DERMO FUTURE Volume Lips Booster Intensive Hyaluronic Lip Injection - intensyvaus poveikio hialurono užpildas lūpų putlinimui

Būna, pasitaiko, užsinori pasekti instagramo madomis ir turėti putlias lūpas, tačiau pasiryžti kažkokioms putlinimo procedūroms su adatomis ir ilgalaikiais rezultatais nesinori. Va ims, ir nepatiks, o kas tada? Net ir turėdama laisvų pinigų aš tokioms procedūroms jų neleisčiau, tiesiog, visas tas išpūstas burbulas ne man. Tačiau pamačiusi parduotuvėje lūpas putlinančią priemonę, kuri turėtų prilygti lūpų putlinimo procedūroms injekcijų pagalba! Skamba kaip iš fantastikos skyriaus, tad visai susigundžiau išbandyti. Ar gali kosmetikos priemonė, tiesiog lūpų balzamas atstoti injekcijomis pasiektus rezultatus? Va va, mane irgi labai sudomino, tad įsigijau ir nusprendžiau pabandyti.

"Beždžionė kai kuo pranašesnė už žmones: kai beždžionė žiūri į veidrodį, ji mato beždžionę."
Malcolm de Chazal



Produktas: DERMO FUTURE Volume Lips Booster Intensive Hyaluronic Lip Injection - intensyvaus poveikio hialurono užpildas lūpų putlinimui
Gamintojas: "Tenex" Sp.zo.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: paputlinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: palygina raukšleles
Labiausiai nepatiko: labai akivaizdaus lūpų didinimo nėra
Tūris: 12 ml
Kaina: 6,33 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Magiškas intensyvaus poveikio hialurono užpildas lūpoms yra alternatyva invaziniam lūpų apimties didinimo metodui. Dėl jo poveikio, per penkias minutes Jūsų lūpos bus didesnės, putlesnės ir sudrėkintos. Revoliucingos formulės dėka yra galimybė greitai, be jokių invazijų (be chirurginių operacijų) džiaugtis vizualiai matoma didesne lūpų apimtimi ir tobula jų firma. Padidinto poveikio, tankesnės struktūros hialurono rūgštis suteiks Jūsų lūpoms purumą bei sudrėkins jas, o smulkias raukšles tiesiog išlygins. Gaminio poveikis nejuntamas, nėra skausmingo deginimo arba dilgčiojimo pojūčių.
Naudojimas: Preaparatą ant lūpų tepkite kelis kartus per dieną, po to, kaip preaparatas įsigeria, galite naudoti savo mėgstamus lūpų dažus arba blizgesį. Norėdami,, kad poveikis būtų stipresnis, naudokite ir vakare prieš miegą, ir ryte, prieš išeidami, po to, kai atliksite švelnų pilingą. Praėjus kelioms minutėms po pirmojo panaudojimo, lūpos tampa putlesnės, sudrėkintos, atgauna spalvą. Naudojant preaparatą 28 dienas, lūpos įgauna didesnę, putlesnę apimtį.


Pakuotė. Ryškiai rožinė kartoninė dėžutė pirmiausia pagavo mano žvilgsnį, tačiau tikriausiai dar labiau atkreipiau dėmesį į lūpų paveikslėlius, rodančius prieš ir po - rezultatai tai oho-ho kokie įspūdingi atrodo! Viduje randu baltą plastikinę tubelę su nupaišytu švirkštu - atrodo įtikinimai. Kirstas tubelės antgalis toks pat plastikinis, tačiau kietas, tūbelė minkšta ir lanksti. Su tokiais parametrais išspausti produktą nesunku, bet padengti ne tobuliausias variantas: nusiteplioja ir antgaliukas, reikia nuolat jį valyti, o ir dengiasi ne taip smagiai, jei angtalio plastikas būtų bent kiek minkštesnis.

Kvapas man pasirodė kiek keistokas. Čia nerasime tradicinių lūpų priemonėms vanilinių, vaisinių ar gėlinių kvapų. Man kvepia tiesiog gaiviu kosmetiniu aromatu.

Konsistencija kreminė. Tiesą sakant labiau primena lengvo veido kremo konsistenciją, negu lūpų balzamo - putlintojo tekstūrą.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglycerol-3 Polyricinoleate & Sorbitan Isostearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Magnesium Sulfate Heptahydrate, Collagen, Parfum, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Triisostearin, DMDM Hydantoin, Aqua (and) Propylene Glycol (and) Capsicum Frutescens Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Benzyl Nicotinate.


Poveikis. Pirmą kart su dideliu džiaugsmu puoliau bandyti putlintojo ir buvo kiek keistoka: pirmiausia priemonė dengiasi keistai, palikdama baltą spalvą ant lūpų, netolygiai pasiskirstydama - norint tolygiai padengti man vis prireikdavo pirštų ar šepetėlių pagalbos, tačiau to pasekoje aš nuvalydavau dalį produkto. Galiausiai pradėjau tiesiog padengti kiek įmanoma tolygiau ant lūpų ir palikti tas penkias minutes, kol putlintojas veikia. Užtepus ant lūpų jaučiu labai labai silpną ir lengvą dilgčiojimą čia vienoje, čia kitoje lūpų vietoje, tačiau nieko itin aiškaus. Lyg ir galima gamintojo pažaduose rašyti "be dilgčiojimo", tačiau tai nėra visiška tiesa - šiek tiek jaučiasi. Per 5 minutes didžioji dalis priemonės susigeria į lūpų odą, likučius aš tiesiog įmasažuoju pirštais arba kelis kartus tarpusavyje suspaudžiu lūpas, kad likučiai nebūtų matomi ir visiškai tolygiai pasiskirstytų.


Na ir ką, po prabėgusio laiko skubu tikrinti rezultatus veidrodyje, tačiau mano lūpos nėra akivaizdžiai dvigubai didesnės, ką mačiau ant dėžutės esančiame paveiksliuke. Atidžiau tyrinėdama matau, kad smulkios odos raukšlelės išsilygino, lūpos tapo šiek tiek putlesnės, na gerai ir vos vos vos didesnės apimties. Tikriausiai geriausiai tai matosi ant viršutinės lūpos, kuri pas mane kiek mažesnė nei apatinė. Net ir po kelių, ir po keliolikos kartų mano rezultatai visuomet lieka tokie patys: putlumas ir vos matoma didesnė apimtis, bet tai nėra rezultatas, kuris gali prilygti lūpų putlinimui adatos pagalba. Na tikrai ne!

O ir rezultatai nėra ilgalaikiai - po kelių valandų lūpos vėl atrodo taip pat, kaip prieš "putlinimą". Tikriausiai tai reiškia, kad norint putlesnių lūpų su šio produkto pagalba reiktų tepliotis kas kelias valandėles... Žaidimas ir žaisliukas - visai smagu jei reikia kokiai progai, bet šiaip - ar tikrai verta žaisti? Nežinau, mano atveju tai ne - neturiu kompleksų dėl lūpų, tad putlinimo kaip ir nereikia. Kita vertus išbandyti buvo labai smagu - priemonė tikrai veikia, tik akivaizdu, nėra tokia efektyvi, kokią prižadėjo gamintojas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

Rašyti komentarą