VIVANEL "Neroli & Ginger" kreminis skystas muilas su neroli ir imbiero aromatu

Jau ilgokai esu nusipirkusi Vivanel skystą rankų muilą, tačiau jis niekaip nenukeliaudavo iki vonios kambario. Labai norėjau išbandyti šį muilą, kai pirkau, tačiau vėliau tiesiog padėjau, krausčiausi, pamiršau, naudojau kažką kitą... tiesiog milijonas nes ir galiausiai, galiausiai buteliukas atsirado mano vonioje. Tiesą sakant nemažai žmonių giria šios ir Vivian Gray kompanijų skystus muilus.


Produktas: VIVANEL "Neroli & Ginger" kreminis skystas muilas su neroli ir imbiero aromatu
Gamintojas: "Newcos" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: prausti, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 350 ml
Kaina: 7,99 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Malonios tekstūros priemonė, švelniai putoja ir pasižymi subtiliu aromatu. Valo, gaivina odą, suteikia švelnumo pojūtį. Neroli ir imbiero aromatas. Puiki kasdienė odos priežiūros priemonė. Savo dizaino dėka tikrai papuoš jūsų vonios kambarį.
Naudojimas: paskirstyti ant drėgnos odos, nuplauti vandeniu.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-7, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamal, Eugenol, Citral, Limonene.


Mano nuomonė. Pradėkime nuo to, kas mane sužavėjo - tiesą pasakius banalu, tačiau pakuotė. Man patiko tamsus buteliuko plastikas, vertikalios linijos ir minimali etiketė. Pagalvojau, kad vonioje turėtų puikiai atrodyti ir tiesą sakant iš ties atrodo labai gerai. Anksčiau vonioje turėjome tik stiklinius arba keramikinius skysto muilo dozatorius, tačiau po daugybės vaiko avarijų su skystu muilu, kai dužo pakuotės, jau kuris laikas galvojau, kad neverta - paprasčiausiai nebespėju pirkti, tad sunaudojusi skystą muilą, į man patinkančio muilo pakuotę supilu muilą iš papildymo ir sėkmingai naudoju. Tokios pakuotės net ir krisdamos neskyla, mažesnė rizika vaikui susižeisti, o ir piniginė tokiu sprendimu džiaugiasi. Iš kitos pusės - stiklinės atrodo daug geriau, tačiau kol kas mes dar joms matyt nepasiruošę, nes visko pasitaiko.

Deja, tačiau patyrinėjusi muilo sudėtines dalis aš nelabai suprantu, kodėl šie muilai populiarūs? Sudėtinės dalys prastos - taip, putojimą keliančios ir valančios medžiagos ir tuomet... krūva nesaugių ir žalingų konservantų, kvapų ingredientų, kurių didžioji dalis toksiška, nesaugi, sausinanti odą. Nuolat naudojant tik šį muilą jaučiame, kad šiek tiek sausina odą ir apmaudu, nes muilas ne kelis eurus kainuoja.

Kas patiko? Visiems labai patiko šio muilo aromatas. Jis kitoks, ne neaiškių uogų ar vaisių, o gaiviai sunkokas aromatas, tinkamas tiek vyrams, tiek moterims. Jame puikiai subalansuota imbiero ir neroli natos - uostai ir abi jauti, tačiau kartu abi jos nuostabiai papildo viena kitą sukurdamos puikią aromato dermę. Ir tas kvapas ant rankų dar kuriam laikui lieka, tad plauni rankas ir mėgaujiesi. Priemonė skystokos, gelinės konsistencijos ir skalsi - vienam plovimui visiškai pakanka vieno pompos paspaudimo, mat suputoja labai stipriai ir net pernelyg stipriai - putos dar kuriam laikui lieka ant kriauklės paviršiaus, nors visas vanduo jau būna ištekėjęs. Gal pakaktų ir pusės pompos spustelėjimo, tačiau ne visuomet pavyksta būtent taip dozuoti. 

Bandydama susidėlioti verdiktą, aš nutariau, kad visgi muilas nėra vertas pilnos savo kainos. Rimtai? 8 Eur už šį muilą? Sudėtis prasta, minimali, koncentracija akivaizdi į kvapą ir pakuotę. Muilo kokybė nėra nepriakaištinga - putoja per daug, sudėtis lengvai gąsdina... Jei jau pirkti, tik su akcija, o geriausia - įsigyti pigesnio skysto muilo (pvz. Margaritos), kurių sudėtys dar ir geresnės būna, gal tik aromatai ne tokie malonūs. Bet ar verta už muilo kvapą mokėti tiek?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Na va, graži pakuotė, o sudėtis tikrai ne kažką...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą