UOGA UOGA intensyvios linijos naktinis veido kremas su spanguolių ekstraktu ir hialurono rūgštimi

Pagaliau išbandžiau Uoga uoga intensyvios linijos veido kremą. Į šios linijos gaminius nužiūrinėjau nuo pat linijos atsiradimo pradžios, tačiau ilgą laiką galvojau, kad priemonės konsistencija man gali būti per sunki, kimšti poras, erzinti odos paviršių ir tiesiog... nepatikti. Balandžio mėnesį įsigijau Uogos uogos dėžutę su produktais ir tarp jų buvo būtent šios linijos naktinis kremas, išbandžiau, bet atšilus orams priemonę padėjau į šoną, buvo per karšta, tad naudoti vėl pradėjau tik atėjus rudeniui ir šiandien noriu pasidalinti savo nuomone apie ilgai nužiūrinėtą veido kremą.


Produktas: UOGA UOGA intensyvios linijos naktinis veido kremas su spanguolių ekstraktu ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: maitinti veido odą, suteikti švelnumo, didinti elastingumą
Tinkamas tipas: lyg ir visiems, bet rekomenduočiau sausesnei, brandesnei odai
Labiausiai patiko: maitinimo efektas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio poveikio odai
Tūris: 30 ml
Kaina: 24,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga, Rimi

Ką žada gamintojas: Riebesnis kremas, ypač turtingos sudėties - maitina ir rūpinasi oda, kol miegi. Ryte jaučiamas šilko švelnumas, didesnis elastingumas, matomas pailsėjusios gražuolės efektas.

Kuo šis produktas ypatingas:
* Stipresnio poveikio
* Ypač maitinantis, riebesnis
* Padeda mažinant smulkias raukšleles
* Fitosteroliai gerina odos tamprumą
* Hialuronas veikia itin drėkinančiai
* Ekologiškas sertifikuotas
* Tinka veganams

Ar žinai, kad naktį švari ir atsipalaidavusi oda linkusi geriau ir efektyviau įsisavinti naudingąsias kremo savybes? Todėl naktinis kremas yra būtinybė ypač odai, kuriai trūksta elastingumo ir energijos. Intensyvios linijos naktinis kremas savo sudėtyje turi didesnį aliejų kiekį nei dieniniai kremai. Kad kova su laiko žymėmis būtų efektyvesnė, mes pastiprinome aliejų poveikį aktyviaisiais ingredientais – hialuronu ir fitosteroliais.

Augalų fermentacijos būdų išgauta natūralios kilmės hialurono rūgštis stipriai drėkina, gerina odos tamprumą, padeda gerinti raukšlelių išvaizdą. O fitosteroliai storina gyvojo epidermio sluoksnį, kuriam padidėjus pagerėja ir odos apsauginis barjeras, leidžiantis geriau sulaikyti drėgmę odoje. Oda tampa elastingesnė, minkštesnė ir pastebimai pamaitinta. Atsinaujinti odai naktinio sapno metu padės ir mažytės dydžiu, bet galingos vitaminais spanguolės – į priemonę įdėjome jų ekstraktą ir aliejų stipresniam poveikiui. Kremas veikia efektyviausiai, naudojamas su kitais šios linijos produktais.

NAUDOJIMAS: Tepk ant švarios veido odos prieš miegą. 


Pakuotė. Veido kremas atkeliauja raudono stiklo indelyje su užsuktu baltu tvirto plastiko dangteliu. Indelis dar įpakuotas į didoką raudono kartono dėžutę, ant kurios pateikta visa reikalinga informacija. Pakuotės dizainas brandus, minimalistinis, dailus - pagirsiu, kad dizaino prasme Uoga Uoga kompanija iš ties stipriai patobulėjo, paaugo ir subrendo. Deja, bet šiuo atveju nepagirsiu pasirinkimo kremą pakuoti tokiu nedideliu kiekiu - 30 ml yra standartinis serumo dydis, o gamintojas nusprendė, kad tokio pakaks kremui... ir lyg norėdamas apgauti mūsų akis, supakavo mažą kremo pakuotę į didelę kartono dėžutę, kuri atitinka 50 ml kremo pakuotes. Sakyčiau labai apgaulinga - juk ne visuomet tikriname kiekius - renkamės pagal pažadus, sudėtines dalis ir tikimės, kad natūraliai tikimės, kad gausime standartinį kremo kiekį. Lyg ir ne apgaulė, nes viskas nurodyta, bet sprendimas keistokas, ypač kad pastaraisiais metais Uoga Uoga kosmetika galioja ne pusmetį, o ilgiau nei metus...

Kvapas yra dar vienas pabumbėjimas. Jūs man pasakykite, kas yra su Uoga Uoga ir apelsinų kvapu? Kodėl beveik visi šios kompanijos produktai kvepia apelsinais ar kitais citrusais? Man asmeniškai šis kvapas nebepatinka ir ima erzinti, niekad nebuvau didelė apelsinų kvapo mėgėja, bet jis regis patinka kompanijos įkūrėjoms, nes net ir šis kremas kvepia švelniu apelsinų aromatu. Geriau jau kvapo čia iš viso nebūtų - veido kremui jo nereikia.

Konsistencija sunkesnė, labai riebi - jaučiasi aliejai ir sviestai.


Sudėtis: Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Rosa Damascena Flower Water, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopherol, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Oxycoccus Palustris Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Helianthus Anuus Seed Oil, Xanthan Gum, Phytosterols, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Propanediol, Citrus Paradisi Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool, Geraniol
 99 % natūralios kilmės


Poveikis. Veido kremo sudėtis gera: pagrindą sudaro vanduo, minkštinantis sezamų sėklų aliejus, rožių vanduo, drėkinantis argano aliejus, minkštinantys saldžiųjų migdolų ir taukmedžio aliejai. Sudėtyje daug odą minkštinančių, drėkinančių ingredientų. Priemonės pabaigoje rikiuojasi kvepalų ingredientai - citrinų ir pelargonijų ekstraktai, kurie ne tik suteikia kvapą, bet yra dažni alergenai ir po jū sekantys kvepalų ingredientai, kurių galėjo nebūtų, jei gamintojas būtų nusprendęs nenaudoti kvapiųjų medžiagų.

Net ir nedidelis veido kremo kiekis sunkokai geriasi į odą, ant paviršiaus palieka rieboką, blizgią plėvelę su kuria ir nueinu miegoti. Tik patepus jaučiu odos maitinimą, tačiau jokio kito poveikio iš vakaro nesimato. Tačiau atsikėlusi ryte pastebiu, kad oda primaitinta, odos paviršius įgauna švelnumo, minkštumo, o oda - putlumo efektą. Iš esmės kremas primaitina veido odą ir to efekto lyg ir pakaktų, tačiau... aš nesu sužavėta riebia priemonės tekstūra. Ir lengvesnės, ne tokios riebios priemonės sugeba neblogai pamaitinti. Man atrodo šiuo atveju kremas bangokas - tik dėl maitinimo efekto kaina per aukšta, tad asmeniškai rinkčiausi kad ir ką nors iš Mixa, o jei norisi ko nors intensyviau - Chalure turi fantastiškų priemonių už panašią kainą. Žinau, kad sunaudojusi greičiausiai nesigundysiu pirkti antrą pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kvepiantys veido produktai (kremai, serumai...) - man išvis kažkoks siaubas, brrr......

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir yra siaubas... Aš nebesuprantu uogos uogos kosmetikos - suprantu, kad pakvėpinta natūraliais eteriniais aliejais, bet viskas pas juos apelsinų kvapo. Kažkaip darosi dviprasmiška natūrali kosmetika.

      Panaikinti
  2. PS: o nuo citrusinių daug ką beria, yra alergijos - kam juos visur kišti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tikrai taip, citrusų eteriniai aliejai dažnai kelia alergijas.
      Šiuo atveju visiškai nesuprantu gamintojo - visur apelsinų kvapas. Veido priežiūros priemonėms apskritai aromatų nereikia. Įdomi pozicija.

      Panaikinti

Rašyti komentarą