PRADA "La Femme" parfumuotas vanduo moterims

Bandyti naujus aromatus man yra didelis malonumus ir džiaugsmas. Visuomet labai smagu užuosti naują kvapą ant savo odos, o po ilgesnės pažinties su kvapu, pavyksta  ir suprasti, ar tas kvapas man patinka, ar visgi - nieko ypatingo. Nauji kvapai yra mažas dienos stebuklas, nematomas, tačiau jaučiamas. Pastaruoju metu įsigijau ne vieną naują kvapą ir dažnai mėnesio ar kelių eigoje apie jį pavyksta papasakoti ir jums. Šį kart visą mėnesį naudojau praeitais metais įsigyta Prada "La Femme" aromatą, kuriam nepakako laiko praeito rudens metu išbandyti ir dėl to jis taip ir neatsidūrė tinklaraščio puslapiuose. Klaida ištaisyta, sunaudota pusė buteliuko, susidaryta gana tvirta nuomonė, tad šiandien ją guldau į blogo puslapį.


Produktas: PRADA "La Femme" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Antonio Puig SA". Pagaminta Ispanijoje
Tūris: 50 ml. Parduodama 35 ml ir 50 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2016 m.
Aromato kūrėjas: Daniela (Roche) Andrier
Kaina: 35 ml - 75,80 Eur; 50 ml - 114,00 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana, Notino ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių - prieskonių/ rytietiškas

Gamintojo aprašymas: Le Femme Prada aromatas primena gurmanišką, migdolais dvelkiantį „Frangipan“ kremą. Švelnūs gėlių aromatai, praturtinti bičių vaško bei vanilės natomis, charakteringai atskleidžia prabangią tuberožę ir vetiverį. Le Femme Prada aromatas pasakoja istoriją apie dvilypį moteriškumą, balansuojantį tarp nepamirštamos klasikos bei netikėto modernumo.

Kvepalų buteliukas papuoštas ikoniška balta Prada Saffiano juosta. Auksinis PRADA logotipas įspaustas buteliuko priekyje. Dizaino viduje esanti blizgi sienelė atspinti La Femme Prada aromato daugialypiškumą.

ČIA

Viršutinė nata: magnolija, bergamotė, morkų sėklos
Širdies nata: plumerijos, tuberoza, kvapniosios kanangos, vilkdalgiai, prieskoniai
Apatinė nata: bičių vaškas, vanilė, kvapnusis auksabarzdis


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, FARNESOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BHT, CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4).
Augalinės kilmės alkoholis 80% vol

ČIA

Pakuotė. Skaidraus stiklo buteliukas atrodo labai elegantiškai ir kartu prabangiai. Pro tiesaus stiklo priekį persimato aukso spalvos užapvalinta nugarėlė, tačiau pasukus buteliuką aukso nesimato, mat nugarėlė padengta baltos spalvos oda su įspaustu Prada namų simboliu. Aukso spalvos dangtelis suteikia elegantiškam buteliukui dar daugiau prabangos su suvienija dizainą.

Aš įsigijau 50 ml butelaitį ir nustebau gavusi pakuotę - toks sąlyginai nedidelis buteliukas atkeliavo 2,5 karto didesnėje nei reikia kartoninėje dėžutėje. Milžiniška, masyvi balto kartono dėžė puošta ausko spalvos užrašais ir baltais įspaudais atrodo labai elegantiškai. Taip, butelaitis viduje labai saugiai supakuotas storo kartono įdėkle ir visgi, aš linkusi manyti, kad tokio dydžio kartono dėžė nebuvo reikalinga.

Šį kart turiu pastebėjimų ir dėl buteliuko purkštuko. Man labai patinka kvepalai, kurie purškia tobula dulksna ar bent jau kažkuo panašiu į dulksną, o šiuo atveju jaučiuosi nusivylusi. Kas kart paspaudus purkštuką iš jo teka plona čiukšlelė kvepalų! Labai nepraktiška ir labai nepatogu... Nemanau, kad tokia čiukšlelė yra kokybiškas kvepalų purškimo būdas.


Kvapas. Tik pasipurškus mano uoslę pasiekia svajingos magnolijos ir lengvos, vos jaučiamo bergamotės natos. Šis aromatas labai greit keičiasi, tad netrunku užuosti svaiginančią gėlių natą, kurioje ryškiau suspindi tuberozos, kvapniosios kanangos ir vilkdalgiai. Antruoju įkvėpimu jaučiuosi, tarsi būčiau panardinusi nosį į didžiulę gėlių puokštę su aromatinių prieskonių aromatu ore. Beje, prieskonių kvapas čia nėra aštrus, pipirinis ar egzotiškas. Prieskoniai labai harmoningai papildo gėlių jūrą ir suteikia svaiginantį aromatą. Kiek ilgiau užsilaikiusi gėlių nata ima slopti ir vietą užleidžia savotiškam bičių vaško ir vanilės aromatui. Nudžiūvus ant odos kvapas švelniai egzotiškų gėlių, lengvo vaško ir švelnių prieskonių dermė. Tiesą pasakius kvepia panašiai, kaip brangios plaukų priežiūros priemonės. 

Apskritai vertinant šis aromatas man siejasi ne su baltomis, o su geltonomis gėlėmis, aiškiai jaučiamu bičių vašku ir sultingų vaisių aromatu. Gal dėl geltonų gėlių, šis kvapas saulėtas, laimingas, linksmas, spinduliuojantis... kas kart juo pasikvėpinus man norisi šypsotis. Ir visgi... nieko labai išskirtinio čia nėra. Kvapas gražus, truputėlį nuobodus, tinkamas masėms, tačiau šiek tiek sodresnis, nei masiniai kvepalai. Švarus, moteriškas aromatas, kuris leidžia man gerai jaustis ir... kvepia kaip šampūnas ar maloniai, stipriai, maloniai kvepiantis viešbučių muilas.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas nėra šleifinis, tačiau tik pasipurškus užuodžiamas per gerą metrą, deja, tačiau šie kvepalai labai greit slopsta ir jau po valandos jaučiamas vos per 30 cm, o dar po geros, tik uostant prie pat odos. Labai nemaloniai nustebino ir išlikimas ant odos. Iš tokio tipo kvepalų tikiuosi bent 6 val išlikimo, tačiau šis parfumuotas vanduo išlieka per trumpai. Jei purškiu ant odos, jau po 2 valandų praktiškai jokio kvapo nebelieka, o po 3-jų ant odos nebelieka nė menkiausio kvėpinimosi pėdsako. Apmaudu... Ant drabužių kvapas iš ties išlieka beveik visą dieną, tačiau puikiai žinau, kad aromatai gali sugadinti drabužius, tad niekada nekvėpinu rūbų. Ech... ir kodėl, kodėl išlikimas toks prastas?


Lyg ir nuobodokas, lyg ir snobiškas, tačiau patrauklus ir gražus. Lyg ir tinka masėms, bet kiek sodresnis ir įdomesnis. Geltonų gėlių aromatas su aiškia bičių vaško nata ir švelniais prieskoniais. Aromatas kvepia moteriškai, visuomet nuteikia maloniai ir sukelia šypseną. Bet labiausiai man primena parfumuotas plaukų priežiūros priemones. Mėgaujuosi šiuo kvapu, tačiau jis išlieka apmaudžiai trumpai... 2-3 val. ant kūno odos yra apmaudžiai trumpas laiko tarpas.

Aromatas panašus į:
- PRADA "La Femme L'Eau"
- CHANEL "Les Exclusifs de Chanel Beige"
- LANCOME "Poeme"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Idomu buvo paskaityti :) is jusu apzvalgu atrodo Zaris kvepalai ir pigiau, ir geriau. Zinoma, as juokais. Siaip bent jau man su kvapais paskutinius 4 m. ne kas. Naujienos rinkoje neikvepia, nieko originalaus (Prada Paradox pvz). Esu nusiziurejus vyriskus Tom Ford Beau de Jour, vis pasikvepinu parduotuvej, ar tikrai jie man, turi kazka tokio savyje, bet mano vyrui jie kvepia kaip paprastas odekolonas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Zara dažniausiai sukelia didesnį įspūdį, nes nesitiki, kad bus taip gerai už tokią kainą. O va iš Prados tikėjausi daugiau. Kvapas tai man patinka, bet 2-3 val. išlikimas tiesiog apgailėtinai trumpas - kai moki ne 50 Eur, tikiesi geriau :)

      Panaikinti
  2. *Zaros kvepalai. Sudominot Jo Malone kvepalu Zaroje apzvalga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Zaros kolaboracija su Jo Malone yra geriausia iš Zaros kvapų :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą