CLINIQUE 24 Days Of Clinique Advent Calendar - advento kalendorius (2020 m.)

Kalėdų laukimo metu visuomet labai smagu kasdien sau padaryti kažką malonaus, tik truputėlį ir tai nebūtinai turi būti kažkas apčiuopiamo. Galima sau leisti kiek ilgiau patinginiauti, pasidažyti po ilgo laiko ar apsivilkti šventinę suknelę namams, galima pagulėti vonioje ar pasiruošti tą ypatingą vakarienę be jokios progos, tiesa? Šiais metais maniau, kad advento kalendoriaus mano namuose nebus, nepirksiu, nes neišsirenku ir nežinau, ką norėčiau pabandyti, bet štai, atėjo gruodžio 1-oji ir mano rankose trys kalendoriai: turi gardų šokoladinį Milkos kalendorių ir porą grožio kalendorių. Apie juos įrašus nusprendžiau daryti atskirai - taip bus lengviau ir man atrasti kas ir kaip bei jums skaityti, jei pavyzdžiui visiškai nedomina kuris nors iš mano pasirinktų.

"Malonumo esmė yra ta, kad jo geidžiama."
Blaise Pascal


O šiais metais ilgai žiūrinėjau pasiūlą, sekiau naujai pasirodžiusius ir regis niekas man nepatiko. Tiesiog bandyta, žinoma arba atrodo neverta nei mano pinigų, nei laiko. Jau nuo pernai sukau galvą apie Clinique kalendorių, bet jis neskubėjo pasirodyti Douglas parduotuvėje, pirmiau atsirado krūvos kitų. Prieš regis porą savaičių užmačiau ir iš kart užsisakiau. Džiaugiuosi, kad nė trupučio nedvejojau, nes per kelias dienas kalendorius buvo tiesiog iššluotas! Bet kodėl Clinique? Aš dar nepažįstama su šios kompanijos gaminiais, ilgus metus jie man šmėžuodavo prieš akis, bet didesnio susidomėjimo, kokiais 2010 m. iš manęs nesulaukė. Buvo laikas, kai jau galvojau, kad pirksiu, tačiau nežinojau kokį produktą norėčiau išbandyti. Tikriausiai kažkuriuo metu ir pagalvojau, kad norėčiau advento kalendoriausi tai geriausias būdas išbandyti kelis produktus ir suprasti: patinka ar ne; o gal ir kelis išsirinkti įsigijimui.


Šiek tiek nustebau, kai realiai pamačiau kalendorių, jis kiek mažesnis nei kiti, atrodo kompaktiškesnis, bet kartu kyla klausimai - kokio dydžio pakuotės slepiasi viduje? Specialiai nežiūrėjau, kaip ir sakiau, noriu sau staigmenos. Dienos siurprizai supakuoti atskirose kartoninėse dėžutėse, tad esant norui jas galima panaudoti ir antrą kart ar tai dovanai supakuoti ar kažkam sukurti rankų darbo advento kalendorių. Kol kas apie tai negalvoju ir jau nekantrauju išpakuoti, pasižiūrėti ir galbūt įsimylėti gaminius? Tikiuosi. 
Belieka pridurti, kad Douglas el.parduotuvėje už kalendorių sumokėjau 89 Eur. Nurodoma, kad viduje esančių produktų vertė siekia 265 Eur. Bandysime kartu paskaičiuoti? Kaip visuomet, kasdien šitą įrašą papildysiu ir iškelsiu į įrašų viršų, prieš tai papildžiusi, kokie dienos dovanėlė slėpėsi atitinkamu skaičiumi pažymėtoje dėžutėje.

Gruodžio 1-oji diena


Jau ankstų rytą trypčioju prie advento kalendorių, nekantraudama juos atidaryti, nors atidaryti nelabai yra kaip, tenka sulaukti pietų pertraukos ir susirasti pirmuosius skaičius ir langelius. Šį kart be įžangos, mano kalendoriuje slėpėsi CLINIQUE Moisture Surge Lip Hydro-Plump treatment lūpų balzamas.
Vertė: 7 ml - 16,03 Eur (10 ml - 22,90 Eur)

Gruodžio 2-oji diena


Eilinė diena rojuje prie kompiuterio, darbiniai reikaliukai ir vakaras namuose. Šiandien gaminomės visi kartu vakarienę, o paskui visi skaitėme knygutę-advento kalendorių. Kas čia per knyga? Po istoriją vaikams kasdien, iki pat Kalėdų, po istoriją su šventiniu pasiruošimu, magiškais rūpesčiais. Kol kas nesu tikra ar vaikui ta knygelė patinka, tačiau jam labai patinka jo Lego advento kalendorius ir kaip be šokoladinio? Šiandien šeimoje vyravo ta palaiminga šeimyniška idilė, dėl kurios šeimos nusprendžia susilaukti vaikų ir kurios norisi nuolat. O būna taip retai... o gal ir gerai, jei būtų vien geri dalykai, mes tikriausiai jų tiesiog nebevertintumėme taip, kaip dabar, širdies neužplūstų tokios šiltos emocijos. Na oo šventiniu laukimu aš skubu atidaryti antrą kalendoriaus dėžutę, kurios viduje miniatiūrinė, mažulytė CLINIQUE Moisture Surge Eye 96-hour hydro filler concentrate drėkinamojo paakių gelio pakuotė. 
Vertė: 5 ml - 11,65 Eur  (pildo dydžio 15 ml - 34,95 Eur)

Gruodžio 3-ioji diena


Kažkokia šiandien keistoka diena, visą dieną buvo sunkoka susikoncentruoti, lyg ir galvą norėjo skaudėti, o viduje kažkoks nerimas ir neatliktų darbų pojūtis. Turėjau ir darbe kelias sunkesnes užduotis, prie vienos atsisėdus beveik norėjosi verti: kitame ragelio gale klientas, žinau kas turi būti padaryta, bet kažkur tokia mizerna klaidelė, kurios nerandu. Viską aišku pavyko padaryti ir išspręsti, bet emocinė būklė tai tiesiog ne per geriausia ir viskas va taip pro akytes, kaip pro rūką - eini, darai, bet kažko trūksta iš vidaus. Gal tik tokia diena? O kokia jūsiškė? Aš šiandien pakuoju dar vieną kalendoriaus dėžutę ir viduje randu CLINIQUE Quickliner For Eyes Intense akių pieštuką '09 intense ebony", taigi juodos spalvos. Tiesą pasakius nesu labai nudžiuginta, mat pieštukų beveik nenaudoju, kai turi tokios formos akis labai retas pravedimas tinka, tad galiausiai bene nuleidau rankas ir pieštuką makiaže naudoju itin retai. Išbandyti tai išbandysiu, bet didelio smalsumo neturiu. Tiesa, pilno dydžio pieštukas kitame gale dar turi išsklaidymo kempinėlę. Šis labiau primena mėginį ar testavimui sukurtą produktą. Nenurodytas ir pieštuko tūris, bet ant pakuotės puikuojasi "not for individual sale".
Vertė: 1,4 g - 9,78 Eur (3 g - 20,95 Eur)

Gruodžio 4-oji diena


Penktadienis! Ir mano nuotaika šiandien menkai pasitaisė. Nežinau kas čia per emocijų bangos, mėnuliai ar dar kokie apžavai, kuriais tiesiog netikiu, bet kol kas jokio smagumo nėra. Tikriausiai ir savo subjurusiomis nuotaikomis nesiskųsiu, pristatau šiandienos advento kalendoriaus staigmeną - CLINIQUE take the day off makeup remover ilgalaikio akių ir lūpų makiažo valiklis. Čia tikriausiai vienas garsiausių kompanijos gaminių, labai dažnai giriamas blogerių, ypač užsienio. Dvifazis valiklis neturėtų nuvilti! Pirštai sukryžiuoti, jaučiuosi labai gerai ir tikiuosi labai pamilti.
Vertė: 30 ml - 5,99 Eur (pilna pakuotė 125 ml - 24,95 Eur)

Gruodžio 5-oji diena


Įprastas šeštadienis? Tikriausiai. Tiesą sakant mažai kas įdomaus dabar vyksta mūsų kasdienybėje, viskas tapo daugiau mažiau nusistovėjusia rutina. Šiandien norėjau važiuoti pas tėvelius, tačiau dėl daugėjančių koronos skaičiukų kažkaip baisu būtų užkrėsti garbaus amžiaus žmones, tad kol kas ramiai ir kantriai, galbūt sumažės visų tų susirgimų ir aplankyti pagaliau bus ramiau ir saugiau? Mano aplinkoje spalį sirgo du artimi giminaičiai, bet jie jau sveiki, o šiuo metu sunkia forma serga teta - žinau kad pajungtas deguonies aparatas ir tikiuosi, kad nepablogės sveikata ir greit pavyks išsikapstyti. Paskutinėmis žiniomis būklė buvo labai prasta, sunkiai kvėpavo ir jautėsi taip blogai, kaip niekad gyvenime. O jūsų aplinkoje yra sergančiųjų? Kaip jaučiasi? O gal jūs patys persirgote?
Na, o šiandien advento kalendoriaus pakavimas sėkmingai įvyko ryte, tačiau standartiškai blogui skirtas vakaras, po visų dienos darbelių. Šiandien kalendoriuje slėpėsi CLINIQUE Clinique Smart Night custom-repair moisturizer - naktinis veido kremas nuo raukšlių skirtas sausai ir mišriai odai. Tikriausiai apie šią liniją esu girdėjusi daugiausia, gandai sako, kad tai viena stipriausių linijų, tad bus labai smalsu išbandyti pačiai.
Vertė: 7 ml - 9,37 Eur  (50 ml - 66,95 Eur)

Gruodžio 6-oji diena


Valio! Mūsų namuose šiandien oficialiai įžiebta kalėdinė eglutė! Pavakare iš sandėliuko glūdumos bendroje erdvėje iškraustytos dvi dėžės įvairių papuošimų ir eglutės žaisliukų, tarp kurių turime ir su sūnumi gamintų, gūdžius pokario laikus menančių, pirktų gyvenant Aglijoje ir dovanotų... pigesnių ir brangesnių. Apskritai kasmet stengiuosi bent žaisliuku atnaujinti turimą asortimentą - žaisliukai nusidėvi, žaisliukai dūžta. Šiek tiek gaila, kad šiais metais mūsų eglutė dirbtinė, ta, kuri skaičiuoja jau dešimtmetį, bet... tokiai situacijai esant mes nusprendėme neieškoti ir nepirkti tikros, naudoti tai, ką jau ir taip turime namuose. Kabinom, puošėm, karpėm snaiges su mažuoju ir tiesiog labai jaukiai praleidome visą popietę iki pat vakaro pasakaitės, kuri skirta stebuklingam šventiniam laukimui. Pagaliau ir mūsų namuose šventiškai jauku, belieka sėkmingai ir nesusirgus sulaukti švenčių. 
Na, o advento kalendoriuje šį kart - dekoratyvinė kosmetika. CLINIQUE Blushing Blush Powder skaistalai "precious posy" valio. Na taip, prieš kelias dienas kiek niurnėjau dėl akių pieštuko ir apskritai dekoratyvinės. Pirkdama šį kalendorių aš žinojau, kad čia bus dekoratyvinės ir visai nemažai, tai manęs nenustebino, žinau, kad dekoratyvinės bus nemažai. Skaistalų spalva labai universali, tad belieka rasti progą išbandyti.
Vertė: 3,1 g - 23,55 Eur  (7,6 g - 34,95 Eur)

Gruodžio 7-oji diena


Šiandien kalendoriuje šepetėlis! CLINIQUE Blush Brush, kurio tikslios kainos nepavyksta rasti, nes Lietuvos internetinėse parduotuvėse visur regis išparduota arba nebeprekiaujama. Reikės patyrinėti kiek daugiau, pasidomėti plaukelių kilme ir žinoma išbandyti su skaistalais. Šiandien jokių istorijų, jau vėloka, lekiu papildyti ir Eurokos advento kalendoriaus jo radiniu.
Vertė: apie 28,00 Eur

Gruodžio 8-oji diena


Jaučiate? Aš irgi nejaučiu, kur bėga laikas ir kur pasislėpusi šventinė nuotaika. Šiandien tik atsikėliau, pasidariau kavos ir prisėdau prie darbų, pamenu dar kad porą kart mirktelėjau, tikrai porą kart ir dingo diena! Nebėra. Čia kiekvienais metais prieš šventes kalėdinis laikotarpis toks, darbe labai išaugę klientų poreikiai, tad automatiškai daug krūvio, net nosies pasikrapštyti nelabai kada yra. Cha-ha, užtat vakare labai sunku prisiruošti blogui ir jo įrašams, vis galvoju, kad aij, šiandien nerašysiu pilnos apžvalgos, bet parašau. Ar šiandien rašysiu vis dar nesu tikra, pamatysite, jei pasirodys. Šiuo metu toks tempas: spartus, bėgantis ir lekiantis ir man taippp nooooriiisiii vakare tiesiog žiūrėti į vieną tašką ar bukai paspoksoti į TV. Kažkada, kai buvau labai jauna mergina, dar beveik mergaitė ir skubėjau užaugti, mama sakė, kad su kiekvienais metais gyvenimas sukasi vis greičiau ir greičiau. Tuo metu netikėjau, greičiausiai net nesuvokiau apie ką mama šneka, o dabar - o Dievai, galima biški lėčiau? Nuo supimo mane pykina! 😅 Laužiamės į kalendorių, kol dar spėju 😂
CLINIQUE 7 day scrub cream rinse-off formula kreminis šveitiklis veidui man regis čia mechaninis šveitiklis, o tokiems lyg ir esu padėjusi tašką ir nusprendusi nebenaudoti... Aha, bet išbandyti tai irgi noriu. Ech, "rytoj" bus aišku ar bandysiu ar visgi kam nors perleisiu.
Vertė: 30 ml - 8,69 Eur (100 ml - 28,95 Eur)

Gruodžio 9-oji diena


Šiandien mano galvą užklupo visokie rūpestėliai ir vien dėl jų man visai nesinori šiandien rašyti jokios ilgesnės įžvalgos apie advento radinius. Sekmadienį sužinojau, kad korona serga mano dėdė, o šiandien - jis išėjo... Labai liūdna ir apmaudu, kad žmonės labai nerimtai vertina viruso rimtumą. Pikta, kad žmonės dėl pigių bliūdukų ir žvakelių laksto per parduotuves, nes "reikia pasipuošti", o kad ta žvakė ar bliūdukas namuose 100-asis ir puošimąsis dabar turėtų bent truputį plaukti nepagalvoja. Gerai jau, ne taip - puoškitės į sveikatą, bet nelakstykite po parduotuves vien dėl bereikalingų niekniekių. Kam? Didinate riziką susirgti visiems, o gal patys to nežinodami platinate virusą. Kaip reklamoje suaugusiems - 100% apsaugo tik susilaikymas. Tai labai prašau susilaikykite, kol liga ar dar blogiau - mirtis, nepalietė jūsų artimųjų ir jūsų pačių. 
Kalendoriuje šiandien rožinės nuotaikos ir rožiniai radiniai: CLINIQUE Moisture Surge 72-hour auto-replenishing hydrator drėkinamasis veido kremas visų tipų odai, atrodo labai įdomiai, tad bus labai smalsu, kaip sureaguos mano oda.
Vertė: 30 ml - 18,99 Eur (yra ir 50 ml pakuotėje)

Gruodžio 10-oji diena


Šiandien Klaipėdoje pirmą kart pasnigo. Visą dieną nuo pat ryto pavienės snaigės suko ratus, krito žemyn ir lyg sukaupusios visas jėgas vėl šono aukštyn. tik pavakare snaigių šokio pasėkmės pasimatė ant mašinų stogų ir takelių, šalia šaligatvių bortelių nusėdo plonytis, perregimas snaigių sluoksnelis. Klaipėdietiškus orus žinau, tad tikėjausi, kad sniegas krisdamas tuoj pat tirps. Tačiau regis šį kart tas pirmas sniegas visai kitoks, tikiuosi greit bus progų pasidžiaugti didesniu kiekiu sniego. 
Na, o kalendoriuje šiandien CLINIQUE all about eyes paakių kremas, kuris turėtų sumažinti patinimą ir juodus paakius. Aš netikiu, kad kosmetinė priemonė iš ties gali pašalinti tamsius paakius, o paakių paburkimo niekad neturiu, bet išbandyti bus įdomu. 
Vertė: 5 ml - 14,32 Eur (15 ml - 42,95 Eur)

Gruodžio 11-oji diena


Penktadienis! Iki Kalėdų liko vos pora savaičių! Mano beveik visos dovanos supirktos, tik deja dar ne visos supakuotos, kažkurią naktį reikės padirbėti nykštuku ir pabaigti, kad galėčiau visiškai rami laukti švenčių. O ir nupirkti liko tik porą dovanėlių - tiesą sakant esu dabar jas susidėjusi internetinės parduotuvės krepšelyje, beliko apmokėti ir pateikti užsakymą. Na ir žinoma sulaukti. Pirmadienį turėčiau gauti siuntą iš Assorti su krūva suvalgomų, sunaudojamų ir kitaip suvartojamų dovanėlių, tad bus daug pakavimo ateinančią savaitę. Mačiau kad siunta išsiųsta, bet deja ne viskas, ką užsakiau mane pasieks, dalies dovanų jau nebeturima. Apžiūrėjau, šiek tiek nukentės dovanos sudėtinė dalis, bet nei vienas be dovanėlės tikrai neliks. Galbūt kažką dapirksiu, o galbūt paliksiu taip.
Na o sau dovanas po truputį išpakuoju kasdien. Va šiandien kalendoriuje radau rankinės dydžio kremą CLINIQUE deep comfort hand and cuticle cream kuris skirtas ne tik rankoms, bet ir odelėms aplink nagus puoselėti. Kremas visiškai bekvapis, tad turėtų būti neblogas pasirinkimas kvapams jautiems. 
Vertė: 30 ml - 9,98 Eur  (75 ml - 24,95 Eur)

Gruodžio 12-oji diena


Šiandien kažkokia lengvo tinginio diena pas mus namuose. Vakar apsitvarkiau namus, o šiandien galėjau sau skirti daugiau laiko tiesiog bendrauti su vaiku, užsiimti vaikiškomis veiklomis ir tiesiog pabūti. Na o šiandien visiems advento kalendoriams ypatinga diena. Kodėl? Šiandien vis mes išlukštenome pusę advento kalendoriaus, šiandien iki kalėdų liko vos 12 dienų! Atrodo ką tik pradėjome, o liko jau tiek nedaug! Diena neeilinė, pasižiūrime, kas kalendoriuje? CLINIQUE Lash Power Mascara juodas blakstienų tušas mažulytė tūbelė keliems kartams išbandyti. Šepetėlis atrodo lyg būtų ne visai mano skonio, tačiau tik išbandžius bus aišku.
Vertė: 2,5 ml - 12,90 Eur  (6 ml - 30,95 Eur)

Gruodžio 13-oji diena


Šiandien man dar viena liūdna diena... nuo koronos mirė mano teta... rašiau gruodžio 5-ą, kad sunki forma, buvo reikalingas deguonis. Bet tikrai negalvojau, kad bus kažkas negerai, tikėjau, kad pasveiks, sustiprės, dusimo priepuoliai nebekamuos ir... šįryt sužinojau, kad nebėra tetos... Ir dar kažkas drįsta juokauti tokiomis temomis? Man visai nebejuokinga, man labai liūdna... žinau ir kur teta užsikrėtė 0 ji dirbo ligoninėje, tad pasigauti virusą buvo lengviau nei lengva. Aš nieko negaliu pakeisti, bet išgirdus korona netikinčius, kaukės nenešiojančius man norisi gerai vožtelėti (pati jaučiu gaučiau atgal) - nu tiek pyktis ima....
Ką gi, visai prastomis nuotaikomis žiūrime kas kalendoriuje? Randu CLINIQUE All about clean liquid facial soap - švelnų veido muilą ir visai pradžiugino, tokios priemonės man reikėjo, mano prausiklis jau link pabaigos.
Vertė: 30 ml - 4,34 Eur (200 ml - 28,95 Eur)

Gruodžio 14-oji diena


Labai džiaugiuosi naujais karantino ribojimais - senai buvo laikas gerokai sugiežtinti ir apribotų žmonių judėjimą. Žinoma, gaila dėl Kalėdų, bet... geriau sveikata ir gyvybė nei vienas baliukas su šeima. Keista, kad žmonės apsimeta kvaileliais ir šeima įvardija tuos žmonės, su kuriuos turi giminystės ryšių. Juk kalbama apie tuos, kurie gyvena po vienu stogu ir jokių išvedžiojimų būti čia negali. Tikėkimės šventės bus ramesnės visiems ir skaičiai gerokai mažesni, tiek susirgimų, tiek mirčių. Tiesa, šiandien ir aš bėgau į vaistinę pasipildyti nuolat geriamų vaistų, mat baigiasi už kelių dienų. Ir išsigandau, koks vėl beprotnamis prekybos centre - masinis kruopų, ilgiau negendančių produktų apsipirkimas. Ar jie gelbėjo pirmuoju karantino laikotarpiu? Maisto prekių parduotuvių niekas neuždarys, visko bus galima įsigyti, o kas darosi šiandien ir tikriausiai ryt - baisuma. Jau nekalbu apie grožio paslaugas - girdėjau, kad kirpėjos dirba nuo ankstyvo ryto ir planavo darbus iki vidurnakčio, kad tik priimtų visus norinčius pasigrąžinti... Ok, tebūnie, galbūt reikia, bet ar taip jau masiškai visko prireikė visiems per vieną dieną?
Na o aš šiandien kalendoriuje radau CLINIQUE Clarifying lotion 2  - skaistinantį toniką. Labai geras radinys, mano šiuo metu naudojamas jau artėja link pabaigos, tad labai šaunu rasti iš ties naudingų dalykėlių.
Vertė: 60 ml - 7,19 Eur (200 ml - 23,95 Eur)

Gruodžio 15-oji diena


Visai įdomus man šitas kalendorius, labai daug priemonių sukėlė smalsumą, daugoka ir kremų, kurie padės susiformuoti nuomonę, kurie gaminiai man daugiau mažiau tinka. Džiaugiuosi, kad ir kremai nors ir ne pilno dydžio, bet ne po 5 ml, o gana gausiu kiekiu. Šios dienos dėžutėje irgi randu kremą CLINIQUE dramatically different moisturizing lotion+ drėkinamasis losjonas itin sausai odai.
Vertė: 30 ml - 16,17 Eur (50 ml - 26,95 Eur)

Gruodžio 16-oji diena


Dienos kažkokiu būdu vis labiau tampa panašesnės viena į kitą... iš ties atsikeli, pusryčiai vaikui, kava sau, darbas, pietūs, darbas, vakaras, skaitiniai, blogas. Ir ryt vėl viskas iš naujo. Regis vėl krentame į pirmojo karantino rėžimą, skirtumas tas, kad šį kart man prisideda darbas pilnu tempu - praeitą visą laiką prabuvau pravaikštose, tad buvo tikrai daug laiko vaikui ir jo veikloms. Tiesą sakant ta rutina mane erzina, norisi ką nors nuveikti spontaniškai, kažkur išlėkti, tačiau suprantu, kad negalima, tiesiog negalima ir viskas, Reikia kažkur nukreipti savo mintis ir galbūt rasti naują hobį? 
Šiandien maži džiaugsmai buvo tie prieššventiniai advento kalendoriai - abiejų kalendorių radiniais šiandien labai džiaugiuosi. Clinique kalendoriuje šiandien radau CLINIQUE Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm spalvotas lūpų balzamas "07 super strawberry" kuris mane labai pradžiugino. Kažkada senokai, kai labai domėjausi grožio naujienomis, nuolat sekiau rinką, krūvą grožio vlogerių ir blogerių šitas spalvotas balzamas mane labai sudomino ir vienu metu buvo įrašytas į norų sąrašą. Tik po kelių metų turėsiu progą išbandyti - visi kas bandė, sakė, kad tiesiog nuostabi priemonė, ypač šiuo metu, kai makiažas minimalus ir norisi lengvesnių priemonių.
Vertė: 1,2 g - 6,80 Eur (3 g - 16,99 Eur)

Gruodžio 17-oji diena


Na, kaip jūsų diena? Aš šiandien pagaliau prisėdau ir supakavau visas dovanas! Jėga! Nors su giminėmis susitikti negalėsime, tačiau dovanos anksčiau ar vėliau perduotos, susitikta ar nusiųsta, kai tik situacija pagerės. Pas mus lankosi ne tik Kalėdų senelis, bet per Naujus užsuka zuikiai vaikams, kitą savaitę bus mano ir mano vyro gimtadieniai, tad dar ir gimtadienio dovanos - susidarė nemenka krūvelė. Dedu varnelę prie dovanų ir jaučiuosi pasiruošusi. nors ne... dar turi atkeliauti dvi siuntos, kažkada, bet iki Kalėdų jau nebėra svarbu, nes vis tiek šventės bus namuose, trise, o ne kažkur kitur, pas kažką.
Na o šiandien kalendoriuje CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate - drėkinamasis veido koncentras manau labiau tiks vasaros metui, kai tos drėgmės odai trūksta labiausiai.
Vertė: 15 ml - 9,98 Eur (48 ml - 31,95 Eur)

Gruodžio 18-oji diena


Šiandien jau žinau, kad niekaip neparuošiu įprasto įrašo... Po savaitės darbų labai norėjosi šiandien gerai išsivalyti ir susitvarkyti namus, išsivalyti kiekvieną kampelį ir padaryti kiek daugiau nei kasdien valau ir daugiau nei kassavaitinių valymų metu. Kažkaip painiai aš čia? Kasdien turiu mažesnius tvarkymus, kurie apima grindų plovimą ir siurbimą, skalbimą ir daiktų sutvarkymą į savo vietas; kas savaitę išsivalau pilnai ir daugmaž kas mėnsesį turiu labai rimtą generalinį valymą. Tai va tokį dariausi šiandien, rimčiau tik porą kart į metus supergeneralinis, kai priedo dar valomi langai, lubos ir sienos. Žodžiu, artėja šventės ir maratonas prasideda pirmadienį su gimtadieniais, paskui Kūčios, Kalėdos, tad norėjosi išsivalyti rimčiau ir visai nesvarbu kad būsime tik tryse. Tai, ava, po darbo, po intensyvaus namų valymo jaučiuosi lengvai išplaukusi ir pavargusi, tad... tiesiog supildysiu šiandien kalendorius ir tiek. Šiandien kalendoriuje iš ties įdomus radinys - trys paketėliai, kurie yra CLINIQUE Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser valomoji veido pudra su vitaminu C. Labai įdomus produktas ir labai smalsu, tą pudrą išmėginti.
Vertė: 3 x 5 g - 32,09 Eur (14 g - 29,95 Eur)

Gruodžio 19-oji diena


Savaitgalis ir šiandien puiki proga buvo kiek ilgiau pasisukinėti virtuvėje, tad mąsčiau, ką čia skanaus pagaminus? Visai norėjosi kokio pyragėlio ar deserto, bet galiausiai sugalvojau prikepti kalną žagarėlių. Ankstesniais metais kepdavau traškius, pagal močiutės receptą, o šį kart bandžiau minkštus ir gavosi minkštutėliai, purūs, skanūs žagarėliai, kurie aliejuje dar išsipūtė. Prikepiau tris didžiulius dubenis ir vienas jų buvo suvalytas iš kart! Mano vyrai įvertino ženkliai geriau nei traškius, tad matyt tokius ir kepsiu, reikės dar ir šventiniam stalui vieną kepimą paruošti.
Na ir kaip čia pamirši kasdienę tradiciją? Šiandien kalendoriai ir vėl apdovanojo maloniomis staigmenomis. Radau CLINIQUE All About Clean rinse-off foaming cleanser - veido valomąsias putas ir labai džiaugiuosi, nes neturiu nusipirkusi jokio prausiklio, o šiuo metu naudojamas jau skaičiuoja paskutines dienas. Džiūgauju!
Vertė: 30 ml - 4,55 Eur (250 ml - 37,95 eur)

Gruodžio 20-oji diena


Šiandien viena iš tų magiškų, ypatingų dienų, jei tokią tik galima turėti karantino metu. Anksti kilę sėdome pusryčiauti ir tiesiog kas su kakava, kas su kava smagiai paplepėjome apie ateinančias šventes, buvo taip gera, tiesiog jauku... Šiandien gavome daug išankstinių sveikinimų ir dovanų bei apsikeitėme saviškėmis gimtadienio dovanomis. Ne, gimtadienis dar ne šiandien, bet paskui nelabai kaip bus švęsti. Na ir pašventėme prie taurės putojančio. Dar nusilakavau nagus, po labai ilgo laiko pasirinkau ryškiai raudoną su daug blizgučių iš ORLY, kuri man tokia šventiška, tokia Kalėdiška ir kartu tokia ryški, bet gal dėl to, kad jau ilgai nelakavau spalvotai? Na ir žinoma, mūsų kalendoriai, šiandien CLINIQUE Ckinique Smart Custom-Repair Serum daugiafunkcinis veido serumas atrodo vienas tų brangesnių produktų, žadančių odai magiją? Būtinai bandysim, tik ar pakaks tų 7 ml nuomonei susidaryti?
Vertė: 7 ml - 16,32 Eur (30 ml - 69,95 Eur; 50 ml - 99,00 Eur)

Gruodžio 21-oji diena


Valio!!! Šiandien mūsų namuose dviguba šventė! Abu su vyru švenčiame GIM-TA-DIE-NĮ! Iš tiesų tai atšventėme jau vakar, šiandien darbo diena, tad lyg ir nesinorėjo šampaną gurkšnoti šiandien. Užtat šiandien tarsi banga užliejo dvigubų sveikinimų lavina visais internetiniais kanalais, jaučiamės laimingi, nors ir pasenę, kartu metus skaičiuojantys jau 10 metų!
Kalendorius šiandien jau visiškai lengvutis, langeliai beliko keli, o šį kart viduje CLINIQUE Moisture Surge Overnight Mask drėkinamoji naktinė veido kaukė, tiksliau mažytė tūbelė. Tokio produkto gal ir galėjo būti kiek didesnis kiekis, pilnos pakuotės kaina nėra labai didelė; tiek kad priemonei palikta dėžutė visai mažulytė. Tikiuosi užteks priemonės susidaryti pakankamai tvirtai nuomonei.
Vertė: 7 ml - 2,59 Eur  (100 ml  - 36,95 Eur)

Gruodžio 22-oji diena


Jetus kokios sunkios man šitos dienos darbe... Atrodo tuoj išprotėsiu! Namuose esu viena su vaiku ir dar reikia dirbti didelio susikaupimo reikalaujantį darbą. Mintys atbuko visai, o vakare jaučiuosi kaip šlapiu skuduru trenkta. Šiandien va jau susiplanavau kūčių meniu, bet ruošti visai nenoriu... ir iš vyro supratingumo, kad nebepavežu vargiai sulaukiu. Jis dirba, dirba iš tikro sunkiai, turi du darbus, bet sudėtinga ir man... žodžiu biški sunkūs laikai ir visai džiaugiuosi, kad ryt paskutinė diena prieš šventes, tikiuosi kad bus bent kelios dienos atsigauti mintims. 
Na o kol dar ne Kalėdos, atidarinėju kalendorių ir šiandien randu lūpų dažus! CLINIQUE Pop Lip Colour + Primer lūpų dažai "13 Love Pop". Spalva labai skirtingai atrodo internete ir pakuotėje, ant lūpų kol kas nebandžiau, bet manau būtų šauni šventinė priemonė.
Vertė: 2,3 g - 12,36 Eur (3,9 g - 20,95 Eur)

Gruodžio 23-ioji diena


Priešpaskutinė kalendoriaus dėžutė! Ir šiandien kalendoriuje dar truputį dekoratyvinės kosmetikos - CLINIQUE Pop Splash + Hydration Lip Gloss - lūpų blizgesys "11 Air Kiss". Švelnus, natūralaus atspalvio su trupučiu blizgučių turėtų tikti ir patikti visoms. Įdomu, o kas laukia ryt, paskutinę kalendoriaus dieną?
Vertė: 1,5 ml - 7,31 Eur (4,3 ml - 20,95 Eur)

Gruodžio 24-oji diena


Šiandien visą dieną Klaipėdoje snigo! Kalėdinis stebuklas, tačiau apmaudu, kad šaltuko neturėjome ir praktiškai viskas tirpo čia pat, vos pasiekus žemę. Bene visą dieną snygio davė tiek mažai, vos vos, kur ne kur pabaltavo, bet taip ir normaliai neprisnigo. Ech, ta Klaipėda. Šiandien visą dieną sukausi virtuvėje, tad buvo sudėtinga paruošti įrašus anksčiau, norėjau šventės, tad ir pasisėdėjimui ir maisto ruošimui skyriau tikrai daug laiko.
Na o šiandien darome paskutinę kalendoriaus dėžutę ir labai nustembu radusi CLINIQUE Aromatics in Black parfumuotą vandenį - kvepalų šiame kalendoriuje nesitikėjau, net nežinojau, kad kompanija apskritai turi kvepalų. Purkštelėjau ant rankos iš nekantrumo - kvepia labai maloniai, tačiau dar reikia laiko išuostymui ir prisijaukinimui.
Vertė: 4 ml apie 2,40 Eur (100 ml apie 59,99 Eur)

-----------------------------------------


Kadangi šiandien paskutinė advento kalendoriaus diena, man regis tiesiog būtina į viską pažvelgti iš 24 dienų perspektyvos ir pasižiūrėti į krūvelę radinių bei žinoma, apibendrinti mano įspūdžius. Pirmiausia man patiko kalendoriaus forma dėžučių principu. Tiesa, gana greit suvokiau, kad dėžutės dydis dažniausiai nereiškia, kad dovana bus didesnė, o mažesnė dėžutė neapibrėžia didesnio dovanos vertingumo.

Ir visgi, kalendoriuje vyravo nedidelio dydžio pakuotės, pavyzdžiui 7 ml pakuotės veidui pakaks keliems kartams ir pirminei nuomonei. Kita vertus 30 ml veido kremas duos beveik normalų laikotarpį ne tik susipažinti, bet ir pamėgti, o gal net pamilti priemonę.


Gamintojas į kalendorių saikingai įdėjo visokiausių produktų, nepagailėdamas gana gausaus kiekio dekoratyvinės kosmetikos, bet akcentus sudėliodamas veido priežiūroje. Vertindamas savo pastarųjų dienų patirtį labai džiaugiuosi radiniais, turėsiu galimybę išbandyti krūvą naujų priemonę. Kryžiuoju pirštus, kad nebūtų kaip pernai su Biotherm, kai tikėjausi daug, o galvosi šnipštas.
Belieka padėkoti, kad kartu su manimi sekėte kalendorius ir kviečiu vis prisijungti tinkraraščio puslapius - čia bene kasdien rasite naujų įrašų, įspūdžių ir gyvenimiškų mažmožių. 
Linksmų šv. Kalėdų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man taip kažkaip nuo pirmdienio nekokia savaitė. Kai gavau tokiu nemalonių žinių pirmadienį darbe, tai negaliu iki galo atsigauti. Kas blogiausiai, tie nemalonumai gali atsiliepti kitiems metams. Galiu tik viltis, kad kitiems tai prisimirš...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kaip jaučiatės dabar? Ar labai blogos tos žinios? Smalsu būtų paklausti kas nutiko, bet tikriausiai nenorėsite pasakotis?
      Kad ir kaip būtų, linkiu, kad viskas kuo greičiau išsispręstų ir grįžtų į normalias vėžias. 🤞

      Panaikinti
    2. Na jau jaučiuosi geriau. Blogos pasekmės gali pasirodyti tik kitos vasaros pabaigoje. Dirbu pagal teminuotas sutartis. Tiesiog gali nepakviesti į darbą. Didžiausia blogybė, kuria padariau: tai pasidalinau filmai in nuorodą. Iš gavosi didžiulis pasipiktinimas Lietuvos aukštojo mokslo sistema ir pusės puslapio skundas...kur ritasi pasaulis...ir taip toliau ir pan.

      Panaikinti
    3. Oho! Na, gal viskas pasimirš ir susitvarkys? Iki vasaros dar toli, viena klaida neapsprendžia darbuotojo kompetencijos. Kryžiuoju pirštus, linkiu, kad būtų gerai!

      Panaikinti
  2. Vat už bandau save nuo ryto lepinti atidarinėdama Adento kalendorius...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Arbatėlė, šokoladukas ir grožio produktėlis - visai smagus rytas ;)

      Panaikinti
  3. Dėkui už palinkėjimus. Ir aš tikiuosi, kad viskas prisimirš. O dar ir dagyvent iki rugpjučio reikia.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Užuojauta dėl netekties. Liūdna, kad išeina žmonės per anksti.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Laikykitės, linkiu stiprybės...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Su Gimtadieniu! Tikėkimės, daugiau nebus karantininių gimtadienių!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū! Tikriausiai šiais metais bene visi gimtadienį karantine šventė?
      Belieka tikėtis, kad pasaulis netruks išsivaduoti iš viso šito. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą