SECRET "Delicate Scent" moteriškas pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas

Aš vis pakaitalioju dezodorantus, nes ilgesnį laiką panaudojus tą patį atrodo, kad pažastys ar organizmas tarsi pripranta ir dezodorantas nebeveikia taip, kaip naudojimo pradžioje. Nebeapsaugo taip puikiai, tad man jau tapo įprasta tos pačios kompanijos dezodorantų vienas po kito nenaudoti ir vis pakeisti. Pastarąjį kart išsirinkau Secret dezodorantą - šios kompanijos priemones naudojau paauglystėje, tad kilo smalsumas - ar man vis dar patiks taip pat, kaip tuomet? Ar šie dezodorantai puikiai veikia? Nuomonę guldau bloge.


Produktas: SECRET "Delicate Scent" moteriškas pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas
Gamintojas: "Procter & Gamble". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo prakaito, nemalonaus kvapo, nepalikti dėmių ant drabužių
Tinkamas tipas: moterims
Labiausiai patiko: puikiai apsaugo nuo nemalonių kvapų
Labiausiai nepatiko: tepa drabužius
Tūris: 40 ml
Kaina: 4,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt

Ką žada gamintojas: SECRET DELICATE SCENT kreminis pieštukinis antiperspirantas turi subalansuotą pH ir aprūpina jūsų odą drėkinamosiomis medžiagomis, kad ji išliktų švelni ir ilgai kvepėtų. SECRET FRESH kolekcijoje siūlomi jums patiksiantys kvapai, sukurti naudojant kvapą stiprinančią technologiją. Produktas nepalieka žymių ir tampa sausas iš karto užtepus, išlieka sausas ir padeda pašalinti nemalonius kvapus, užtikrindamas 48 valandų kvapo kontrolę ir apsaugą nuo drėgnumo. Atraskite nenugalimą gaivumą su SECRET kreminiu pieštukiniu antiperspirantu. Sukurtas dezodorantų moterims prekės ženklo Nr. 1 Amerikoje.


Pakuotė. Šviežiai žydra plastikinė pakuotė su skaidriu uždengiamu dangteliu. Dezodorantas naudojamas sukant apačioje esantį ratuką, kuris ir susuka priemonę vidun, tačiau pastebėjau, kad sunkokai. Čia tas atvejis, kai lengva išsukti. Priemonė nuo išdžiūvimo apsaugota skaidriu plastikiniu dangteliu.

Kvapas švelnus, malonus gėlių kvapas. Rudenį po drabužiais jo nejaučiu, tuo tarpu vasaros metu, kai dėvėjau drabužius ant petnešėlių, kvapas buvo jaučiamas dar apie porą valandų po dezodoranto padengimo.

Konsistencija pieštukinė. Tepant ant odos tirpsta ir pasidengia beveik nejaučiama plėvele.


Sudėtis: Dimethicone, Aluminum Zirconium Trichlorohydrex Gly, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Castor Oil, Talc, Petrolatum, Aqua, Glycine, PEG-8 Distearate, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Cyclodextrin, Behenyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Arachidyl Alcohol, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, BHT.


Poveikis. Antiperspirantas nėra pat saugiausias pasirinkimas ir greičiausiai, jei turėčiau prabangą smirdėti, tokios priemonės nenaudočiau. Tačiau tiesa ta, kad gyvename visuomenėje, kurioje nemaloniais kvapais gąsdinti kitų nereiktų. Ir pačiai nesinori - todėl dezodorantą naudoju ir nepaisant sudėties saugumo - naudoju. Esu bandžiusi natūralesnius sprendimus, tačiau nei vienas jų neveikė, tad grįžau prie nesaugių sudėčių, tačiau patikimesnio poveikio. 

Kadangi šis dezodorantas turi silikono, odos paviršiui jis suteikia lygumo ir švelnumo. Turiu pastebėti, kad man iš ties labai patinka priemonės konsistencija, jos visiškai nesijaučia ant odos, priemonė besvorė, neapsunkina, neerzina odos paviršiaus - jausmas toks, kad iš viso nieko nesitepiau. Ir man tas pojūtis labai patinka. 

Dezodorantas puikiai saugo nuo nemalonių kvapų ir drėgmės pažastyse. Dezodorantas - antiperspirantas taip ir turėtų veikti. Pirmus porą naudojimo mėnesių labai džiaugiausi efektu ir buvau labai patenkinta. Tačiau maždaug po poros mėnesių pastebėjau, kad priemonė palieka baltas dėmes ant visų juodų ir bent truputį tamsesnių  drabužių. Dėmės žinoma išsiplauna, tačiau erzina, kad rengtis turiu labai atsargiai, kad neišsitepčiau bei netektų persirenginėti kelis kartus. Kartais visgi tenka, vien dėl dėmių... 

Nors produktas iš ties saugo nuo nemalonių kvapų, net ir prie didžiulių karščių, nors ir apsaugo nuo drėgmės, tačiau labai erzina tas drabužių tepliojimas mane labai erzina. Antrą kart nepirkčiau vien dėl to, tačiau pabaigti visgi planuoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. norfoj buvo akcija - dove antiperspirantas už 1 eurą (dabar mačiau 4), nesigaliu nusipirkusi, tikrai neblogas. Štai šis: https://www.dove.com/arabia/en/deodorants/roll-on/invisible-dry-roll-on-antiperspirant.html

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras! Esu bandžiusi šį dezodorantą, tikrai neblogas - saugo gerai ir drabužių netepa ;)
      https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/01/dove-invisible-dry-rutulinis.html

      Panaikinti
  2. Ne į temą: teko neseniai lankytis švaros prekėse, tai lentynose ir baltarusiškos kosmetikos, ir babuškos agafijos, ir cafemimi ir pan. :( Tiesa, yra ukrainietiškos, pvz., muilo įvairių rūšių - nusipirkau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebesilankau švaros prekėse - esu pirkusi internetu, tai neturėjo prekės ir vietoj jos man šiukšlių maišų pakį įdėjo - nei vertė atitinka, nei man reikėjo, nei kas manęs klausė ar galima pakeisti. Ir šiaip manau ten persistengta su rusiška kosmetika - ieško kas pigiau ir ką galima pigiau parduoti. Gal yra dėmesio vertų, bet internetu nebedrįstu pirkti :D

      Panaikinti
    2. Na, tikrai nemalonu, nors ir prajuokinote su tuo šiukšlių maišu :D Internetu ten ir aš nesu pirkusi. Senais laikais užeidavau pasižiūrėti pigios Golden Rose kosmetikos, dabar tai nebeaktualu. Ir tą kartą užsukau tiesiog iš smalsumo, na, bent žinosiu, kad yra ukrainietiškų prekių, užsuksiu dėl jų ir kitą kartą - geriau apsižiūrėti, ko tiksliai dar yra be muilo.

      Panaikinti
    3. Beje, dėl ne tų prekių įdėjimo - teko skaityti ne vieną atsiliepimą, kad drogas įdeda ne tas prekes, po to tenka gaišti laiką grąžinant/keičiant. Todėl vis nesiryžtu nieko sakytis iš ten...

      Panaikinti
    4. Aš Drogas internetu pirkau kelis kartus - nieko nesumaišė, ko neturėjo pranešė iš anksto ir nieko kito nepridėjo. Tačiau man neaišku, kada jie ruošiasi pristatyti prekes - nenurodo terminų po užsakymo, atrodo sumokėjai ir nutrūko visa informacija. Pristatinėja ilgiau nei Eurokos. Ir man buvo kartą, kad negrąžino pinigų už neturimą prekę - skambinau po 14 dienų paklausti - pasirodo pamiršo ar tai klaida įsivėlė.
      Tobulėti Drogas turi kur, bet ne tragedija perkant internetu

      Panaikinti
  3. Aš šią vasarą irgi naudojau šią priemonę. Nuomonė panaši: gerai apsaugo, maloniai kvepia, bet tepa...

    AtsakytiPanaikinti
  4. o negalvojat apie šiek tiek natūralesnius dezodorantus..? tie cheminiai nuo vieno saugo, bet dėl kito tai kenkia.. urbanearthlovers.com sveiki dezodorantai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galvoju, deja, su natūraliais smirdžiu, o tokios prabangos sau leisti negaliu ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą