L'OREAL Paris "Paradise Extatic" 2in1 blakstienų tušo pagrindas su blakstienas stiprinančiu serumu

Aš nemėgstu blakstienų tušo pagrindų, tiesiog nemėgstu. Man nepatinka tepliotis pagrindu, tuomet dar dengti tušu, gal todėl, kad anksčiau naudoti praimeriai buvo keistokos konsistencijos, ant jų padengus tušo jis vistiek persimatydavo ir galiausiai rezultatas atrodydavo mažų mažiausiai keistai? O gal dėl to, kad iš tušo visuomet tikiuosi to tobulai ilgų ir tankių blakstienų efekto ir visai nenoriu papildomos priemones, kuria lyg ir neskauda naudotis, tačiau erzina. Jau senai suvokiau, kad tokio tipo produktai paprasčiausiai ne man, o kur dar melagingi pažadai, kai visi jie kaip susitarę žada sustiprinti blakstienas ir paskatinti jų augimą - niekada neaugina, tad bandai vis naują, kol galiausiai nusprendi, kad bus gana ir poros blakstienų tušo sluoksnių. L'Oreal tušo pagrindo aš nepirkau, kažkada gavau testavimui ir išbandžiau, o šiandien apie mano įspūdžius.

"A lash and a wink, gets you further than you think."



Produktas: L'OREAL Paris "Paradise Extatic" 2in1 blakstienų tušo pagrindas su blakstienas stiprinančiu serumu
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: padeda suteikti didesnės apimties
Labiausiai nepatiko: sudėtyje nemažai žalingų ingredientų, kurie ilgesnio naudojimo metu gali silpninti blakstienas
Tūris: 7,2 ml
Kaina*: 12,35 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Pamirškite priklijuojamas blakstienas! Ši blakstienų tušo bazė iš L'Oreal leis išgauti natūralų ir stulbinantį tikrų blakstienų efektą - ilgesnių, sveikesnių ir tankesnių!

Savybės:
- Paradise bazė maitina blakstienų plaukelius, suteikdama elastingumo ir saugodama nuo neigiamo blakstienų tušo poveikio;
- Produkto sudėtyje yra natūralių ingredientų, tokių kaip jojoba aliejus, kurie ne tik maitina plaukelius, bet leidžia padidinti blakstienų vizualią apimtį ir ilgį;
- Šepetėlis ypatingai minkštas, o produkto tekstūra kreminė, lengvai pasiskirstanti, todėl priemonę naudoti bus itin komfortiška!
Naudojimas: nuėmę dangtelį tolygiai skirstykite priemonę ant blakstienų Z raidės formos judesiais. Kiek palaukę galėsite skirstyti blakstienų tušą.


Pakuotė. Balto kartono dėžutė su visa informacija bei šiek tiek vaizdinės medžiagos kaip turėtų atrodyti blakstienos prieš bei po tušo pagrindo. Viduje labai paprasta Paradise tušo formą ir dizainą atkartojanti tūbelė su priemone. Dizainui pasirinkta balta spalva su akcentuojančiomis auksinėmis detalėmis.

Praimerio šepetėlis nailoninių šerelių, gana didelis su šiek tiek susiaurėjančia forma ties galiuku. Tiesą pasakius jis kiek per didelis padengti apatines ar trumpesnes blakstienas, tačiau puikiai tinka greitam darbui. Tik va su trumpesniais plaukeliais tikrai reikės šiek tiek kantrybės ir kruopštumo norint gražiai bei tolygiai padengti.

Kvapas. Šiek tiek primena blakstienų tušo, tik man pasirodė silpnesnis ir dar greičiau išgaruojantis.

Konsistencija. Baltos spalvos praimeris primena tirštoką blakstienų tušą.


Sudėtis: Aqua, Polybutene, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba/ Beeswax, Copernica Cerifera Cera/ Carnauba Wax, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Ethylenediamine/ Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Disodium EDTA, BHT, Rosa Canina Fruit Oil, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Propyl Gallate, Citric Acid.


Poveikis. Pirmiausia labai noriu pabrėžti, kad praimeris prisižadėjo stiprinti blakstienas, lyg ir netiesiogiai užsimenama apie natūralių blakstienų didesnį ilgį - tad tikriausiai ir spartesnį jų augimą. Taigi ši priemonė turėtų būti ne tik blakstienų praimeris, tačiau ir serumas, skatinantis jų augimą, stiprinantis blakstienas ir suteikiantis joms elastingumo bei apimties. Priemonę naudodama pakankamai ilgą laiką noriu pabrėžti, kad jokio kondicionuojančio poveikio ji tikrai neturi: mano blakstienos per naudojimo laikotarpį netapo nei ilgesnės, nei tankesnės, nei elastingesnės, nei stipresnės, nei dar kažkuo kitokios. Atvirkščiai, noriu pažymėti, kad peržiūrėjusi priemonės sudėtines dalis manau, kad ilgą laiką naudojamas pagrindas, dėl sudėtyje esančių nesaugių ir žalingų ingredientų, gali jas dar labiau susilpninti, išsausinti... Tarkim Alcohol Denat priemonės sudėtyje skirtas mažinti produkto klampumą, tačiau naudojimo metu gali dirginti akis, sausinti odą ir plaukus, pažeisti apsauginį barjerą ir odos ląsteles. Ir tai tik vienas iš žalingų serumo ingredientų. Perkant šį produktą nereiktų tikėtis kad jis stebuklingai užaugins natūralias blakstienas, naudoti reiktų atsargiai ir geriau gana trumpais periodais.

CENTRE: praimeris ant nuogų blakstienų

Nuotraukoje viršuje matote praimerio poveikį blakstienoms naudojant vieną ir tą patį tušą (paspaudus ant nuotraukos ji pasididina). Turiu pastebėti, kad pagrindas lengvai pasidengia ant blakstienų nenutepliodamas odos aplink akis - didelio kruopštumo man regis jam nelabai reikia, mat net ir labai skubant, kelis kartus perbraukus blakstienas praimeriu, rezultatai mane džiugina. Visgi, turiu pastebėti, kad kaip ir su kiekviena priemone, geresni rezultatai išgaunami dengiant kruopščiai ir atsargiai. Praimeris iš ties suteikia blakstienoms daugiau tankumo ir apimties, jų nesulipindamas. Jos šiek tiek įgauna ir ilgumo, tačiau man regis tankumas čia yra pagrindinis ir ryškiausias efektas.

Blakstienų tušo pagrindas originaliai lyg ir yra skirtas naudoti su Paradise Extatic tušu, tačiau ir su kitais nesipjauna, gerai sulimpa ir nesusigumuliuoja. Kaip blakstienų pagrindas veikia neblogai, didesnių ir tankesnių blakstienų efektas mane džiugina, tačiau nepaisant to, nemanau, kad tokią priemonę naudočiau nuolat dėl sudėtinių dalių ir savo "didelės meilės" blakstienų tušo praimeriams.

Ar jūs naudojate blakstienų tušo praimerius? Ar iš jų tikitės blakstienų augimo skatinimo? Ar atsižvelgiate į sudėtines dalis? O gal jau radote savo mylimiausią?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Šito dalykėlis irgi negaliu nepakomentuoti: gal ir tu prisimeni tokį dvipusį juodą-baltą Maybelline tušą, kur pirma pastorini baltų sluoksniu, o po to "nuspalvini" juodai?
    Kiek pamenu, tai efektas neblogas gaudavosi, bet labai daug "žaisti" reikėdavo, kad tolygiai padengtum juodu tušu.
    Šiaip visai sudomino šis gaminys, nes laaabai norisi storų blakstienų. Bent prie kokios progos...
    Gal palauksiu kokios akcijos ir pabandysiu įsigyti.
    Labai ačiū už įdomias apžvalgas. Nuoširdžiai rašau, kad tikrai įdomu skaityti!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oij, ačiū labai už komentarą :) Smagu, kad mano įrašai jums naudingi ;)
      Pamenu, tikrai pamenu tą tušą! Rašydama apie įrašą, būtent apie tą tušą ir galvojau :D Tai va su šituo pagrindu viskas daug daug lengviau nei su anuo tušu, lengviau padengti tolygiai ir daug greičiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą