NESTI DANTE "Philosophia" muilas - šveitiklis su Virduržiemio jūros slyvų, persimonų ir gintaro aromatu su sėlenomis ir graikinių riešutų granulėmis

Nesti Dante... ar bereikia daugiau sakyti? Tai mano jau kelerius metus trunkanti meilė rankų plovimui, pasitaikius akcijai vis nusiperku po keletą ir paskui naudoju, priklausomai nuo nuotaikos. Didžiulio muilo gabalo man pakanka labai ilgam, kai įprastus gabaliukus sunaudojame per 3 savaites, Nesti Dante pakanka 2-3 mėnesiams. Pastarąjį kartą nusipirkau muilą - šveitiklį ir nusprendžiau jį naudoti ne tiek kaip įprastą muilą, bet išbandyti vietoje kūno šveitiklio. Testavau, bandžiau, pasakoju.


Produktas: NESTI DANTE "Philosophia" muilas - šveitiklis su Virduržiemio jūros slyvų, persimonų ir gintaro aromatu su sėlenomis ir graikinių riešutų granulėmis
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus, pašalinti negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtines dalys
Tūris: 250 g
Kaina: 4,39 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: Švelnus Viduržiemio jūros slyvų ir saldus persimonų kvapas puikiai dera su šveičiamuju sėlenų ir graikinių riešutų dalelių poveikiu. Natūraliame muile atsiveria meilė gamtos grožiui. Muilas arba šveitiklis gerina odos būklę. Pašalina negyvas odos ląsteles.

NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai gaminami su kruopščiai atrinktais ingredientais. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Jis puoselėja odą ir suteikia atgaivą sielai. Natūraliame muile atsiveria meilė gamtos grožiui. Priemonė tonizuoja ir atkuria odą, suteikia jai švelnumo ir šilko glotnumo. Švelnus Viduržemio jūros slyvų ir saldus persimonų kvapas puikiai dera su šveičiamuoju sėlenų ir graikinių riešutų dalelių poveikiu. Pašalinamos negyvos odos ląstelės, oda atjaunėja ir švyti. Tik toks žmogus, kuris pasirūpina savo oda, yra laimingas ir savimi pasitikintis. Būtent tokie žmonės tampa turtingais ir sėkmingais!

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palmkernelate, Aqua, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis, Corylus AvellanaTriticum Vulgare, Glycerin, Tetrasodium EtidronatePentasodium Pentetate, Sodium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Benzylbenzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, GeraniolHexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.


Mano nuomonė. Muilas - šveitiklis supakuotas dailiame reljefiniame popieriuje, puoštas patraukliu akiai dizainu. Šis muilas gaminamas pagal tradicinį muilo gamybos receptą, kurio metu šarmas reaguoja su rūgštimi ir per kelias savaites subręsta naudojimui tinkamas muilas. Tradiciškai šiam metodui naudojami aliejai ir saugesnės medžiagos, todėl džiaugiuosi, kad tokie muilai nesausina rankų odos. Nesaugūs tik sudėtyje esančios kvapiosios medžiagos, tačiau jos reikalingos, kad priemonė maloniai kvepėtų. O jis ir kvepia maloniai - aromatas gaivus, saldus, malonus, sodrus. Jaučiasi ir slyvos ir saldūs persimonai. Kvapas tiesiog nuostabus ir intensyvus... laikau muilą vonios spintelėje, tad mano visa vonia kvepia maloniu muilo - šveitiklio aromatu.

Dėl sudėtyje esančių sėlenų ir graikinių riešutų dalelių nusprendžiau naudoti kaip kūno šveitiklį. Muilas veikia tik tuo atveju, kai jį masažuoji tiesiogiai ant kūno odos. Sėlėnos pakankamai švelnios, jos nešveičia odos, tačiau smulkios graikinių visai neblogai šveičia, šalina negyvas odos ląsteles ir nuprausia kūno odą. Nors... tikrai ne taip puikiai, kaip įprasti šveitikliai, tačiau palyginus neblogai. 

Man atrodo prie gabalinio šveitiklio, kaip ir prie gabalinio muilo, vietoje skysto, reikia priprasti prie kitokios tekstūros. Nors šveitimas ženkliai švelnesnis nei įrastų šveitiklių, bet visumoje visai neblogai. Man patinka kvapas, patinka skalsumas ir švarios odos pojūtis po naudojimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mano meilė Nesti Dante

    AtsakytiPanaikinti
  2. Muilas prausti ar šveisti kūnui - ne ir ne :D Bandžiau visokių natūralių muilų (kai buvo užėjusi zero waste fazė), bet visi jie sausino odą, pojūtis nusiprausus tiesiog bjaurus, tempdavo odą...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Po šito tempimo/ traukimo jausmo nėra, bet oda tikrai jaučiasi sausoka. Drėkinu kūno kremu, naudoju ne dažniau nei kartą savaitėje. Visgi prausti kasdien kūno odos tik muilu ir aš negalėčiau.

      Panaikinti

Rašyti komentarą