Q+A Seaweed Peptide Eye Gel - paakių gelis su jūros dumblių peptidais

Jau kuris laikas labai domėjausi kompanijos Q+A kompanijos gaminiais ir tuos tris, kuriuos esu nusipirkusi ir testuoju, tikrai nėra paskutiniai. Kadangi kompanijos produkcija nebrangi, norisi išbandyti daugiau ir galbūt atrasti perliukų, kurie galėtų papildyti mėgstamų priemonių lentyną ir tapti kasdien naudojamos rutinos dalimi. Tokių minčių vedama įsigijau ir paakių kremą, kuris žadėjo drėkinti, raminti, stangrinti paakių odą ir lėtinti senėjimo požymius. Skamba patraukliai? Man irgi skambėjo, tad nusipirkau, išbandžiau ir noriu jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: Q+A Seaweed Peptide Eye Gel - paakių gelis su jūros dumblių peptidais
Gamintojas: "Ellipsis Brands" Ltd. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: raminti, drėkinti, stangrinti paakių odą, lėtinti senėjimo požymius, padėti ląstelėms atsinaujinti
Tinkamas tipas: jautriai, normaliai, mišriai, riebiai odai
Labiausiai patiko: sudėtinių dalių pagrindą sudaro nemažai saugių ir naudingų ingredientų
Labiausiai nepatiko: degina odą aplink akis
Tūris: 15 ml
Kaina: 8,99 Eur 
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Paakių želė su jūros dumblių peptidais jautriai/ normaliai/ mišriai/ riebiai odai
Kas yra jūrų dumblių peptidai? Jūrų dumblių peptidai padeda raminti odą ir skatina naujo kolageno susidarymą odoje. Šios priemonės sudėtyje taip pat yra ekologiškų alavijų, kurie drėkina paakių odą ir sukuria apsauginį barjerą nuo žalingų aplinkos veiksnių.

- Lėtina senėjimo požymius;
- Padeda atsinaujinti ląstelėms;
- Stangrina;
- Drėkina;
- 97% natūralus | tinka veganams.

NAUDOJIMAS: Švelniai užtepkite ant paakių odos ir pirštų galiukais patapšnokite, kad įsigertų. Naudokite ryte ir vakare.


Pakuotė. Plastikinė tūbelė kartoninėje dėžutėje. Man visai patinka gamintojo dizaino sprendimas: ryškiaspalvis spalvinis blokas ir užrašai. Tiesą pasakius tie užrašai ant pakuotės labai informatyvūs ir be naršymo internete leidžia susidaryti kokiai odos būklei skirtas produktas, ko galima tikėtis iš priemonės ir pagrindinių ingredientų.

Deja, tačiau plastikinė pakuotė nėra sandari - net ir užsukus kamštelį, pakanka lengvai spustelėti ir kažkur tarp kamštelio srėgių esantis tarpas išleidžia viduje esantį odą. Ką tai reiškia? Nusipirkę nesandarią pakuotę jūs nežinote, ar viduje gavęs oro produktas jau nėra pradėjęs gesti? Tokios pakuotės pasitikėjimo tikrai nekelia...

Kvapas labai švelnus, natūralus, gaivokas aromatas.

Konsistencija gelinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Hamamelis Virginiana Water, Tripeptide-29, Fucus Vesiculosus Extract, Chondrus Crispus Extract, Limonium Vulgare Stem Extract, Laminaria Digitata Extract, Thymus Serpillum Extract, Sodium Gluconate, Carbomer, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Alcohol, Citric Acid.


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio priemonės sudėtinės dalys atrodo puikiai: pagrindą sudaro drėkinantys, kondicionuojantys, raminantys ingredientai. Viskas būtų tiesiog nepriekaištinga, tačiau paskutiniai priemonės ingredientai abejotini: natrio hidroksidas yra intensyviai dirginantis ingredientas, o alkoholis ilgalaikio naudojimo perspektyvoje ne tik sausins, bet ir pažeis odos apsauginį barjerą bei gali dirginti naudojimo eigoje.

Lengvos gelinės konsistencijos paakių priemonė lengvai susigeria į paakių srities odą. Tačiau iš kart tapšnojant po akimis pastebėjau stiprų dirginimą - šitas paakių gelis degina zoną aplink akis! Kas kart, kai bandau priemonę - degina, dirgina, dilgčioja, erzina! Nė viena priemonė iki šiol taip nedegino mano odos! Akivaizdu, kad šis produktas visiškai netinkamas paakių sričiai. Per kelis bandymus tik spėjau pastebėti, kad odos būklė tapo prastesnė, nei prieš bandymus. Testavau gelį ir ant rankų odos - jis skaistina, bet drėkinimo nejaučiu, nepasakyčiau, kad ir ramina ar daro kokį kitą ryškesnį efektą. Kita vertus, naudoti ant veido negaliu, o ir rankas šiuo atveju pasaugosiu - kam reikia tokios dirginančios priemonės, kuri degina ir potencialiai pažeis odą? Šiandien pilna pakuotė keliauja į baigtų krepšelį - pinigų švaistymas, o ir savo pakuotės niekam net nežadu siūlyti. Šitas produktas yra labai, labai prastai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man už Q + A fainesni Nø cosmetics, bet tikriausiai jų paakiu krema iš karto brokuotum, nes yra alkoholio :) aš vis kažką iš jų nusiperku, šiuo metu turiu skutimosi krema ir drėkinanti veido krema. Kol kas nenusivyliau. Veido priemonių kaina varijuoja tarp 9-17 euru.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, būtinai pasižiūrėsiu.
      Taip, vengiu kosmetikos su alkoholiu, nes oda iš kart reaguoja ir reaguoja neigiamai. Būtinai pasidomėsiu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą