AVON Mark. Big Colour Shadow Stick - akių šešėlių pieštukas "Slate"

Man patinka lengvi kosmetikos sprendimai, ir kuo toliau, tuo labiau. Jei anksčiau būdavau nieko prieš prie makiažo praleisti ir valandą, tai šiuo metu man reikia 5 minučių kasdieniam arba 15 minučių kiek rimtesniam makiažui - greitai ir paprastai. Kai dažausi šešėliais, dažniausiai noriu vienos spalvos su itin greitu padengimu. Tikriausiai dėl to man labai patinka pieštukiniai šešėliai, kuriuos padengti pakanka vieno brėžimo, o paskirstyti - paprasčiausiai pirštu. Dar balandį, peržiūrėdama kosmetiką atradau bloge retai rodytus pieštukinius Avon Mark. šešėlius ir pagalvojau, kad būtų šauni proga apie juos šiek tiek papasakoti, ypatingai šiuo metu, kai naujos kosmetikos pas mane nėra.

"Protingai kalbėti sunku, o protingai tylėti dar sunkiau."
K. N. Bouvis



Produktas: AVON Mark. Big Colour Shadow Stick - akių šešėlių pieštukas "Slate"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkšta konsistencija
Labiausiai nepatiko: sklaidomas stipriai gumuliuojasi
Tūris: nenurodytas
Kaina: 5,60 EUR 
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Akių makiažo pieštukas. Nebrėžkite vidinėje blakstienų pusėje.


Pakuotė. Standartiškai kompanijos kosmetikos gaminiams, priemonė atkeliauja kartoninėje pakuotėje. Šios linijos gaminių dizainai juodai balti: juoda pakuotė ir balti užrašai, daug itin skurdžių (vos keli žodžiai), užtat daugybe skirtingų kalbų. Viduje produktas pieštuko pakuotės, juodo korpuso su baltu plastikiniu dangteliu - nepasakyčiau, kad labai gražus ar kažkuo išskirtinis - pieštukas, kaip pieštukas.

Kvapas neutralus, produktas nepakvėpintas, tad kvepia stipriausiai mediena.

Konsistencija minkšta, kreminė, drėgnoka.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Paraffin, Cyclohexasiloxane, Cetyl Acetate, Propylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, PEG-6 Beeswax, Polybutene, Hydrogenated Castor Oil, Ozokerite, Acetylated Lanolin Alcohol, Ceresin, Nylon-12, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Ethylene/ Methacrylate Copolymer, Polyethylene, Isopropyl Titanium Triisostearate.
May contain: Mica, CI 77891, CI 75470, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77007, CI 77288.


Poveikis. Nors priemonės konsistencija atrodo labai faina, kreminė, minkštutė ir regis bus labai patogi naudoti, tačiau taip nėra. Padengus šešėliai dedasi pakankamai storu, ryškiu sluoksniu, atrodo, kad ir pigmentacija gera. Tačiau bėda yra išsklaidymas - niekad neišsklaidyta spalva neatrodo gerai ties kraštais, norisi truputį ją sulieti. Ir va čia, sklaidant visas spalvos intensyvumas dingsta, pati spalva netolygiai nusigumuliuoja ir atrodo negražiai, netolygiais plėmais tai vienur tai kitur. Mano galva čia didžiausias minusas - jei nesklaidai - ji atrodo labai dailiai, bet tik pabandžius kiek sulieti visas rezultatas atrodo baisiai. Tai tikrai nėra išsklaidymui tinkamas produktas.

"Slate" atspalvis rudai pilkas, atrodo matinis, tačiau konsistencijoje yra itin smulkių blizgučių, kurie pasiskirsto retai ir nėra pastebimi.


Auksčiau nuotraukoje matote du visiškai skirtingus rezultatus: vienas jų - pieštukas panaudotas išoriniuose akių kampuose ir šiek tiek raukšlėje šalia kitų spalvų (nuotrauka kairėje). Dešinėje dengiau spalvą per visą voką ir arčiau akies raukšlės labai puikiai matosi, kas nutinka, kai bandai sklaidyti.

Pastaruoju metu dengiu ant voko panašaus atspalvio pudrinį šešėlį ir ant viršaus šią spalvą nesklaidant. Tokiu būdu man pavyksta išgauti visai neblogą rezultatą. Priemonė iš ties gerai išlieka, dienos eigoje šiek tiek pablunka pati spalva, bet niekas stipriau nenusitrina ar nesusigumuliuoja. Kaip vertinti pieštuką - aš pati jo nepirkčiau, žinodama kaip sunkiai jis sklaidosi ir kaip prastai sklaidomas atrodo. Turimą sunaudosiu, bet esu linkusi manyti, kad turime tikrai labai smagių ir gerų pieštukinių ar kreminių šešėlių, kuriuos tiesiog padengi ir gali sau keliauti gyvenimo gyventi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. turėjau ir aš avon mark produkcijos, tai neužsiliko pas mane niekas - viską išmėčiau po truputį, nes neprilipo. o šios priemonės spalva tokia nekažką :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matyt mano skūpumas visgi veikia, nors ne suvalkietė, bet išmesti gaila :D Kol labai neerzina - viską stengiuosi sunaudoti, jei labai sunervins išmesiu lauk :D :D

      Panaikinti
    2. aš irgi stengiuos - arba perleist kam, arba bent jau per prievartą sunaudot, bet būna taip kad užknisa žaist 😁

      Panaikinti
    3. Tikrai būna, kad žaisti nebegali ir bloga jau nuo bandymo baigti vieną ar kitą. Nuo šito kol kas dar ne, tai kažkaip po truputį, kartas nuo karto naudoju :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą