REVOLUTION "Iconic PRO" lūpų dažai "Propoganda Matte"

Jūs neįsivaizduojat (nors tikriausiai dalis visai įsivaizduoja), kaip nerealu sulaukti žinučių. Vakar man buvo keistoka diena, susirašinėjome su instagram paskyroje su viena mergina apie daržo reikalus. Tiksliau aš norėjau paklausti jos patirties apie bazilikus ir įžvalgų apie mano nusipenėjusį ir peraugusį baziliką bei ateities perspektyvas gražuolio atžvilgiu (jei nesekate - instagrame beveik nebeliko kosmetikos, užtat ten daug daržo ir kasdienybės nuotrupų). Pračiatinom kurį laiką ir ji man sako - "žinai, aš kažkada ieškojau informacijos apie vieną produktą ir radau visus atsakymus apie jį tavo bloge. Nuo tada vis jį paskaitau". Nu ir žinokite kaip nerealu - ne tai, kad žmogus va man atsakė, pasirašinėjom ir pakalbėjom apie daržus ir orus, bet tas faktas, kad skaito ir randa naudingos informacijos. Šio blogo tikslas visuomet toks ir buvo - dalintis patirtimi. Pripažinsiu, širdį paglostė, net labai. Dažnai susimąstau, kad ir pati turiu nuolat sekamų, labai mylimų moteriškių, kurios daro, kuria, kalba ar mane įkvepia, tačiau labai retai kalbu, pagiriu, pakomentuoju... Reikia kažkaip aktyviau - tai labai daug reiškia žmogui, kuris ta informacija dalinasi, apdoroja ir įdeda širdį, kad ji būtų lengvai prieinama ir pasiekiama kiekvienam jos ieškančiam. Bandysiu vis dažniau pagirti koleges, nepamiršti pakomentuoti po patinkačiais įrašais ar tiesiog padovanoti širdelę - dėmesys svarbus visiems.

Prieš kelias dienas buvo lietuviškoji meilės diena - pagonys meilės deivės Mildos dieną švenčia gegužės 13 dieną ir aš lyg ir planavau pasidalinti raudonais lūpų dažais ar kažkuo labai įkvepiančiu, bet "nutinka gyvenimas". Ne, iš tiesų tai pamiršau ir vietoj to rašiau knygos apžvalgą. Tad tebūnie raudono lūpdažio apžvalga šiandien - Matinė propaganda ir mano nuomonė.

"Jei kas nors yra verta pasiekimo, tai verta rizikuoti atrodyti kaip idiotui, bandant to pasiekti."
P. Brownas



Produktas: REVOLUTION "Iconic PRO" lūpų dažai "Propoganda Matte"
Gamintojas: "Makeup Revolution London". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: greit nusivalgo
Tūris: 3,2 g
Kaina: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Būkite drąsios. Būkite įspūdingos. Būkite maištininkės, kurios turi įspūdingas lūpas. MAKEUP REVOLUTION lūpų dažai išsiskiria intensyviais atspalviais ir pakuote, kurią patogu visą laiką nešiotis.


Pakuotė juodo plastiko su rožinio aukso spalvos metaliniais intarpais atrodo brandžiai, profesionaliai ir rimtai. Gerą įspūdį palieka ir pakuotės forma, kažkuo primenanti kulką - atrodo nedidelė, kompaktiška ir yra patogi įsimesti į rankinę ar tiesiog kišenę. Tikriausiai nieko naujo nepasakysiu, kad naudojama išsukamuoju principu. Tiesa, dera paminėti, kad pati pakuotės kokybė tikrai nėra nepriekaištinga - nors ir atrodo labai dailiai ir akims patraukliai, tačiau išsukamas mechanizmas nėra labai kokybiškai įdėtas į plastiko pagrindą ir regis labai lengvai, naudojimo eigoje tvirtai nebeprisispausti.

Kvapas lūpų dažai kvepia maloniu, švelniu, salstelėjusiu aromatu. Kvėpinti dekoratyvines priemones tikrai nebūtina, ir tikriausiai nereikia, visgi kvepiantys lūpų produktai manęs per daug neerzina ir netrikdo.

Konsistencija kreminė, drėgna.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Ceresin, Talc, Silica, Microcrystalline Wax, Propylparaben, BHT, Parfum.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15985, CI 45410, CI 45380, CI 42090.


Poveikis.  Nors šių dažų konsistencija kreminė, tačiau ji neturi skysto minkštumo, kuris apsunkintų dengimą. Dengiasi lengvai ir maloniai, tačiau kai turi ryškią, tamsią spalvą, nori nenori kruopštumo reikia, o ir lūpų kontūro pieštukas raudonos spalvos atveju tikrai nepamaišytų. Labai giriu ir konsistenciją, su maloniu dengimu, kuri geba pamaskuoti kiek pasausėjusias lūpų vietas ir pigmentaciją - kurios dėka vos vienu potėpiu išgaunamas ryškus efektas. Žinoma, antras sluoksnis suteikia kiek intensyvesnio gilumo, kurio su raudona (nemeluosiu) norisi, o ir įpročio reikalas su kiekvienais dažais apsukti du ratukus ant lūpų. Taip ir dažausi, išgaudama rezultatą, kuris mane visiškai tenkina.


"Propoganda matte' atspalvis ryškiai raudonas, labiau šalto atspalvio. Nuotraukoje viršuje matote rezultatus tiek prie šilto apšvietimo, tiek prie šalto, dienos šviesoje. Man raudona geriausiai atrodo vakaro metu ir taškas. Būna nuotaikų, kai tokią spalvą norisi dėvėti visą dieną, tačiau ne nuolat. Atspalviu esu visiškai patenkina, manau daugumai lietuvaičių tinkamiausia būtent šalta spalvų paletė.
Tačiau gamintojas jau pavadinime užfiksavo, kad čia turėtų būti matiniai. Ir žinokite tikrai ne matiniai, neapsigaukite - atspalvis nei blizgus, nei matinis - tas standartinis variantas tarp, o pavadinimas tikrai apgauna ir manau ne mane vieną.

Lūpų dažai matiniais taip ir netampa dienos eigoje, ir visgi dėvisi labai maloniai, lūpų nesausina, pašerpetojimų neparyškina (vistiek visuomet rekomenduočiau prieš dažus lūpas paruošti šveitikliu, ypatingai prieš ryškius dažus). Šie dažai nėra atsparūs - jie palieka dėmes ant puodelių, nusivalgo, o ir pati spalva dienos eigoje palaipsniui, ir labai tolygiai nusitrina.

Mano galva šie dažai puikus kainos ir kokybės santykis: gera pigmentacija, maloni tekstūra ir platus spalvų pasirinkimas. Na ir kas kad ne matinė ir ne tokia atspari. Beje, prieš testuojant Iconic PRO serijos dažai man pasirodė panašūs su Amazing linijos dažais, spėliojau kurie geresnis ir abejojau kuriuos rinktis? Asmeniškai Amazing dažų formulė dar geriau jaučiasi, yra kremiškesnė ir kiek drėgnesnė nei Iconic Pro, tačiau ir nusivalo greičiau. Realiai tik šiek tiek skiriasi konsistencija ir man pasirodė, kad tiek anie, tiek šie yra verti dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O gal gali rekomenduoti kokius nors labai šiltos, bet ne oranžinės spalvos raudonus lūpų dažus? Nes aš pati kelis raudonus turiu, bet jie irgi šalti, tokie violetiniais potoniais (pasimato kai ploną sluoksnį padengi) 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau kelis kartus ketinau prisėsti peržiūrėti savo raudonų lūpų dažų ir kažkas vis sutrukdo. Tai iš esmės šalti lūpų dažai turi daugiau mėlyno pigmento, o raudoni - oranžinio. Tau reiktų ieškoti arba tikrosios raudonos arba vos vos daugiau oranžinio atspalvio raudonoje. Bet situacija ta. kad jei ieškai šiltos, nuo oranžinio pigmento nelabai pavyks pabėgti.
      Bandysiu šiandien peržiūrėti savo turimas - man atrodo dauguma mano raudonų šalto atspalvio. Gal tau padaryti nuotrauką su raudonais swatchais.

      Panaikinti
    2. Jeigu jų turi daug - padaryk! Ir gali man atsiųsti instagraman arba pasidalink story - pamatysiu)

      Panaikinti
    3. Pasidalinau instagram - tikiuosi aišku, kur ir kuris. Aišku, nuotrauka suvalgo dalį spalvų, bet skirtumai matosi ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą