DIEGO DALLA PALMA švelnus micelinis pienelis

Penktadienio vakaras, ir aš vėl sėdu prie blogo. 😊 Labai norisi kažkaip pasivyti viską, apie ką aprašyti vėluoju, pamiršau ar užmečiau ir žinoma apie tai, ką naudoju bet niekaip neaprašau. O pakuotės tai tuštėja! 😃 Micelinį pienelį iš Diego Dalla Palma radau Eurovaistinės grožio dėžutėje, tačiau tik visai nesenai pradėjau naudoti. Naujas atradimas mano bloge! Nerealiai džiuginantis atradimas!

"Meilė neverčia pasaulio suktis. Ji yra tai, dėl ko sukasi pasaulis."
F. Džonsas



Produktas: DIEGO DALLA PALMA švelnus micelinis pienelis
Gamintojas: "diego dalla palma" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: pašalinti odos nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyvus valymas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai šiek tiek bambėčiau dėl kainos
Tūris: 250 ml (aš turiu mini 50 ml pakuotę)
Kaina*: 23,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė 
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Odos nešvarumus pašalinantis micelinis pienelis. Švelnus micelinis pienelis, specialiai sukurtas giliam ir švelniam odos valymui. Subtiliai pašalina veido ir akių makiažą, palikdamas pakankamą drėgmės kiekį ir užkirsdamas kelią sausinančiam kieto vandens poveikiui. Oda lieka švelni ir gaivi. Tinka visų tipų odai.

Veikliosios medžiagos:
- „Hydramoist“  – suteikia drėkinantį ir valantį efektą;
- hialurono rūgštis – drėkina ir lygina;
- aminorūgštys – būtinos kolageno, elastano ir alfa keratinui suaktyvinti;
- alfa lipoinė rūgštis –išsiskiria oksiduojančiomis ir apsauginėmis savybėmis.

Naudojimas: Naudokite vakare. Švelniais sukamaisiais judesiais pašalinkite nešvarumus ir makiažo likučius. Riebalų pašalinkite perteklių gaivinamuoju toniku.


Kaip visuomet, visus įrašus pradedu nuo pakuotės. Mano pakuotė nėra pilno dydžio, tačiau nuo realios pakuotės mažai kuo skiriasi - plastikinis baltas buteliukas su keliais užrašais minimalistinio, itin švaraus dizaino. Man tokia išvaizda patinka - paprasta ir aišku. Atsukus buteliuko dangtelį randame paprasčiausią angą be jokių dozavimo įdėklų - nelabai patogu pienelį pilti lauk iš tokio tipo angos. Tačiau esu beveik įsitikinusi, kad pilno dydžio buteliukas turi dozavimo angą, tad ir naudoti turėtų būti gerokai patogiau.

Kvapas stiprokas, tačiau neaštrus. Lengvas, kosmetinis aromatas be jokių konkrečių užuomenų. Valantis veidą aiškiai jaučiamas.

Konsistencija. Baltos spalvos produktas standartinio veido pienelio konsistencijos, galbūt galima prilyginti itin lengvam veido kremui.


Sudėtis: Aqua, Isohexadecane, Hydrogenated Polydecene, Poloxamer 184, Glycerin, Polysorbate 60, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Arginine, Limnanthes Alba Seed Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Yeast Extract, Tyrosine, Phenylanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Threonine, Valine, Lysine, Histidine, Glycine, Isoleucine, Leucine, Serine, Alanine, Proline, Tropolone, Tocopherol, Parfum, Phenoxyethanol, PPG-15 Stearyl Ether, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Lecithin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Mannitol, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Sodium Phytate, Sodium Cocoyl Glutamate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Sucralose.
  

Poveikis. Nors mano veido odos tipas yra sausas ir gamintojai visuomet rekomenduoja jo valymui rinktis pienelius. Tačiau iki šiol, kad ir kaip bandžiau su jais susidraugauti, mano draugystė nebuvo sėkminga. Galiausiai net ir retas micelinis vanduo man iš tiesų įtiko. Regis šiandien supratau, kad mano produktas iš tiesų yra micelinis pienelis, derinantis savyje micelinio vandens savybes ir pienelio konsistenciją. Diego Dalla Palma pienelis yra tikras stebuklas. Jis puikiai valo ne tik veido makiažą, bet ir blakstienų tušą! Maloni kreminė konsistencija gula ant veido ir vos prisietus nuvalo absoliučiai viską! Aš sužavėta! Ir tikriausiai galėčiau truputį pabambėti dėl priemonės kainos, tačiau palaukus akcijų tikriausiai su mielu noru imsiu ir pilno dydžio micelinio pienelio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Vat nezinojau apie tokio produkto buvima. Manau geras pasirinkimas sausai odai. Gal irgi reikes kada isbandyti.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą