L'OREAL Elvital "Bond Repair" prieššampūninė priemonė, šampūnas ir kondicionierius pažeistiems plaukams su citrinos rūgštimi

Plaukai yra pats gražiausias kiekvienos moters papuošalas, todėl tinkama plaukų priežiūra yra labai svarbu. Jau keli metai nebedažau plaukų ir ant jų nebėra nė lašelio dažų, tačiau turiu porėtus, pūstis linkusius plaukus, tad visuomet pirmenybę teikiu priemonėms, kurios skirtos pažeistiems plaukams - tokio būna riebesnės, sunkesnės, geriau primaitina ir labiau tinka mano plaukų tipui. Šį kart turiu visiškai naują trijulę, naujos L'Oreal Paris Elvital linijos pažeistiems plaukams produktų, kurie žada atkurti plaukų jungtis. Skamba labai įdomiai, tad išbandžiusi skubu dalintis įspūdžiais.


Produktas: L'OREAL Elvital "Bond Repair" prieššampūninė priemonė, šampūnas ir kondicionierius pažeistiems plaukams su citrinos rūgštimi 
Gamintojas: "L'Oreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, atkurti plaukų jungtis, drėkinti, stiprinti
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: prieššampūninės priemonės - 200 ml; šampūno - 200 ml; kondicionieriaus - 150 ml
Kaina: prieššampūninės priemonės - 14,99 Eur; šampūno - 10,99 Eur; kondicionieriaus - 10,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Notino

Ką žada gamintojas:
PRIEŠŠAMPŪNINĖ PRIEMONĖ: L'Oréal Paris Elvital Bond Repair Rescue Pre-Shampoo yra intensyviai drėkinanti plaukų priežiūros priemonė, naudojama prieš plaukų atkuriamąjį šampūną visų tipų pažeistiems plaukams. Jis prisotina plaukus 12% Bond Repair kompleksu su citrinos rūgštimi, kad atkurtų vidines nutrūkusias plaukų jungtis ir sustiprintų plaukų pluoštą iš vidaus.
NAUDOJIMAS: tepkite drėgnus plaukus nuo galvos odos iki plaukų galiukų. Palikite 5 minutes ir nuskalaukite. Paskui naudokite paruošiamąjį šampūną Bond Repair ir kondicionierių Bond Repair.

ŠAMPŪNAS: L'Oréal Paris Elvital Bond Repair šampūnas su 5% Bond Repair kompleksu su citrinos rūgštimi švelniai išplauna plaukus, stiprindamas vidines pažeistas plaukų jungtis. Ši formulė virsta kreminėmis, tirštomis putomis, kurios efektyviai valo plaukus ir juos apsaugo.
NAUDOJIMAS: užtepkite šampūno ant drėgnų plaukų ir galvos odos, švelniai įmasažuokite ir nuskalaukite. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, prieš tai naudokite paruošiamąjį šampūną Bond Repair, o paskui – kondicionierių Bond Repair.

KONDICIONIERIUS: L'Oréal Paris Elvital Bond Repair kondicionierius – tai maitinanti visų tipų pažeistų plaukų priežiūra su 10 % Bond Repair Complex. Jis sustiprina plaukus citrinos rūgštimi, tuo pačiu užsandarindamas plauko kutikulę, kad būtų maksimaliai prižiūrimas plaukų pluoštas. Stipresniems ir akivaizdžiai sveikesniems plaukams.
NAUDOJIMAS: panaudoję Bond Repair paruošiamojo šampūno, tepkite priemonę per visą plaukų ilgį. Palikite 3 minutes ir nuskalaukite.


Pakuotė. Plastikiniai buteliukai ir kondicionieriaus tūbelė puošti visiškai identišku dizainu: pusę pakuotės etiketės sudaro holografinis, pavėsyje atrodantis tarsi paprasčiausiai pilkas fonas, o kita pusė - visiškai balta etiketė. Pakuotės dizainai gausūs užrašais, kurie turėtų iš kart pagauti pirkėjo žvilgsnį ir suformuoti lūkestį - ko galima tikėtis iš tokio tipo priemonių. Iš ties dizainas traukia akį, o ir pakuotės man pasirodė labai patogios, tad gal reiktų tik akcentuoti, jog šios linijos produktų kiekis mažesnis, nei esame įpratę - kondicionieriaus vos 150 ml; o šampūno ir priemonės prieš jį - po 200 ml. Jau tapo įprasta, kad šampūnas turėtų būti bent jau 250 ml pakuotėse, tad toks mažesnis kiekis mane nustebino,

Kvapas. Visų trijų priemonių sudėtinėse dalyse gamintojas naudojo papildomas kvapiąsias priemones. Tačiau jų kvapai šiek tiek skiriasi vienas nuo kito: priemonė prieš šampūną kvepia gaiviausiai; šampūno kvapas idealaus santykio tarp gaivos ir saldumo, o  kondicionierius jau šiek tiek sunkesnio, pudriškesnio, saldaus aromato. Mano uoslei maloniausias šampūno kvapas, bet ant plaukų išlieka kondicionieriaus aromatas, jaučiamas maždaug dieną po plovimo.

Konsistencija visų trijų priemonių skirtinga: šampūnas gelinės tekstūros, prieššampūninė priemonė kreminė, tačiau skystoka; kondicionierius sunkiausias ir kremiškiausias.


Sudėtis:
PRIEŠŠAMPŪNINĖ PRIEMONĖ: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, STEARYL ALCOHOL, CITRIC ACID, CETYL ESTERS, SODIUM CITRATE, HYDROXYPROPYL GUAR, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-10, POLYSORBATE 20, LIMONENE, LINALOL, ISOPROPYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, PERFUME.

ŠAMPŪNAS: AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDE MEA, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PARFUM, HEXYLENE GLYCOL, COCO-BETAINE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYCITRONELLAL, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, SALICYLIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, LIMONENE, BENZOIC ACID, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL, CARBOMER, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL.

KONDICIONIERIUS: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, BIS-CETEARYL AMODIMETHICONE, CETYL ESTERS, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, COCO-BETAINE, HYDROXYPROPYL GUAR, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYCITRONELLAL, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETIC ACID, PEG-100 STEARATE, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, TRISODIUM EDTA, LIMONENE, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX, LINALOOL, ISOPROPYL MYRISTATE, AMODIMETHICONE, CETRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, PARFUM.


Poveikis. Tikriausiai akivaizdu, kad priemonių sudėtys tikrai nėra pačios saugiausios: nesaugūs konservantai, daug kvapų ingredientų, priedų su potencialiai pavojingomis priemaišomis. Tačiau kartu visose priemonėse labai daug ingredientų, kurie suteiks plaukams minkštumo, kondicionuos, veiks antistatiškai, drėkins plaukus ir galvos odą. Pagirsiu ir sprendimą, šampūno sudėtyje naudoti saugesnes putojimą sukeliančias medžiagas, išvengiant agresyvaus SLS.

Nors sudėtinėmis dalimis nesu labai patenkinta, tačiau dėl šios trijulės efekto, kiekvieną kart naudojant esu ne tai kad maloniai nustebinta, ne, esu apšalusi, koks puikus efektas! Prieššampūninė priemonė labai greit susigeria į plaukus, mano plaukučiai tiesiog suvalgo saujelę produkto ir jau masažuojant jaučiu, kokie slidūs jie tampa, o išskalavus... minkštumas, jokio vėlimosi, lengvas slydimas, plaukų tvirtumas ir malonus jausmas liečiant pirštais, tačiau galutinio efekto dar nematau. Šampūnas labai gerai suputoja ir regis labai švelniai plauna visus nešvarumus, prieššampūninės priemonės likučius. Uždėjus kondicionierių jutau, kaip mano porėtas plaukas lengvai gėrė produktą. Ir čia turiu akcentuoti, man jo prireikė šiek tiek mažiau, nei anksčiau - manau iš esmės dėl to, kad galimai kažkiek plauką jau prisotino priešampūninis produktas?

Didžiausia staigmena manęs laukė plaukams išdžiūvus. Visada plaukus stengiuosi džiovinti natūraliai, vengdama nereikalingo karščio, o ir šiaip vasara yra puikus metas bent keliems mėnesiams pamiršti džiovintuvą ir karštus formavimo prietaisus. Taigi, pirmiausia buvau labai maloniai nustebinta pojūčio liečiant - plaukai šilko švelnumo, jaučiasi tvirtesni, lyg būtų storesni, nei plaunant įprastomis priemonėmis. Atrodo trijulė pripildė kiekvieną plauką, prisotino veikliosiomis medžiagomis. Vizualiai mano kasos irgi atrodo nepriekaištingai - nebeliko skraidžiojančių plaukelių ir pūtimosi, dingo bangos - linija pilnai suglotnino plaukučius jų neapsunkindama, tad plaukai atrodo tvarkingai net ir be papildomo formavimo! Švelnučiai, tvirtesni, minkštučiai, spindintys, itin glotnūs ir atrodo kaip po nepriekaištingo tiesinimo tiesintuvu! Efektas yra kažkas fantastiško - ir kas galėtų pasakyti, kad tai dėl L'Oreal produktų? Labai patiko ir kol kas nenoriu naudoti nieko kito!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. Nusipirkau kondicionierių, isbandysiu, kas čia per stebuklas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man gal prieššampūninė pati efektyviausia iš visų trijų :)
      Rezultatai naudojant trijulę akivaizdžiai matėsi po pirmo karto ;)

      Panaikinti
  2. šiuo metu irgi naudoju šitą trijulę, nes gavau testavimui, tai... ką žinau, nors kaip ir sakai - nepersaugiausios priemonės, jos veikia 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mano plauko struktūrai ir mano plaukų bėdoms spręsti puikiai tiko :) Nors jau dabar pamačiau, kad labai neskalsus ir sudėtis tokia Hmmm... bet kada L'Oreal sudėtis buvo gera?

      Panaikinti

Rašyti komentarą