PIRMAS ĮSPŪDIS. GIORGIO ARMANI "Luminous Silk" Perfect Glow Flawless Foundation - spindesio suteikiantis, skystas makiažo pagrindas (Atspalviai: Nr.2; Nr.5,5; Nr.9; Nr.14)

Šiandien jau lyg ir turėjau rašyti įprastą apžvalgą, tačiau nusprendžiau, kad nenoriu. Šiandien jums noriu papasakoti apie paskutinį, tik ką išbandytą mėginį, kurį sudaro keturių atspalvių kreminė pudra. Iš tiesų tai šią pudrą turiu jau kelis mėnesius, bet jos lankstinukas patogiai skyrė vienkartines veido kaukes, užsigulėjo dėžutėje ir aš paprasčiausiai pamiršau. Kadangi grožio kampelyje atsirado komoda - dalis daiktų sukeliavo į stalčius ir vėl iš naujo atradau, kad namuose dar guli Giorgio Armani švytėjimo suteikiančio makiažo pagrindo mėginiai. Viskas, imu, bandau ir pasakoju - kada, jei ne dabar?


Ką žada gamintojas: Ikona tapęs GIORGIO ARMANI makiažo pagrindas akimirksniu suteiks Jūsų odai skaistumo ir spindesio. Lengvos tekstūros makiažo pagrindas lengvai ir nepriekaištingai padengia odą, suteikdamas jai natūralaus žvilgesio.

Praturtintas „Micro-fil ™“ technologija makiažo pagrindas pagerina odos tekstūrą, suteikia skaistumo bei švytėjimo ir užmaskuoja visus trūkumus. Norint labiau užmaskuoti odos netobulumus galima dengti kelis sluoksnius. Didelis atspalvių pasirinkimas padės idealiai pritaikyti prie savo veido odos atspalvio.

Pilno dydžio pakuotė.

Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, ISODODECANE, ALCOHOL DENAT., POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, DIPHENYL DIMETHICONE, CELLULOSE GUM, PEG-10 DIMETHICONE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER, PARFUM, METHYLPARABEN, NYLON-12, TRIHYDROXYSTEARIN, ALUMINUM HYDROXIDE, ISOBUTANE, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE.
MAY CONAIN: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.


Kiekis: 4 x 1 ml Pilno dydžio pakuotė 30 ml
Kaina: 68,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas
Gamintojas: Armani Beauty, pagaminta Prancūzijoje


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad šis makiažo pagrindas yra silikono pagrindo, tad jau aišku, dar prieš dengiant, kad suteiks odai lygumo ir švelnumo. Dažniausiai brangesnės kainos produktus esame linkę vertinti geriau ir galvoti, kad va jau ten bus labai gerai, ar tiesa? Aš esu nemaloniai nustebinta, kad šios priemonės sudėtyje yra labai daug denatūruoto alkoholio - o jo veidui aš vengiu. Alkoholis labai neigiamai veikia veido odą, sausina ir pažeidžia apsauginį barjerą - ilgalaikio naudojimo eigoje priemones sukelia odos pažeidimus. Man to nereikia... o ir šiaip sudėtyje daug nereikalingų kvapiųjų medžiagų, nesaugių konservantų. Kažkaip liūdna, kai brangios priemonės, kur gamintojai tikrai gali investuoti į kokybę, prastos sudėties.

Ir čia visi priemonės minusai baigiasi, nes visa kita yra bemaž tobula. Kreminės pudros konsistencija labai lengva, maloni, lengvai dengiasi ant veido, gražiai skirstosi. Turiu pastebėti, kad priemonė padengia odą plonyčiu sluoksniu ir iš ties gerai maskuoja. Pudrą labai lengva sluoksniuoti, taip išgaunant intensyvesnį maskavimą. Ir iš ties - makiažo pagrindas puikiai maskuoja. Pigmentinių dėmių visiškai nepaslėpė, tačiau smulkesnius veido trūkumus užmaskavo.

Makiažas su Nr.2 atspalviu

Fainiausia, kad ši priemonė turi keistą efektą, kai veido oda atrodo skaistesnė, lygesnė ir dėl to - vizualiai jaunesnė! Žiūriu į veidrodį ir negaliu atsidžiaugti! Kokie 5-eri metai nuo veido nusibraukė tik pasidažius! Ir dėl to ši pudra yra nuostabi. Priemonė maloniai jaučiasi ant veido odos, neapsunkina, nesausina, neerzina odos. Tačiau dienos pabaigoje, kur turiu sausesnius odos plotelius - nori šiek tiek sukristi į poras ir paryškinti pasausėjimą - minimaliai, tad kad įsitikinti, norėčiau išbandyti daugiau priemonės. 

O vertinant tuos pirmuosius įspūdžius - kreminė pudra faina, maloni konsistencija, gerai atrodo ant veido odos, tačiau produkto tikrai nepirkčiau. Saugau veido odą nuo alkoholio kosmetikos sudėtyse, tad... kad ir kaip patiktų efektas, nerizikuočiau priemonės naudoti ilgesnį laiką. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Makiažas išties įspūdingai atrodo! Esu turėjusi ir aš šią pudra, labai patiko dėl nepriekaištingo dengimo ir to jauninamojo efekto, kur parašei. Tik esu pastebėjusi, kad daugmaž visos pudros tokioje kainų kategorijoje ta savo darbą ir atlieka, esu daug bandžiusi, Mac, Channel, estee lauder..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū!
      Aš pamenu, kad Mac manęs nesužavėjo. O va Estee Lauder buvo fainas :) Tai dar matomai ar atitaikai odos tipui tinkamą :)

      Panaikinti
  2. Gal tik nuotraukoje taip atrodo, bet antakiai per tamsūs ir kažkaip sunkiai žiūrisi, man gražiau ir jauniau atrodote tose nuotraukose, kur antakiai net nepadažyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :) Kartais persistengiu - dabar naudoju naują antakių gelį, tai gal dar neįpratau :)

      Panaikinti
    2. Ir man taip būna su nauja priemone :))) Beje, neseniai išbandžiau Catrice Slim'matic automatinį antakių pieštuką, labai patinka, geras šepetėlis, tik va, įdomu, kiek jo užteks, turbūt greit susinaudos. Bet pati priemonė - super.

      Panaikinti
    3. :)))
      Turiu apžvalgą apie tą ploną antakių pieštuką:
      https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/04/catrice-piestukas-tobulai-dailiems.html
      Neatsukite jo daug - lengvai lūžta, tad išsukite kiek galima mažiau ir taip, baigiasi man maždaug per 3 savaites, tai apmaudžiai trumpai. Bet giriu - pirštukas fainas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą