2020/04 Balandžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: The Ordinary, Skinfood, Mixa ir kt.

Aš negaliu patikėti, kad taip greit prabėgo balandis, nors... regis kiekviename naujų įraše rašau tą patį "aš negaliu patikėti". Keistas, kitoks ir visiškai pilnas mėnuo namuose su trupučiu darbo (to normalaus), daug vaiko lavinimo užduočių, daržo-balkono priežiūra ir kitokiais pojūčiais. Pradžioje visi be proto bijojome to karantino ir nors šiai dienai esu pasiruošusi bei labai noriu grįžti į darbus, tačiau karantinas man atnešė ir labai gerų dalykų. Aš nežinau, ar būčiau pasiryžusi užsiauginti tokį daržą balkone, kaip šiais metais, bet pasiryžau ir jis visas žaliuoja, auga, bujoja. Bet labiausiai mane džiugina sutvirtėję mūsų šeimos santykiai ir tarpusavio ryšiai. Žinote, prieš karantinas kiekvienas mūsų turėjome savo veiklas: mums su vyru darbai, vaikui darželis, tad to laiko kartu likdavo ne tiek jau daug. Karantino metu mes sukrentam visi į lovą ir tiesiog kalbamės arba prie arbatos puodelio pasakojame kaip jaučiamės, kartu svajojame. Matau, kad mano vaiko emocijų valdymo gabumai akivaizdžiai pagerėjo. Matau, kad mes visi esame tiesiog laimingesni. Žinau, kad kelis kartus iš ties padūsaudavau, kad va, laiko dar mažiau nei dirbant įprastai - to laiko tikrai mažiau, daugiau visko reikia padaryti, tačiau kartu jaučiuosi tokia rami ir laiminga, kad sudėtinga apsakyti. Yra ir geroji karantino pusė. Ar jums pavyko ją surasti? Na o šiandien, jau tradiciškai noriu parodyti savo kosmetikos pirkinius - jaučiuosi paišlaidavusi šį mėnesį kiek daugiau nei man įprasta.

"Jei turi ką mintyse, greitai turėsi ir rankose."
B. Proctoras


Kūnui I

1. BEAUTY JAR "Don't Panic It's Organic" vonios druska, 600 g
Jau galvojau, kad šiais metais jau man tikrai nebereikės jokių ten druskų, vonios putų ar panašių dalykėlių, bet va, prisireikė. Nusipirkau kelias. Šita pavyzdžiui tik su kokosų aliejumi ir druska. Jau išbandžiau, bet kol kas nieko per daug pasakoti nenoriu ir nesijaučiu pasiruošusi.
Eurokos, 2,59 Eur

2. ELYSIUM SPA Himalayan vonios druska, 450 g
Tik druska ir nieko daugiau. Labai smalsu bus išbandyti. Visai smagu per tą karantiną pagulėti vonioje ilgiau nei įprastai ir tikriausiai dažniau nei įprastai.
Eurokos, pilna kaina 3,49 Eur, mokėjau 2,79 Eur

3. KAFE KRASOTI SPA Romantica vonios druska su magnolijomis ir lotosais, 400 g
O čia jau pilna sudėtis su visokiais augaliniais ekstraktais, eteriniais aliejais ir kvapais.
Eurokos, 2,49 Eur

Kūnui II

4. ORGANIC SHOP Raspberry & Acai Vitamin Recharge vonios putos su uogų aromatu "Berry Delight", 500 ml
Kartojame ir dabar galvoju, kad gal ir ne kart kartojamos vonios putos su nebloga sudėtimi, maloniu kvapu ir daug daug burbuliukų.
Eurokos, 3,49 Eur

5. HIPP Baby Sanft kūdikių ir vaikų prausimosi želė, tinkama visai šeimai, 400 ml
O šitos dušo želė sunaudojom jau labai daug buteliukų ir man regis naudojam ketvirtus metus, nuolat. Prausiklis nesausina mano vaiko odos, sudėtinės dalys iš ties geros ir tinkamos net ir kūdikėliui. Tad vėl ir vėl ieškome kur pirkti, tiek kad per karantiną buvo sunkoka įsigyti.
Maxima, 5,38 Eur

6. CRAZY SOAP mėlynos vonios putos - muilas, 225 ml
Džiaugsmas vaikui - priemonė, su kuria galima piešti vonioje, lipdyti figūras, o paskui dar ir nusiprausti. Naudojimo eigoje žiūrėsime ar nesukelia kokių nepageidaujamų reakcijų. Kol kas mano sūnui su jomis labai smagu.
Eurokos, 3,79 Eur

Plaukams

Maxima, 3,29 Eur

Vyras nupirko Maximoj, mat galvojau, kad pritrūksiu per šitą karantiną. Tiek kad po kelių dienų atradau dar porelę iš Dove. Man regis visai neblogai tas mano vyras apsisuko - spyriojosi, kad nežinos ką nupirkti, bet va, ir sausiems ir pažeistiems ir visai neprastai kaip prekybos centro kosmetikai.

9. HIPP Baby Sanft šampūnas kūdikiams ir vaikams, 200 ml
Turėtų greit baigtis ir vaikiškas šampūnas, tad šį kart bandom šitą. Man regis mano sūnus paveldėjo nedėkingus, besiveliančius mano plaukus, kurie niekad neatrodo taip gerai kaip norisi, nepriklausomai nuo pastangų. Va, vargstu aš su savais ir sūnui niekaip neatrandu tinkamo.
Maxima, 3,07 Eur

Veidui I

10. THE ORDINARY Suncare Mineral UV SPF15 apsauga nuo saulės, 50 ml
Jei sekate mane instagram, tikrai matėte, kad pirkau kelis produktus iš The Ordianry, tarp kurių šią vasarą aktualus saulės filtas. Labai gaila, kad stipresni filtrai buvo išpirkti, tad nusipirkau didžiausią galimą, kuris na, pats mažiausias. Tikiuosi šiai vasarai kaip nors pakaks.
 deciem, 8,70 Eur

11. THE ORDINARY Retinol 0,2% in Squalane retinolio serumas, 30 ml
Mano amžiui kaip ir būtų pats laikas naudoti priemones su retinoliu. Kelis mėnesius rinkausi sau informaciją, domėjausi įvairiais šaltiniais ir nusprendžiau pradėti nuo silpnesnės versijos. Bandau ir būtinai papasakosiu įspūdžius.
deciem, 5,30 Eur

12. THE ORDINARY "Buffet" peptidų serumas, 30 ml
Brangiausias dalykas iš užsakymo ir esu girdėjusi, kad daro stebuklus brandžiai odai. Kol kas to stebuklo dar nepajutau, bet tikiuosi greitu metu stebėti pirmuosius žymesnius poveikius.
deciem, 14,80 Eur

13. THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% rūgštinis šveitiklis, 30 ml
Apie šitą kraujo spalvos šveitiklį jau sklando legendos - vienoms jis nepakeičiamas, kitos prisibijo rūgšties stiprumo, o aš kol kas dar neišbandžiau. Pirma norisi pabaigti vonioje esantį gelį šveitimui, o paskui jau bus galima po truputį bandyti su šituo. Teoriškai švelnesnios rūgštys man turėtų tikti labiau, o kas iš viso to gausis bus matyti testavimo eigoje.
deciem, 7,20 Eur

Veidui II

14. MIXA Hyalurogel Ultra-Sensitive raminamasis gelinis serumas su hialurono rūgštimi, dehidratuotai, sausai odai, 40 ml
Bandytas, naudotas, testuotas, aprašytas ir labai pamiltas produktas vėl kartojamas. Gelinės tekstūros serumas lengvutis, greit susigeriantis ir iš ties intensyviai drėkina veido odą.
Eurokos, pilna kaina 9,05 Eur, mokėjau 5,88 Eur

15. SKINFOOD Cranberry Mask tonizuojančio poveikio veido kaukė
Pirkau iš Korėjos per ebay ir nebėra jos nuorodos, o ir informacijos ant kaukės suprantama kalba nerandu. turėtų būti šildomojo poveikio kaukė, kuri tonizuoja, atveria poras ir padeda geriau pasisavinti veikliąsias medžiagas.
ebay, apie $12 US

Kita

16. Rose Gold purus pudros šepetėlis
Lyg tai man reiktų dar vieno pudros šepetėlio... nereikia, bet šitas toks didžiulis, purus ir švelnus. Džiaugiuosi įsigijusi.
ebay, $ 12,25 US

17. P2 COSMETICS Pro Beauty nagų lako valiklis, 75 ml
Link pabaigos ir mano nagų lako valiklis, tad nusprendžiau išbandyti šitą. Apskritai P2 kompanija man regis negirdėta ir nebandyta. Iš nagų lako valiklio mažai ką suprasi, bet kai dekoratyvinės šiuo metu nereikia, tai bent tokia smulksmena.
Eurokos, pilna kaina 7,29 Eur, mokėjau 4,37 Eur

18. EO Laboratory Brasil Revitalizing rankų kremas su kava, 30 ml
Eina sau, kai intensyviai šiuo metu sausėja rankos, kremai tirpsta akyse, o situaciją tik šiaip ne taip pavyksta apvaldyti. Dezinfekciniai daro meškos paslaugą, nors ir naudoju palyginus nedaug... gal labiau faktas, kad mane vėl užpuolė stiprus odos sausėjimas ir pleiskanojimas kojų, pėdų, rankų, veido, kūno. Tad kremai nyksta. Perku mažiuką ir matysim kaip čia seksis susidraugauti.
Eurokos, 1,39 Eur
--------------------------------------------------------------
Viskas, štai tokie mano balandžio mėnesio pirkiniai. Tikrai ne visko reikėjo, bet nesigailiu nei vieno savo pirkinio, kol kas. Na o gegužę tikiuosi pasitikti su visiškai minimaliu pirkinių krepšeliu ir atsispirti pagundai įsimesti papildomą vonios druską ar neapsižiūrėjus voverės sandėliuko - papildomą prausiklį. O koks buvo jūsų mėnuo? Ką jums atnešė šis karantinas? Pasikalbam komentaruose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. nusipirkau ir aš tą šveitiklį iš the ordinary. nusipirkau ir niacinamido su cinku. nuo kažkurio labai išbėrė mane, tai bandysiu dabar po vieną, kad išsiaiškinti kuris)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš be niacinamido jau negaliu gyvent, užsisakiau ir erzinuosi, kad ilgai keliauja :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą