PIRMAS ĮSPŪDIS. DR SZMICH rankų dezinfekcinė želė su alaviju ir d-pantenoliu

Mėginius mėgstu išbandyti iš kart juos gavus, o pastaruoju metu namuose atsirado dezinfekcinės želė mėginukai. Keistokas produktas mėginėliams, nes paprastai dezinfekcinių želė mėginėlių nebūna - man regis per pigus dalykas juos dar į mėginėlius pilstyti, tačiau pasirodo būna. Šį kart turiu Delia Cosmetics linijos Dr Szmich dezinfekcines želė.


Ką žada gamintojas: Rankų dezinfekantas, skirtas neatidėliotinai rankų higienai be muilo ir vandens. Rankų dezinfekantas yra specialiai sukurtas mikrobams naikinti, tuo pačiu padėdamas išlaikyti rankas lygias ir minkštas, nes joje yra alavijo ir D-pantenolio. Rankų priežiūros priemonė nepalieka dėmių ant drabužių.
Naudojimas: Naudokite rankų dezinfekavimo priemonę, kad rankos būtų kuo švaresnės, šviežesnės, be mikrobų ir kenksmingų bakterijų. Išspauskite gelį į delnus ir masažuokite delnus, kol jie bus sausi.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citric Acid.


Kiekis: mėginėlio kiekis 2 ml. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 0,29 Eur
Kur galima įsigyti: Barbora, Senukai
Gamintojas: "Delia Cosmetics" Sp.z.o.o, Lenkija


Mano nuomonė. Man patinka gelinės tekstūros antibakteriniai geliai - jų vienam kartui reikia mažiau, naudojasi skalsiau ir konsistencija malonesnė. Ant rankų odos tokios želė paskystėja, greit susigeria ir atrodo, kad sausina mažiau. Priemonės kvapas nėra labai malonus - kvapas primena degančią chemiją. Kai pagalvoji, paprastas alkoholio kvapas malonesnis ir ne taip erzina.

Priemonės pakuotėje yra daugiau, nei reikia vienam kartui, tad šiuo atveju gamintojas greičiausiai neapgalvojo, kad pakuotę pradarius jos kartu nepasiimsi, o per didelis kiekis ilgai geriasi į odą. Apkritai priemonė neblogai valo odą be vandens. Ir visgi, man asmeniškai nepatinka produkto kvapas. Norisi mūsų rinkoje daugiau želių, bet ne su tokiu nemaloniu aromatu, dėl kurio nesinorėtų naudoti produkto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oi, visą krūvą esu gavusi iš užsakymų iš eurokos šių mėginukų, maniau, kad jų jau nebeduoda, bet paskutiniame užsakyme vėl jų buvo įdėta :D Nepatiko ir man, kad vienam kartui to gelio per daug, o kur dėti tą mėginuką paskiau - rankinėje juk išsilies, nesąmonė visiška... Nepatiko :(

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pilnos pakuotės irgi nepirkčiau - kiek matau, užsukamas-atsukamas dangtelis šiuo atveju irgi nepatogu, norisi greitai dezinfekuoti rankas, o ne sukinėti tą dangtelį, dar kažkur jį pasidėti ar laikyti rankoje... Man kartais atrodo, kad gamintojams vienodai, kaip bus/nebus patogu naudoti jų produktą...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, neatrodo itin patogi pakuotė. Šiuo atveju gamintojas man regis norėjo kaip pigiau, o ne kaip patogiau padaryti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą