BURT'S BEES "Refreshing" Pink Grapefruit - 100% natūralus gaivinamasis lūpų balzamas su rožinių greipfrutų aliejumi

Kad ir kiek naujų lūpų balzamų bandyčiau, apsukusi ratą vis grįžtu prie Burt's Bees, nes nieko geresnio kol kas neradau ir dėl konsistencijos, ir dėl maitinančio efekto, ir dėl skalsumo, ir dėl kainos... Šį kart vasaros metu pradėtas bandyti balzamas su rožinių greipfrutų aliejumi, kurio greičiausiai pakaks iki žiemos. 


Produktas: BURT'S BEES "Refreshing" Pink Grapefruit - 100% natūralus gaivinamasis lūpų balzamas su rožinių greipfrutų aliejumi
Gamintojas: "Burt's Bees". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: drėkinti ir maitinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gal tik keli vidutinio saugumo ingredientai sudėtyje
Tūris: 4,25 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: notino.lt; Burt's Bees, lookfantastic, feelunique, Boots

Ką žada gamintojas: Atgaivinkite lūpas su saldžiais citrusais. Sultingas lūpų balzamas pagamintas su maistingų tropinių rožinių greipfrutų aliejumi.
Lūpų balzamas Burt’s Bees Lip Care yra svarbus jautrios lūpų odos priežiūros pagalbininkas visais metų laikais.

Charakteristika:
- giliai drėkina ir intensyviai maitina
- lūpos tampa minkštos ir švelnios

Kaip naudoti: Tepkite lūpas bet kada dieną pagal poreikį.


Pakuotė. Geltono plastiko paprasta, minimalistinė pakuotė su visais reikalingais užrašais ant etiketės. Šios kompanijos lūpų balzamų pakuotės labai panašios viena į kitą, naudojamas toks pat pakuotės principas, tvirtas, užspaudžiamas dangtelis. Lūpų balzamo skoniai vienas nuo kito skiriasi tik dangtelio spalva.

Kvapas mano nuomone šių balzamų kvapas nėra stiprus ir aiškus, tad tikrai tiks nemėgstančioms stiprių kvapų. Kvepia švelniu vaisiniu aromatu, kiek stipriau jaučiamas, tačiau vis tiek labai lengvas citrusinis skonis.

Konsistencija rieboka ir gan sunki. Būtent dėl konsistencijos šiuos balzamus labiausiai ir myliu.

Sudėtis: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cera Alba (Beeswax), Aroma, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Lanolin, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Ammonium Glycyrrhizate, Canola Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Limonene.


Poveikis. Šio balzamo pagrindą sudaro saulėgrąžų ir kokosų aliejai bičių vaškas. Toliau seka priemonės aromatas, ricinų aliejus, lanolinas. Kvapui sudėtyje naudotas rausvojo greipfruto ir rozmarinų aliejai. Toliau seka vitaminas E, kvapo ingredientas, minkštinantys rapsų ir sojų aliejai ir kvapiklis limonenas. 

Man labai patinka riebi ir sunki lūpų balzamo konsistencija - padengus ji jaučiama ant lūpų, nors neapsunkina, tačiau pasilieka ilgiau nei bet kuris kitas balzamas. Dėl šios priežasties teptis juo nereikia kas pusvalandį - visiškai pakanka 2-4 kartų per dieną! Palyginus su kitais balzamais nenuostabu, kad Burt's Bees balzamo man pakanka 4-6 mėnesius! Tad kainos ir kokybės santykis tiesiog puikus.

Nors gamintojas sako, kad balzamas skirtas gaivinti, tačiau labiau gaivina pats kvapas. Šis balzamas puikiai maitina lūpas, per dieną net ir labiausiai suskeldėjusias lūpas pavyksta nuraminti, jos greičiau gyja, sausų lūpų tempimas ir perštėjimas su šiuo balzamu bemaž akimirksniu nuraminamas. Reguliariai naudojant Burt's Bees balzamą man pavyksta išvengti lūpų skeldėjimo ir sausėjimo, jos nebeskeldėja ir jaučiasi labai komfortiškai. 

Mano išrankioms lūpoms Burt's Bees puikiai tinka ir nors radau keletą neblogų variantų, nei vienas jų nebuvo geriau, nei Burt's Bees balzamai: konsistencija tobula sausai odai, puikiai tinka visus metus, iš ties maitina ir gydo pažeistą lūpų odą, o reguliariai naudojant pavyksta apsisaugoti nuo rimtesnių problemų. Manau kainos ir kokybės santykis tiesiog nuostabus, o dabar, kai jie lengvai įsigyjami - širdis džiaugiasi, kad nereikia ilgesnį laiką gyventi be šios kompanijos lūpų priežiūros priemonių. 

Ar jūs bandėte Burt's Bees balzamus?
Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai patinka jie man! Isbandziau ne viena, vieni kvapai patiko labiau nei kiti, dar megstu panasiai riebius Crazy Rumors, tai vat siu dvieju brandu vazelinus ir kaitalioju :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir aš esu Burts Bees gerbėja. Nieko geresnio už juos nesu radusi

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą