REAL TECHNIQUES Blush Brush - šepetėlis skaistalams ir bronzinei pudrai 01407

Man patinka Real Techniques makiažo šepetėliai ir turiu jų nemažai, tik ne visus jums esu parodžiusi bloge, tad ta proga, kad pastaruoju metu perku mažai naujovių, vis pasidalinsiu kažką iš turimų - lai guli tas įrašas bloge. Šiandien noriu papasakoti apie vieną mėgstamiausių šios kompanijos šepetėlių - skruostų priemonėms skirtą įrankį.


Produktas: REAL TECHNIQUES Blush Brush - šepetėlis skaistalams ir bronzinei pudrai 01407
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: skaistalams ir bronzinei pudrai padengti
Medžiagos: sintetika plaukeliai - talkonas. Rankenos - plastikas, guma ir aliuminis
Labiausiai patiko: patogu dengti įvairius kosmetikos produktus tiek skruostams, tiek visam veidui
Labiausiai nepatiko: nekokybiškas guminis galiukas; greit nusiteplioja, nusitrina
Matmenys: 18 cm ilgio
Kaina: apie 12 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Mūsų skaistalų šepetėlis kirptas rankomis ir sukurtas kontūruoti bei paryškinti skruostus bei nepriekaištingai išsklaidyti produktus. Itin švelnūs šereliai.



Makiažo šepetėlis atkeliauja skaidrioje plastikinėje pakuotėje, pro kurio sieneles matosi supakuotas šepetėlis. Būtent šepetėlis labiausiai puošia pakuotę ir kviečia nusipirkti. Anksčiau visi Real Techniques šepetėliai turėjo labai aiškią ir suprantamą sistemą: oranžiniai skirti baziniams produktams; rožiniai - veidui, o violetiniai - akims. Didžioji dalis šepetėlių vis dar yra išlaikę šią sistemą ir man asmeniškai labai patogu - kai reikia greitai surasti šepetėlį, identifikuoti pagal spalvą ženkliai lengviau. 


Makiažo šepetėlio plaukeliai pagaminti iš sintetinio pluošto - talkono, kuris yra labai švelnus, minkštas ir malonus liestis prie odos. Be to, lyginant su kitais šepetėliais, RT itin greit džiūva, mat kol kiti dar drėgni, su šios kompanijos šepetėliais jau galima dažytis. Blush Brush šepetėlis ryškiai rožinės spalvos, ant jo nurodyta šepetėlio paskirtis. Guminis galiukas patogus laikyti rankose, neslįsčioja dažantis, tačiau turiu pastebėti, kad guminis galiukas labai greit nusitrina, nusilipa ir lieka tik po juo esantis plastikas. Gal tuomet to guminio sluoksnio iš vis nereikėjo? 


Šepetėlio plaukeliai kirpti užapvalinta platėjančia, o galiuke vėl susiaurėjančia forma. Pagrindinė jo paskirtis yra dengti skaistalus ant skruostų ir tas siaurėjantis galiukas padengimui labai padeda, šereliai puikiai paima produkto, juo lengva tiek įtapšnoti į paviršių, tiek išsklaidyti priemones, kad išgauti tolygų efektą. Pastebėjau, kad su šiuo šepetėliu galima ir padengti bronzinę pudrą - siaurėjantis galiukas patogiai telpa skruostikaulyje ir gražiai pasiskirsto. Esant reikalui su šiuo šepetėliu galima užfiksuoti makiažo pagrindą biria pudra, nors tam tikslui man labiau patinka puresni, didesni makiažo šepetėliai. Šį šepetėlį naudoju jau kelis metus, nors ne nuolat, bet pakankamai dažnai ir labai jį mėgstu, tačiau būtent šis šepetėlis nesenai pametė keletą plaukelių, o tai pirmasis nusidėvėjimo ženklas. Norisi tikėti, kad laikys dar kelis metus, tikiuosi. 

Jei reikia nebrangių, kokybiškų ir lengvai įsigyjamų makiažo šepetėlių, labai rekomenduočiau būtent Real Techniques šepetėlius: švelnučiai ir nepriekaištingų, apgalvotų formų, patogūs ir daugiafunkciniai (vienas šepetėlis kelioms paskirtims), lengvai prižiūri ir greit džiūva, patogūs ir laikys bent kelis metus be jokių didesnių priekaištų. 

Ar jums patinka Real Techniques makiažo šepetėliai? Kurį mėgstate labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turiu ir aš šį šepetėlį ( ir dar keletą RT firmos), na, gal ir neblogas, bet nėra toks švelnus, šiek tiek "badosi". Pritariu dėl šių šepetėlių galų - tikrai keista medžiaga, pastebėjau, kad laikui bėgant ji pasidaro kažkokia lipni, nemaloni liesti, nors, žinoma, plaunu reguliariai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bandytis man pradeda tik po kurio laiko naudojimo, maždaug metų, bet ir tai pavieniai plaukeliai :) Net ir reguliariai valant tas lipnumas atsiranda, pradeda veltis dulkelės visokios, lipti rankos. Kai tampa lipnus - nuvalau su dezinfekciniu skysčiu ir tada ta guminė danga nusivalo lauk. Bet man geriau plastiko galiukas, nei tas nemalonus lipnumo jausmas.

      Panaikinti
  2. Pirkau pernai, man rodos identiška, RT400, tai nebėra gumos ant galiuko. Man patinka, toks švelnus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, esu mačiusi, kad naujuose leidimuose tos gumos visgi atsisakyta :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą