L'OREAL Paris Unlimited mascara - ilginamasis blakstienų tušas "Black"

Na va, pagaliau... Mano patį mylimiausią tušą - L'Oreal Million Lashes, kurį mylėjau kiek daugiau nei 10 metų, - pakeitė naujas mylimiausias tušas! Taip taip... tas naujas iš L'Oreal, kurio reklamą jau galite matyti per TV, apie kurį jau kalbėjo kai kurie blogeriai, kuris užsienyje susilaukė didelio populiarumo, tas pats, kuris atrodo neįprasčiausiai iš visų blakstienų tušų savo pakuote ir besilankstančiu koteliu... Nors dar nenaudoju pilną mėnesį, tačiau laiko pilnai pakako jį pamilti, tai daugiau buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, nei palankumas, peraugantis į meilę... Pasižiūrim...

"Laimė yra ne kas kita, kaip gera sveikata ir prasta atmintis."
A. Šveiceris



Produktas: L'OREAL Paris Unlimited mascara - ilginamasis blakstienų tušas "Black"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektą
Labiausiai nepatiko: šiek tiek vargstu jį valydama
Tūris: 7,4 ml
Kaina*: 16,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas (netrukus turėtų atsirasti ir kitose pardavimo vietose)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Neprilygstamo ilgio riestos blakstienos!
Unlimited blakstienų tušas pasižymi blakstienas pakeliančiu efektu, todėl pailgina ir užriečia kiekvieną blakstieną. Tai blakstienų tušas, kuris leidžia būti savimi ir užtikrina, kad galėtumėte susikurti norimą makiažo rezultatą be jokių apribojimų ir pastangų. Naujos kartos formulė su latekso polimerais ekstremaliai pailgina blakstienas, jos tampa neįtikėtinai ilgos ir riestos, o efektas, kurį bet kuriuo metu galite dar labiau paryškinti, išlieka ypač ilgai.

Naudojimas:
Tiesiu šepetėliu savo viršutinėms blakstienoms suteikite pageidaujamo ilgio ir jas užrieskite. Darykite tokius pat potėpius kaip naudodama įprastą blakstienų tušą. 
Kad išryškintumėte smulkesnes blakstienas, šepetėlį sulenkite. Tokia šepetėlio padėtis leidžia pasiekti kiekvieną, net ir pačią smulkiausią blakstieną vidiniame ar išoriniame voko kamputyje.

Rezultatas
Akimirksniu užriestos, ilgos bei ryškiai juodos blakstienos.


Tikriausiai neįmanoma nepaminėti neįprastos tokio tipo produktams tušo pakuotės. Platėjantis ties dugnu tušas pastatomas ir labiau primena akių kontūro ar nagų lako buteliuką nei tušą. Jau esame pripratę matyti standartinėse pakuotėse, o čia - bam! Kažkas visiškai naujo!

Tušo šepetėlis ne ką mažiau įdomus: dangtelis turi ratuką, kurio dėka galima palenkti šepetėlio kotelį 90 laipsnių kampu. Tušo šepetėlis silikoninis, itin lankstus. Galvutė siaurėjanti, su tolygiai trumpėjančiais šereliais. Patogi, nei per didelė, nei per maža, tad su ja pavyks greitai pasidažyti ir neišsiteplioti odos aplink akis.


Kvapas praktiškai nesiskiria nuo kitų tušų - standartinis blakstienų tušo kvapas.

Konsistencija man pasirodė kiek tirštesnė nei vidutinė. Lieka tikėtis, kad netirštės greitai ir bus tinkamas naudoti pakankamai ilgai.


Sudėtis: AQUA/ WATER, PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA/ BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA/ CARNAUBA WAX, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, STEARETH-2, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL GUM, ETHYLENEDIAMINE/ STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SODIUM HYALURONATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PANTHENOL, LAURETH-21, SOLUBLE COLLAGEN, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TRISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, ATELOCOLLAGEN, BHT, HEXYLENE GLYCOL.
MAY CONTAIN: CI 77499/ IRON OXIDES, CI 42090/ BLUE 1.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo dengimo. Man tušu dirbti labai patogu - lankstus šepetėlis suteikia dengimo laisvę, o nusilenkianti kojelė iš tiesų praktiška norint pasiekti sunkiau prieinamas vietas. Gamintojas sako, kad tušą dengti reiktų pradėti nuo dažymo tiesiu šepetėliu, o tuomet jau užriesti užlenktu. Taip ir darau ir labai džiaugiuosi šepetėlio dydžiu - tiesiog tobula - niekaip nesugebu netyčia išsiteplioti odos aplink akis...

Tušas ryškios juodos intensyvios spalvos. Nemeluosiu, kad nuotraukose žemiau tik vienas sluoksnis - ne vienas, greičiau kokie trys. Bet tušas visiškai nelipina blakstienų, jas gražiai atskiria ir ilgina, ilgina, ilgina... iki begalybės, tiksliau iki pat antakių pradžios! Paprastai nesu didelė ilginamųjų tušų mėgėja - jie nesugeba suteikti apimties, tačiau šis... duoda ir tą vėduoklės efektą blakstienoms, tad jos neatrodo lyg penkti ilgi ploni plaukeliai. Ir pakelia puikiai - atveria akis, pakelia jas aukštyn - žvilgsnis atrodo gilesnis, o akys didesnės.


Tušas netepa odos aplink akis, netrupa, nebyra, netrupa, nesukuria gumulėlių, visiškai... Tiesa, nėra vandeniui atsparus ir tikrai nusiplauna taškantis vandenyje - patikrinau! Visgi, tai vienas tų atsparesnių tušų, nes vakare nuvalyti reikia nemažai pastangų ir laiko - aš imu vandeniui atsparaus makiažo valiklį, kad galėčiau pašalinti visus likučius lauk.

Įsimylėjau šį tušą! Jis tapo mano pačiu mylimiausiu iš visų, kokius esu bandžiusi nuo pačio pirmo pasidažymo! Geresnio efekto savo blakstienoms neįsivaizduoju - va taip atrodo mano svajonių blakstienos - ilgos, ryškios, turinčios apimties, pakeltos, atskirtos viena nuo kitos. Ir taip atrodo mano svajonių tušas - pakankamai atsparus, kad nenutekėtų su keliomis ašaromis ar prakaito lašeliais...
TO-BU-LAS!!!!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

Rašyti komentarą