WET n WILD Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick - skysti matiniai lūpų dažai "E922B Coral Corruption"

Rinkdamasis kokią Wet n Wild kosmetiką bandyti, aš rėmiausi užsieniečių patarimais ir tas stipriausias, kuris ir nulėmė šių lūpų dažų pasirinkimą buvo Jessica Brown filmukas, kuriame mergina intensyviai gyrė dažus, lygino juos su Oprah matiniais lūpų dažais ir džiaugėsi labai geru kainos ir kokybės santykiu. Ar galėjau atsispirti pagundai neišbandyti? Juolab, kai prieš kelis metus sekiau kiekvieną Jessicos filmuką ir pasitikėjau jos nuomone visu 100%? Tikrai ne, dažus, kaip ir kelis kitus jos rekomenduojamus produktus įsigijau, bet ne viskuo, oij ne viskuo esu patenkinta, kad ir šiais dažais. Iš atsiliepimo turėjo būti bent stiprus 4-vertas, tačiau galiausiai jis man pasirodė nevertas nė 2... Apie viską iš eilės.

"Skaudžiausia pripažinti, kad patys esame vienintelė visų mūsų nelaimių priežastis."
Sofoklis



Produktas: WET n WILD Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick - skysti matiniai lūpų dažai "E922B Coral Corruption"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" JAV. Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: prasta kokybė
Tūris: 6 g
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Skysti lūpų dažai gerai dengia lūpas pasirinkta spalva ir pigmentiniu matiniu sluoksniu, nedžiovina lūpų. Priemonė sukuria matinio atspalvio švytinčių lūpų efektą.


Pakuotė kiek storesnė ir trumpesnė nei įprasto dydžio skystų lūpų dažų pakuotės. Pagaminta iš skaidraus, tvirto kokybiško plastiko su juodu užsukamu dangteliu. Atrodo iš ties gerai, tik manęs visai nežavi priemonės dizainas - užrašai ir merginos siluetas su ragais toks praėjusio dešimtmečio akcentas... Tačiau tai tik smulkmenos ir detalės. Lūpų dažų aplikatorius ant trumpesnio kotelio, todėl duoda geresnė kontrolę. Minkštų šerelių aplikatoriaus galvutė išgaubta, o galiukas smailėjantis. Šie aspektai leidžia lengviau ir tiksliau padengti priemonę lūpų kontūre.

Kvapas. Natūralus ir neutralus - sudėtyje gamintojas nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų.

Konsistencija lengva, lyginant su kitais skystais matiniais lūpų dažais ir sakyčiau labai plonai dengiasi ant lūpų.


Sudėtis: Isododecane, Cyclopentasiloxane, Octyldodecanol, Trimethylsiloxysilicate, Disteardimonium Hectorite, Hydrogenates Polycyclopentadiene, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Triacontanyl PVP, Propylene Carbonate, Silica Dimethyl Silylate, VP/ Eicosene Copolymer, Polyethylene, Copernicia Cerifera Wax, Phenoxyethanol. Phytosteryl Macadamia, Sorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Tocopherol.
May contain: CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 15850, CI 73360, CI 42090, CI 15985.

Netestuota su gyvūnais, bent jau taip parašyta ant pakuotės. Tačiau po pastarosios informacijos apie kosmetikos pardavinėjimą Kinijoje, vargu ar kompanija begali dėti ant priemonių "Cruelty Free" ženkliuką.


Poveikis. Pirmiausia noriu pabrėžti, kad šie dažai dengia labai labai plonu, neįprastai plonu tokioms priemonėms sluoksniu. Viena vertus - tik padengus dažai ant lūpų jaučiasi patogiai, tačiau kita vertus - dažantis reikia kelis kartus perbraukti lūpas, kitaip tariant pasluoksniuoti, kad spalva pasidengtų tolygiai ir nepersišviestų lūpos. Ne kažką - mes kalbame apie matinius lūpų dažus, kurių pigmentacija prasta ir formulė keistoka... Tik padengus, apie dvidešimt minučių ant lūpų beveik nieko nesijaučia, tačiau apie 40 minutę nuo padengimo jau imu jausti lūpų sausumą, o po valandos apima toks keistas jausmas, kad mano lūpos nusėtos sausais gumuliukais, jas tempia, jos jaučiasi pudriškai sausos. Jausmas ne pats maloniausias...

"Coral Corruption" atspalvį rinkausi tikėdamasi gražaus koralinio atspalvio, tačiau tai tikrai ne koralas. Greičiau rudai oranžinis, rudeniškas, nors prie ryškesnio apšvietimo prasimuša ir ryškiai rožinė spalva. Įdomus atspalvis ir man jis toks rudeniškas, toks šiltai oranžinis, kad norėčiau juo dažytis ir dažytis...


...tačiau negaliu. Atspalvis iš tiesų matinis, tačiau dažų išlikimas mane erzina, žiauriai erzina! Po poros valandų lūpos jau atrodo tragiškai - suskilinėja ties centru ir ima ryškėti tarsi nepadažyti spalvos lopinėliai, lūpų raukšlelės irgi pasirodo visiškai be spalvos. Spalvą jau po poros valandų norisi atnaujinti, persidažyti lūpas ir taip visą dieną... O jei valgau - iš viso visus dažus nuvalgau ir lieka tik jų kontūras aplink...

Man visiškai nepatinka dažų kokybė ir nuoširdžiai nesuvokiu, kodėl šie dažai turi tiek daug pagyrimų? Kokybė tikrai prasta, dažai nesilaiko, nemaloniai sausina lūpas, greit suskilinėja, negražiai nusigumuliuoja, nusivalgo... Na ir kas, kad dažai pigus? Ar tikrai verta pirkti kad ir pigius dažus, kai darai kompromisus jų kokybei? Mano atsakymas - ne!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Bet spalva labai jums tinka. Gaila, kad pati priemonė netikusi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Spalva nereali, bet kokybė... neverta bandymų. Vis paimu kurią dieną, pasidažau, dienos eigoje pasinervinu dėl pojūčių ir vis pabėgančios spalvos ir vėl į stalčių iki kito karto. Ir tik dėl spalvos :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą