L.A.B.2 PRO Blend Right In makiažo kempinėlė sukurta makiažo pagrindui ir skystai pudrai paskirstyti

Na būna va, užeina noras išbandyti naujas ganyklas, net jei saviškę labai myli ir ji tau brangi. Taip ir su makiažo kempinėlėmis - labai myliu Beauty Blender, tačiau ji brangoka ir taip norisi tikėti, kad panašios kokybės tikrai galima rasti ir pigiau. Tikriausiai jei taip nemėgčiau tų naujų ganyklų, vargu ar bandyčiau kažką naujo, tikriausiai toliau naudočiau tuos pačius produktus ir šito blogo tikrai nerašyčiau, bet rašau ir bandau. Taigi, Eurokos pamačiau labai į Beauty blender panašią kempinėlę ir tiesiog, neatsispyriau pagundai išbandyti.

"Išmintas takas neveda į naujas ganyklas."
I. Gandhi



Produktas: L.A.B.2 PRO Blend Right In makiažo kempinėlė sukurta makiažo pagrindui ir skystai pudrai paskirstyti
Gamintojas: "Pacific World Corp", JAV. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: paskirstyti skystą makiažo pagrindą, maskuoklius, kremines ir sausas priemones ant veido
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: mažesnė kaina, negu mano pamėgtos BB
Labiausiai nepatiko: kempinėlė per kieta
Kaina: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Makiažo kempinėlė sukurta makiažo pagrindui ir skystai pudrai paskirstyti, makiažo priemonėms maišyti. Dėka išskirtinės technologijos kempinėlė sugeria minimalų priemonės kiekį ir nepriekaištingai padengia veido odą. Prieš naudojimą kempinėlę reikia sudrėkinti ir nusausinti. Sudrėkinta kempinėlė dvigubai padidėja, tampa minkštesnė ir elastingesnė. Lašo formos kempinėlė prisitaiko prie veido formų. Apvaliosios kempinėlės pusės išgaubtumas leidžia lengvai pasiekti veido išlinkimus, žandikaulio ir skruostikaulių formas. Smailiąja kempinėlės puse užmaskuosite sunkiau prieinamas veido odos vietas: sritį aplink akis, odą šalia ausų. Naudojimas. Kempinėlę galima naudoti ir sausą ir drėgną, tačiau geriausiam rezultatui pasiekti, naudoti sudrėkintą. Kempinėlę sušlapinkite, nugręžkite vandens perteklių, naudokite rankšluostį. Užpurkškite maskuojamosios priemonės sau ant rankos, tada tapšnojamuoju judesiu suvilgykite kempinėlės smailųjį galą. Švelniais tapšnojamaisiais judesiais padenkite odą aplink akis, užmaskuokite kitas problemines odos sritis. Užpurkškite makiažo pagrindo sau ant rankos, tapšnojamuoju judesiu suvilgykite apvalųjį makiažo kempinėlės galą. Stipriai nespauskite. Švelniais tapšnojamaisiais judesiais padenkite veido odą, o smailuoju kempinėlės galu padenkite odą aplink akis. Pamirkykite makiažo kempinėlės apvalųjį galą į birų makiažo pagrindą, papudruokite juo veidą. Išplaukite kempinėlę šiltu vandeniu.


Mano nuomonė. Parduotuvėje kempinėlę pamačiau visiškai netikėtai, ieškodama kitos ir kiek pamaigiusi per plastikinį langelį pagalvojau, kad visai neblogai atrodo. O dar ir į mano mylimą labai panaši - sukėlė labai teigiamas asociacijas. Šiek tiek nustebau, kad sudrėkinta ji išsipūtė tik vos vos, gan minimaliai ir tikriausiai tai buvo pirmas ženklas, kad nėra čia viskas gerai. Kempinėlė atrodo minkšta, maigant jaučiasi šiek tiek pasipriešinimo, bet jis minimalus. 

Bandant dengti produktus ant veido kempinėlė juo paprasčiausiai pamozoja. Jei su BB kempinėlėmis reikia tapšnoti ir to visiškai pakanka, tai su šita tik patapšnojus nieko gero nesigauna. Tad vargstu - tapšnoju, paspaudžiu, tempiu ant veido odos ir velku tas pudras bandydama paskirstyti produktą. Pavyksta, bet ne su visais makiažo pagrindais rezultatai būna tolygūs - jei nors kiek tirštesnis, man pritrūksta kantrybės ir viską užbaigiu arba šepetėliu arba paprasčiausiai pirštais. Nelabai man šita kempinėlė - neveikia taip kaip noriu....

Galiausiai priemonę nusipirkau prieš pat karantiną ir naudojau nedaug: gal porą savaičių kasdien, o paskui jau kaip nuotaika ir proga. Po maždaug mėnesio pastebėjau, kad ji ima plyšti, spalva blunka, o dengimas nuo to netampa nei trupučio lengvesnis. Tikriausiai jau aišku, kad šitos kempinėlės aš nerekomenduoju ir pati apie kartojimą ar bandymą kitos rūšies šios kompanijos kempinėlės net mintis nekyla. Jos paviršinis sluoksnis keistai nemaloniai kietas, kažkuo primena tas pigias kinietiškas, tik gal vos vos, šiek tiek geriau. Nea, šita ganykla visiškai nepasiteisino - aš jau turiu naują kempinėlę, o prie šitos naudojimo rankos nekyla, o ištiestos tiesiog nusvyra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš kempinėles perku aliexpresse, išbandžiau daug pigių šudukų kol radau aukso viduriuką - labai minkštas, kokybiškas ir puikiai aplikuojančias, nekeisčiau į nieką :D jei įdomu, perku šias: https://www.aliexpress.com/item/33012938982.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4ddvfBeP

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą