirkau, kažkada buvo pinigai, o pinigai - kažkada buvo mano sunkus darbas ir laikas. Sąmoningiau, labiau apgalvojusi ir tik tai, ko tikrai labai noriu ar labai reikia nusiperku. Lumene lūpų blizgesį radau advento kalendoriuje - dar turiu kelis produktus ir jau pradėjau galvoti - o tai kokį advento kalendorių šiais metais? Išsirinkau, bet to, kurio norėjau jau nebėra, o pirkti tik šiaip sau nelabai noriu. Dar turiu laiko iki gruodžio - gal kas patrauklaus dar paklius į akiratį. O kol kas apie drėkinantį ir lūpas putlinantį blizgesį.

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Vaizdas
Na va, atėjo... paskutinė tendencijų dalis, kurioje dėmesį noriu skirti aksesuarams, tiksliau akiniams ir saulės akiniams. Jei galvojate, kad ši dalis yra skirta tik vasaros metui, tai noriu paprieštarauti. Tiesa, kad rudens metui akinių reikia mažiau, bet ar pastebėjote, kaip saulė akina atsispindėjusi nuo sniego? Va tomis saulėtomis žiemos dienomis saulės akinių norisi dar labiau, nei vasarą. O ir pastaruoju metu esu pastebėjusi, kad labai daug žmonių kontaktinius lęšius keičia į akinius, tad šios tendencijos aktualios visus metus. Šį kart kviečiu pasižiūrėti šaltajam sezonui skirtas akinių tendencijas. Paskutinį tendencijų įrašą šiais metais.

PRETTY COWRY "Coffee" veido ir kūno šveitiklis su kavos aromatu

Vaizdas
Pasitaiko ir taip, kad nauji bandymai, nauji ieškojimai būna nevykę. Žinoma, galėčiau nuolat pirkti tik tai, kas pasiteisino, ką jau mėgstu, bet man patinka bandyti naujus dalykus. Būna, kad nebenoriu nieko naujo ir nusiperku jau tai, ką žinau ir pažįstu, bet neretai leidžiuosi į naujų atradimų keliones ir įsigyju kažką, kas patraukė mano akį. Taip nutiko ir pastaruoju metu, kai užmačiusi įvairiausių kvapų kūno šveitiklius, sugalvojau, kad man būtinai reikia išbandyti kavos aromato. Dievinu kavą, negeriu jos daug, bet kasdienis kavos puodelis yra rytinis ritualas pradedant darbus, o savaitgaliais - lėtas ritualas. Tad įsigyjant įsivaizdavau, koks bus fainas jausmas duše šveisti odą mylimu kvapu. Ne viskas buvo taip, kaip įsivaizdavau, bet apie viską iš eilės.

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Vaizdas
Tendencijų įrašai artėja link pabaigos ir šiai dienai yra likęs vos vienas (be šios dienos). Ir greičiausiai pačiu laiku, nes ruduo jau įsibėgėja, darosi vis šalčiau ir daugumai greičiausiai jau daugiau mažiau spėjo pasirengti artėjantiems šalčiams, o ir likusios dalys skirtos tik aksesuarams. Šiai dienai kalbame apie kepures, skrybėlaitės ir visus įsivaizduojamus galvos dangalus. Kažkodėl mano paauglystės laikais, nei vasaros, nei žiemos metu nešioti kažką ant galvos buvo žiauriai nemadinga, nefaina ir lėva - net jei spigina -25 šaltis - kepurė buvo kažkas fuij... Aišku, kad dauguma įsivažiavus žiemai jas dėdavosi ir nusiimdavo tik priartėjus prie mokyklos, ar paslapčia rūbinėje, kišdavo į kuprinės gilumą, kad niekas nepastebėtų. Buvo keisti laikai, kai pagalvoji - kepurę žiemą aš nešiojau, bet kažkoks keistas jausmas visuomet būdavo... Šiai dienai man visiškai dzin, kas ką galvoja apie kepures - man šalta, aš dėviu kepures ir pirmiausia, labai svarbu, kad jos būtų šiltos, o paskui ja

NEUTROGENA Hydro Boost Water Gel Cleanser - gelinis veido prausiklis

Vaizdas
Jetus, kaip kai kurie įrašai nusitempia ir pasislenka... Šitą veido prausiklį pradėjau naudoti gegužės pabaigoje - birželio pradžioje ir vis dar naudoju kasdien, galvojau vasarą papasakosiu, bet kad ta mano vasara tokia ištaškyta buvo, čia gal labiau tinklaraščio atžvilgiu, nes apskritai turėjau labai gerą laiką vasarą, daug laiko praleidom su šeima, kelionėse ir visur, kur tik širdis geidė. Vasarą ne apie tai galvojau, bet... savaitgalį susidėliojau spalio mėnesio įrašų planą ir įtraukiau viską, apie ką planavau senai papasakoti - šitas prausiklis yra vienas tų įrašų. Tad su labai stipria, ilgalaike patirtimi ir gerai susigulėjusiais įspūdžiais skubu pasidalinti kas ir kaip.

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: rankinės

Vaizdas
Aš dar likau jums skoloje kelis tendencijų įrašus, jei tiksliai, tai lygiai tris ir visiškai natūralu, kad per mėnesį visko suspėti tiesiog neįmanoma Greičiausiai visiškai nieko baisaus į likusius įrašus pasidairyti jau spalio pradžioje, tad šiam kartui jums labai noriu parodyti rankines, kurios bus itin madingos rudens ir žiemos metu.

ZIAJA kojų gelis su kaštonų ekstraktu, skirtas tinti linkusioms kojoms

Vaizdas
Vasaros metu man labai stipriai tino pėdos, tiesiog - išeini su normaliomis, grįžti su gerokai patinusiomis. Kažkoks kosmosas! Ir be nemalonus vaizdo, kasdien kamuodavo pėdų sunkumo ir kaitimo pojūtis. Pravėsus orams kojos tinsta šiek tiek mažiau, bet vis dar tinsta. Žinau, kad žiemos metu ši problema bus reta, vasarą pats pikas. Tokias problemas reikia spręsti ir nors medicininių indikacijų nėra, bet jausmai nemalonūs. Gavau aptarimą, kad reiktų pėdas tepti kremais su kaštonu, tad ieškojau lengvų kremų ir pirmas mano variantas buvo Ziaja gelis su kaštonų ekstraktu. Tūbelė beveik baigta, tad atsiliepimą noriu palikti, jei ne šiam sezonui, tai bent ateinančiam.

#122/2024 Rugsėjo mėnesį baigiau.

Vaizdas
Prasidėjo spalis ir aš skubu pas jus su baigtomis priemonėmis ir produktais, su kuriais atsisveikinau rugsėjo mėnesį. Kaip visuomet tokiose įrašuose sudėlioju galutines nuomones apie kiekvieną priemonę. Tad žiūrim.