SUKIN Natural Balance galvos odos šveitiklis su pipirmėtėmis ir imbieru

Ar žinote, kad maždaug kartą per mėnesį reiktų intensyviau išvalyti galvos odą ir plaukus? Per mėnesį mes naudojame daug skirtingų plaukų priežiūros priemonių: formavimo priemonės, sausi šampūnai, kalkės iš vandens, aliejukai ir kiti plaukų priežiūros produktai patenka ne tik ant plauko, bet ir ant galvos odos. Susikaupę priemonių likučiai kemša galvos odos poras, deguonis prasčiau patenka į poodinius sluoksnius, priemonių likučiai limpa aplink plauko folikulą, tad nenaudojant šveitiklio ne tik plaukai įgauna matinį efektą, tačiau ir ima dažniau lūžti, intensyviau riebaluojasi galvos oda, nauji plaukeliai lėčiau ir prasčiau auga. Sveikai galvos odai ir sveikiems plaukams galvos odos šveitimas būtinas. Šiam kartui turiu nusipirkusi Sukin šveitiklį iš Australijos, kurį jau neblogai išbandžiau ir noriu papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: SUKIN Natural Balance galvos odos šveitiklis su pipirmėtėmis ir imbieru
Gamintojas: "Sukin Australia PTY.". Pagaminta Australijoje
Paskirtis: valyti galvos odą ir pašalinti produkto likučius
Tinkamas tipas: normaliems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: užtrunku, kol padengiu pagal gamintojo rekomendacijas
Tūris: 200 ml
Kaina: 14,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Balansuojamasis šveičiamasis kremas galvos odai su pipirmėtėmis ir imbieru. Pašalina plaukų priežiūros priemonių likučius ir nešvarumus nuo galvos odos. Bambuko milteliai švelniai nušveičia galvos odą, o dilgėlių, varnalėšų ir asiūklių ekstraktai padeda palaikyti normalią galvos odos būklę.
Naudojimas: paskirstykite drėgnus plaukus į sektorius ir tepkite kremą masažuojančiais judesiais, kol visa galvos oda bus padengta. Kruopščiai nuskalaukite, tada išplaukite plaukus šampūnu. 


Pakuotė. Minkšto plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Dizainas švelnių, pastelinių spalvų, minimalistinio, 'švaraus' dizaino, kuris labai malonus akims - nieko ryškaus ar iššaukiančio. Pakuotę manyčiau labiausiai puošia stilizuotas kompanijos pavadinimas. Beje tokią pakuotę galvos odos šveitikliams labai patogu naudoti - minkštas plastikas leidžia lengvai išspausti reikiamą priemonės kiekį nenuterliojant visos vonios aplink.

Kvapas vidutiniško intensyvumo, kvepia stipriu, maloniu, gaivinančiu pipirmėčių aromatu. Šis kvapas visuomet asocijuojasi su švara.

Konsistencija kreminė, su smulkiomis, plika akimi sunkiai matomomis, šveičiamosiomis dalelėmis.


Sudėtis: Water, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Pumice, Decyl Glucoside, Sesamum Indicum Seed Oil, Mentha Piperita Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Mentha Viridis Leaf Oil, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Equisetum Arvense Extract, Arctium Lappa Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Xanthan Gum, Cetearyl Glucoside, Sodium Stearoyl Glutamate, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol.


Poveikis. Man gana sudėtingas priemonės naudojimas, nes nepakanka šveitiklio bet kaip įtrinti į galvos odą, reikia iš ties plaukus skirstyti sruogomis ir tuomet dengti produktą nedideliu kiekiu ant galvos odos. Būtent tas sklaidymas ir dengimas ant drėgnų plaukų po truputį man nepatinka labiausiai. Priemonę gerai pamasažuoju į odą ir likučius išskalauju lauk - tiesą pasakius labai džiugina itin lengvas priemonės išplovimas iš plaukų, o malonus, gaivinantis mėtų kvapas suteikia švaros pojūtį bei maloniai nuteikia.

Smulkūs pemzos grūdeliai švelniai, tačiau efektyviai šveičia galvos odą. Priemonė suteikia švaros jausmą - tikriausiai po jokio šveitiklio galvos oda nesijautė tokia švari, kaip po šio. Rezultatais esu labai, labai patenkinta - priemonė puiki, kaina (ypač perkant su akcija) gera, sudėtis visai nebloga. Jei konservantai būtų saugesni - būtų tiesiog fantastika. Galvos odos šveitiklis veiksmingas, iš ties gerai išvalo galvos odą, suteikia švaros pojūtį. Tuos kelis naudojimu labai patiko, labiau nei bent kuris anksčiau naudotas galvos šveitiklis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Žiūrėjau, bet eurokos šito nebėra, yra kitas, panašus, šios firmos šveitiklis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prieš kelias dienas dar tikrai buvo. Gal šiuo metu išparduotas ir dar atsiras įsigijus partiją?
      Panaši tūbelė yra veido šveitiklio.

      Panaikinti

Rašyti komentarą