CATRICE "Matt & More" 3D Matt Effect - viršutinis nagų lakas

Pastaruoju metu man vėl norisi lakuotis nagus, tačiau jau kuris laikas pastebiu, kad tai darau su pertraukomis - didžiąją dalį šių metų praleidau nelakavusi nagų, o jei ir lakuodavau, rinkdavausi neutralią priemonę, kuriai nereikia jokio pagrindo, didelio kruopštumo ar itin tvarkingo (pilno) higieninio manikiūro. Tik pastaruoju metu vis pasirenku kokią ryškesnę spalvą, o pastaruoju metu norisi ir viršutinį nagų laką su efektu rinktis. Bloge jums dar nesu pasakojusi apie įdomią priemonę, kuri nagų lako paviršiui suteikia matinį efektą ir kartu švytėjimą, tad šį kart trumpai apie tai.


Produktas: CATRICE "Matt & More" 3D Matt Effect - viršutinis nagų lakas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skonio reikalas, tačiau efektas man čia patinka labiausiai
Labiausiai nepatiko: neprailgina (arba labai minimaliai) nagų lako išlikimo laiką
Tūris: 10 ml
Kaina: apie 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Inovatyvus "Matt & More" viršutinis nagų lakas suteikia matinį efektą ir spindesį vos vienu sluoksniu. Praturtintas rožiniais perlais lakas sukuria unikalų, satininį - matinį užbaigimą ant bet kurio spalvoto nagų lako. Ilgai išlieka, greit džiūva ir apsaugo spalvotą nagų laką. Tai daugiau nei matinė - tai trimatė matinė. 

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/ GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SILICA, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/ FUMARIC ACID/ PHTHALIC ACID/ TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, CITRIC ACID, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Tinka veganams


Mano nuomonė. Cilindro forma viršutinio nagų lako buteliukas su juodo plastiko užsukamu dangteliu. Pakuotės dizainas visiškai paprastas, jį puošia pro sieneles matomas perlamutrinio spindesio produktas. Po dangteliu yra platus, apvaliai kirptas šepetėlis - aplikatorius. Su tokio dydžio šepetėliu daug tikslumo nepavyks išgauti, tačiau kita vertus jo tokiam produktui ir nereikia. Smagu, kad vos pora perbraukimų per nago plokštelę pavyksta padengti priemonę.

Priemonės konsistencija skysta, priemonę itin lengva padengti ant nagų, be vargo paskirstyti ir sunku sugadinti. Net jei taip nutiktų - lengva pataisyti. Šis viršutinis nagų lakas su akivaizdžiai matomu perlamutriniu atspalviu, o padengus ant nagų  išgaunamas matinis efektas. Tai va čia toks tas paslaptingas, gamintojo žadamas trimatis matinis efektas: nagų paviršius tampa matinis, o per jo visą plokštelę pasidengia itin smulkios, blizgios dalelės, kurios dar šiek tiek prislopina nagų lako spalvos intensyvumą.

KAIRĖJE: ZARA "101 Oh So Still"
DEŠINĖJE: MISS SELENE Nr. 161

Nuotraukoje matote, kad rodau jums rezultatus su rudenišku neutraliu ir ryškiu rožiniu nagų laku. Specialiai palikau po nagą be priemonės, kad matytųsi skirtumas su ir be. Iš ties matinis efektas yra ir blizgumas puikiai matomas. Nors rezultatus esu nufotografavusi tik su trimis spalvomis, tačiau išbandžiusi ant nemažai skirtingų - man gražiausiai atrodo ant tamsių spalvų: fantastiškai su tamsiai mėlyna, tamsiai žalia, net juoda. Raudonos spalvinės gamos lakai (įskaitant rožines), neatrodo taip puikiai, na bent jau ne didžioji dauguma. Nagų lako spalvą tokio tipo produktui reikia derinti, nes ne viskas atrodo gražiai kartu su šiuo efektu. Tačiau man efektas labai patinka - visai smagus, kai norisi kažko kitokio.

Kiek toks efektas išlaiko? Viskas labai priklauso ne tik nuo viršutinio nagų lako, tačiau ir nuo naudojamos bazės, sakyčiau vidurkis yra penkios dienos, bet gali varijuoti, priklausomai nuo pačio nagų lako bei pagrindo kokybės bei žinoma, nagų būklės. Šis viršutinis nagų lakas nelabai prailgins jūsų įprasto nagų lako dėvėjimą, tačiau jam suteiks kitokią išvaizdą - įdomus efektas man patinka ir kai jau viskas atrodo atsibodę ar nebežinau, ko noriu - imu va tokius viršutinius nagų lakus su efektu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą