THIS WORKS Morning Expert Hyaluronic Serum - rytinis veido serumas su hiaruloro rūgštimi, vitaminu C ir persiško šilkmedžio ekstraktu

Veido serumai yra vienas pagrindinių ingredientų veido priežiūros rutinoje. Jei veido kremas skirtas tik drėkinti, tai serumas gali atlikti krūvą stebuklų, pradedant drėkinimu, stangrinimu, kova su raukšlėmis, elastingumo didinimu, net šveisti negyvas ląsteles. Tereikia tinkamai pasirinkti odos poreikius atitinkantį serumą. Man atrodo su kuo jau kuo, bet su žadamu intensyviu drėkinimu tikrai neprašausi - mano oda nuolat reikalauja papildomos drėgmės, tad drėkinamasis serumas, nors nėra toks įdomus, tačiau labai būtinas poveikis. 

Šį kart turiu nedidelę This Works veido serumo pakuotę su hialurono rūgštimi, tik įdomumas čia tas, kad serumas skirtas ryto metui ir vakare jo naudoti nereikia. Bandžiau, testavau, naudojau, beveik baigiu, tad metas pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: THISWORKS Morning Expert Hyaluronic Serum - rytinis veido serumas su hiaruloro rūgštimi, vitaminu C ir persiško šilkmedžio ekstraktu
Gamintojas: "This Works" Inc. Pagaminta D. Britanijoje
Paskirtis: drėkinti veido odą, suteikti spindesio, stangrumo, mažinti papilkėjimą, išsausėjimą ir odos nuovargį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkina ir šviesina
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: mano mini pakuotės - 15 ml. Įsigyti galima 30 ml pakuotėse
Kaina: 42,95 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Prisotinkite odą švytėjimo efektu. Rytinis veido serumas praturtintas kviečių pagrindo 2% hialurono rūgšties ir vitamino C mišiniu, suteikia jaunatviškos išvaizdos ir kovoja su odos papilkėjimu, išsausėjimu ir nuovargiu. Serumas šviesina odą ir lėtai drėkina visos dienos metu Serumas suteikia stangrumo, suteikia putlumo, spindesio ir stangrumo.
NAUDOJIMAS: kiekvieną rytą masažuokite į veido ir kaklo odą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mažytė, balto plastiko pakuotė su apačioje atsukamu dangteliu. Kadangi priemonė skysta, toks dangtelis labai nepatogus, net ir apvertus tūbelę, dalis priemonės patenka ant išorės sienelių ir aš ne tik prarandu dalį priemonės, tačiau ir valyti pakuotę tenka dažnai. Negaliu pakęsti nešvarių nutepliotų, aptaškytų ar priemonės likučiais aplipusių pakuočių - šiuo atžvilgiu vis dar esu perfekcionistė.

Kvapas. Man labiau patinka, kai veido priežiūros priemonės neturi pridėtinių kvapų. Šį serumą gamintojas nusprendė pakvėpinti gaiviu aromatu. Jis jaučiamas tik kol tepi ant veido ir pakankamai greit išgaruoja lauk.

Konsistencija neįtikėtinai skysta... veido serumas tekantis, kaip vandeniukas. 


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Albizia Julibrissin (Persian Silk Tree) Bark Extract, Heptyl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, MarrubiumVulgare (Horehound) Extract, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Phytic Acid, Ethylhexylglycerin, Parfum, Dehydroacetic Acid, Linalool, Heptanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene.


Poveikis. Aš nesu visiškai patenkinta priemonės sudėtinėmis dalimis: jau minėjau, kad sudėtyje daug kvapų ir jiems skirtų ingredientų, pasirinkti nesaugūs konservantai, yra alkoholio, kuris naudojimo eigoje sausina odą ir pažeidžia odos apsauginį barjerą. Visgi, priemonės pagrindas visai neblogas: vanduo, glicerinas, vitaminas C, yra hialurono rūgšties, tad galima tikėtis, kad drėkins, kondicionuos ir šviesins veido odą.

Užtepus serumą, priemonė gana greitai susigeria į veido odą, gana greitai jaučiasi keistas odos tempimo jausmas - suprantu, kad toks ir buvo gamintojo užmanymas, kad oda jaustųsi stangresnė. Tačiau tas jausmas sausiaodėms nėra malonus, todėl vos susigėrus iš kart tepu drėkinantį veido kremą. Tad ką daro serumas? Serumas iš ties drėkina ir šviesina odos paviršių, lygina odos atspalvį. Lyg ir tikėjausi intensyvesnio drėkinamojo poveikio, tačiau visai neblogai. Tik ar pirkčiau pilną pakuotę? Manau ne, yra intensyviau drėkinančių ir pigesnių veido serumų. Džiaugiuosi susipažinusi, tačiau man regis ir per pus pigiau galima įsigyti puikiai drėkinančią priemonę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turiu ir aš šį mėginuką, tik dar nepradėjau naudoti. Reikės pamėginti, tačiau ir man to intensyvesnio drėkinimo reikia.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą