NUXE 24 Delightful Treats advento kalendorius (2021 m.)

Advento kalendorius pirmiausia man nėra tik kasdienė staigmena iki švenčių. Svarbiausias dalykas, renkantis adventinį kalendorių man visuomet yra galimybė pažinti gamintojo kosmetiką. Nors keli bandyti kalendoriai man iš ties labai patiko, bet vis dar labai norėjosi išbandyti mažiau testuotus prekinius ženklus, atrasti gerus, arba sužinoti priemones, kurios man nelabai tinka. Populiarieji L'Occitane ir The Body Shop man netinka - savu laiku abu prekiniai ženkliai labai gerai ištestuoti ir išbandyti. Gal būčiau pasirinkusi Rituals..., kuris man labai patiko, įspūdžiai buvo itin geri, kai kuriuos gaminius tiesiog įsimylėjau. Ir visgi, man taip norėjosi kažko visiškai naujo. Užmačiau, kad yra Nuxe ir dar keletas kitų mane sudominusių, tačiau  su siuntimu į Lietuvą, net iš Europos šalių, yra problemų. Apie patirtus nuotykius pasakojau naujų pirkinių įraše. Nepaisant jų, antras to paties kalendoriaus pirkimas pavyko ir mano rankose - šis gražuolis, kurį pradedu atidarinėti šiandien.


Ką žada gamintojas: NUXE limituoto leidimo advento kalendorius - tai kasdienė grožio staigmena iki pat Kalėdų ar puiki Kalėdinė dovana mylimiesiems. Atraskite ikoniškus odos priežiūros produktus ir pamilkite naujus.
Pilna kaina: 86,00 Eur


Advento kalendorius atsiverčia kaip knyga. Knygos vidaus dizainas visiškai kitoks nei išorės, man asmeniškai dar gražesnis, nei pakuotė. Langeliai atidaro atplėšiant, o viduje produktai (bent jau pirmieji), labai tampriai įpakuoti. Išimti tenka pavargti. Ką gi, žiūrime, kas slepiasi viduje.

Gruodžio 1-oji diena


Taigi pirmoji gruodžio diena ir šiandien viena tų dienų, kuri prabėgo standartiškai: darbas, namai, vakarienė. Tačiau šiandien visi su džiaugsmu atidarėme savo kalendorius: kas šokoladinius, kas arbatos, o kas grožio. Pirmoji diena slėpė NUXE Reve de Miel lip moisturizing stick lūpų balzamą, kuris atrodo kaip pilno dydžio produktas, tad kol kas perspektyvos visai neblogos.
Vertė: 4 g - 8,20 Eur

Gruodžio 2-oji diena


Visą naktį Klaipėdoje pustė intensyviai snigo ir iki ryto jau viskas buvo gerokai aplipdyta baltutėlio sniego mase. Visgi, tiesa ta, kad Klaipėda nebūtų Klaipėda, jei sniegas išsilaikytų ilgai - jau po pietų sniegas virto lietumi, tad nutrukus visa balta paklodė tapo sniego pliurza, o galiausiai ir visiškai dingo. Ech, o jau atrodė, kad turėsime baltą žiemos pradžią. Šiandien mano diena mažai skyrėsi nuo kitų - kaip visuomet, darbas, kaip visuomet namų buitis. O vakare taip norisi išpakuoti dar vieną dėžę, bet šiandien tam nebuvo jėgų, tad... prasisukau virtuvėje. Draugiškai išpakavę šokoladinius kalendorius ir išgėrę ritualu tapusios arbatos, kiekvienas skiriame po truputėlį laiko sau, tuo metu aš skubu išpakuoti kalendorių, nufotografuoti ir parodyti jums dienos radinį - šį kart radau NUXE Reve de Miel atkuriantį, maitinantį ir apsaugantį rankų ir nagų kremą. Nieko ypatingo? Greičiausiai įprasta daugumoje kalendorių rasti bent vieną, tačiau man tokios sunaudojamos dienos staigmenos labai patinka - visuomet prireikia tūbelės, ypatingai daug sunaudoju atšalus orams, tad labai džiaugiuosi. Nors gal ir buvo galima tą pilno dydžio pakuotę įdėti?
Vertė: 15 ml - 3,15 Eur (50 ml - 10,50 Eur)

Gruodžio 3-ioji diena


Šiandien namuose skaldo labai gera aura, visi gerai nusiteikę, visi laimingi ir paslaugūs. Gal dėl to, kad penktadienis ir pagaliau ryt laukia šiek tiek poilsio galvai, bet daug fizinio darbo namuose? Galbūt. o galbūt dėl to, kad šiandien pirmą kart įsijungėme kalėdinės muzikos? Gali būti, nors... šventinės nuotaikos aš dar tikrai nejaučiu - trūksta laiko, namuose niekas nepuošta ir vargu ar dar kurį laiką bus puošiama, bet... šventės artėja ir kalendoriai tą kasdien primena. Trūksta tik normalaus sniego pusnų.
Na o šiandien kalendorių išlukštenau ir radau... NUXE Huile Prodigieuse Florale daugiafunkcinį aliejų, skirtą veidui, kūnui ir plaukams. Tiesą pasakius šį esu bandžiusi, tačiau pakankamai daug laiko prabėgo, tad visai norėsiu papasakoti šios dienos įpūdžius. Nekantraujų - pamenu šita priemonė prieš penkis metus man patiko.
Vertė: 10 ml - 3,45 Eur (100 ml - 34,50 Eur)

Gruodžio 4-oji diena


Šeštadienis pas mus namuose yra tvarkos diena, o dar kai nepilnai iškraustytos dienos, kasdien randu krūvą darbelių, kuriuos noriu padaryti. Tiesa ta, kad mano namai yra mano tvirtovė - man svarbu juose jaustis maksimaliai gerai, man svarbus patogus daiktų išdėstymas, svarbios erdvės ir bendra namų aura. Tad po remontų viso to labai trūksta. Po truputį, su laiku viskas atsiras savo vietose. 
Šeštadieniais visi turime kiek daugiau laiko pasisukinėti virtuvėje, tad draugiškai gaminome naminius koldūnus - visuomet gaunasi skanesni, nei galima nusipirkti parduotuvėje, o ir trise darbuojantis nesugaištame daugiau laiko, nei norisi. Tad... diena skirta tvarkymuisi, buvimui kartu ir jaukumo emocijai. Prie gerų emocijų nemažai prisideda ir advento kalendorius, o šiandien jame slepiasi NUXE Prodigieux Florale dušo želė su migdolų aliejumi. Visiškai paprastas, kasdienis dalykėlis, kurį kalendoriaus atidarinėtojos dažniausiai nuvertina, kaip neįdomų, o man kaip tik smagu, kad nėra keistų kosmetinių eksperimentų, kuriems panaudoti neturiu nei progų, nei galimybių. Tokie lengvai susinaudojantys, kasdieniai, praktiški dalykėliai yra patys fainiausi.
Vertė: 30 ml - 2,28 Eur (200 ml - 15,20 Eur)

Gruodžio 5-oji diena


Sekmadienis. Žinau, kad pas kiekvienas šeimas jis skirtingas, iki vaiko gimimo, tai buvo tvarkymosi ir kūno, plaukų, odos priežiūros diena, lyg mažutis spa namuose. Tačiau jau ne pirmi metai, pirmoji sekmadienio pusė skirta namų tvarkymui, o nuo pietų lekiame su šeima į lauką, kažkur pasipramogauti. Dažniausiai. Kadangi vakar visą naktį Klaipėdoje snigo, tai šiandien turime sniego!  Kaip nesipasinaudoti tokia proga? Sniego seniui sniegas per sausas, užtat rogutėms - pats smagumas! Šeimyniškas penktadienis, kuriame viskam laiko užteko. Na, o advento kalendorius šį kart slėpė NUXE Prodigieux Floral aromatą su labai įdomiu kvapu, sudominusiu aromatu. Ir visgi, čia tik kvapo mėginėlis, mažytis, keliems pabandymams. Tokį greičiausiai galima gauti testavimui? Kituose kalendoriuose bent jau turėjome kvapų miniatiųras 5-10 ml pakuotėse, o čia - vos 1,2 ml? Truputį liūdna, kad pakaks tik pirmai pažinčiai.
Vertė: 1,2 ml - 1,26 Eur (jei galima apskritai vertinti mėginio vertę...) (50 ml - 52,70 Eur)

Gruodžio 6-oji diena


Pirmadienis ir mano galva šiandien sukasi nuo darbų ir minčių. Ar jums taip būna, kad nieko nebespėjate? Suplanuoti reikalai griūva ir... į galvą ima lįsti įkyrios mintys. Aš vis dar savimi nepasitikiu, beprotiškai nepasitikiu, nors iš išorės galiu pasirodyti pasitikinti iki begalybės, netgi 'nagla' ir 'mandra'. Tačiau tiesa ta, kad dažnai susimaunu, man trūksta tikėjimo savimi ir tomis retomis dienomis, kai viskas griūva, aš jaučiuosi kažkokia neverta, prastesnė, prasikaltusi pasauliui ir aplinkiniams. Tokiomis dienomis kaip ši man pritrūksta palaikančio žodžio iš artimiausių, bet sakyti ar prašyti niekad sau neleidžiu. Žinote, čia viena iš mano vaikystės 'traumų', kai įtindavau visus aplink, kad viskas gerai ir kad manimi nereikia rūpintis, kad tik netrukdyti kitiems, nes visi beprotiškai užsiėmę savo pasauliu ir savo problemomis, kai likdavau viena pati su savo bėdomis, nes gi nei šis nei tas skųstis, nes gi geros mergaitės, norėdamos įtikti, nekelia problemų ir geba savimi pasirūpinti. Jau tiek metų... Suprantu, kad taip negalima, turėčiau per tiek metų išsigydyti šį bjaurų įprotį, tačiau... dar niekas manimi nesirūpino kai man buvo sunku, o gal tiksliau, niekam neleidau, kai man iš ties labai to rūpesčio manimi reikėjo? Tad šiandien viena tų dienų, kai jaučiuosi beprotiškai pažeidžiama, tačiau išorėje visiems kartoju, kad man viskas gerai. Ne tam, kad atstumti, ne, o  tam, kad netrukdyti... Įdomu, ar tokių 'man viskas gerai žmonių' čia yra? Ar išsigydėte savo ydas ar vis dar kaip mantrą, kai jums bloga, kartojate 'man viskas gerai'.
Tikrai nenoriu jūsų užkrauti jokiomis savo blogomis emocijomis, tačiau kartais užrašyti kaip jautiesi netgi labai sveika, net jei po to viską ištrini. Arba ne, gal šį kartą paliksiu - visiems būna visokių dienų. Ir jei jūs jaučiatės taip pat prastesnis už kitus, žinokite, šiandien aš jums palaikau kompaniją. Na o advento kalendoriuje šiandien slėpėsi labai nefotogeniškas buteliukas - NUXE Very Rose micelinis vanduo, kuris visai įdomiai atrodo. 
Vertė: 40 ml - 3,62 Eur (200 ml - 18,10 Eur)

Gruodžio 7-oji diena


Šiandien dieną nuo pat ryto teko truputį po miestą palakstyti nuo vieno miesto galo iki kito, tada bemaž bėgomis į darbą, nes aišku, kad vėlavau. Gera turėti darbą, kur kartas nuo karto, darbo metu gali susitvarkyti tam tikrus reikalus, kurių po darbo pasidaryti tiesiog nėra šansų. Tai va, šiandien jaučiuosi truputėlį iškritusi iš ritmo, o ir diena pasitaikė kaip niekad šalta - nepamenu, kada Klaipėdoje, gruodžio pradžioje būtų -15 šalčio. Pas mus tas šaltis drėgnas, lyg ir dar labiau kandantis - šiandien be pirštinių nei 5 minučių lauke neištversi, beveik tvoros poška nuo šalčio. 
Tad po keistokos dienos, metas lukštenti kalendorius - šį kart randu NUXE Creme fraiche de beaute 48 h drėkinanti veido kremas normaliai odai. Visai paprastas, bet tikiuosi bus labai kokybiškas veido drėkiklis, o ir sudėtinės dalys greit permetus akimis atrodo visai gerai.
Vertė: 15 ml - 8,94 Eur (50 ml - 29,80 Eur)

Gruodžio 8-oji diena


Ši savaitė man išblaškyta, mintys sunkiau koncentruojasi ir jaučiu, kad reikia laiko viskam viduje susidėlioti. Bet kol kas kalbėti dar nenoriu, noriu pasilaikyti viską sau, kol laikas suguldys viską į savo lentynėles. Užtat noriu šiek tiek pakalbėti apie blogą - šiandien toliau tęsiu, redaguoju ir pildau vieną, senai žadėtą įrašą, kurį turėčiau baigti iki savaitgalio arba iki ateinančios savaitės pradžios. Na o paskui bus galima rašyti ir įprastus, kiek trumpesnius įrašus. Na o iki to įrašo paskelbimo - vis pildau advento kalendoriaus įrašus - šiandien ir vėl kremas? Ar jums neatrodo, kad šis kalendorius kiek monotoniškas? Iš pradžių visa gėlių linija, o dabar veido produktai? Gal dar ankstoka spręsti, bet labai tikiuosi įvairovės. Na o kas per produktas šiai dienai? NUXE Creme Prodigieuse Boost koreguojantis gelinis veido kremas, kuris turėtų veikti senėjimo požymius, juos mažinti ir palaispniui odai grąžinti jaunatvišką išvaizdą. Kaina taip pat aukštesnė, tad labai intriguoja bei domina.
Vertė; 15 ml - 13,16 Eur (40 ml - 35,10 Eur)

Gruodžio 9-oji diena


Kaip smagu, kai rašant tekstą jį pavyksta perteikti taip, kad patys jaustumėtės, lyg kartu su manimi atidarinėtumėte kalendorius, ne tik smagu, tačiau ir labai malonu. Komentarai visuomet maloniai nudžiugina, o ir man trumpai pasipasakoti dienos įpūdžius atrodo labai gera mintis - savotiškas dienoraštis. Va pavyzdžiui, šiandien buvo labai įtempta diena - nuo pat ryto lėkiau į polikliniką pasidaryti tyrimų po koronos. Tiesa ta, kad ji mano kūną paveikė stipriau nei tikėjausi ir dabar, prabėgus kiek laiko reikia pasitikrinti ką išderino šita liga. Na o parlėkus - visą dieną praleidau prie kompiuterio, savo įprastame darbe. Susirgo keli kolegos, tad darbo nors vežimu vežk - atrodo prisėdau iš ryto, gal porą kart buvau iki vonios kambario ir viskas, diena prabėgo tarškant klaviatūra, net nepastebėjau kaip. ir kaip pavargau... bet nėra nieko, ko nepataisytų mažytis pasilepinimas: puodeliu arbatos, gabalėliu šokolado ir maža staigmena sau. Aišku, kad lupame advento kalendorių ir šiandienos dovana jau prabangesnis veido drėkiklis NUXE Bio organic Marine Seaweed Skin Correcting drėkinamasis fluidas. Nors ne visai mano odos tipui, tačiau permetusi akimis atsiliepimus nekantrauju išbandyti, jei iš ties gerina odos tekstūrą, - bus fantastiškas kalendoriaus radinys!
Vertė: 15 ml - 12,63 Eur (50 ml - 42,10 Eur)

Gruodžio 10-oji diena


Penktadienis, kaip aš jo šią savaitę laukiau! Ir tiesą pasakius sunkoka patikėti, kad iki Kalėdų liko vos porą savaičių. Ar jūs jau spėjote pasipuošti eglutę ir namus? Maniškiai, šiek tiek gėda, bet dar nepuošti. Labai noriu tikros eglutės, bet dar neapsisprendėme, kokią šiemet puošime - mūsų virš 10 metų naudojama dirbtinė jau pavargusi, tačiau dar panaudojama. Lyg ir vietos tai eglutei nelabai turime per dėžutes, bet kažkaip, prasikraustysime ir laikas pagalvoti apie puošimą, tiesa?
O šiandien kalendoriaus radinys visai nedidelis, tamsaus stiklo indelis su įdomiu aliejumi - NUXE Bio Organic Rice Oil Extract Ultimate Night Recovery - naktinis atkuriamasis aliejus. Atrodo labai įdomiai, turėtų atkurti odą ir suteikti natūralaus švytėjimo. Gal tik kiekis mažokas, bet pirmai pažinčiai pakaks.
Vertė: 5 ml - 7,22 Eur (30 ml - 43,30 Eur)

Gruodžio 11-oji diena


Pagaliau mūsų namuose sužibo kalėdinė eglutė! Ir visgi nuspendėme puošti senutėlę dirbtinę ir nepirkti tikros - rezultatas visai neblogas. Sėdėjome vakare prie eglutės, gėrėme kakavą ir džiaugiamės šeimynišku vakaru. Namuose iš kart tapo jaukiau, gal ir šventinė nuotaika greit pasijus. 
Tiesa, eglutę šiandien įžiebė ir Klaipėdos miestas - 50 cm dydžio eglutę. Ar jau matėte? Kokia jūsų nuomonė? Ar miestui tokia eglutė ne per maža? O gal kaip tik, mūsų miesto eglėms reikia pokyčių?
Mano nuomone pokyčių labai trūksta ir šiuo metu išpakuojamam kalendoriui? Gamintojas galėjo bent jau dienų langelius sukeisti, nes... jau kuris laikas pastebiu, kad kartojasi tos pačios serijos produktai kelias dienas iš eilės arba kelias dienas iš eilės yra tos pačios paskirties produktai. Mano norisi daugiau įvairovės, nes šiandien radau NUXE Reve de the revitalising gaivinanti dušo želė ir visai realu, kad rytoj bus tos pačios serijos produktas. Truputėlį nuobodu, kai tos įvairovės trūksta.
Vertė; 30 ml - 1,76 Eur (200 ml - 11,70 Eur)

Gruodžio 12-oji diena


Kaip man patinka sekmadieniai! Nors keliamės taip pat anksti, kaip ir darbo dienomis (vaikas keliasi tuo pačiu metu, kaip visuomet), tačiau sekmadieniais galime ilgiau pasivolioti lovoje, pasikutenti, apsikabinti ir pabūti kartu. Dažnai pagaunu save susimąsčiusią, kad mano vaikas jau labai didelis berniukas, senai nebe kūdikis, kuriam mamos tiek daug nebereikia, o ir apsikabinti kada sugalvojusi, deja nebegaliu. Beveik šešiametis užaugo tiesiog per greit. Ir labai dažnai sulaukiu klausimų "o kada antras?" "ar nemanai, kad vienam augti nuobodu?" ir panašių, ne visai korektiškų išsireiškimų. O jei aš nebenoriu? Vaikus myliu, bet man greičiausiai visai gerai ir su vienu viesulu namuose. Ir visgi, mane visuomet labai stebina ilgi žmonių liežuviai ir nesugebėjimas pasilaikyti savo nuomonių sau, nes neva tai vienas vaikas nėra gerai. Pastaruoju metu į tokius komentarus net nebekreipiu dėmesio - dievai, man tuoj 34-eri ir esu visiškai patenkinta savo šeimynine sudėtimi. :D 
Tad su sekmadieninėmis nuotaikomis, laužiamės į kalendorius ir... o ne, pirmas žvilgsnis mane šiek tiek nuliūdina - kaip ir spėjau, radau tos pačios serijos, kaip ir vakar produktą. Hmm... NUXE Reve de the Revitalising gaivinantis kūno šveitiklis.
Vertė: 30 ml - 4,32 Eur (150 ml - 21,60 Eur)

Gruodžio 13-oji diena


O šiandien man nesinori rašyti, nes tiesiog pavargau. Kai kurios dienos būna tokios, kai po darbo beveik nieko nebesinori. Užtat labai džiaugiuosi, kad visos kalėdinės dovanos jau nupirktos. Šiais metais jų nebus tiek daug - tiesiog kelios sūnui ir vyrui, dar laukia krūva gimtadienių, tad... tėvams, sesėms ir kitiems tiesiog nepirksime. Metai buvo finansiškai sunkūs, tad šios šventės bus minimalios, dovanosime daugiau dėmesio ir bendravimo, nei dovanų. Taigi, šiandien rašyti nenoriu, atidarau kalendorių ir rodau kas viduje - NUXE Huile Prodiqieuse Riche drėkinantis ir maitinantis aliejus, tinkamas kūnui, veidui ir plaukams.
Vertė: 10 ml -  3,45 Eur (100 ml - 34,50 Eur)

Gruodžio 14-oji diena


Gruodis yra tiesiog didžiulis greito tempo ir krūvos darbų mėnuo, bent jau dabartiniame mano darbe. Ankstesniuose prieššventiniu laikotarpiu būdavo šioks toks sąstingis su projektais, bet šiame - darbų tris kart daugiau nei įprastai, projektus jau planuoju perkelti ateinančių metų jei ne vasariui, tai bent jau sausio pabaigai. Rimti reikalai ir greitas tempas, o dar kolegos serga, tad natūralu, kad likusieji sukamės kaip voverės rate. Kartu tai yra sudėtingiausias darbas, kokį esu dirbusi, situacijos niekada nesikartoja, o ir milžinišką psichologinį krūvį tenka atlaikyti. Bet man labai patinka - negaliu pakęsti rutinos ir monotonijos darbe. O koks jums darbo stilius labiausiai priimtinas? Mėgstate, kai viskas eina kaip suplanuota ar labiau patinka kasdieniai iššūkiai.
Šį kart advento kalendoriaus langelyje šis tas naujo NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Rich Anti ageing veido kremas nuo raukšlių skirtas sausai ir labai sausai odai. Turėtų būtų tinkamas šaltuoju metų laiku ir būtent mano tipo odai.
Vertė: 15 ml - 15,81 Eur (50 ml - 52,70 Eur)

Gruodžio 15-oji diena


Pagaliau sulaukiau gerų žinių, tad šiandien po namus tiesiog skrajoju padebesiais - viskas taip ir turėjo būti! Po kiekvienų sutemų ateina saulės spinduliai, po kiekvieno nuosmūkio seka pakylėjimas, tad... šiandien esu labai laiminga. Labai pavargusi, tačiau labai laiminga, tad su didžiuliu džiaugsmu atidarau ir advento kalendorių, kuriame NUXE Aquabella Micro-exfoliating kasdienio naudojimo šveičiamasis gelis. Nežinau, kaip dėl šios priemonės jaučiuosi - šveičiamųjų su grūdeliais jau kuris laikas nenaudoju, bet būtinai išbandysiu. 
Vertė: 15 ml - 1,70 Eur (150 ml - 17,00 Eur)

Gruodžio 16-oji diena


Man regis man ir pernai dienos iki 20 buvo beprotiškai sunkios, toks jau tas prieššventinis laikotarpis, kai menkai dar apie šventes galvoji, darbo iki ausų, nuovargis, o šventės tai artėja. Aš dar net nežinau, kur švęsime šventes, ką gaminsime ir ką veiksime - greičiausiai sutiksime trise ir to bus visiškai gana, tiesiog šiemet tokia neeilinė situacija, kad dar nesugalvojau kas ir kaip. ir visgi, laiko iki švenčių dar turiu. Na o kol kas - rutina ir šios dienos staigmena advento kalendoriuje NUXE Aquabella Beauty - Revealing drėkinamoji emulsija mišriai odai. Žinoma, linija ta pati kaip ir vakar, bet aš jau supratau, kad įvairovės čia mažai, tad nesiskundžiu. Greičiausiai čia bus intensyviau drėkinantis, lengvas, tad greičiausiai ir labiau vasarai tinkantis produktas.
Vertė: 15 ml - 8,07 Eur (50 ml - 26,90 Eur)

Gruodžio 17-oji diena


Penktadienis - diena kai baigiasi savaitė ir šiandien prie blogo prisėdau su taure gėrimo suaugusiems. Tiesiog, buvo nelengva savaitė, kita greičiausiai bus dar sunkesnė, iki vasario vidurio, tad reikia atsipalaiduoti ir gerai pailsėti.
Šiandienos kalendoriaus radinys mane džiugina ir atrodo labai įdomus - NUXE Nuxuriance Gold Nutri-fortofying Oil-crem Anti-age aliejinis veido kremas, skirtas kovoti su raukšlėmis. Kadangi priemonė ne šiai drėkinanti, turėtų būti intensyvaus poveikio ir efektas greičiausiai aiškiai matysis ir po nedidelės 15 ml tūbelės.
Vertė: 15 ml - 18,96 Eur (50 ml - 63,20 Eur)

Gruodžio 18-oji diena


Šiandien šiek tiek pasivažinėjom - buvom nuvažiavę pas mano tėvus, ir pagaliau parsivežėme savo papūgas, kurios remonto metu ten gyveno. Remontai lyg ir baigėsi, bent jau tie intensyvūs, liko tik susipirkti baldus ir surasti daiktams naujas vietas. Bet iš esmės, lyg ir baigta, tad paskutiniai dalykai grįžta namo. Grįžau šiandien labai pavargusi, man regis ir įrašuose dažnai pastebite, kad pastaruoju metu dažnai tos energijos pritrūksta. Šiuo metu kūnas ir vėl išgyvena geležies trūkumo fazę, reikės laiko pilnai atsistatyti, nes dabar nuovargis apima ir po lengvesnių darbų, kuriuos šiaip atlikčiau akies mirksniu. Susitaikiau su šiais etapais, tad teliko stiprinti save ir pralaukti iki pilno organizmo atsistatymo (turinčios anemiją mane supras :)
Na o kalendorius mane šiandien ir vėl džiugina - vos atidarius langelį nosį pasiekė labai labai malonus aromatas, ir nereikėjo nei pakuotės atidaryti, kad įsimylėčiau. O radau NUXE Reve de miel Face and body Ultra-Rich veido ir kūno prausiklį. Dar nesu tikra ką galvoju apie tokius stiprius kvapus, bet noriu išbandyti veidui. Kūnui tikrai labai patiktų, o veidui? Nekantrauju - potencialiai tai gali būti priemonė, kurią bandysiu pačią pirmą iš šio kalendoriaus.
Vertė: 30 ml - 1,76 Eur (400 ml - 23,40 Eur)

Gruodžio 19-oji diena


Op ir sekmadienis - šis savaitgalis man buvo visokių reikalų ir reikaliukų tvarkymas su pavažinėjimais. Ne, ne dovanos šį savaitgalį man galvoje, mat visos dovanos jau parengtos, tik dar nesupakuotos. Nespėjau pastebėti, kaip savaitgalis prabėgo, tad ir šiandien ilgesnio įrašo kalendoriui nebus, tiesiog pasidžiaugsiu - šiandien radau NUXE Reve de Miel Ultra Comforting veido balzamas sausai odai. Va tai, ko man reikia, riebesnius kremus mano oda priima daug mieliau, nei lengvus, beveik nejaučiamus. Džiaugiuosi ir eina sau, kiek nedaug neatidarytų langelių liko, o ir šventės jau visai ant nosies!
Vertė: 15 ml - 9,84 Eur (50 ml - 32,80 Eur)

Gruodžio 20-oji diena


Pagaliau namuose visos dovanos supakuotos visiems, kuriems norėjau šiais metais dovanoti, nedaug, kukliai, bet kitiems manau pakaks ir šilto sveikinimo ar apsilankymo. Šiandien dar po darbo lėkėme į parduotuvę tortų, vaisių ir mėsos. Keista kombinacija, tačiau būtent tokių produktų ir reikėjo. Žinote, kas įdomiausia? Savaitgalį parduotuvės pilnos žmonių - teko savaitgalį užsukti į prekybos centre esančią vaistinę, tai košė, o šiandien visai laisvai galima apsipirkti, tad greičiausiai prekintis reikia darbo dienomis, ypač pirmadieniais. Tad visai neblogas šitas pirmadienis - vaikas grįžo iš darželio labai laimingas po kalėdinės šventės ir susitikimo su Kalėdų seneliu, džiaugėsi savo kostiumu ir žinoma - dovanomis. 
Na o mano šios dienos dovanos NUXE "Huile Prodigieuse" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis veido, kūno ir plaukų aliejus, kurį jau esu bandžiusi prieš beveik 6 metus! Patiko, tik kvapas tuo metu pasirodė nelabai malonus.
Vertė: 10 ml - 3,45 Eur (100 ml - 34,50 Eur)

Gruodžio 21-oji diena


Valio! Šiandien aš švenčiu gimtadienį! Ne tik aš, bet ir mano vyras - aha, esame gimę to paties mėnesio, tą pačią dieną, skirtumu lygiai valanda, na ir skiriasi mūsų amžius, bet jau dešimtmetį gimtadienius skaičiuojame drauge ir tuo esame labai patenkinti. Nors pastaruoju metu gyvenimas nešykštėjo iššūkių, nors vis dar pasitaiko bandymų mus supykdyti (neklauskite kas, bet... vis dar būna ir dėl to man labai labai liūdna, nes iš tų žmonių tikiesi palaikymo ir patarimo, o ne paniekos ir nepaaiškinamo atstūmimo), mes esame labai laimingi atsitiktinai sutikę vienas kitą. Tad dvigubas gimtadienis, atskiro įrašo tikrai nebus, keliaujam valgyti torto ir pakelti po taurę už naujus gyvenimo metus.
Na o advento kalendoriuje šiandien NUXE Prodigieux Huile de douche dušo aliejus su blizgesiu, labai turėtų tikti ateinančioms šventėms. Įdomu, ar blizgesys išlieka ant odos ir po prausimosi?
Vertė: 30 ml - 2,28 Eur (200 ml - 15,20 Eur)

Gruodžio 22-oji diena


Paskutinės dienos prieš šventes ir nežinau, kaip pas jus darbe, bet panašu, kad visi jau atostogauja arba ruošiasi šventėms. Eidama į vonios kambarį darbe girdėjau, kaip gretimame biure moterys kalbėjo apie žuvies kepimą, apie mišraines. Hmm, o mes tai vis dar labai rimtai dirbame ir kitą savaitę bus didžiulis krūvis ir spartus tempas. O kol kas, po darbo bandome atsipalaiduoti ir vis dar pakuojame advento kalendorius. Liko visai nedaug ir šiandien... jau kažkur matyta. Radau NUXE Prodigieux kvepiantis kūno losjonas - serija ta pati kaip vakar. Įdomu kaip kvepia ir svarbiausia - ar pakankamai drėkina?
Vertė: 30 ml -  3,33 Eur (200 ml - 22,20 Eur)

Gruodžio 23-ioji diena


Šiandien paskutinė diena darbe prieš šventes ir... pusė dienos dirbome ir taip nemenkai, o kitą pusę turėjome kalėdinį vakarėlį, na ne visai tokį, kokį įsivaizduojate, jis vyko per kompiuterio ekraną ir iš pradžių atrodė, kad bus keista. Sužinojus, kad bus protmūšis, pirma mano reakcija buvo 'O ne...", mat darbe ir taip smegenys nuolat intensyviai dirba ir yra įsitempę. Tačiau žaidimo eigoje apie save sužinau du dalykus, pirmiausia - kad esu net labai azartiška. Niekada savęs tokia nelaikiau, bet oij, kaip spirgėjau. Na ir antra - ne visada viskas yra taip, kaip norėtum ar atrodo iš pirmo žvilgsnio. Šitą gal daugiau pasilaikysiu sau, nes kol kas - tikėjausi vienaip, o galvosi, na kaip gavosi - čia apie darbinius reikaliukus. Jei įdomu, protmūšyje iškovojau 3-ią vietą, kas yra visai neblogai, gavome tikrai šaunią šventinę dovaną, o ir nuotaika ženkliai pasitaisė.
Tad... priešpaskutinis advento kalendoriaus langelis... nedidelis, tad jau turėjau nuojautą, kas yra viduje. O viduje - NUXE Prodigieux kvepalai, tiksliau mėginys, nes rimtai? Tokiu kiekiu dėti į advento kalendorių, kai šitokius mėginius ir šiaip kompanijos dalina nemokamai? Suprasčiau 10 ml, bet ne 1 ml pakuotę, kurios pakaks kvapui tik pajausti, bet ne pilnai išuostyti ar galbūt susigundyti pilno dydžio produktu. Patarimas visoms kompanijoms ateinantiems metams - mėginiai ir mažesni nei 10 ml produktai turėtų būti dalinami nemokamai, o ne advento kalendoriuje. Gerai, blogiausiu atveju gali būti priedas, bet ne kaip pilna atskira diena. Nuvilia tokie langeliai...
Vertė: 1,2 ml - 1,26 Eur (50 ml - 52,70 Eur) (jei tik būtų galima skaičiuoti mėginio vertę - asmeniškai aš to nenoriu daryti.

Gruodžio 24-oji diena


Pažadėjau tęstinį rytoj ir išlėkiau Kūčių švęsti, regis pirmą kart palikusi paskutinį blogo įrašą nepapildytą... Pasitaiko. Vis tikėjausi nuo ryto rasti minutę blogui papildyti, tačiau.. nuo ryto sukausi virtuvėje, ruošdama patiekalus Kūčioms, paskui, kai visai subjuro orai skubėjome išvažiuoti - keliai ir taip visur nevalyti, tad autostrada vos vos judėjome kartu su vilkstine automobilių. Tad neradau nei kaip, nei kada parodyti paskutinės dienos radinį. O radau NUXE "Huile Prodigieuse Or" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis, spindesio suteikiantį veido, kūno ir plaukų aliejų, kurį jau esu bandžiusi, tik konsistencija šį kart atrodo vienalytė, laikosi nesuplakta. Labai geras dalykas ne tik žiemos šventėms, bet ir vasaros metui, kai spindesio, kad ir dekoltė sričiai visai norisi. Bus malonu naudoti!
Vertė: 10 ml - 3,45 Eur (100 ml - 34,50 Eur)

-----------------------------------------

Štai ir viskas, baigėsi gruodžio šventės, ištuštėjo kalendoriai, tad metas apžvelgti, kaip man pasirodė Nuxe kalendorius? Pirmiausia apie vertę, bendra kalendoriuje rastų priemonių vertė yra 143,35 Eur, bet skaičiuojant ir mėginius, kurie šiaip jau neturėtų būti skaičiuojami į bendrą vertę. Man pasirodė, kad kalendoriuje labai trūksta įvairovės: jei jau atidarei vieną dieną, tai kitą bus arba ta pati linija arba tos pačios paskirties produktas. Gal reikėjo tik kiek pamaišyti dienas ir viskas būtų buvę daug įdomiau?


Kalendoriuje didžiąją dalį priemonių sudaro veido kremai, emulsijos ir esencijos, nemažai kūno prausiklių, keturi universalūs aliejai, kurie yra šios kompanijos arkliukas ir tikriausiai nesuklysiu sakydama, kad pagrindinis, Nuxe išgarsinęs produktas. Yra ir porą kvepalų mėginių, kuriuos na taip, labai smalsu išbandyti, tačiau labai pykstu dėl kiekio - tai mėginiai, kuriuos dalina nemokamai, o ne advento kalendoriaus dienai skirtas produktas. Su tokiu kiekiu vargu ar pamilsiu aromatą, tad tas mėginys toks menkavertis dalykas... O apskritai, labai smagu matyti kelias skirtingas gamintojo linijas, bus labai įdomu dėl kvapų ir poveikio, tad Nuxe advento kalendoriaus gaminiams šiame bloge dėmesio dar bus, kiek vėliau, įrašuose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man labai patinka Nuxe, kiek esu bandžiusi ir labai rimtai svarsčiau šį kalendorių, Rituals nugalėjo dėl kainos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Esu ir aš bandžiusi kelis Nuxe gaminius - pamenu įspūdžiai buvo labai geri, tad knietėjo išbandyti daugiau įvairių priemonių.
      Jei nebūčiau įsigijusi šio, greičiausiai būčiau pasirinkusi Rituals - įspūdžiai labai malonūs, produktai malonaus kvapo ir pakankamai veiksmingi :)

      Panaikinti
  2. Labai patinka skaityti jūsų Advento kalendoriaus įrašus - jaučiuosi taip, tarsi pati atsidarinėčiau langelius ir rasčiau ką nors kasdien naujo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Urte, labai malonu sulaukti tokio komentaro :)
      Atidarinėkime kartu iki pat pabaigos ;)

      Panaikinti
  3. Jūs išties rašote įdomiai. Puiku, kad pasveikote ir džiauginate apžvalgomis ir vyliuosi dar rašysite. Sveikatos

    AtsakytiPanaikinti
  4. O man kaip tik neįdomu - nors praeitais metais ir sekiau įrašus, šiemet tie visi kalendoriai atsibodę :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą. Natūralu ir normalu, kad keičiasi pomėgiai ir poreikiai; normalu, kad visi esame skirtingi ir domimės labai skirtingais dalykais. :)

      Panaikinti
  5. O man patinka advento kalendorių peržiūra - atrodo, pats randi tas priemones kas dieną :) O kartu, ačiū ir už įkvėpimą! Jūsų blog'ą skaitau jau gana ilgai, ir kažkaip pradėjau komentarus dažniau rašyti, nors keli iš jų, anonimiški dar buvo :D Bet Jūsų pavyzdžiu, susikūriau ir aš savo blog'ą - labiau dėl to, kad rašymas labai ramina, o ir noriu tokiu būdu kiek pakontroliuoti savo dažnai beribį kosmetikos pirkimą :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju už labai malonų komentarą.
      Sveikinu sukūrus blogą ir linkiu ilgo bei sėkmingo rašymo metų ;) perskaičiau pirmą įrašą - lauksiu ir daugiau ;)

      Panaikinti
  6. Sveikinu su gimimo diena :) Kaip gražu tas sutapimas gimtadienių su vyru :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū!!! Gražu, bet labai nepatogu taip švęsti ir dar prieš Kalėdas. :)
      Pripratome aišku :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą