GREEN FEEL'S Whitening balinamoji dantų pasta su natūraliu kanapių sėklų aliejumi

 Man labai patinka testuoti lietuvišką kosmetiką - tiesa ta, kad lietuviškos kompanijos gali pagaminti puikius kosmetikos gaminius. Tačiau ne visais lieku sužavėta. Lietuviškos dantų pastos man pasirodė pusėtinos - lyg ir valo, lyg ir neblogai, bet efekto pritrūksta. Green Feel's iki šiol bandžiau tik vieną, kuriai trūko stipresnio valymo ir gaivos. Pagalvojau, kad nebepirksiu, o pastaruoju metu gavau dovanų balinamosios dantų pastos su kanapių aliejumi, tad norisi trumpai papasakoti įspūdžius.


Produktas: GREEN FEEL'S Whitening balinamoji dantų pasta su natūraliu kanapių sėklų aliejumi
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: burnos higienai, pašalinti dėmeles, stiprinti dantenas, remineralizuoti emalį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 30 ml
Kaina: 1,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi, eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Priemonėje esanti švelni inovatyvi abrazyvinė medžiaga padeda švelniai pašalinti ant dantų paviršaus esančias dėmeles ir taip balinti dantis, nepažeidžiant jų emalio. 100 % natūraliame kanapių sėklų aliejuje gausu nesočiųjų riebiųjų rūgščių ir vitamino E, kuris padeda stiprinti dantenas. Specialios technologijos būdu sukurtas kalcio karbonato ir hidroksiapatito kompleksas, padeda efektyviai remineralizuoti danties emalį ir atstatyti mikroskopinius defektus todėl padeda džiaugtis baltesne šypsena ir švelnesniu danties paviršiumi.
Naudojimas: vaikams iki 6 m. naudoti žirnio dydžio kiekį; stebėkite, kad nenurytų.

Sudėtis: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Hydroxyapatite, Disodium Cocoyl Glutamate, Cellulose Gum, Calcium Glycerophosphate, Mentha Piperita Oil, Propanediol, Sodium Monofluorophosphate, Cocamidopropyl Betaine, Mannitol, Cannabis Sativa Seed Oil, Sodium Chloride, Sodium Glutamate, Sodium Saccharin, Sodium Cocoate, Mentha Viridis Oil, Ethylhexylglycerin, Limonene.
1000 ppmF flourido


Mano nuomonė. Pirmiausia apie pakuotę - labai džiaugiuosi gamintojų sprendimu pagaminti nedidelio dydžio, lengvą, kelionėms puikiai tinkamą pakuotę. Plastiko maišelis labai patogus ties įsimesti į savaitgalio kelionės kosmetinę, tiek skrydžiams lėktuvu. Naudojant produktą pakuotę patogu suspausti, o ir išnaudoti iki galo tikriausiai be jokių problemų pavyks. Pakuotė tiesiog puiki, apgalvota ir itin patogi kelionėms.

Dantų pasta šiek tiek tirštesnė nei vidutinio tirštumo, putoja vidutiniškai - nei per daug, nei per mažai. Pastos skonis kiek keistokas: lyg ir mėtinis, tačiau labiau jaučiasi augalinis, žalias skonis ir kvapas, tikriausiai panašu į kanapių. Nėra erzinantis, žolelių skonis ir tiek.

Dantų pasta puikiai valo ir gerai šalina apnašas. Dantys po valymo tampa maloniai slidūs, akivaizdžiai švarūs, gal tik gaivos galėtų būti dar šiek tiek daugiau, bet tikrai neblogai. Kalbant apie balinamąjį efektą, aš jo pastebėti nelabai spėjau - pastos kiekis nedidelis, jo nepakanka ilgesniam laikui. Pastebėjau, kad dantys iš ties šiek tiek baltesni, bet greičiausiai dėl to, kad nuo paviršiaus nuvaloma spalvota apnaša. Stipraus balinamojo efekto iš dantų pastos tikėtis nereiktų. Apskritai vertinant - visai neblogai, man šis produktas patiko, jis visai neblogas, mielai įsigyčiau ir reguliaraus dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš ne į temą, bet ar mane vieną kažkaip glumina tai, kad kai kuriuose pardtuovėse jau "tipo" Kalėdos? Prieš kelias dienas užėjau į žalią stotelę - pilna kalėdinių žaisliukų, dekoracijų... Advento kalendorių pasižiūrėjau eurokos - jau taip pat visas krūva pasirinkimui... Facebook vis išmeta tai vieną, tai kitą reklamą susijusią su Kalėdomis... Nežinau, man tai jau darosi tiesiog juokinga...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mane irgi glumina... be lapkričio man apie Kalėdas kalbėti kažkaip neskanu. Mačiau ir aš, kažkaip prisikalbėjau tiesiog nebepastebėti tai, ko man nereikia. nenoriu kalėdinių matyti ir stengiuosi kol kas 'nepastebėti'. Man asmeniškai dar ne laikas. O dėl juoko - man nejuokinga, suprantu, kad Kalėdos didžiausia komercinė šventė ir kuo anksčiau pradės gundyti reklama ir vizualu - tuo didesnė tikimybė daugiau parduoti. Iš verslo pusės - palanku kuo anksčiau; iš žmogiškos - ne.
      P.S. Eurokos kelis advento kalendorius turėjo ir vasaros metu :D :D
      P.P.S. gyvenant Anglijoje net pykindavo, kai kalėdinės prekės atsirasdavo kartu su Back to Shool, rugsėjo pradžioje... Dabar reaguoju ramiau.

      Panaikinti
    2. Na, aš irgi nekeliu isterijos :D Tiesiog manau, kad gal ne visada reikia pateisinti verslo interesus. Beje, maždaug rugsėjo vidury facebook stories vienas dekoro-dovanų salonas pasidalino, kaip jau puošia eglutę ir t.t., ir kaip kaip supratau po kelių dienų iš jų stories komentaro, sulaukė gana audringos kritiškos reakcijos. Man smagu, kad žmonės išsako savo nuomonę ir reaguoja.

      Panaikinti
    3. OMG - eglutę puošia?! Va čia tai fantastika! Jokios logikos... Kalėdoms dar ženkliai per anksti. Pateisinu nuo lapkričio antros pusės, bet iki tol - man asmeniškai neskanu :) Manau ir daugumai lietuvaičių nepatinka tas per anksti. Verslas jei galėtų, tikriausiai jau birželį eglutes puošti pradėtų :D :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą