BURT'S BEES Moisturizing "Coconut & Pear" - dr4kinantis lūpų balzamas su kokosų aliejumi ir kriaušių ekstraktu

Esu atradusi kelis perliukus, kurie tikriausiai visuomet bus mano mylimiausi ir yra tiesiog geriausi. Vienas jų? Žinoma - Burt's Bees lūpų balzamai, praktiškai bet kuris jų puikiai maitina, gerai kondicionuoja ir intensyviai drėkina lūpų odą. Kai kitus balzamus tik tepi ir tepi kas pusvalanduką, tai su Burt's Bees tą nuolatinį tepliojimą galima pamiršti, o ir efektas lūpoms iš ties intensyvus. 
Šį kart išbandžiau drėkinantį balzamą su kokosais ir kriaušėmis.


Produktas: BURT'S BEES Moisturizing "Coconut & Pear" - dr4kinantis lūpų balzamas su kokosų aliejumi ir kriaušių ekstraktu
Gamintojas: "Burt's Bees". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: drėkinti ir maitinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: drėkinamais efektas
Labiausiai nepatiko: gal tik keli vidutinio saugumo ingredientai sudėtyje
Tūris: 4,25 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: notino.lt; Burt's Bees, lookfantastic, feelunique, Boots

Ką žada gamintojas: Lūpų balzamas Burt’s Bees Lip Care yra svarbus jautrios lūpų odos priežiūros pagalbininkas visais metų laikais.

Charakteristika:
- giliai drėkina ir intensyviai maitina
- lūpos tampa minkštos ir švelnios
- akimirksniu suteikia odai komfortą

Kaip naudoti: Tepkite lūpas bet kada dieną pagal poreikį.


Pakuotė. Visos Burt's Bees pakuotės panašios - geltono plastiko pagrindas su išsukimo mechanizmu. Kalbant apie skirtingus skonius, jų pakuotės viena nuo kitos skiriasi plastikinio dangtelio spalva ir spalviniu akcentu etiketėje. Man labai patinka, kad šių balzamų pakuotės kompaktiškos - siauresnės nei įprastos ir šiek tiek mažesnės. Taip dar patogiau balzamą įsimesti į rankinę, kosmetinę ar tiesiog kišenę. 

Kvapas. Burt's Bees lūpų balzamai turi pridėtinių aromatų ir visuomet kvepia taip, kaip žada gamintojas. Uostydama iš pakuotės aiškiai užuodžiu tiek kokosų, tiek sultingų, nesaldžių kriaušių kvapą. Kombinacija keistoka, bet priprantama. Šis kvapas gana intensyvus, ilgokai jaučiasi padengus ant lūpų.

Konsistencija šiek tiek lengvesnė, nei kitų Burt's Bees balzamų, tačiau palyginus pakankamai sunki ir riebi.


Sudėtis: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CERA ALBA, AROMA, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, LANOLIN, PYRUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CANOLA OIL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL.


Poveikis. Priemonės sudėties pagrindą sudaro alyvuogių ir kokosų aliejai, bičių vaškas, ricinų, taukmedžio aliejai, lanolinas. Toliau seka kriaušių ekstraktas, yra minkštinančio sojų aliejaus, vitamino E. Dalis sudėtyje esančių vidutinio saugumo ingredientų skirtų priemonės kvapui. Iš esmės lūpų balzamo sudėtis ne tik saugi, bet ir naudinga lūpų odai - tik pagal ingredientus galima tikėtis, kad drėkins, šiek tiek maitins ir švelnins lūpų odą.

Iš visų bandytų Burt's Bees lūpų balzamų, šio konsistencija yra lengviausia, tad natūralu, kad jei kiti balzamai labiau maitina lūpų odą, šis balzamas labiau tinkamas vasaros metui, kai norisi intensyvesnio drėkinimo ir lengvesnės formulės. Be abejonės giriu poveikį - dauguma lūpų balzamų tik minkština ir švelnina lūpas, realiai neįsigeria į odą. Mano lūpos balzamams labai išrankios, man reikia intensyviai veikiančios priemonės ir greičiausiai tik Burt's Bees pilnai patenkina mano poreikius. Priemonės nereikia teplioti kas pusvalandį, jis kuriam laikui lieka ant lūpų odos; produktas geriasi į lūpas ir iš ties geba susitvarkyti su lūpų šerpetojimu, lūpų sausumu ir perštėjimu. Va, turėjau vėjo nugairintas lūpas ir odą aplink jas - prireikė poros dienų su šiuo balzamu, tapant ir odą aplink lūpas, ir viskas, bėda visiškai dingo, lūpos vėl tapo gražios, drėgnos ir švelnios.

Kokosų ir kraušių Burt's Bees puikiai tiks vasaros metui, kai norisi lengvesnės formulės ir daugiau drėkinimo. Manau šis balzamas įtiks ir toms, kurios labai nemėgsta riebesnių formulių. Ko galima tikėtis iš Burt's Bees? Intnesyvaus poveikio, lūpų sausumo, sudirgimo ir kitų problemų išsprendimo, puikaus drėkinimo bei maitinimo. Jei dar nebandėte jokio Burt's Bees balzamo - labai rekomenduoju įsigyti (išskyrus su pipirmėte) ir išbandyti - manau liksite sužavėti, ypač, kai norisi realaus poveikio, o ne priemonės, kad tik pateplioti ant lūpų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai

  1. Taip, pat esu šios formos balzamų fanė. O vat su pipirmete nepatiko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Valio! Turime daugiau Burt's Bees fanių!
      Su pipirmėte man buvo vienintelis, kuris tik taip sau, tad niekad niekam jo nerekomenduoju.

      Panaikinti

Rašyti komentarą