PIRMAS ĮSPŪDIS. PHILIP KINGSLEY Bond Builder Restructuring Treatment - atkuriamoji plaukų priemonė prieš plovimą

Šiandien man labai norėjosi išbandyti mėginį plaukams iš Philip Kingsley, kurį turiu jau kuris laikas, tačiau niekaip neprisiruošiu ir net pati nežinau kodėl, juk paprastai neskauda išbandyti kažką naujo. Matyt iki šiol laikas nelabai buvo tinkamas, o va šiandien, po darbo šoku į vonią ir lepinuosi papildoma plaukų atkūrimo procedūra, skirta atkurti plaukus iki jų plovimo.


Ką žada gamintojas: Atgaivinkite pažeistus plaukus su  plaukų restrūktūrizavimo procedūra. Ši procedūra, skirta naudoti prieš plovimą šampūnu, veikia plauko giluminę struktūrą ir atkuria plauko jungtis. Priemonė saugo plaukus nuo lūžinėjimo, atkuria plaukų šepečiu, karštomis formavimo priemonėmis ir dažymo metu padarytą žalą. Pažangi plauko atkūrimo tekstūra stiprina ir apsaugo, suteikia minkštumo ir blizgesio, palengvina sausų ar šlapių plaukų šukavimą. Pantenolis ir provitaminas B5 intensyviai drėkina plaukus, suteikia storumo pojūtį ir kondicionuoja kiekvieną plaukų sruogą. Priemonė apsiveja plauką atkuriamąja priemone, kuri padeda sukurti sveikų plaukų išvaizdą ir pojūtį - tiek po pirmo naudojimo, tiek ilgalaikio naudojimo metu.
Tinkama visiems plaukų tipams.

Naudojimas
1. Prieš plaunant plaukus, juos sudrėkinkite ir paskirstykite dalimis.
2. Įmasažuokite į plaukus pirštais ir palikite 10-20 minučių ant plaukų (kuo ilgiau, tuo geriau).
3. Gerai išskalaukite ir toliau naudokite Philip Kingsley šampūną, kondicionierių ir galvos odo toniką. 
4. Plonesnius plaukus plaukite du kartus, kad užtikrintumėte likučių išskalavimą.
5. Geriausiems rezultatams pasiekti naudokite kartą į savaitę.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Panthenol, Phenoxyethanol, 4-PCA Dimethicone, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Squalane, Parfum (Fragrance), Sodium Stearoyl Glutamate, Aminomethyl Propanol, Limonene, Disodium EDTA, Disodium PEG-12 Dimethicone Sulfosuccinate, Polysorbate 60, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Sorbitan Isostearate, Linalool, Citronellol, Citral.


Kiekis: mėginėlio kiekis 40 ml. Galima įsigyti 150 ml pakuotėje
Kaina: £28,00 GBP (32,95 Eur)
Kur galima įsigyti: Loolfantastic
Gamintojas: Philip Kingsley. Pagaminta D.Britanijoje


Mano nuomonė. Pirmiausia tikriausiai nesitikėjau, kad priemonė bus skystoka, labiau primenanti vandeningą kondicionierių, nei tirštą kaukę. Labai patiko itin malonus, kosmetinis plaukų priemonės kvapas, kuris jautėsi priemonės buvimo ant plaukų metu, iki pat plovimo šampūnu. 

Plaukų priemonė yra išskirtinė tuo, kad naudojama prieš plaukų plovimą. Nesitikėjau, bet mano plaukai per kelias akimirkas 'suvalgė' visą priemonę, ji dingo nuo plaukų paviršiaus ir beveik visa susigėrė į plaukus. Tik išskalavus vandeniu priemonę, prieš plaunant plaukus, jaučiau, kad plaukai prisotinti, stori, tvirtesni. Jausmas labai malonus, tad kruopščiai skalauju lauk, plaunu likučius ir stebiu plaukų būklę. Fantastika, kad vos po vieno karto mano plaukai prisotinti, atrodo ženkliai sveikesni ir lygesni, nei be priemonės. Labai džiaugiuosi, kad po naudojimo plaukai minkštučiai, visiškai paklusnūs, blizgūs, švelnūs, pirštai visiškai niekur nekliūva, pasipūtimo beveik nėra - net nenaudojus jokių papildomų priemonių! 

Pirmas įspūdis labai, labai geras - nesitikėjau, kad produktas prieš plovimą gali padaryti tokius stebuklus. O jei šiandien dar būčiau ir sąžiningai atlikusi visus žingsnius, kaip įprastai, plaukai atrodytų kaip po salono. Šiandien atrodo, lyg su plaukais man būtų pasisekę genų loterijoje. Aš labai susidomėjau šio gamintojo plaukų priežiūros priemonėmis - reikės pašniukštinėti daugiau. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mane irgi sudomino, gaila, kad nėra lietuviškose parduotuvėse...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pas mus labai daug gėrio taip ir nepasirodo, vienintelė išeitis yra siųstis, kaip ir šiuo atveju, tik siųstis.

      Panaikinti

Rašyti komentarą