GREEN FEEL'S Lovely Line "Riešutytė" dušo želė su graikinių riešutų aliejumi

Aš nesididžiuoju šio įrašo nuotraukomis, pastebėjau, kai darau jas paskubomis - gaunasi nei šis nei tas, arba ne visai tai, ko norėčiau. Gal galėjau jas perfotografuoti, bet palikau taip, kaip yra.
 
Na o įrašą šiandien noriu paskirti lietuviškam kūnui prausikliui iš Green Feel's. Mano nuomone lietuvaičiai puikiai kuria kūno priežiūros priemones ir prausikliai yra puikus, bemaž visi lietuviški puikiai pasiteisino, patiko tiek man, tiek mano vyrams. Girdžiu ir jūsų rekomendacijas bei atsiliepimus, kad šios Lovely Line serijos kūno prausikliai puikūs. Išbandžiau ir šiandien noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: GREEN FEEL'S Lovely Line "Riešutytė" dušo želė su graikinių riešutų aliejumi
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: prausti kūno odą, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sausina odą
Tūris: 400 ml
Kaina: 4,19 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Na aš tikrai ne veltui esu laboratorijoje vadinama Riešutyte. Manyje gausu graikinių riešutų aliejaus, kuris prausiant odą padeda ją pamaitinti bei drėkinti. O jau kvapas… Sunku net išsireikšti. Kvepiu kaip sauja ką tik nuskintų, išgliaudytų riešutų. Be to, žmonės sako, kad „gerų dalykų turi būti daug“, tad ir mano apimtys nemažos, net 400 ml.
Naudojimas: reikiamą kiekį manęs tepkite ant odos. Įtrinkite. Nuplaukite.

Pakuotė. Didelis, tamsaus plastiko buteliukas su pompa - dozatoriumi. Labai patogu, kai duše pakanka paspausti pompą, nereikia atidarinėti dangtelių, kilnoti buteliuko... Pompa yra malonus privalumas. Man labai patinka ir etiketės sprendimas - tarsi trumpas CV su pagrindiniais priemonės aspektais, kurie leidžia apsispręsti dėl priemonės įsigijimo - aprašo smulkiomis raidėmis skaityti nebereikia (nors nepakenkia).

Kvapas. Tikriausiai nenustebinsiu - priemonė kvepia sodriu, saldžiu riešutų aromatu. Tikriausiai reiktų atkreipti dėmesį tiek į kvapą, tiek į galimas (ir dažnas) alergijas riešutams, ypač, kad graikinių riešutų aliejaus yra dušo želė sudėtyje.

Konsistencija kreminė, tačiau skystoka. Lyg ir norėjosi ar tikėjausi kiek tirštesnės.


Sudėtis: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Coco-BetaineGlyceryl OleateJuglans Regia (Walnut) Seed Oil, PanthenolXanthan Gum, Lactic AcidStyrene/ Acrylates Copolymer, Benzyl Alcohol, Parfum, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo sudėties: priemonės pagrindas saugus, gamintojas parinko saugių ir odą kondicionuojančių ingredientų, kurie minkštins, švelnins, gerins odos būklę. Gamintojas naudojo ir tikrą graikinių riešutų aliejų, tad alergiški riešutams turėtų atkreipti dėmesį. Deja, tačiau konservantas pasirinktas nesaugiai - ne tik žalingas, tačiau ilgesnį laiką naudojant ardo kolageną, pažeidžia odos lipidinį barjerą ir sausina odą. Suprantu, kad konservantas būtinas priemonės šviežumui išsaugoti, tačiau jau geriau baubais paversti parabenai ar fenoksietanolis. 

Dušo želė konsistencija skystoka, tad pastebėjau, kad esu linkusi naudoji jos kiek daugiau, nei iš ties reiktų. Galiausiai ir putoja tik vidutiniškai, putos smulkios, negausios, tad vienam kartui vis naudoju daugiau, nei kitos dušo želė. Tačiau labai palankiai vertinu švelnias putas, švarų prausimą ir malonų, sodrų priemonės kvapą. 

Priemonė lyg ir nebloga, tačiau po prausimo pastebiu, kad odą iš ties šiek tiek sausina, ypatingai pastaruoju metu, kai jau naudoju ilgesnį laiką. Nieko stipraus - gerai drėkinantis kremas pasausėjimus panaikina, tačiau nežinau, ar tokią priemonę norėčiau naudoti ilgą laiką - to ilgalaikio sausinimo bijau. Taip, malonus aromatas, taip, kreminė tekstūra būtų labai maloni rudeniui, bet odos sausinimą jaučiu...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kažkaip nepastebėjau, kad sausintų. Naudojau depiliacijai, po to iškart tepu kojas kremu, tad turbūt dėl to. Tikrai patogu, kad yra dozatorius. Esu sunaudojusi kelis buteliukus. Patį pirmąjį laimėjau (ar kažkokia akcija buvo, nepamenu) su savo vardu ir pavarde ant buteliuko priekio iš Green Feels - buvo tikrai keista matyti savo vardą ant pakuotės :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Deja, jautėsi sausinimas, kremas po jo gelbėja, bet vis tiek sausina. Neatmetu galimybės, kad gali būti, jog šąlantys orai daro įtaką. Pasitepus kremu sausumo nesijaučia, bet jei nieko netepu - oda jaučiasi iš ties nemaloniai sausa.
      Kaip faina ant pakuotės matyti vardą - tikriausiai kiekvienas dušas sukeldavo šypseną? :)

      Panaikinti
  2. Nuostabus kvapas šios priemonės... Aš irgi nepastebėjau, kad sausintų, bet man, regis, sausino odą kita Green Feel dušo želė, nors tai labai netikėta, nes tai buvo aliejinės konsistencijos kūno prausiklis su šaltalankių aliejumi, o gal tada dėl kokių nors kitų priežasčių buvo labiau pasausėjusi oda, bet vis tiek aš graikinių riešutų želei teikčiau pirmenybę.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kvapas iš ties puikus :)
      Pačiai gaila, kad sausina, bet yra kaip yra. Gal šąlantys orai daro savo :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą