REXONA Motion Sense Invisible on black + white - purškiamas antiperspirantas moterims, nepaliekantis dėmių ant drabužių

Man atrodo, kad apie kūno priežiūrą kalbėti yra lygiai taip pat svarbu, kaip apie veidą ar dekoratyvinę kosmetiką. Aš pati visuomet ieškau, skaitau ir domiuosi ieškodama gerų drėkiklių odai - ir tai normalu, kai mano kūno oda yra beprotiškai sausa, nepamaitinta šerpetoja ir pleiskanoja man aktualios kitų patirtys, ypatingai jei oda tokia pat opi kaip maniškė. Lygiai taip pat su dezodorantas - aš apie juos skaitau ne ką rečiau nei apie naują veido serumą - specifiniai mano poreikiai ir odos chemija nepriima bet kokio varianto. Ir aš nemėgstu purškiamų - kai genų loterijoje gauni silpnesnius plaučius, privengi to, nuo ko jautiesi blogai. Tačiau mano vyras tokius labai mėgsta - regis jau 10 metų esam kartu ir jis niekaip neįpranta prie kitokių. Nusipirko ji va Rexoną, kuri paaiškėjo yra moteriška ir davė man, sunaudoti - šį kart apie Rexonos įspūdžius.

"Kas bijo savo šešėlio - neturi vietos po saule."
Arabų išmintis


Produktas: REXONA Motion Sense Invisible on black + white - purškiamas antiperspirantas moterims, nepaliekantis dėmių ant drabužių
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti sausumo ir gaivumo pojūtį, apsaugoti nuo nemalonaus prakaito kvapo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: sausumo pojūtis
Labiausiai nepatiko: po kurio laiko tiesiog nebeveikia
Tūris: 150 ml
Kaina: 3,09 Eur
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: REXONA "Invisible on black + white" purškiamas antiperspirantas. 
Naudojimas. Prieš naudojimą gerai suplakti ir purkšti 15 cm atstumu į pažastis. Naudoti trumpais pliūpsniais gerai vėdinamose patalpose, vengti prailginto purškimo. 


Pakuotė. Juodai balto dizaino metalinis purškiamas flakonas, šiek tiek susiaurėjantis ties viduriu ir dėl to labai patogus laikyti rankose. Labai patogus purškiklio paspaudimas, leidžiantis palyginus tiksliai kontroliuoti priemonės kiekį.

Kvapas malonus, gaivus su trupučiu pudriškumo. Paprastai purškiamų dezodorantų kvapai man nelabai patinka, yra sunkūs, nemalonūs. O šitas iš ties nustebino.

Konsistencija. Kokia būna purškiamų priemonių konsistencija - skystis viduje, kuris purškiasi kartu su milteliais.

Sudėtis: Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrated Silica, Aqua, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed Corn Starch Octenylsuccinate, Silica, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Man nepatinka purškiami dezodorantai ir esu tai minėjusi ne viename blogo įraše, bet žinau - ne visi skaito visus įrašus, tad jei atsidarėte šitą, jaučiu pareigą pasikartoti. Viskas būtų su jais tvarkoje, bet purškiant nedideliame vonios kambaryje visa patalpa prisipildo dezodoranto dalelių, tos dalelės lenda į nosį, burną, gerklę ir mane ima dusinti. Manau tai tiesiog genetika - pusę giminės vargsta su bronchais ir nors man astma buvo tik trumpalaikio aktyvėjimo fazėje paauglystės metu, tačiau matyt vistiek jautresni ir viskas. Istorija paprasta ir dėl to vengiau visokių purškiamų dezodorantų.

Stebuklas, bet būtent šitas (esu bandžiusi ir kitus purškiamus Rexona) to nemalonaus dalelių pojūčio gerklėje. Manęs nuo jo nedusina, nors tikrai jaučiasi. Toks visai pakenčiamas pojūtis. Šitas dezodorantas iš ties nepalieka jokių dėmių ant drabužių. Niekad nesirengiu tik pasipurškusi, tai gal ir paliktų, kaip ir tikriausiai kiekvienas dezodorantas. Ir efektas čia visai padorus - neblogai atlaiko visą darbo dieną, nejaučiu jokio drėgmės pojūčio, o ir jokie papildomi ar nemalonūs kvapai neerzina. Vienintelis keistas dalykas, kuris nutinka beveik su visais naudojamais dezodorantais - aš negaliu naudoti jo nuolat. Po maždaug poros savaičių jis nebeveikia taip pat gerai, pradedu jausti, kad ir laikosi trumpiau ir kvapai dienos bėgyje ima atsirasti - nieko baisaus, tačiau nebe tas pats kaip pradžioje. Taigi, tokiais etapais vieną padedu į šoną ir imu kitą.

Visumoje buvau nusiteikusi labai skeptiškai, bet ir kvapas man patiko, ir pati konsistencija kitokia - nebesijaučia tiek dalelių; ir efektas mano galva visai neblogas. Tiesa, pati tikrai nepirkčiau, mieliau pasitikiu rutuliniais ir pieštukiais, visgi likučius ketinu sunaudoti iki pat galo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš irgi pirmenybę teikiu rutuliniams ir pieštukiniams dezodorantams nes jie ne tik geriau dėl tavo minėtos priežasties su kvėpavimu, bet ir aplamai neskleidžia stipraus kvapo ir nekvepi visą dieną dezodorantu:) šiuo metu naudoju dove rutulinį, tai apsipatenkinus)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą ;)
      Dove iš ties geri, man irgi patinka :) Ar kuriuos mėgsti labiausiai?

      Panaikinti

Rašyti komentarą