BURT'S BEES "Pomegranate" 100% natūralus drėkinantis lūpų balzamas su granatų aliejumi

Šiandien sekmadienis ir šiokia tokia maišatis namuose jaučiasi nuo pat ankstyvo ryto. Penktadienį mano vaikas susirgo vėjaraupiais, tačiau gana ramiai priėmė naujus potyrius. Tiesą sakant jam svarbiau buvo nusidažyti taškeliais su mylima žalia spalva (briliantine žaluma), negu kankinantis niežulys. O ir savaitgalis prabėgo gana ramiai - vaikas stengėsi nesikasyti vandeningų pūslelių, kad ir kaip niežulys erzino odą. Tik po miegelio pastebėdavau tai vieną tai kitą nudraskytą šašelį, tačiau iš esmės viskas ne taip jau blogai. Bet namuose šiokia tokia painiava... aš ruošiuosi į darbą, o vyras pasiryžo slaugyti sūnų ir likti namie bei kiek įmanoma padirbėti iš namų. Galbūt kitoje situacijoje namie likčiau aš, tačiau tik ką pradėjau dirbti ir pasiimti nedarbingumą dabar nebūtų pats geriausias sprendimas... Visą dieną bandau susitarti su mažuoju dėl ateinančios savaitės ir mamos išleidimo į darbuką, bet reali situacija bus aiški tik ryt ryte. Pasiruošusi naujai savaitei skubu bent vieno įrašo paruošimui ir į blogą - standartiškai jau nuo ryt jie gali būti kiek retesni, o dar kai vaikas negaluoja, tikėtina, laiko liks gerokai mažiau. Šį kart savo rankose laikau įrašo žvaigždę - Burt's Bees balzamą su granatais bei vėlyvo pavasario nuotraukas su rožinėmis tulpėmis.

"Nėra prasmės prisiminti praeitį, jei ji neturi įtakos dabarčiai."
Č. Dikensas


Produktas: BURT'S BEES "Pomegranate" 100% natūralus drėkinantis lūpų balzamas su granatų aliejumi
Gamintojas: "Burt's Bees". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: maitinti ir drėkinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai matau trūkumų tik kelias smulkmenas (keli vidutinio saugumo ingredientai ir Lietuvoje pakankamai sunku įsigyti, nors įmanoma)
Tūris: 4,25 g
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Burt's Bees, lookfantastic, feelunique, Boots
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Sudrėkinkite ištroškusias lūpas su antioksidantais kupinu granatų aliejumi prisotintu lūpų balzamu. 100% natūralus, saldus, granatų kvapo balzamas drėkina sausą lūpų odą. Kompaktiško dydžio pakuotė tilps tiek nedidelėje kišenėje, tiek mažoje rankinėje, kad galėtumėte sudrėkini lūpas bet kur ir bet kada. 
Naudojimas: padenkite lūpų balzamo taip dažnai, kaip reikia. Nepamirškite lūpų drėkinti sausomis, šaltomis ir vėjuotomis aplinkos sąlygomis.


Nedidelė, kompaktiška lūpų balzamo pakuotė forma ir principu labiausiai primena sausus klijus: išsukamas produktas ir mažytis dangtelis šiek tiek skiriasi nuo rinkoje esančių daugumos lūpų balzamų. Mano akis džiugina ryškiai rožiniai intarpai su geltonos spalvos pakuotės fonu, nors puošybos elementų čia maža, bet ta rožinė nuteikia maloniai  -galbūt dėl to, kad ši pakuotė keliavo su manimi į Turkijos komandiruotę, pragyveno visą vasarą ir kelia iš ties malonius prisiminimus.

Kvapas. Kuo kvepia granatai? Turkijoje gėriau šviežutėles granatų sultis ir mačiau krūvą ant medžių kabančių šviežutėlių vaisių, tačiau man vis dar sunkoka aprašyti granatų kvapą. Nesu tikra, kad jis ir yra granatų - kvepia tiesiog lengvai vaisiškai ir turi tą lūpų balzamo kvapą.

Konsistencija rieboka ir sunkoka, tačiau nuo kūno šilumos lengvai slysta ir tirpsta ant lūpų paskleisdama produktą. 


Sudėtis: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Lanolin, Aroma (Flavor), Punica Granatum (Pomegranate) Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Canola Oil, Carmine, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Citral, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Lūpų balzamas nėra besvoris ir nejaučiamas, netgi priešingai - pasitepus ant lūpų aiškiai jaučiasi riebokas balzamo sluoksnis, tačiau sunkumo ar lipnumo balzamas neturi. Priemonę teko išbandyti tiek karštomis sąlygomis, tiek spaudžiant stipriam šaltukui ir norisi tiesiog dar kartą pabrėžti, jog tai geriausias lūpų balzamas ever! Pirmiausia jis tiesiog tobulai gerai sudrėkina saulės išsausintą lūpų odą ir pamaitina šalčio ir vėjo nugairintas iki perštėjimo lūpas. Balzamas itin greit suteikia malonų palengvėjimo jausmą, o ir tepliotis kas pusę valandos visai nereikia. Užtenka 3-4 kartų per dieną ir lūpos nuolat atrodo ir jaučiasi sveikai drėgnos, dingsta bet kokie pašerpetojimai ar pasausėjimai. Nors balzamo kaina kiek aukštesnė nei rinkos vidurkio, tačiau nsuipirktos tūbelės užtenka labai ilgai, balzamas senka lėtai ir suteikia maksimalią naudą net ir lepniausioms lūpoms. va pavyzdžiui, mano lūpų oda visuomet greičiau nei veidas sureaguodavo į šalčius ar saulę, tačiau naudojant balzamą aš jau senai pamiršau ką reiškia išsausėjusi, suskeldėjusi ar perštinti lūpų oda. Superinis! Bet kurio kvapo ir aromato!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

Rašyti komentarą