Pranešimai

Rodomi įrašai nuo rugsėjis, 2024

FRUDIA My Orchard Squeeze "Calming" Peach Super Aqua Ampoule - raminamoji lakštinė veido kaukė su persikų ekstraktu

Vaizdas
Sekmadienis man namuose yra tvarkymosi, o paskui - asmeninė SPA diena, kai tiesiog norisi pasirengti naujai savaitei. Aš jau atnaujinau vonių sezoną ir šiandien kaip tik pasigulinėjau vonioje, o paskui labai norėjau palepinti veido odą ir išsitraukiau persikais puoštą veido kaukę, dedu ant veido ir dalinuosi įspūdžiais su jumis.

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: makiažas

Vaizdas
Makiažo tendencijos! Atrodo ką jau čia naujo beprigalvosi? Bet tiesa ta, kad dažymosi technikos kiekvieną sezoną keičiasi ir labai sveika pasidairyti ir bent minimaliai pakeisti savo įpročiuose. Nes patikėkite, kaip puikiai matosi ne tik iš rengimosi stiliaus, bet ir makiažo, kurios kartos atstovas prieš tave. Būna, moterys dešimtmečius nekeičia makiažo ir dažosi taip, kaip ir prieš 10 ar 20 metų. Kiekvieno pasirinkimas, tačiau man patinka bent minimaliai įnešti naujų vėjų savo makiaže, tad siūlau pasižiūrėti ir pasižvalgyti po šio rudens ir žiemos makiažo tendencijas.

POPPY & WILDE "Tiger Lily & Neroli" rankų prausiklis su tigrinių lelijų ir neroli aromatu

Vaizdas
Ketvirtadienis man yra sunkiausia savaitės diena, žinot, panašiai kaip daugumai sunkus pirmadienis, tai man - ketvirtadienis. Ir ne tai, kad nekenčiu ketvirtadienių, ne, tiesiog diena visuomet būna intensyvesnė ir labiau vargina, nei kitos. Tad greičiausiai natūraliai ketvirtadieniais stengiuosi arba iš viso nerašyti, arba renkuosi tuos trumpus įrašus, kur tik sudėliojau kelis sakinius, trumpai papasakoju kas ir kaip ir tiesiog keliauju ilsėtis. Tad šiam kartui irgi trumpai - apie skystą muilą, nebrangų, didelėje talpoje.

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: nagai. Manikiūras, spalvos, formos ir ilgiai.

Vaizdas
Apie nagus greičiausiai, kaip ir apie makiažą galima kalbėti labai plačiai ir labai įvairiai: skiriasi skoniai ir pomėgiai. Vienos nagus darosi namuose, ir tokių greičiausiai jau mažuma, kitos, - keliauja pas savo meistres ir patiki rankų puošmenas profesionalams. Nesvarbu, kuriuo tempu gyvenate, ar lakuojate nagus spalvotai ar mėgstate natūralumą, tačiau tendencijos, susijusios su nagais yra bendros ir kartais, kai jau visiškai trūksta idėjų, labai sveika po jas pasižvalgyti, pasisemti minčių ir įkvėpimo.

ARTDECO High Performance Lifting Foundation - stangrinantis, drėkinantis makiažo pagrindas "10 warm reflecting beige"

Vaizdas
Kelias dienas pasiėmiau išeiginių, nes sirguliuoju - šį kart tiesiog neįvertinau vėstančios temperatūros ir vėjuotų pajūrio orų. Mes visą vasarą miegam namuose pasidarę skersvėjus ir jų tikrai nereikėjo pastarosiomis naktimis, o dar ir lauke prabėgau šiukšles išnešti atviru kaklu ir to pakako. Temperatūra nėra didelė, bet kaip skauda gerklę ir kaip silpna... arbatos jau nebepadeda, teks traukti sunkesnę artileriją.  Kur mes baigėm su įrašais? Palaipsniui pasakoju apie tendencijas ir į tarpus, tai kas suplanuota, nes ne visiems įdomios tos tendencijos, o yra dalis, kuri jų labai laukia, tad miksuoju, rodau, kad visiems būtų ką paskaityti. Paskutinį kart pasakojau apie spalvų tendencijas, tad šiam kartui pagalvojau, kad pradžiuginsiu dekoratyvinės kosmetikos įrašu ir parodysiu jums mano patį mylimiausią vasaros kosmetikos produktą, na čia toms dienoms, kai realiai dažiausi, nes kažkodėl vasarą buvo daugiau dienų, kai makiažo nenorėjau ir ne viena savaitė, kai kosmetikos priemonės tiesiog

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: spalvos

Vaizdas
Spalvų tendencijos man yra pačios mylimiausios ir mano nuomone - pačios svarbiausios. Būtent spalvos susieja absoliučiai visas sritis, pradedant elementaria apranga, avalyne, aksesuarais, papuošalais, spalvomis makiaže, nagų dailėje... beribės galimybės pritaikyti, žinant kokios spalvos, atspalviai bus madingi ateinantį sezoną. Žinoma, aklai vadovautis niekuomet nereikia, tačiau kartais taip gera įkvėpti naujų idėjų ir pasižvalgyti naujų galimybių, kai spintoje turimos spalvos nebedžiugina. Tad kokios tos naujojo sezono spalvos?

ELFA PHARM The Doctor pėdų ir kulnų kremas nuospaudų profilaktikai su baltojo gluosnio žievės ekstraktu

Vaizdas
Gal kaltas amžius, o gal karštesnė, nei įprastai vasarą, bet pastaraisiais mėnesiais negalėjau apsieti be papildomų priemonių kojų ir pėdų odai. Šį sezoną kaip niekad, jos tino, kamavo sunkumas ir sausėjo kulnų oda. Apie pėdų dezodorantą ir purškiklį jau pasakojau, o dabar noriu pasidalinti su jumis nuomone apie kulnų ir pėdų priemonę, kurios rūpinasi pėdų oda ir apsaugo nuo nuospaudų susidarymo.

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: raštai

Vaizdas
Man atrodo, kad rašai ir spalvos yra tie tendencijų įrašai, kurie viską suriša į vieną. Žinant, kokios spalvos ir kokie raštai sezoną bus populiariausi, lengvai galima išsirinkti to rašo ne tik aprangą, bet ir raštuotus batus, rankinę, aksesuarą, jei norisi saugesnio varianto ir šiaip mieliau nešiojate vienspalvius rūbus. Raštai yra labai svarbu, dėl to tiek spalvos, tiek raštai mano cikle apžvelgiami vieni pirmųjų. Šiam kartui dairomės į šaltojo sezono populiariausius raštus ir ieškome, o kas vis gi populiariausia?

MISOLI "Retinol & Collagen" stangrinantys ir drėkinantys hidrogelio paakių padeliai - paakių kaukės

Vaizdas
Paakių padelių nenaudoju dažnai, tačiau kartas nuo karto jaučiu poreikį papildomai atgaivinti paakių odą. Tokių padelių bėda ta, kad atidarius pakuotę, ją ir reikia naudoti, nes pradarytoje pakuotėje jie gana greit sausėja, serumas gana greit garuoja, tad kaip ten sakoma, jei jau nusipirkai, tai reikia ir naudoti. Pavasario metu susigundžiau išbandyti Misoli paakių padeliu ir kadangi apie juos pasakoju tik rudenį, greičiausiai suprantate, kad nenaudojau nuolat ir jie taip greit nedžiūva kaip kiti padeliai, o kaip poveikis? Tuoj apie viską papasakosiu.

2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: apranga

Vaizdas
Ar laukėte tendencijų? Šiais metais jas pradedu kiek vėliau, nei įprastai, nes tiesiog orai lepina ir net nespėjau pastebėti, kaip atėjo ruduo. Palto dar nesinori, bet ruoštis vėsesniems orams, sodresnėms spalvoms, sunkesniems kvapams, pirmajam sniegui... Pasižvalgyti po tendencijas, prieš apsiperkant naujam sezonui, man labai patinka, todėl žvalgausi pati ir kartu rodau jums.

GARNIER Ambre Solaire Soothing After Sun - drėkinamasis veido ir kūno losjonas po saulės su alaviju

Vaizdas
Šiandien buvo maloniai šilta diena ir nors prasidėjo kalendorinis ruduo, tačiau laiko pagulinėti saulutėje ir pasimėgauti kaitriais spinduliais dar yra. Kol kas tinklaraštyje dar gausu vasariškų produktų, apie kuriuos nuomone noriu pasidalinti su jumis. Tarkim vienas iš jų - raminantis, drėkinantis losjonas iš Garnier, skirtas po deginimosi saulėje nuraminti įkaitusią, sudirgusią odą.

#121/2024 Rugpjūčio mėnesį baigiau

Vaizdas
Ėmė ir atėjo rugsėjis su visais džiaugsmais ir vargais mokinukams ir jų mamoms, su rudens rūpesčiais ir naujomis pradžiomis. Paskutinė vasariškų šėlionių diena, nes netrukus galvą daug kam užims mokslai, mokymasis ir nauji dalykai. Rudens sezonas naujai supulsuoja ir darbuose, daug kas grįžta iš masinių atostogų, todėl prasideda nauji projektai, verslų plėtros, naujos užduotys darbuotojams. Žodžiu, tikra nauja pradžia, naujas lapas. O tinklaraštyje - senos tradicijos, paskutinę mėnesio dieną rodau praėjusio mėnesio ištuštėjusias pakuotes ir dalinuosi galutinėmis nuomonėmis apie kiekvieną produktą.