PIRMAS ĮSPŪDIS. SOOSUL SKIN veido tonikas

Kokį nerealų toniką išbandžiau! Ir tas tonikas deja tik mėginio dydžio, mėginį, kurį gavau iš Eurokos, bet nusipirkti pas juos negaliu, nes kažkodėl jis dingęs iš prekybos. Kažkuriame įraše apie mėginius jau minėjau, kad nesuprantu parduotuvių pozicijos dalinti mėginius produktų, kurių formulė jau pasikeitusi, atnaujinta, galiausiai produktų, kurių nebegalima įsigyti. Kam? Kokiu tikslu? Mėginių tikslas yra paskatinti įsigyti produktą, nusipirkti pilno dydžio pakuotę, tačiau kai turi mėginį, be galimybės įsigyti produktą, to mėginio gavimas lyg ir praranda bet kokią reikšmę, tiesa? Ką gi, šį kart mano rankose korėjietiško toniko mėginėlis ir trumpa nuomonė apie jį.


Ką žada gamintojas: Drėkina ir atgaivina sausą odą. Sudėtis papildyta Sang-hwang grybų ekstraktu, alantoinu, betainu, vitaminu E, augalų ekstraktais.
Naudojimas: nuprausus veidą, toniku tepti odą arba sudrėkinti vatos lapelį toniku, paskirstyti ant odos.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Dipropylene Glycol, Alcohol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sorbitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, Sodium Carbomer, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Parfum, Allantoin, Phellinus Linteus Extract, Disodium EDTA, Hyaluronic Acid, Bacillus/ Soybean Ferment Extract, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Trichosanthes Kirilowii Root Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Bletilla Striata Root Extract, Pogostemon Cablin Leaf Extract.


Kiekis: mėginuko kiekis 8 ml. Galima įsigyti 130 ml pakuotėje
Kaina: apie 35,00 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Gamintojas: Soosul Skin, pagaminta P. Korėjoje


Mano nuomonė. Kiek neįprasta, kad tonikas ne vandens skystumo konsistencijos. Tonikas tirštesnis, primena skystas emulsijas veidui, kurias naudojame prieš veido kremą intensyvesniam efektui išgauti. Ši priemonė gausiai pakvėpinta intensyviu gėlių ir kosmetikos aromatu. Kvapas neerzina, jaučiasi tik dengiant ant odos ir palyginus greit išgaruoja.

Nesu 100% patenkinta toniko sudėtinėmis dalimis, pirmiausia dėl aukštai sudėtyje esančio alkoholio. Žinia, šis ingredientas ilgesnio naudojimo eigoje pažeidžia odos apsauginį barjerą ir gali sausinti odą. Tačiau kiti ingredientai geri, daug odą kondicionuojančių, drėkinančių, apsaugančių, minkštinančių sudėtinių dalių, nemažai augalinių ekstraktų.

Tonikas puikiai susigeria į odą ir yra labai skalsus - nedidelio lašelio pilnai pakanka, tad man 8 ml pakako beveik visai savaitei! Pilno dydžio pakuotė atrodo nedidelė, tačiau dėl priemonės skalsumo pakaks tiek pat ar net ilgiau nei įprasto dydžio veido tonikų. Ką daro produktas? Akivaizdu, kad intensyviai švelnina odos paviršių, oda atrodo skaistesnė, jaunesnė ir dailesnė -  naudojant iš eilės kelias dienas efektas regis tapo dar ryškesnis ir vizualiai labiau pastebimas. Man smagiausia, kad tonikas iš ties drėkina odą - iš kart dingsta tempimo jausmas, o per kelias dienas pamiršau, kad turėjau kelis pasausėjusios odos plotelius ant skruosto, kaktos ir smakro. 

Efektas puikus, priemonė labai tinka sausai odai, tačiau... kur įsigyti pilno dydžio pakuotę? Esu susidomėjusi, tačiau to susidomėjimo negaliu realizuoti įsigydama pilno dydžio pakuotę ir arba visiškai pamildama priemonę arba suvokdama, kad tas alkoholis visgi daro neigiamą įtaką naudojimo eigoje. Tad... mėginys išbandytas, susidomėjimas didelis ir taškas, nes tolesnės istorijos nėra, nebent nuspręsčiau produktą bandyti parsisiųsti tiesiai iš Korėjos arba ieškočiau Europos elektroninėse parduotuvėse.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš taip pat gavau šios kosmetikos mėginių: paakių kremas, emulsija ir veido kremas. Jie man irgi labai patiko, tiko, vat iš ties, kaip įsigyti, jei patiko...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, tokia keistoka mėginėlių politika Lietuvoje - labai gaila pardavėjams jos duoti, duodami jau išimti iš prekybos, tarsi norint atsikratyti. Juk mėginys skirtas sudominti, kad nusipirktume pilną dydį ir tikiu, kad sutvarkius mėginių politiką - žmonės ir daugau pirktų ir noriai domėtųsi naujais gaminiais. Bet, pas mus kol kas dar kosmetikos tinklai dar nesupranta mėginių galios :D

      Panaikinti
    2. Visiškai sutinku. Ypač kai produktas nepigus, norisi pabandyti ir tikus įsigyti. Retai kada perku brangius produktus tiesiog iš aprašymo, bent rekomendacijas skaitau.

      Panaikinti

Rašyti komentarą