LENDAN "Ethernal Moringa" plaukus atstatantis šampūnas su Moringos medžio ekstraktu

Prieš kurį laiką Vitrina PRO atstovai man pasiūlė išbandyti šampūną ir palepinti savo plaukučius. Iš pradžių buvo kiek keista žinoti, kad neturiu tos pačios linijos kondicionieriaus ar kaukės. Visiems visuomet rekomenduoju naudoti tos pačios linijos šampūną ir kondicionuojančią priemonę, o čia - šalia neturiu nieko! Tačiau gavusi buteliuką ir perskaičiusi informaciją, supratau, kad šampūnas turėtų teikti ir kondicionieriaus funkciją, tad atskiro buteliuko kaip ir nereiktų. O kaip yra iš tiesų? Sunaudojau apie pusę, ir kviečiu savo nuomonei apie šią naujovę.

"Žmonės nėra likimo kaliniai, jie tik savo proto kaliniai."
Franklinas D. Ruzveltas



Produktas: LENDAN "Ethernal Moringa" plaukus atstatantis šampūnas su Moringos medžio ekstraktu
Gamintojas: "Lendan Cosmetica" S.L.U.. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: plaukams išplauti ir atkurti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: suvelia plaukus 
Tūris: 300 ml
Kaina*: 12,00 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO parduotuvėse, netrukus turėtų atsirasti ir  beautyforsale.eu
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Koncentruotas moringos medžio ekstraktas atstato plaukų išvaizdą nuo pat pirmojo naudojimo. Puikiai tinka intensyviai plaukų priežiūrai ir švelniam valančiajam efektui. Tinka visiems plaukų tipams, ir ypač pažeistiems, porėtiems ir silpniems plaukams, nes naudojimo metu puikiai drėkina ir atstato. Medžio ir gėlių aromato (jazminai, vanilė, baltosios lelijos). Antioksidacinis efektas atitolina plauko senėjimą. Moringa - iš Himalajų kilęs medis, kurio aliejus žinomas dėl savo minkštinamųjų ir drėgmę sulaikančių savybių, plaukams suteikia glotnumo ir žvilgesio ir veikia kaip plaukų balzamas. Šis aliejus turtingas vitaminų ir mineralų, atjaunina plaukus iš vidaus ir išorės.
Naudojimas: paskleiskite nedidelį kiekį šampūno ant drėgnų plaukų, švelniai įtrinkite nuo šaknų iki pat galiukų. Palikite veikti 2-3 minutes. Nuskalauti su vandeniu ir jei reikia procedūrą pakartoti. Nusausinti su rankšluosčiu.


Šito šampūno pakuotė  man nerealiai graži... Pirmiausia - plati jo forma ir įdomus, platus dangtelis, taip retai matomamas plaukų priežiūros produktuose ir labai tinkantis pakuotei. Etiketė puošta rytietiškus primenančiais raštais, o spalvinė tamsiai pilkos spalvos gama su ryškiai žalios spalvos intarpais nepaprastai žavi ir traukia. Gal tik akiai nelabai patogu tuos užrašus tokio tamsumo fone perskaityti yra gana sudėtinga, bet tai vienintelis minusėlis, nes net ir informacijos prasme - ant pakuotės pakankamai daug informacijos ir viską, ko man reikia randu vienoje vietoje.

Kvapas yra dar nerealesnis negu pakuotė - jo sudėtyje turėtų būti mano dievinamų jazminų, vanilės bei lelijų aromatai. Paskirai tų natų nelabai jaučiu (nelemta rudeninė alergija), tačiau kartu viskas kvepia saldžiai, gėliškai ir labai labai maloniai... Vis pagaunu save atidarančią buteliuką tik kvapui pauostyti - labai labai patinka. O džiugu ir tai, kad mano plaukuose jis išlieka net ir po kitų priemonių naudojimo, apie porą dienų!

Konsistencija. Plaukų šampūnas skaidrus, želinės, vidutinio skystumo konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Decyl Glucoside, Lauramine Oxide, Moringa Oleifera Seed Oil, Propylene Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Polyquaternium-7, Lactic Acid, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Sodium Chloride, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Parfum, CI 19140, CI 42053.

Be sulfatų


Poveikis. Pirmiausia man norisi pasikartoti, kad kvapas tiesiog nerealiai malonus ir vandenyje atsiskleidžia dar geriau, dar maloniau. Putoja gerai, plauna švariai, tik kaip visuomet, man prireikia dviejų plovimų. Ir nors gamintojas sako, kad jums po šio šampūno nereikės kondicionuojančių priemonių, bet aš nesutikčiau - reikia. Ir dar kaip reikia - šampūnas nepaprastai stipriai suvelia plaukus, išskalaudama šampūną į juos net negaliu įkišti pirštų, peša, stipriai peša...

Norėdama pasižiūrėti, kaip šampūnas veikia, kelis kartus nenaudojau jokios kondicionuojančios priemonės ir labai pasigailėjau - teko tepti daug aliejų, kad plaukai atrodytų gerai. Tad mielosios, etiketė meluoja, kondicionuojamos priemonės tikrai reikia. Sekančius kartus jau naudojau plaukų kaukę, ir nepasakyčiau, kad šampūno efektas buvo mažiau matomas ar užgožtas kondicionuojančios priemonės efektu.

Tai ką daro plaukų šampūnas? Kiek jis realiai atkuria plaukus, pasakyti labai sunku, nemanau, kad galima kažkaip išmatuoti. Tačiau pastebiu, jog plaukai atrodo labiau pasipūtę, tarsi įgavę apimties. Ten, kur netepu kaukės - stipriai veliasi, tačiau iš esmės labiau papurę, atrodo vizualiai sveikesni, tad manau tikrai labai teigiamai veikia plaukus.

Prieš išbandydama šitą produktą, buvau labai skeptiška - visuomet visuose įrašuose sakau, kad netikiu žadamais šampūno poveikiais, išskyrus plaunamąjį, tačiau čia turiu pripažinti, kad šampūnas ne tik plauna, bet ir keičia plaukus, iš tiesų veikia daugiau negu tik plauna! Itin aukšto balo negaliu duoti dėl dviejų, mane šiek tiek erzinančių dalykų ir tai nėra smulkmenos: jis velia plaukus, o juk kaukės netepsi ant plaukų šaknų; ir jis tikrai neatlieka ir kondicionieriaus funkcijos - jis būtinai reikalingas po išplovimo. Tiesa, tipiniu atveju aš imčiau tos pačios linijos kondicionierių, tačiau "Ethernal Moringa" linija kondicionieriaus neturi, užtat kaukių tikrai rasite Vitrina Pro parduotuvėse.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai

  1. Visiškai nesusiję, bet norėjau paprašyti nagams base coat rekomendacijų, naudoju kažikelintą essence buteliuką, bet nepatinka jie man, rimmel turėjau, labai patiko, bet jo nerandu :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš naudoju dabar iš Anny 6in1, bet nelabai gražiai man dengiasi, kol kas dar tik pradedu, tai nelabai tvirta nuomonė, tačiau nelabai. Šiaip visuomet naudoju stirpiklį, kuris gali būti naudojamas ir kaip pagrindas. Tai didesnių emocijų nepaliko nė vienas, pamenu ryškiausia žvaigždė šitoj srity buvo Avon stipriklis - nagų lako pagrindas. Bet tai buvo senai. Po Anny bandysiu tuos Eveline stipriklius ir žiūrėsiu. Bet kol kas - nelabai turiu kažką nepaprastai gero rekomenduoti :(

      Panaikinti
  2. Aš gavau šios serijos kaukę. Galiu tik gerus žodžius sakyti, apie kvapą taip pat. :) Bet iš tavo aprašymo suprantu, kad va šampūnas tai man būtų nepatikęs :).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau kad šampūnas + kaukė būtų tobula. Ir šiaip, rezultatus matau, tik plaukų suvėlimas nepatinka. O kaip kaukė?

      Panaikinti
    2. Plaukų suvėlimas man reiškia, kad plaukus sausina :) O kaukė nebloga. Tokia gana paprasta, galiu kiekvieną dieną naudot :D

      Panaikinti
    3. Hmm... o man velia natūralesnės sudėties produktai, bet nepasakyčiau, kad sausumą jaučiu, net ir visą pakuotę baigusi. Tikriausiai kiekvienai vis kitaip.
      Supratau dėl kaukės :) Dar bėgau pasitikrinti, bet įrašo nemačiau pas tave ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą