2017/02 itin gausus vasario mėnesio pirkinių ir naujienų įrašas: Dove, Milani, Essie, Amway, Tangle Teezer ir kt.

Paskutinę mėnesio dieną noriu jums parodyti savo naujus pirkinius ir kosmetikos produktus, kurie papildė mano kosmetikos lentynas per vasarį. Turiu pripažinti, kad tokio gausaus pirkinių įrašo nebuvo jau kuris laikas: jame šį kartą daug naujų prekinių ženklų man ir apskritai tinklaraščio sienoje. Kai kurie jų plačiai žinomi rinkoje, kaip kurie gi gal nėra tokie populiarūs, tačiau būtinai norėjosi išbandyti. O kur dar Dove, Amway, Douglas kompanijų siuntinukai su RP produktais. Dėkoju kompanijoms, tik jų dėka galime pamatyti daugiau ir įvairesnių produktų mano tinklaraščio sienose. Tačiau dar daugiau nusipirkau pati. Ką gi, siūlau pasižiūrėti į tai, apie ką kalbėsime artimiausiu metu.

Kūnui ir plaukams

1. AVON  Senses "Lagoon" gaivinanti dušo želė su vandens vaisiais ir kriaušėmis, 500 ml
2. AVON "Senses" Lagoon" gaivinanti dušo želė su vandens vaisiais ir kriaušėmis, 250 ml
Abi šios dušo želė visiškai vienodos, skiriasi tik jų pakuotė: viena senesnio leidimo, kita naujesnio, nepamenu kuri yra kuri. Iš esmės vieną jų nusipirkau, o kitą gavau iš kompanijos. Žinote, kai užsiregistruoji kokiam konkursui, tada skambina iš kompanijos ir sako, kad pagrindinio prizo nelaimėjai, tačiau siūlo atvykti mažesniam laimėjimui? Nuvyksti, o tau siūlo tapti kompanijos konsultante, ir pripažinsiu, gana įkyriai. Aš ir taip galiu nusipirkti kompanijos gaminių, bet toks reklamos būdas man visai nepriimtinas. Aišku, po to, kai nesutinki, tau siūlo pirkti kompanijos gaminių. O dėl to prizo - duoda, na šiuo atveju gavau dušo želė, bet būčiau žinojusi, kad taip įkyriai siūlys, tikrai nebūčiau ėjusi. 😏
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: didelės - 4,90 EUR, mažos - 3,40 EUR

3. NATURA SIBERICA "Coloured and Damaged Hair" apsaugantis šampūnas dažytiems ir pažeistiems plaukams, 400 ml
4. NATURA SIBERICA "Coloured and Damaged Hair" atstatomasis kondicionierius dažytiems ir pažeistiems plaukams, 400 ml
Aš tik nesenai sužinojau, kad šviesinti plaukai nėra tas pats, kaip dažyti. Bent jau man kirpėja išima natūralaus plauko pigmentą, tuo tarpu įprastai dažant, kitomis spalvomis, pigmentas į plauką įvedamas. Jei teisingai supratau. 😊 Vadinasi, aš dariau teisingai, intuityviai vengdama visų dažytiems plaukams skirtų priemonių - įsigijau tik dabar, nes pagalvojau hmm... o gal visgi mano plaukams reiktų dažytiems skirtų priemonių? Pasirodo nereikia, tačiau šitas šampūnas ir kondicionierius yra skirtas ne tik dažytiems, bet ir pažeistiems plaukams, todėl reiktų tikėtis ir maitinamojo poveikio, ne tik spalvos apsaugojimo. Bandysiu, ir papasakosiu, kaip man su juo sekėsi draugauti.
Pirkau: Maxima
Kaina: kiekvienas po 7,99 EUR

Veidui

5. NONI CARE "Intensive" drėkinanti veido kaukė, 11 ml
Vėl užsimaniau vienkartinių veido kaukių - ir jas bandau. Aišku, kad kaukių turiu daugiau nei pakankamai, tačiau kodėl nepabandžius? Noni care kosmetikos dar nesu bandžiusi, tačiau esu girdėjusi visai neblogų atsiliepimų.
Pirkau: Elevita
Kaina: 1,39 EUR

6. AVRIL valomasis micelinis vanduo, 500 ml
Aš vis bandau ir bandau mielinus vandenis ir surandu vis daugiau aspektų, kuo jie skiriasi vienas nuo kito. Šiuo metu naudoju lietuvių gamintojo Green Feel mielinį vandenį, apie kurį neilgai trukus jums papasakosiu. O sekančiam bandymų objektui pasirinkau prancūzišką didžiulo kiekio sertifikuotą mielinį vandenį iš Avril.
Pirkau: Assorti
Kaina: 9,99 EUR

7. MARGARITA akių makiažo valiklis su alavijais, 150 ml
Kažkuri youtuberė (gal Gėda Pelėda?) buvo išgyrusi šitą makiažo valiklį, todėl norėjau išbandyti pati. Šiaip jau, pastaruoju metu labai skaudžiai nusivyliau blogerės išgirtu kompanijos dezodorantu, tad galvojau, verta ar ne? Bet, aš galvoju, na, kas daugiausia blogiausia gali nutikti? Nepatiks -išmesiu. Sudirgins-nebenaudosiu, o oda užgis. Žodžiu, imu ir testuoju. 😄
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,89 EUR

8. ELLAME "Hydro Complex" šilkinė, drėkinanti veido kaukė, 1 vnt.
Pasiilgau lakštinių veido kaukių: jos visai neblogai atgaivina ir drėkina odą, suteikia jai drėgmės. Šį kartą norėjau išbandyti brangesnį variantą iš Ellame. Nežinau, kuri diena bus šios kaukės laimingoji, tačiau įspūdžius tikrai papasakosiu.
Pirkau: Eurovaistinė
Kaina: 4,72 EUR

9. LIRENE "Dermo Exfoliator" švelnus šveitiklis su enzimais normaliai, sausai ir jautriai odai, 8 ml
Aš pirkdama šitą dalykėlį buvau įsitikinus, kad čia veido kaukė, oh well, pasirodo čia šveitiklis veido odai, tinkamas tiems jautriems ir sausesniems odos tipams. Bus įdomu išbandyti, tik kol kas nežinau kada.
Pirkau: Čia
Kaina: 4,58 EUR

10. LAVERA "My Age" atkuriamoji veido kaukė su baltąja arbata, 10 ml
Pamenate, pasakojau jums apie šios kompanijos kaukę su rožėmis, kuri man nepaprastai patiko? Tai va, pagaliau prisiruošiau padaryti užsakymą ir šį kartą nusprendžiau išbandyti stangrinamojo poveikio kaukę, skirtą brandžiai odai. Ar mano oda brandi? Kol kas dar ne, bent jau taip nemanau, tačiau dėl vienos kaukės tikrai nenutiks nieko blogo.
Pirkau: hiperfarma
Kaina: 3,35 EUR

Grožio smulkmenos

11. - 12. Celiuliozės kempinėlė veido odai prausti, 2 vnt.
Aš veido kaukes anksčiau plaudavau Konjack Sponge kempinėlėmis, tačiau pastebiu, kad kai kurios kaukės sunkiai išsiplauna iš pačios kempinėlės, nudažo ją ir lieka nešvarumų. O pradėjus dažniau naudoti molio kaukes, tiesiog paėmiau celiuliozės kempinėlę - tokią bus lengva išmesti po kurio laiko.
Pirkau: Ebay (padavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: US $1.94 (1,83 EUR)

13. PARODONTAX "Gentle Whitening" balinamoji dantų pasta jautrioms dantenoms, 75 ml
Viena iš pastų, kuri turėtų tikti tiems dantukams, kurie yra gana jautrūs, tačiau mes vistiek norime baltesnių dantukų. Nors įprastas balinimas netinka. Mano dantukai nėra labai labai jautrūs, tačiau išbandyti noriu.
Pirkau: Camelia
Kaina: 5,60 EUR

14. INNISFREE "Volcanic" Konjac veido valymo kempinėlė su 7% ugnikalnio lava
Jūs dabar man pasakykit, jei ant kempinėlės pakuotės nėra užrašyta "The Original", negi manote, kad ji nėra originali? Innisfree kompanija puikiai žinoma Korėjoje ir tikrai nerizikuos dėti vardo ant padirbinių. Tad taip, ši kempinėlė korėjietiška, ir jūs tikrai manęs neįtikinsit, kad ji kažkuo prastesnė ar yra plagiatas. Tad šiam kartui švelniai šveičiamojo kempinėlė veido odai.
Pirkau: ebay (pardavėjas parduoda patikimas korėjietiškas prekes)
Kaina: US $6,62 (6,25 EUR)

Dekoratyvinė kosmetika
15. MILANI "Prime Perfection" drėkinanti makiažo bazė/ gruntas, 20 ml
Priemonė žada užmaskuoti visas mano smulkias raukšleles, drėkinti odą - vadinasi man ji turėtų patikti. Būtinai papasakosiu, ką apie ją manau.
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 12,49 EUR

16. BARRY M "Mist & Fix" makiažo fiksatorius "Dewy finish", 50 ml
Tai pirmasis mano makiažo fiksatorius. Tiesą sakant aš nežinau, ar man reikalingas toks dalykas, tačiau negaliu neišbandyti. Kaip supratau tokia priemonė turėtų suteikti makiažui tvirtumo ir padėti jam išlikti ilgiau.
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 7,99 EUR

17. MAKEUP REVOLUTION LONDON Iconic Pro Lipstick lūpų dažai "Propaganda Matte", 3,2 g
Ryškiai raudoni lūpų dažai, nes raudonos niekad nebūna per daug. 😂 O jei rimtai, labai noriu išbandyti kompanijos lūpų dažų kokybę.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,29 EUR

18. MILANI kepti skaistalai "08 Coralina", 3,5 g
Dar vienas dalykas, apie kurį esu girdėjusi milijoną ir vieną atsiliepimą. Skaistalai turi koralinį atspalvį, ir aš nesu tikra ar tai mano spalva, ar man ji tinka, tačiau visuomet galima paieškoti tinkamos spalvos, įsitikinus, kad jų kokybė tikrai tokia gera, kaip sako youtub'as.
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 9,99 EUR

19. MAYBELLINE Color Tattoo 24 hr kreminiai akių šešėliai "35-On and On Bronze"
Eurokos parduotuvėje labai smagiai pasišnekučiavau su Maybelline - L'Oreal atstove, pakalbėjome apie naujienas, išgirdau jos rekomendacijas, gavau pažadų, jog parduotuvių asortimente turėtų pasirodyti vis daugiau prekių pavyzdžių, skirtų pasižiūrėti produkto spalvą, tekstūrą ne tik tuomet, kai parsinešame namo, bet ir pačioje parduotuvėje. Žodžiu, tikrai smagu netikėtas, informatyvus pokalbis, kuriam nei aš nei atstovė ruošėsi. Na, o Colour Tattoo akių šešėlius esu bandžiusi prieš šimtą metų, turėjau rožinį atspalvį, tačiau pasirodo, jo Lietuvos rinkoje nebebus, tačiau šešėlius papildė nauji matiniai atspalviai, tinkantys naudoti kaip bazinė akių šešėlių spalva. Aš išsirinkau blizgų bronzinį - noriu šešėlius padengti lengvai greitai ir atrodyti puikiai tomis dienomis, kai neturiu laiko rimtam akių makiažui.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 7,46 EUR (pirkau su nuolaida, mokėjau 5,60 EUR)

20. MILANI "Amore Matte" matinis lūpų kremas "25 Allure", 6 g
Na, ir kas, kad matiniai lūpų dažai nebemadingi. Man patinka tai, kiek jie ilgai išlieka ant lūpų, aišku, dėl nuolat skeldėjančios lūpų odos aš turiu vos porą matinių lūpų produktų. Tačiau visuomet norėjau išbandyti daugiau ir būtent šviesesnį, šiek tiek rausvą atspalvį.
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 10,49 EUR

21. RIMMEL "Exaggerate" automatinis lūpų pieštukas "105 Under My Spell", 0,25 g
Aš esu jums minėjusi, kad ieškau uogų spalvos lūpų pieštuko. Pasirodo, išsirinkti tinkamos spalvos lūpų kontūro pieštuką yra sunkiau nei man pasirodė iš pradžių: parduotuvėje labai trūksta mėginių-testerių, o kaip žinome, pakuotės spalva ne visuomet tiksliai atitinka gaminio spalvą. palaksčiusi tarp stendų galiausiai išsirinkau Rimmel ir turiu pasakyti, kad forma jo man labai keista. Tikiuosi, kad padengimas nebus apsunkintas dėl kirstos priemonės formos.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,99 EUR

Makiažo šepetėliai ir įrankiai

Tikriausiai dabar galvojate, na kiek gi man reikia tų makiažo šepetėlių? Reikia: vieni nusidėvi, kiti išsmunka, treti pabosta arba nelabai atitinka funkciją, o ir atsarginių rinkinį turėti norisi - toms dienoms, kai išplauname visą šepetėlių arsenalą ir suvokiame, kad nelabai turime kuo dažytis. Nežinau, kaip veiks šitie, bet jų spalva nerealiai graži, forma įdomi, plaukeliai minkšti ir malonūs.
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: US $9,99 (9,43 EUR)

23. Vėduoklės tipo makiažo šepetėlis suliejimui, skaistalams, hailaiteriui, veido kontūravimui
Jau kuris laikas tarp šepetėlių nebeturiu vėduoklės tipo. Anksčiau tokius naudojau skaistalams, tačiau dabar, turėdama pernelyg stiprios pigmentacijos hailaiterį, su kuriuo nežinau ką daugiau daryti, kaip pabandyti išsklaidyti. Galbūt vėduoklės formos šepetėlis padės?
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda ČIA)

Kaina: US $1,53 (1,44 EUR)

Ir... man visuomet pritrūksta akių makiažo šepetėlių, švarių akių makiažo šepetėlių. Nežinau, kiek kokybiškai jie atrodo, ir kiek yra. Pirkdama pasižiūrėjau galvutes, atrodė visai nieko, bet žvilgsnis vis krypo į spalvotus kotelius. 😆 pabandysiu, bus aišku kas ir kaip.
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: US $6,89 (6,50 EUR)

Manikiūrui ir pedikiūrui

25. MAYBELLINE Color Show Club viršutinis nagų lako sluoksnis "02 White Splatter", 7 ml
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,95 EUR (su nuolaida mokėjau 1,92 EUR)

26. MAYBELLINE Colorama 60 seconds nagų lakas "17", 7 ml
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,95 EUR (su nuolaida mokėjau 1,92 EUR)

27. O.P.I. nagų lakas NL T16 "I Want To Be A-lone Star", 15 ml
Pirkau: topbeauty.lt
Kaina: 8,00 EUR

28. BARRY M "Aquarium Collection" nagų lakas "Persian", 10 ml
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 6,99 EUR

28. BARRY M "Aquarium Collection" nagų lakas "Caspian", 10 ml
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 6,99 EUR

29. ESSIE nagų lakas "37 lilacism", 13,5 ml
Pirkau: topbeauty.lt
Kaina: 9,99 EUR

30. ESSIE nagų lakas "99 mint candy apple", 13,5 ml
Pirkau: topbeauty.lt
Kaina: 9,99 EUR

31. GOSH "Oh My Gosh" nagų lakas "006 Orange Red", 5 ml
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,90 EUR (su nuolaida mokėjau 2,93 EUR)

32. GOSH "Oh My Gosh" nagų lakas "041 Party", 5 ml
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,90 EUR (su nuolaida mokėjau 2,93 EUR)

33. BIELITA "Pro manicure" nagų lako skiediklis, 80 ml
Kaip matote, šiek tiek atnaujinau savo nagų lakų kolekciją, tačiau senų išmesti neketinu. Nagų lako skiediklį nusipirkau tiems atvejams, kai jis per daug patirštės, bus sunku dengti. Tokia greitosios pagalbos priemonė nagų lakams mano krepšelyje.
Pirkau: Martina
Kaina: 2,39 EUR

34. CIEN greitai veikiantis nagų lako valiklis "Classic", 200 ml
Realiai man skubiai reikėjo nagų lako valiklio ir mūsų Lidl buvo vienintelė parduotuvė, į kurią važiavome. Tad teko rinktis iš to, kas buvo siūloma asortimente.
Pirkau: Lidl
Kaina: 1,59 EUR

Douglas dovanos

35. TANGLE TEEZER "Original" šepetys plaukų iššukavimui
36. TANGLE TEEZER "The Ultimate" plaukų šepetys priauginamiems plaukams ir itin susivėlusiems plaukams
37. TANGLE TEEZER "Blow Styling" apvalus šepetys plaukų džiovinimui
Tangle Teezer šepečius aš mėgstu ir jau keli metai mano rankos dažniausiai siekia būtent turimų Compac šukų iš TT. Labai smagu išbandyti kitokių formų ir paskirčių plaukų šepečius, būtinai papasakosiu, kaip man patiko.

Amway

38. Nutrilite "Phyto2GO" gėrimas imuninei sistemai stiprinti
39. AMWAY Artistry spindintys akių šešėliai "eye duo #1"
40. AMWAY Artistry paletė antakių formavimui
41. AMWAY Artistry skystas hailaiteris "Pink"
42. AMWAY Artistry lūpų blizgesys "Fuchsia"

Amway kompanija mane palepino didžiuliu krepšeliu kosmetikos produktais ir vitaminais. Kadangi baigiau namie visas vitamino C atsargas, pirmiausia išbandysiu vitaminus. Labai smalsu ir lūpų dažai, ir spindinti pudra, ir skystas hailaiteris. Viskas, absoliučiai viskas kelia smalsumą ir kviečia kuo greičiau išbandyti.

Dove

43. DOVE "Derma SPA" šilko švelnumo aliejus švelniai ir spindinčiai odai "Goodness3"
44. DOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" šampūnas sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
45. DOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" kondicionierius sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
46. DOVE Pure Care Dry Oil maitinamasis aliejus visų tipų plaukams su afrikinių makadamijos riešutų aliejumi, 100 ml
47. DOVE "Nourishing Care" dušo aliejus su marokietišku argano aliejumi, 200 ml
48. DOVE "Powder Soft" dezodorantas - antiperspirantas
49. DOVE "Nourishing Care & Oil" maitinanti dušo želė su marokietišku argano aliejumi, 250 ml
50. DOVE "Cream Oil" Beauty Bar kreminis prausiklis - muilas su marokietišku argano aliejumi, 100 g

Didžiulis siuntinukas iš Dove šį kartą atkeliavo į mano pašto dėžutę. Kai ką jau esu bandžiusi, kai ko dar ne. Plaukų aliejuką padovanojau vienai iš savo skaitytojų be jokio konkurso - mergaitei tokio dalyko labai reikėjo. Turiu visą liniją prausiklių su marokietišku argano aliejumi - man ji iš tiesų patiko, bet, kad ir kaip knieti viską pasilikti sau, šį kartą noriu skelbti konkursą. Sekite naujienas Facebook puslapyje - šiomis dienomis tikrai pasirodys konkursas - apdovanosiu net dvi merginas/ arba vaikinus, jei tokių dalyvaus. 😊
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, didžiulis pirkinių įrašas baigtas - man tiesą sakant nebesinori nieko pridurti. Tiesiog palinkėti jums gražaus ateinančio pavasario. Jei kažkokių apžvalgų ar nuomonių norite anksčiau - rašykite, komentuokite, klauskite, bendraukime. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Su pirmąja pavasario diena,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai nusivyliau Avon dušo želėmis. Nusipirkau, kelias savaites pastovėjo, kol pabaigiau kitą naudojamą,o visas malonus kvapas ėmė ir išgaravo.Seniau taip tikrai nebuvo. Daugiau nepirksiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už nuomonę :) Aš irgi esu bandžiusi kažkokį su prieskoniais, tai sausino ir nebuvau sužavėta. Tačiau niekad nesinori teisti po vienos pakuotės, tad nusprendžiau bandyti dar kartą, ir jei šį kartą nepatiks, tai tiesiog nebepirksiu ir tiek :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą