DRESDNER ESSENZ "Sooo Gemutlich" putojanti vonios druska su šafrano, avižų ir santalo aromatu

Nors ruduo labai šiltas, šiltesnis, nei praeitais metais, tačiau krentantys lapai, tamsūs vakarai ir šventinis laukimas jau kviečia ilgiau pagulėti vonioje. Ir šį sezoną man norisi pradėti nuostabaus vokiško Dresdner Essenz gamintojo putojančia vonios druska. Man labai, labai patinka šio gamintojo produkcija - visi jų produktai labai gardžiai kvepia ir atitinkamai sukuria malonias nuotaikas. Mano rankose turima vonios priemonė žada sušildyti, sukurti rudeniško jaukumo akimirką, tad po darbų nieko nelaukiu, pilnu į vonią ir šoku pasimėgauti. O po to, iš kart jums papasakosiu įspūdžius.


Produktas: DRESDNER ESSENZ "Sooo Gemutlich" putojanti vonios druska su šafrano, avižų ir santalo aromatu
Gamintojas: "Li-iL" GmbH. Pagaminta Dresden, Vokietija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: nesaugūs kvepalų ingredientai
Tūris:  60 g
Kaina: 2,19 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Vonios druska apgaubia kūną šafrano, avižų ir Vakarų Indijos santalo aliejaus kvapu. Kūnas ir protas gali atsipalaiduoti, o siela sušils. Sudėtyje esančios naudingosios medžiagos rūpinasi oda ir padeda išvengti jos išsausėjimo.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis su pasteliniu rožiniu dizainu. Pakuotė puošta visais mielais pasteliniais dalykais: rožiniais zefyriukais, minkštais kiškučiais - meškučiais, mezginiu, žvakutėmis. Viskas atrodytų beveik vaikiškai, tačiau kartu ir mielai. Ko tikėtis tik žvilgtelėjus į pakuotę suku pasakyti. Tačiau tikiuosi labai malonaus, šildančio, rudeniško aromato.

Kvapas. Uostant iš pakuotės - iš ties labai jaukus, šildantis, saldus ir malonus. Lyg ir primena viską, ką matau ant pakuotės: zefyriukus ir jaukius megztinius, kvapnias žvakes ir kakavą su rudenišku, kreminiu aromatu.

Konsistencija biri, sausų granulių pavidalu. Apskritai sutrikau, kai pardavėjų puslapyje radau užrašą, kad čia vonios druska, o tiek ant pakuotės gamintojų, tiek vertimo etiketėje, kad tai vonios putos. Manau, kad tai putojanti vonios druska, tačiau paaiškėjo tik supylus į vonią.

Sudėtis: Maris Salt, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Hydrated Silica, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Chloride, Sodium Coco-Sulfate, Amyris Balsamifera Bark Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Allantoin, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Sulfate, Aqua, Benzyl Alcohol, Geraniol, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 77891, CI 14700.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo sudėtinių dalių: yra odą minkštinančių, drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų, saugios parinktos putojimą sukeliančios medžiagos. Tik kvapams skirtos sudėtinės dalys ir konservantai ne patys saugiausi, bet jie reikalingi, norint, kad produktas maloniai kvepėtų.

Ir iš ties, pripildžius vonią druska suputoja, vandenį nudažo rožine spalva ir paskleidžia malonų, jaukų aromatą. Kvapas šiek tiek silpnesnis, nei pakuotėje, tačiau pakankamai intensyvus, kad pasimėgaučiau kvapų terapija.


Po gulėjimo vonioje pastebiu, kad mano oda tapo ženkliai minkštesnė, paviršius maloniai slidus, tačiau nesijaučia apsunkintas, kaip būna po priemonių su aliejumi. Malonus aromatas švelniai apgobia, atpalaiduoja ir suteikia malonų apsunkimą kūnui, lyg po SPA procedūros mano oda jaučiasi itin švelni, kūnas pailsėjęs, o mintys švarios ir lengvos. Patiko, labai ir man regis didžioji dalis šios kompanijos produktų turi labai panašų, atpalaiduojantį pojūtį ir jaučiamą efektą odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ačiū, kad uzrodei! Aš gyvenu Vokietijoje, bet niekad neatkreipdavau dėmesio į šituos. Paskutiniu metu visai "nusipiginau", pirkau vonios putas iš lidl :) labai mėgstu maudytis. Pasiėmiau sooo gemutlich, feels like home ir midnight beauty

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašom :) Tikiuosi patiks ;)
      Nenusipiginot - taupyti normalu, ypač šiais laikais. Beje Lidl vonios druska man visai patiko, o va vonios putų nesu bandžiusi.
      Tikiuosi Dresdner Essenz jums patiks ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą