CATRICE Eye'Matic Dip Liner Waterproof - vandeniui atsparus skystas akių pravedimas "010 Stay With Me!"

Šį mėnesį nusipirkau kelias dekoratyvinės kosmetikos priemones, bet jos ne skirtos akims, o lūpoms. Akims turiu daug, net per daug kosmetikos, ir nemažai tokios, kuri niekada nerodyta bloge, nors naudota, testuota, bandyta ir apie ją turiu savo nuomonę. Tad tikriausiai kartas nuo karto bloge vis parodysiu kažką iš senesnės kosmetikos. Tarkim šiandien galvojau, ką jums parodyti ir nusprendžiau šiek tiek papasakoti apie vandeniui atsparų pravedimą iš Catrice.


Produktas: CATRICE Eye'Matic Dip Liner Waterproof - vandeniui atsparus skystas akių pravedimas "010 Stay With Me!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: puikiai laiko
Labiausiai nepatiko: gali subėgti į raukšleles, kol neišdžiūvęs ant odos
Tūris: 3,5 ml
Kaina: apie 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Skystas pravedimas yra akių pravedimo klasika ir siūlo tikslų bei lengvą dengimą. Lenkta plunksnelė tobulai brėžia linijas ir piešti linkius yra labai patogu. Intensyvi juoda spalva, vandeniui atspari formulė greit džiūva ir itin ilgai išlieka.


Pakuotė. Plastikinė, aukšta pakuotė su atsukamu dangteliu. Man patinka daili, elegantiška forma patogi laikyti rankose. Dizainas paprastas, juodame fone žydros spalvos užrašai, viskas paprasta. Po atsuktu dangteliu yra labai lanksti, tvirta plunksnelė. Tokios plunksnelės man patinka labiausiai - lengvai reaguoja į kiekvieną judesį, tačiau kartu apsaugo nuo sudrebėjusios rankos. Šiuo atveju labai keista, kad plunksnelės galiukas lenktas - atrodo, lyg netyčia nulenkta. Tačiau gamintojas sako, kad ji palengvina priemonės padengimą. 

Kvapas. Priemonė bekvapė. Skystas pravedimas turi vos vos jaučiamą kvapą, kuris daug daug daug kartų silpnesnis nei blakstienų tušų kvapai.

Konsistencija skysta.


Sudėtis: AQUA, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, GLYCERIN, CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).
Tinka veganams


Poveikis. Man labai patinka tokio tipo akių pravedimo plunksnelės - pačios patogiausios ir lengviausios naudoti. Plunksnelė duoda puikią kontrolę, o lenktas galiukas iš ties labai palengvina tiesios linijos ar plunksnelės brėžimą. Deja, jei reikia kitokios linijos, tas užlenktas galiukas apriboja, duoda sunkesnę kontrolę nei paprasta plunksnelę. Klasikiniam ar katės akių pravedimui lenktas galiukas patogus, o kitoms linijoms, pavyzdžiui, vingiuotai - tradicinė plunksnelė ženkliai patogesnė.

Juodas akių pravedimas geros, intensyvios pigmentacijos, vienai akiai visiškai pakanka vieno pamirkymo į pakuotę.


Šis pravedimas yra atsparus vandeniui, ir iš tikro, jūs nenuverksite jo su ašaromis, nenuplausite tik vandeniui - priemonė atspari. Tačiau turiu atkreipti dėmesį, kad kas kart brėžiant ant rankos, kol produktas dar nėra nudžiūvęs, jis linkęs subėgti į rankų linijas. Hmm... jei turite daug raukšlelių ant vokų, gali būti sunku tolygiai ir gražiai apdengti ant akių vokų. Kitais atvejais - priemonė puikiai išlaiko ir gerai atrodo visą dieną.

Tiesą pasakius visai geras variantas. Vienintelis dalykas, kuris man užkliuvo ir buvo tas subėgimas į linijas ir raukšleles. Šis pavedimas ir laiko puikiai visą dieną, yra intensyviai pigmentuotas, o ir tas lenktas galiukas linijų brėžimą palengvina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai gražus makiažas! Kokį akių tušą naudojate?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū! Naudoju BOURJOIS "Volume Glamour" Mascara "06 Noir Ebene", bloge yra ir apžvalga:
      http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2022/09/bourjois-volume-glamour-mascara-ultra.html

      Panaikinti
  2. O man Catrice akių produktai nelabai patinka, nes turiu jautrias akis ir kažkokia sudėtinė dalis gal netinka, nes dažnai po to jaučiuosi, lyg smėlio papuolė į akis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai esate jautresnė ar net turite alergiją kuriam nors ingredientui. Žinant tai, iš ties tiesiog vengčiau naudoti šios kompanijos akių priemones.

      Panaikinti

Rašyti komentarą