PURITO B5 Panthenol Re-Barrier Cream - giliai drėkinantis, raminamojo poveikio veido kremas su azijine centele, skvalenu ir niacinamidu

Ne visi mano pastarųjų dienų eksperimentai nenusiseka, tiesa ta, jog bandydama nedideles pakuotės, taip vadinimus didesnio dydžio mėginius, atrandu ir tikrų perliukų, apie kuriuos tikriausiai niekad nebūčiau pagalvojusi. Šiuo metu bandau Purito veido kremą su pantenoliu ir savo įspūdžiais noriu pasidalinti su jumis. 


Produktas: PURITO B5 Panthenol Re-Barrier Cream - giliai drėkinantis, raminamojo poveikio veido kremas su azijine centele, skvalenu ir niacinamidu
Gamintojas: "Hinature" Inc. Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti veido odą, saugoti, raminti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nerandu nė menkiausios smulkmenos
Tūris: mano mini pakuotės - 12 ml. Įsigyti galima 80 ml pakuotėse
Kaina: 24,60 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Kremas iš karto suteikia intensyvų odos drėkinimą, apsaugo nuo drėgmės praradimo. Sukurtas jautriai odai dieninis kremas saugo odos apsauginį barjerą, švelnina odą. Minimalistinė kremo formulė su pantenoliu, niacinamidu ir skvalenu drėkina ir maitina, o azijinės centelės ekstraktas ramina odą ir mažina paraudimus.
NAUDOJIMAS: Reikiamą kremo kiekį švelniai įmasažuokite į veido odą ryte ir/ arba vakare.


Pakuotė. Mano rankose mažytė veido kremo tūbelė su plastikiniu, atsukamu dangteliu. Pakuotės pagrindas atrodo popierinis, tačiau plėšti ir žiūrėti, kas ten iš tikro viduje nebandžiau, bent jau tol, kol kremo nepabaigiau. Viduje gali slėptis plastikas arba bent jau popierius turėtų būti dengtas plastiko sluoksniu, nes vien popierius kremo viduje tikrai neišlaikytų. 

Man labai patinka švarus, minimalistinis kremo dizainas, puikiai apibūdinantis kremo esmines savybes: paprastumas ir minimalizmas. Iš ties kartais reikia tiek nedaug ir neretai, būtent minimalistinio sprendimo pakuotė atkreipia mūsų dėmesį.

Kvapas. Neutralus ir natūralus - gamintojas nenaudoja papildomų kvapiųjų medžiagų, o jų kremo sudėtyje ir nereikia. Kvapai reiškia krūvą vidutinio saugumo ingredientų, kurie didina galimą alergijų ir odos sudirgimo riziką, tad mano nuomone kvapai veido priežiūroje nėra reikalingi.

Konsistencija labai lengva, lengvesnė nei losjonai, skystoka ir šiek tiek vandeninga.


Sudėtis: Centella Asiatica Extract, Panthenol, Squalane, Butylene Glycol, Water, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hydrolyzed Jojoba Esters, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Copper Tripeptide-1, Madecassic Acid.


Poveikis. Jūs tik pasižiūrėkite į priemonės sudėtines dalis - fantastika! Jokių nesaugių, jokių abejonių ingredientų, jokių kvapų, žalingų konservantų - nieko! Pasirodo kai nori, galima tokias saugias sudėtis sukurti. Ir ne tik saugias, bet ir naudingas - pagrindą sudaro azijinės centelės ekstraktas, kuris drėkina ir ramina odą, tuomet seka pantenolis ir skvalenas, yra niacinamido, hialurono rūgšties. Ingredientai raminantys, drėkinantys, skatinantys odos atsinaujinimą bei žaizdelių gijimą yra šviesinančių ir antioksidacinių ingredientų. Sudėtis vargu ar begali būti geresnė?

O va pats kremas labai elementarus, paprastas ir iš ties veiksmingas. Lengva kremo konsistencija lengvai susigeria į veido odą ir iš karto suteikia komforto jausmą. Kremas iš karto intensyviai drėkina veido odą ir per kelias dienas nuramina odos sudirgimus (o tokių turėjau po pastarosios patirties su serumu). Kremas nerealus, nerandu nei menkiausios smulkmenėlės, kuri man užkliūtų. Kremo kaina gera, sudėtis nepriekaištinga ir efektas mano odai puikiai tinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Susiviliojau išbandyti ką nors iš Purito po tavo apžvalgos apie krema. Kaip tik reikėjo naujo veido prausiklio, tai uzsisakiau iš Purito. Laukiu išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip smagu girdėti! Manau neturėtumėte nusivilti :) Būtinai pasidalinkite ar jums patiko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą