ACAPPELLA "Relax" atpalaiduojanti vonios druska su raudonėlių, pelargonijų, balinio ajero, serenčių ir mirtos eteriniais aliejais

Praeitais metais labai norėjau daugiau lietuviškų sprendimų vonios druskoms, putoms ir visiems kitiems atsipalaidavimo dalykėliams. Per tuos metus ieškojau skirtingų gamintojų druskų ir radau dar nebandytas ACappella vonios druskas, prigriebiau atpalaiduojančias, išbandžiau ir šiandien noriu papasakoti šiek tiek plačiau.


Produktas: ACAPPELLA "Relax" atpalaiduojanti vonios druska su raudonėlių, pelargonijų, balinio ajero, serenčių ir mirtos eteriniais aliejais
Gamintojas: UAB "Aromika". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio kvapo
Tūris: 600 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Aromika

Ką žada gamintojas: Acappella NATURALS druska – tai raminanti vonios priemonė su natūraliais augalų eteriniais aliejais. Druskos sudėtyje esatys raudonėlio, kvapiųjų mirtų, pelargonijų bei ajero aromatai visapusišką savo poveikį atskleidžia šilto vandens vonioje ir padeda atsipalaiduoti bei nusiraminti. 
Pagrindiniai druskos elementai: kalis, kalcis, magnis, sulfatai, bromas, jodas ir chloras. Antibakterinės ir antiseptinės druskos savybės paspartina gijimo procesus, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, taip pat stiprina imunitetą ir šalina toksinus.
NAUDOJIMAS: ištirpdykite saują druskos šiltame vonios vandenyje. Atsigulkite į vonią taip, kad širdies ir kaklo sritis būtų virš vandens ir atsipalaiduokite 5-30 min. Rekomenduojame naudoti iki 3 kartų per savaitę.


Pakuotė. Skaidraus plastiko indelis su užsukamu plastiko dangteliu. Pakuotės dizainas lyg ir kurtas natūralumo idėjai - tamsiai rudas popierius, piešti augaliniai motyvai ir visgi, primena rusiškų pakuočių dizainus, tiesa? Lyg ir norisi kažko modernesnio ir kuo toliau nuo tų visų vengtinų produktų.

Kvapas uostant iš pakuotės malonus, atpalaiduojantis aromatas, kuriame jaučiasi raudonėliai, užuodžiu gana stiprias pelargonijas, jaučiasi ajero kvapas. Dermė maloniai atpalaiduojanti, raminanti mintis ir emocijas.

Konsistencija kietų druskos kristalų, tirpių vandenyje.


Sudėtis: Sea Salt, Magnesium Sulfate, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Origanum Oil, Acorus Calamus Root Oil, Tagetes Minuta Flower Oil, Myrtus Communis Oil.


Poveikis. Į vonią pilu gamintojo rekomenduotą kiekį ir pirmiausia turiu pastebėti, kad druska pakankamai sunkiai tirpsta net ir karštesniame vandenyje - pilnam ištirpinimui reikia ir gerai ranka pamaišyti vandenį. Lyginant su anksčiau naudotoms druskomis, tirpimas ženkliai ilgesnis ir nežinau ar tai gerai ar prastai? Gal visgi druska natūralesnė, tad tirpsta ilgiau?

Ištirpusi druska vandens spalvos nepakeičia, dažiklių joje nėra, tačiau džiugina sudėtyje esantys eteriniai aliejai. Dideles viltis dėjau į aromatą, bet kad tas kvapas jaustųsi pakankamai, tenka naudoti daugiau nei saują druskos. Ir dedu daugiau - noriu maloniai kvepiančios vonios.


Vonios kambaryje iš ties jaučiasi raminantis aromatas, padedantis atsipalaiduoti. Man norisi, kad kvapas būtų stipresnis, kad labiau jaustųsi žolelės, tuomet man regis ir atsipalaiduoti būtų lengviau ir vonia teiktų daugiau džiaugsmo. Vertinant priemonės sudėtines dalis galiu pasidžiaugti, kad priemonė puikiai sukomponuota ir visiškai saugi, tačiau su aromatu dar reiktų padirbėti - norisi ryškesnio, intensyvesnio kvapo ir to ryškaus, atsipalaiduoti padedančio kvapo, kurio tikėjausi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man ir patinka atsipalaiduoti vonioje. Bet kiek bandžiau druskų, taip pat pritrūksta kvapo. Sugalvojau įmesti kelis pakelius arbatžolių, pvz. ramunėlių, ir visai pasiteisino. Pabandykite. Gal ir jums patiks. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą