BIOTHERM 24 Wishes from the Gifting Factory advento kalendorius. (2019 m.)

Šiandien regis iš visiškai giedro dangaus krito pirmasis aiškiai matomas sniegas. Snaigės sparčiai krito žemėn, sukosi kaip pašėlusios ir čia pat dauguma iš karto tirpdavo, palikusios tik šlapią pėdsaką ant plento ir pašąlusios žolės; kiek ilgiau užsilikdavo tik ant medžių ir mašinų stogų. Tačiau neilgam - iš už debesies išlindus saulei jos tirpdavo ir teždavo bemaž taip pat greit kaip ir pirmosios... Simboliška pirmąją žiemos dieną sulaukti pirmojo sniego, kad ir negausaus, kad ir visiškai trumpo, tačiau simboliško, žiemiško, pirmojo žiemos sniego. 

Žiemišką švenčių laukimą šiandien pradėjome atidarinėdami savo advento kalendorius - vaiko rankose šokoladinis, o mano - kosmetinis. Šiemet išsirinkau Biotherm su 24-iais šventiškais norais.

"Gera mintis, nesvarbu iš kur paimta, daug vertingesnė už kvailą savąją."
F. Lanot de Vajė


Rinkdamasi kalendorių šiems metams aš ilgai svarsčiau, norėjosi kažko naujo, neprikrauto krūvos nereikalingų daiktų ar gausiai pripildyti dekoratyvine kosmetika. Galiausiai liko apsvarstyti tris mano favoritus: Kiehl's, Clinique ir išsirinktas Biotherm. Labai svajoju apie Kiehl's, tačiau pernai prieš šventes suteikę vilčių, kad galbūt kitais metais bus galima įsigyti internetu, jie sudaužė mano norus į šukes - į Vilnių važiavau, bet laiko užsukti į parduotuvę tikrai nebuvo, tad... liko Clinique, kurį jau mačiau pernai ir Biotherm, kurių kosmetikos mėginiai mane jau senokai gundė. Taip tamsiai mėlynas kalendorius atsidūrė mano namuose.


Atverčiamas, knygos tipo kalendorius sužavėjo ne tik išskirtinai veido kosmetika, tačiau ir spalvomis, idėja ir galimybe išbandyti daugiau kompanijos produktų. Deja, fizinėje Douglas parduotuvėje jie visi buvo išparduoti, tad teko užsisakyti internetu. Gražiai supakuotas jis pasiekė mane iki švenčių, tačiau nuvylė jau pirmuoju prisilietimu - menkas džiaugsmas atrasti net 7 langelius jau atidarytus be mano pagalbos... Visgi, nusprendžiau nuotaikos mintimis, kodėl kalendorius toks, kas prie jo lindo ir kokiais tikslais, vyti šalin ir netemdyti šventinio laukimo. Pastačiau garbingoje vietoje ir ėmiau laukti pirmojo langelio ir džiugaus staigmenos faktoriaus kiekvieną dieną.
P.S. už kalendorių sumokėjau 68,95 Eur ir labai tikiuosi, kad reali suma viršys sumokėtą. Paskaičiuosim kartu?

Gruodžio 1-oji diena


Langeliai atsidaro gana lengvai, bet iškrapštyti priemonę lauk reikia nemenkai pastangų... Pirmosios durelės slepia BIOTHERM Biocils vandeniui atsparaus makiažo akių valiklį. Visai naudingas dalykėlis, kurį ne tik mielai išbandysiu, bet ir sunaudosiu. Tik gal nelabai šventiškas, tiesa?
Vertė: 30 ml turėtų kainuoti 7,19 Eur (100 ml - 23,95 Eur)

Gruodžio 2-oji diena


Pirmadienis man visuomet labai sunki diena... Darbe laukia krūva reikalų, po savaitės visi išsimušę iš ritmo, tad ir namo paprastai grįžtu labai pavargusi. Šiandien nieko labai jau reikšmingo nenutiko, na kaip nenutiko - mano vaikas susirgo, tad šią dieną praleido ne darželyje, o pas močiutę, mat abu skubėjome į darbus. Metų pabaiga tiek man, tiek mano vyrui kupina įvairiausių darbų ir darbelių... O ir tos ligos... atrodo kad vaikutis tiesiog pasigavo kažkokį virusą ir apart karščiavimo, jokių kitų požymių neturi. Aišku, apsilankėm pas gydytoją - porą dienų teks praleisti namuose, tačiau nieko labai rimto... Po ilgos dienos šiandien skubėjau į paštą, tačiau teko nusivilti, mat mūsų pašto poskyris užsidarė ir išsikėlė, tad vietoj siuntinio grįžau namo tuščiomis rankomis. Užtat žinojau, kad advento kalendoriuje manęs laukia nauja staigmena. Su nekantrumu plėšiu antrą langelį ir viduje randu BIOTHERM Live Plankton Sensitive Emulsion drėkinančią veido emulsiją jautriai odai. Nors pakuotė atrodo ne tokia jau ir maža, tačiau produkto vos 10 ml, pakaks pabandymui ir naujai pažinčiai. Visai smalsu, kas šio produkto viduje ir koks emulsijos efektas.
Vertė: 10 ml - 8,99 Eur (50 ml - 44,95 Eur)

Gruodžio 3-ioji diena


Antradienis tikriausiai nebuvo toks jau įdomus, kokios galima tikėtis - didžiąją dalį jo praleidau darbe, krimsdama įstatymus ir bandydama prisiminti sąlygų formules iš vidurinės laikų. Darbe regis kol kas viskas visai neblogai, dar mažai žinau ir jaučiuosi žalia, tačiau... po truputį judu link savo tikslo. Šiandien po darbo pasisukinėjau po kelias parduotuves, pripildytas Kalėdinių dovanų ir šventinių dekoracijų ir supratau, kaip šauniai išmokau prieš kiekvieną žvilgsnį patraukusį daiktą savęs paklausti: Ar aš to noriu? Taip, labai! Ar man to reikia? Hmm... lyg ir reiktų. Bet ar tikrai reikia? Na ne, nereikia. Tad šiandienos pirkiniai buvo tik šventiniai meduoliai, šventinė pižama sūnui ir pakelis pieno. O anksčiau tikriausiai būčiau nusipirkusi kokią nesąmonę, kaip antai visiškai nereikalingą n-tąjį šokoladinį ar kokį kitą advento kalendorių, kažkelintą naujo skonio arbatos dėžutę ar tiesiog išsiilgtų saldainių... Na nereikia, iš tiesų dauguma norų yra tik akių gundumas, tiesa? Tikriausiai tas pats yra su advento kalendoriais - realiai kai nežinai ką iš tiesų perki, nelabai jie ir reikalingi? Visgi smagu kasdien gauti tą mažutį staigmenos faktorių. O ir kalendorių, neprisiperku krūvą, kurių gaminius paskui galvoji kam padovanoti ar kažkur kuo greičiau sunaudoti. Norai - poreikius = harmoningas balansas. Tokia šių dienų maniškė tantra.
Na, o kadangi prakalbome apie norus, metas rodyti kalendoriaus staigmeną ir šiandien po trečiuoju langeliu slepiasi pilno dydžio produktas! BIOTHERM Bath Therapy Invigorating Blend rankų kremas su imbierais ir pipirmėte. Nerealus kvapas, įdomus, suteikiantis energijos pliūpsnį ir gerą nuotaiką - rankų kremų beveik niekuomet nebūna per daug!
Vertė: 30 ml - 9,99 Eur

Gruodžio 4-oji diena


Tikriausiai pastebėjote, kad kalendoriaus nuotraukų kokybė labai jau taip sau? Kalendorių atidarinėju kiekvieną vakarą, grįžusi iš darbo, tad jau būna tamsu, tenka suktis iš situacijos ir fotografuoti tokiomis sąlygomis, kokias turi. Šiaip tai šiandien jaučiuosi žiauriai keistai - atrodo ant mano galvos visą dieną būtų nupieštas taikinys... išsilieti, išlieti pyktį, išsipasakoti ir galiausiai išreikšti nepasitenkinimą. Dėl ko? Pati nežinau... tiesiog šiandien bene visą dieną vienas kito nepažįstantys žmonės laisvai liejo visokias savo emocijas ant mano galvos ir aš pasijaučiau ne išsunkta, tačiau pripiltu cemento vidumi, kuris žiauriai apsunkino mano mintis ir visai smagią savijautą. Suprantu, kad kartais reikia išsikalbėti, tačiau... kai kurie atvejai buvo labai nemalonūs, nežinau ar tie žmonės suvokė kaip kalba ir ką kalba? Galiausiai ir vienas pastarosios paros blogo komentaras nuliūdino - prie viso bliūdo emocijų visiškai nebereikėjo to papildomo lašelio. Kas per diena, a? Nu būkit geri, nedarykite tokių nesąmonių, kaip išsiliejimas ant šiaip niekuo dėto žmogaus. Šventės artėja, šypsokitės! Kam to purvo viduje? Kam tų slegiančių emocijų pylimas į aplinką? Ir tikiu, kaip sunku tada pasidaro... Savaime aišku, kad prie blogo sėdu visiškai be nuotaikos, tad prieš pradėdama rašyti, kaip visuomet smagu pasižiūrėti, ką slepia mano advento kalendorius. Belupdama ketvirtas dureles matau, kaip tiesiog atšoka šalia buvusios 7 dienos durelės, bet į vidų nežiūriu. 😁 Galiausiai ilgai ir nuobodžiai bandau krapšyti lauk savo dovaną - oho, kaip šitam kalendoriuje tvirtai viskas sudėta! Galiausiai iškrapštyti pavyksta, o viduje manęs laukia BIOTHERM Blue Therapy Eye atkuriamasis paakių kremas. Nu labai smagu - geras paakių kremas visuomet labai laukiamas reikalas!
Vertė: 5 ml - 14,65 Eur (15 ml - 43,95 Eur)

Gruodžio 5-oji diena


Vakar, gruodžio 5-tąją grįžau namo ir tiesiog kritau į lovą... Jaučiau kaip plyšta galva, tampo visus raumenis, pykina... Pramiegojau iki paryčių ir pabudusi suvokiau, kad čia ne šiaip sau blogai jaučiuosi... Prie viso to pradėjo kilti karštis, tad ir sėsti prie tinklaraščio nebeturėjau ne tai kad noro, bet jokios kruopelės jėgų. Užtat šiandien parodysiu net dvi dienas iš karto. Pirmiausia penktojo langelio lobis slėpė BIOTHERM Blue Therapy Acceletated stangrinantį veido serumą.
Vertė: 10 ml - 19,98 Eur (30 ml - 59,95 Eur)

Gruodžio 6-oji diena


Šiaip ne taip šiandien atsikėliau ir sukaupusi paskutinius lašelius jėgų, keliavau pas gydytoją. Kažkoks uždegimas, biuletenis ir griežtas lovytės rėžimas.... Visai nelaiku - kitą savaitę Vilniuje kompanijos kalėdinis vakarėlis, kuriame reiktų ir norėčiau sudalyvauti, turiu laukiančių manęs klientų, nebaigtų darbų, bet kaip sakoma, ligos gi nepasirinksi. Grįžusi namo vėl kritau į lovą miegeliui ir tik dabar įsijungiau kompiuterį, papildyti kalendoriaus radiniais, o jei bus jėgų - ir vienu kitu blogo įrašu. Šeštojo langelio man nereikėjo atidaryti - jis vienas iš tų praluptų langelių, tačiau produktą iškrapšyti kaip visuomet reikia nemenkų pastangų. Šį kart šis tas kūno priežiūrai - langelyje randu BIOTHERM Lait Corporel Anti-Drying Body Milk drėkinamasis kūno pienelis su citrusiniais vaisiais. Kvepia! Tiesa, tikriausiai galima pagalvoti, kad na galėtų būti didesnė pakuotė, mat produktas tai nėra brangus, kiekis nėra didelis. Tačiau... aš puikiai suprantu, kad kai kurie kalendoriaus produktai yra brangesni, tad išlaviruojama kainomis tarp pigesnių ir brangesnių. Šios dienos staigmena pigesnė, tačiau tikiu bus tokia pat gera!
Vertė: 20 ml - 2,60 Eur (200 ml - 25,95 Eur)

Gruodžio 7-oji diena


Savaitgalis... Jeee, daugiau nei pusę jo tiesiog pramiegojau su temperatūra ir savo negerumais. Šiandien mamos gimtadienis, turėjome važiuoti pasveikinti ir praleisti savaitgalį pas mano tėvus, tačiau kai sergi - nieko kito nelieka, kaip gulėti lovoje ir pabambėti. Nors ir oras kažkaip nelabai gundantis keltis į lauką... Ką gi, tik pavakare atsidarau kalendorių, fotografuoju prie to paties prasto apšvietimo, tačiau šiandienos dovanos mane labai džiugina. BIOTHERM Blue Therapy Accelerated regeneruojamasis kremas - pats tas žengiant į brandesnės odos etapus! Va šituo kremu buvau labai susidomėjusi ir dabar pati galėsiu išbandyti.
Vertė: 15 ml - 20,09 Eur (50 ml - 66,95 Eur)

Gruodžio 8-oji diena


Sekmadienis. Lietingas, rudenį, nei žiemos pradžią labiau primenantis sekmadienis. Didžiąją dalį dienos vis dar praleidau lovoje, tačiau akyse jau šiek tiek prašviesėjo. Žiauriai noriu į darbą, noriu 'gyvenimą gyventi' 😂 bet dar ryt tikrai teks praleisti namuose. Ką gi, diena buvo su daug miego, organizmas kaupė jėgas ir gydėsi - viena iš tų nuobodžių, kai neveiki visiškai nieko. Metas pasižiūrėti, kokią staigmeną slėpė šios dienos kalendoriaus langelis, kuris irgi buvo vienas iš tų atidarytų dar prieš man gaunant kalendorių. Viduje manęs laukė BIOTHERM Aquasource Night SPA naktinis veido kremas - kaukė, kuri turėtų intensyviai regeneruoti veido odą bei suteikti jai SPA efektą po nakties miego. Labai įdomu!
Vertė: 20 ml - 17,98 Eur (50 ml - 44,95 Eur)

Gruodžio 9-oji diena


Dar viena darbo diena namuose. Tiesą sakant šita liga man žiauriai prailgo ir nors nesijaučiu gerai, bet gundausi jau ryt vizito pas gydytoją metu prašytis į darbą. Iš vienos pusės - nelogiška pilnai nepasveikus eiti į darbą; iš kitos... turiu keletą kabliukų, dėl kurių reikia kuo greičiau... Tad šiandien stengiausi ir namuose mažiau miegoti, daugiau vaikščioti, skalbtis, tvarkytis, gyvūnais pasirūpinti ir kitais smulkiais buities darbais, kuriems pastarąsias dienas nebuvo nė trupučio jėgų arba padarydavai tik tuos degančius. Nežinau ką nuspręsiu daryti ryt, dar nieko nežinau, bet žinau viena - sergu per ilgai, namuose jaučiuosi žiauriai užsisėdėjusi... Ir vistiek tuose namuose nesugebu padaryti nieko rimtesnio. Kad ir advento kalendorius - kur matyta, kad panyčka ne darbe sėdinti apie dienos staigmeną rašytų 22 val vakaro? 😆 Galbūt sirgimo dienomis galėčiau ir anksčiau? Užtat šiandien pavyko bent jau nufotgrafuoti prie normalaus dieninio apšvietimo! Po 9-tuoju langeliu slėpėsi BIOTHERM Biosource Eau Micellaire micelinis vanduo visų tipų odai. Faina! Micelinis vanduo tas dalykėlis, kuris visuomet labai jau sparčiai susinaudoja.
Vertė: 30 ml - 3,59 Eur (200 ml - 23,95 Eur)

Gruodžio 10-oji diena


Dar viena smagaus laukimo diena su Biotherm advento kalendoriumi ir kol kas jis man labai patinka - veido priežiūros priemonės atrodo labai kokybiškos, labai tikiuosi ir tinkamos, efektyvios mano odai. Šiandien langelį jau reikėjo atlupti ir pamačius baltą dėžutę dar ir paspėlioti, kas slepiasi po šiandienos langeliu. O čia BIOTHERM Aquasource Everplump putlinamasis veido gelis visiems odos tipams. Kalendoriuje akivaizdžiai dominuoja veido priežiūros priemonės ir kiekviena jų labai džiaugiuosi - tokios kasdienės staigmenos man maloniau nei dekoratyvinė kosmetika ar neduok Dieve kokios visiškai nereikalingi niekniekiai. Apie šitą kalendorių iš mano sekamų merginų niekas nekalba, tad tikriausiai niekas nepirko, nesusidomėjo - užtat man dar smagiau, mat nežinau (ir kitur neprisižiūriu išankstinių atidarymų) ką rasiu jau rytojaus dieną.
Vertė: 10 ml - 9,19 Eur (50 ml - 45,95 Eur)

Gruodžio 11-oji diena


Šiandienos langelis buvo vienas iš tų, kurių nereikėjo pačiai lupti ir tikriausiai tai mane šiek tiek liūdina. Netikiu, kad kalendorius buvo prastai pagamintas, tiesiog kažkas iš smalsumo greičiausiai pradarė kelis langelius, tačiau kalendoriaus nepirko, o jis atkeliavo pas mane toks jau truputį pakirkintas. Taigi, pagal spalvinę gamą jau matau kažką neįprastai rožinio ir skubu žiūrėti kas gi čia. BIOTHERM Biosource Softening foaming cleanser - valomosios putos sausai odai. Valio! Mano tipo ir mano odai puikiai turėtų tikti!
Vagi vakar nepasiguodžiau, kad buvau pas gydytoją ir mano uždegimas jau nukeliavo iki plaučių ir dabar turiu siaubingą kosulį, pakartotinus antibiotikus, krūvą vaistų ir dar iki pat kitos savaitės namų-lovos rėžimą. Žiauriai nemėgstu sirgti (o kas mėgsta?, pala, žinau, kad tokių būna!) ir su šituo tracheitu nuplaukė mano įmonės, kurioje dirbu kalėdinis balius su azartiniais lošimais, prabangia vakariene ir nakvyne senamiesčio širdyje. Nuplaukė ir mano kolegės gimtadienis. Vakar net kirpėją atšaukiau, nes na reikia pasisaugoti. Galiausiai šiandien, už geros valandos manęs laukia sūnaus pramoginių šokių pasirodymas į kurį tikrai planuoju eiti, tik kažkaip reikia sukaupti jėgas, minimalų makiažą pasidaryti ir sugalvoti ką rengtis, kad atrodyčiau ir šventiškai ir šalta nebūtų nei pro menkiausią drabužių tarpelį. Na ką, gniaužiu kumščius ir bandau ruoštis, o įspūdžiais su jumis pasidalinsiu jau rytoj.
Vertė: 20 ml - 3,86 Eur (150 ml - 28,95 Eur)

Gruodžio 12-oji diena


Mačiau viena skaitytojų komentare parašė, kad turi šitą kalendorių ir langelių durelės labai greit plyšta paspaudus tiesiog pirštu. Ir visai pritariu - man vienos durelės tiesiog nušoko išiminėjant šalia esantį produktą, tačiau kažkaip visiškai pilnai neatsidaro, bent jau ne tie didieji langeliai, kaip kad šiandienos. Ne esmė, čia visiška smulkmena, kurią labai norėjau paminėti bandant visais kampais pažiūrėti į kalendorių. Taigi, šiandienos langelis irgi buvo vienas iš tų atvirų, tad laužtis į vidų nereikėjo, užteko tik pažiūrėti ir kažkaip iškrapštyti priemonę. Na produktai sudėti labai tvirtai, pirmąsias dienas vis bandžiau imti pirštais, bet šiai dienai užkabinu manikiūrinių žirklučių kampučiais ir jų pagalba iškrapštau lauk. Mano galva per silpnos čia durelės ir per tampriai sudėtos priemones. Ech, ką jau čia, visokių tų kalendorių būna, geriau pasižiūrime kas už durelių. BIOTHERM Biosource purifying foaming valomosios putos normaliai ir mišriai odai. Kažkaip neįdomiai sudėlioti čia produktai. Antra diena iš eilės prausiklis? Juk galima visą tą dėliojimą palikti tą patį, bet skaičiukus ant durelių sudėlioti kitokius, kad nereiktų iš eilės atidarinėti vienos linijos gaminius arba beveik identiškus produktus vienas po kito?
Vertė: 20 ml - 3,86 Eur (150 ml - 28,95 eur)

Gruodžio 13-oji diena


Kaip smagu, kad šiandien jau penktadienis! Šiandien sulaukiau knygos.lt kalėdinių knygų užsakymo, tad grįžus vaikui sėsime kartu truputį paskaityti ir pažiūrėti nuostabių paveiksliukų, o vakaro planas tikriausiai aiškus - Vienas namuose, kaip ir pusę pasaulio, nes mano vaikas jų dar nematė, praeitais metais nežiūrėjom. O pats filmas tai šiokia tokia legenda, kurios nereikia mėgti, bet žinoti tai reikėtų. Apskritai man pirmoji dalys yra tas tradicinės šeimyninės komendijos principais besivadovaujantis filmas: vaikas kelia rūpesčių, mama įskaudinama, vaikas paliekamas vienas, visi supranta kaip vienas kitą myli ir galiausiai gausioje šeimoje sutinka smagias, bet ne nucackintai tobulas Kalėdas. Ir viskas pasižiūrima per daugiabriaunes prizmes: mamos, tėčio, vagių ir t.t. Tuo tarpu kitose dalyse vaiko herojus jau tampa akivaizdžiai kitoks, atsiranda vaiko ir suaugusiojo priešprieša. Pirma dalis vistiek geriausia. Na o mano pasaulyje vis dar tas pats - sergu ir vakar jau važiavau pasidaryti plaučių nuotrauką, šiandien vyras po darbo užsuks paimti atsakymų ir bus aišku, kas čia mane vis puola ir atakuoja. Taigi, dar viena namuose besigydant. Ką gi, metas pasižiūrėti į advento kalendorių ir jau tryliktą langelį. BIOTHERM Biosource Total Renew Oil valomasis veido aliejus visiems odos tipams - atrodo fainas, tad bus smagu išbandyti.
Vertė: 30 ml - 4,64 Eur (200 ml - 30,95 Eur)

Gruodžio 14-oji diena


Labai džiaugiuosi šia diena: regis pagaliau lipu lauk iš savo ligų ir sveikstu! Šiandien turėjau energijos susitvarkyti butą, išsivalyti dulkes, grindis, apsiskalbti, nors pastarąjį darbą tenka daryti beveik kasdien. Po geros savaitės nevalymo dulkės spėjo prisikaupti, nors grindis namuose šiaip jau prasivalom kasdien. Visai džiaugiuosi šiandieniniu darbu. Apskritai tai šiandien išleidau vyrus nupirkti eglutės, bet grįžo visiškai tuščiomis, nes įprastoje vietoje, kur perkam nerado jokios. Tikiuosi ryt pavyks nusipirkti žaliaskarę, noriu tikros, bet gali tekti ir dirbtinę puošti. Bus matyti, vienaip ar kitaip Kalėdos ateis, ar su dirbtine ar su tikra.
Šiandienos kalendorių atidariau anksti ryte, nufotografavau, tik parodyti jums prisėdau vakare. Šiandien manęs laukia dar vienas kremas ir pats brangiausias iš visų iki šiol rastų BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift stangrinamasis veido kremas visiems odos tipams. Man jau smalsu, ką gali kremas už 70 Eur, ko negali kremas už 45 Eur?
Vertė: 10 ml - 14,19 Eur (50 ml - 70,95 Eur)

Gruodžio 15-oji diena


Pagaliau! Šiandien nusipirkom eglutę! Tikrą ir net nesitikėjau, kad tokią didelę. Praeitais metais pavyko įsigyti apie 1,50 m kėnį ir sakyčiau pigiai, o šiemet mano vyrai už maždaug 1,70 m paprastą eglutę sumokėjo dvigubai brangiau. Tačiau nesvarbu, eglutė iš tiesų labai graži, šakota ir tokia plati, kad įprastinėje vietoje, prie knygų lentynos paprasčiausiai netilpo - šakos gerokai per plačios, tad pirmiausia reikėjo surasti naują patogią vietą, o vakare ir smagiai pasipuošėme, pirmiausia kabindami mūsų pačių darytus žaisliukus, o paskui tokius, kurie šovė į galvą. Iki šiol jau gerus 7 metus kiekvienais metais nuperkame žaisliuką ar žaisliukų rinkinį, tačiau šiemet šią tradiciją palikom geresniems laikams - žaisliukų ir taip prikaupta, tad naudojome tai, ką turėjome. Kai kurie kalėdiniai žaisliukai tarnauja jau 10 metų, tik va stiklinių šiemet dar nekabinome. O jų pas mane visokiausių - nuo senovinių grožybių iki modernios beižinės klasikos. Ir kaip smagu bei jauku namuose žybsint lemputėms visiems kartu išgerti kakavos ir paskaityti kalėdines knygeles! Va tik dabar prisėdau papildyti šį įrašą advento kalendoriaus radiniais, o kito įrašo tikriausiai jau nebus - vėloka. Taigi, šios dienos langelyje slėpėsi BIOTHERM Lait De Gommage Gentle Exfoliating Milk švelnus šveičiamasis kūno pienelis su citrusų eteriniu aliejumi. Douglas internetinėje parduotuvėje šio produkto neradau, tačiau pasinaudojus paieška radau pigu.lt - nežinojau, kad pas juos galima rasti šio prekinio ženklo priemonių.
Vertė: 20 ml - 3,00 Eur (200 ml - 29,99 Eur)

Gruodžio 16-oji diena


Šiandien dieną pradėjau nuo vizito pas gydytoją ir jau tikėjausi, kad ryt galėsiu eiti į darbą. O kaip gi, jaučiuosi ženkliai geriau, jėgos grįžta, tad kodėl ne. Ne, dar šią savaitę turiu pratęstą nedarbingumą, tad teks pabūti namuose ir dar šiek tiek pasigydyti. Šiandien supakavau visas kaledines dovanėles ir išsitraukiau pluoštą atvirukų - ryt būtinai reikia užrašyti ir išsiųsti visiems, kurių per šias šventes nespėsime ar negalėsime aplankyti. Bent jau pasieks sparnuoti sveikinimai švenčių proga. Na ir šalia savo atvirukų dėžutės turiu pasidėjusi prisiminimų kupiną skrynelę su visais mano šventinių linkėjimų atvirukais, darbų leidimais, svarbių kelionių bilietais ar tokiomis smulkmenomis kaip romantiško pasimatymo prisiminimais, pirmųjų bendradarbiavimų su kompanijomis laiškeliais. Ir pasileidau atminties vingiais ir prisiminimų takais... Po to sekė mano užslėpti youtube filmukai su prieš porą metų filmuotais vlogmas filmukais! Ech, kaip miela kai mano mažylis tipena apsnigtu mišku, lankomės baseine, užsiimame šventine veikla. Šypsojomės visi trys -  nerealūs prisiminimai!
Na, o šį kart advento kalendoriaus langelio staigmeną fotografavau šalia papuoštos žaliaskarės. Šiandienos staigmena - BIOTHERM Lait de Douche Cleansing Shower Milk - dušo prausiklis pienelio pavidale su citrusinių vaisių eteriniais aliejais. Bus smalsu pabandyti, nors kiekis ir nėra itin didelis.
Vertė: 20 ml - 3,60 Eur (200 ml - 35,96 Eur)

Gruodžio 17-oji diena


Valio! Šiandien antibiotikų likučius padėjau į vaistinėlę ir jaučiuosi daug geriau. Žinot kaip būna su tais antibiotikais - viena gydai, o šalia atsiranda dar ir papildomų problemų. Apskritai nepasisekė su šiais vaistais: nuo vienų pykino, kiti sukėlė žarnyno bėdas, o nuo trečių taip širdis ir rankos, kad pilnesnio puodelio nenulaikydavau. Bet jau viskas, beliko sustiprėti, atsigauti ir  bent jau gimtadienį ir Kalėdas smagiai atšvęsti. O ką jūs planuojate šventėms? Visuomet sudėtinga kai tiek vieni tiek kiti tėvai nori kad šventes praleistumėm su jais, tad derindavom kas antrus metus, bet kai atsirado vaikas kas antri metai žiemos šventės pasidarė problema seneliams - per retai. Bus matyti kaip mes čia šiais metais persiplėšim ir kokius sprendimus priimsim.
Na o šiandien nesinori užsipliurpti šiame įraše, pastebėjote, kol ilgas darosi? Ir šiaip pastarą parą prirašiau visokių naujų įrašų, tad pliurpti tiek daug nebesinori, Žiūrim? BIOTHERM Blue Therapy Serum-in-oil atkuriamasis naktinis serumas su aliejais visiems odos tipams. Atrodo nerealiai gerai!
Vertė: 10 ml - 22,98 Eur (30 ml - 68,95 Eur)

Gruodžio 18-oji diena


Atrodo dar viena naminė diena namuose baigiant išsveikti. Aš jau noriu į darbą, labai noriu ir man gaila, kad nedarbingumas pratęsinėjamas minimaliai po 5 dienas, man regis jau nuo šiandien būčiau puikiai galėjusi darbuotis. Negaliu į darbą - dirbu namie. Blogo reikalų nesprendžiau, bet skalbiau, lyginau, viriau, valiau, paskui biški padykinėjau, tada gyvūnais pasirūpinau. Toks jausmas kad tiesiog gyveni švilpiko dieną, tik žiūrėk kalendoriuje keičiasi lapeliai ir viskas. Na gerai, šiandien dar užrašiau visiems kalėdinius sveikinimus, tačiau įtariu kad galbūt šiek tiek per vėlai? Nors labai tikiuosi, kad ir atkeliavus po švenčių nudžiugins mano linkėjimai. Na ir piešiau šiandien sūrį vaikui į darželį - ryt laukia Kalėdinė šventė, visi bus pelytėmis, tad vietoj kostiumo dedam ausis, piešiam veiduką ir prisegam sūrį. Iš pradžių buvo sunkoka paimti į rankas pieštuką ir kažką nupiešti po tiek daug metų, tačiau įsivažiavau ir man regis pavyko visai neblogai, bent jau vaikas tai labai patenkintas.
Na ką, švilpiko dieną reiktų užbaigti žvilgtelėjimu į advento kalendorių, o viduje - BIOTHERM Biosource 24h hydrating & tonifying veido tonikas normaliai  ir mišriai odai. Hmm.. labai įdomu, toniko kalendoriuje dar nebuvo.
Vertė: 30 ml - 3,59 Eur (200 ml - 23,95 Eur)

Gruodžio 19-oji diena


Šiandien vaiko darželyje vyko kalėdinė šventė ir ji buvo tiesiog nuostabi. Per daug nesitikėjau, turėdama praeitų metų patirtį ir šiek tiek pergyvenau dėl savo vaiko elgesio - jis hiperaktyvus vaikas, kuriam labai sunku susikaupti ir išgirsti ko jo prašoma, ne dėl to, kad jis tai darytų tyčia, ne, tiesiog jis visuomet buvo prie judresnių, o augant ryškėja tie patys požymiai, kuriuos turėjau aš, kuriuos prieš kelis metus buvo ir pas mano sūnėną, Martyno pusbrolį. Aišku, kad labai daug ties tuo dirbame namuose, bet lieka apsišarvuoti kantrybe ir toliau sistemingai dirbti. Mano širdį paglostė vaiko paklusnumas ir ramumas, o pasiruošimas nuoširdžiai pradžiugino, Senai nesijaučiu lyg ant sparnų! Ir senai sunkiai valdžiau vis besiveržiančią plačią šypseną! Kalėdų senelio programa buvo stebinanti profesionalumu, orientuota į vaikučius ir džiaugsmo suteikimą jiems, įtraukti buvo ir tėveliai, ir auklėtojos, bet labiausiai mažieji su smagiais žaidimais ir ta šypsena buvo pasipuošę tikriausiai visi tėveliai ir mamytės. Nerealu, kaip regis tokie maži dalykai gali pradžiuginti visiškai visai dienai. Na ir kalendorius manęs tikrai nedžiugina tiek, kiek ši viena diena - nors ne daiktai svarbiausia, bet pasižiūrėti ir pasidžiaugti su jumis labai noriu. Ką gi, šiandien randu BIOTHERM Blue Therapy Multi-defender SPF25 apsauginį mišrios ir riebios odos kremą nuo senėjimo. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šitas kremukas labiau skirtas vasaros metui, tad tikriausiai jos priemonė ir lauks.
Vertė: 10 ml - 13,39 Eur (50 ml - 66,95 Eur)

Gruodžio 20-oji diena


Aš negaliu patikėti, kad jau gruodžio 20 diena! Vis kelios dienos iki Kalėdų! Šias Kalėdas planuojame praleisti visiškai kitaip, nei bet kuriais kitais metais, bet apie tai tikrai šiek tiek papasakosiu kituose dieniniuose įrašuose. Šiandien oras buvo siaubingas - apsiniaukę, ūkanota ir tamsu, tačiau pasidariau blogui jau ilgokai planuojamas daryti nuotraukas ir sukausi namie. Kai pradedi nuo gyvūnų valymo, maisto, aprūpinimo; eini link skalbinių, namų valymo ir maisto ruošimo, žiū ir visa diena praeina! Taip ir praėjo, tačiau širdyje buvo labai gera - pasiėmiau vaiką iš darželio anksčiau ir spėjome pažaisti, padaryti atviruką rytojaus tėčio gimtadieniui, kartu pasiruošti užkandžių ir smagiai nusiteikę sulaukti tėčio. Dabar sėdim visi ir žiūrim legendinį "Vienas namuose", o namuose taip jauku ir gera...
Ką gi, su ta gaida laikas jums parodyti kas šiandien slepiasi advento kalendoriuje - liko vos keli langeliai, o šiandien - BIOTHERM Biomains jauninamasis rankų ir nagų kremas. Visai faina, tokie dalykėliai visuomet sparčiai susinaudoja, tai visai džiaugiuosi.
Vertė: 20 ml - 5,20 Eur (100 ml - 25,99 Eur)

Gruodžio 21-oji diena


Laba diena! Šiandien dvigubas gimtadienis mūsų namuose! Valio - mano ir mano vyro gimtadieniai! Ir rytas prasidėjo dovanomis, šokiais ir gera nuotaika. Nežinau, ką veiksim toliau, jau ir svečių šiandien sulaukėm ir išlydėjom, ir dovanų sulaukėm, bet dar visas pusdienis prieš akis, tad staigmenos ir geros emocijos jokiais būdais nesibaigia!
Na o šiandien viena iš dovanėlių advento kalendoriuje BIOTHERM Beurre de Levres švelninantis ir putlinantis lūpų balzamas. Kiekis aišku visai nedidelis, tačiau rankinės kosmetinei pats tas. Oij, kaip smagu, kai visa diena džiugina!
Vertė: 5 ml - 5,19 Eur (13 ml - 13,49 Eur)

Gruodžio 22-oji diena


Labas rytas! Prabėgo dar vienas gimtadienis ir prasidėjo šventininis maratonas. Šios dienos įrašas bus iš tiesų trumpas: tik atidariau kalendorių, parodau jums dienos staigmeną ir lekiam į svečius pas mano tėvelius. Taigi, šiandien randu BIOTHERM Aquasource Aura Gel atkuriamasis gelinis veido drėkiklis visiems odos tipams. Universalus dalykėlis, kurį bus smagu išbandyti atšilus orams.
Vertė: 15 ml - 11,99 Eur (50 ml - 39,95 Eur)

Gruodžio 23-ioji diena


Pagaliau namuose... Iš ties apsilankymas pas mano tėvelius buvo itin trumpas, skubėjome grįžti namo, nes reikia pasiruošti - šventes planuojame sutikti Druskininkuose, pliuškentis baseinuose, pasilepinti masažais, pirtimis ir gausybe SPA procedūrų. Išvažiuosime jau ryt ryte, tad jau sukuosi namuose rinkdama daiktus tiek patiems SPA malonumams, tiek šventinėms vakarienėms. Įdomios šiais metais mūsų šventės, įdomios. Ryt labai anksti ryte pasirodys ir paskutinė šio įrašo dalis, tad kviečiu sekti naujienas. Na o šį kart kalendoriuje radau BIOTHERM Blue Therapy Cream-in-oil Nutritive Repair maitinamasis ir atkuriamasis normalios ir sausos odos veido kremas su aliejumi. Turėtų puikiai tikti mano odai, tad nekantrauju viską pradėti bandyti bei naudoti.
Vertė: 10 ml - 13,39 Eur (50 ml - 66,95 Eur)

Gruodžio 24-oji diena


Šiandien Kūčios ir kaip smagu, kad jau tuoj tuoj leisimės į nuotykį, visiškai kitokį švenčių sutikimą nei tradiciškai. Ir man pačiai labai įdomu, koks bus tas šiemetis sutikimas, tad gal apie tai kiek daugiau papasakosiu kažkurio įrašo įžangoje, o kol kas skubu atidaryti paskutinį kalendoriaus langelį ir parodyti staigmeną, kuri šiaip jau turėtų būti didžiausia, ar ne? Tad šiandien randu mažytį buteliuką BIOTHERM Life Plankton Elixir regeneruojamojo veido serumo, tinkamo visiems odos tipams.
Vertė: 7 ml - 16,09 Eur (30 ml - 68,95 Eur)


Kalendorius ištuštintas, visi langeliai atidaryti, tad metas galutiniam vertinimui ir galutinei nuomonei. Visas jo turinys atrodė va taip, o skaičiuojant vertes, jis sudarė 239,22 Eur. Nesu tikra, ar skaičiavau neteisingai ar perkant kalendorių įsivėlė klaida, tačiau internetinėje parduotuvėje buvo nurodyta, kad vertė turėtų būti 168,95 Eur? Nors... netikslus buvo ir aprašymas perkant - specialiai pasidariau screen shoot su turiniu ir pagal jį mano kalendoriuje turėjo būti kvepalai, o va 17 dienos serumo kaip ir neturėjo būti pagal visą aprašymą Douglas internetinėje parduotuvėje. Įdomiai čia taip sakyčiau.


Nelabai mane ir žavėjo bei nebudino kasdienio smalsumo produktų sudėliojimas... Jei jau atidarei vieną seriją - ir eina priemonės iš tos serijos vienas paskui kitą; jei vienoj dienoj kūno priemonė, tai ir kitoj rasi kūno priemonę... Tikrai buvo galima paįvairinti ne keičiant sudėliojimą, o tiesiog langelių skaičiukus be jokio vargo. Ir tokia mažytė smulkmena būtų patobulinusi patį kalendorių. Tačiau čia tik smulkmenos, man šitas kalendorius iš ties labai patiko, jau senai norėjau išbandyti daugiau Biotherm kompanijos gaminių, pasižiūrėti kokį poveikį teikia viena ar kita linija, kam verta skirti daugiau dėmesio, o kas akivaizdžiai per brangu ir nėra labai veiksminga. Ką gi, laukia bandymų kupina likusi žiema ir pavasaris. O kalendorius tai smagus, jei mėgstate veido priežiūros priemones ir konkrečiai šią kompaniją, arba kaip aš, norite išbandyti daugiau kompanijos produktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Nesinervuokite- visi žmonės yra žmonės su savo nuotaikomis, nuomonėmis. Visi nori išsireikšti, būti pastebėti, bet nesupranta, kad mes visi esam žmonės turim savus poreikius, norus, suvokimus. Nereikia pagal save spręsti apie kitus.
    Ačiū, kad rašote :), Jūs nuostabi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai, kad ir nesinervuoju, tiesiog liūdna, kai nei iš šio, nei iš to.
      Ačiū, kad skaitote, labai malonu žinoti ;)

      Panaikinti
  2. Pritariu! Neverta nusiminti ir imti į širdį negatyvo. Esi šaunuolė, kad rašai blogą, tau puikiai sekasi! Labai įdomu skaityti. Visada atsiras tokių, kuriem niekas neįtiks. Be to, drąsu rašyti užgaulius komentarus, o va į akis pasakyti dažniausiai per skystos blauzdos! :D Taip kad nieko vertas tas negatyvus komentaras. Pfff... Ir nutirpo kaip šviežias sniegas ant saulutės! :D Beje, šiemet taip ir nenusipirkau advento kalendoriaus, nors laaabai norėjau, bet niekaip ne išsirinkau iš gausybės. Akys krypo į Biotherm, bet kažkaip pagailėjau pinigėlių. Taigi ačiū tau LABAI už apžvalgas. Kiekvieną dieną labai laukiu įrašo, kokia gi dovanėlė laukia šiandien! :) Jaučiuosi lyg pati atidarinėčiau kalendorių! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad skaitote, va vakar nepaskelbiau, kas viduje, skubu pildyti šiandien ;) O dėl negatyvo - tiesiog liūdna ir tiek. Aš visuomet stengiuosi būti tolerantiška tam, ko nesuvokiu ar tam, kas man nepatinka, bet visokių žmonių yra ir visokių nuotaikų būna žmonėms.

      Panaikinti
  3. P. S. Dėl to neigiamo komentaro: o aš asmeniškai KASDIEN užsidedu kokią nors veido kaukę. Kodėl? Todėl, kad galiu!!! Todėl, kad myliu save ir rūpinuosi savo oda. Nes nepavydžiu kitiems ir negaištu laiko negatyviui! Va taip vat!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pritariu pasisakiusiems :) Nereaguokite į tokius komentarus (nors kartais tai ir sunku), negaiškite laiko teisindamasi, kai visiškai to neprivalote daryti. Gėlėtą kosmetinę skaitau daug metų, čia visada jauki, šilta, gera atmosfera ir linkiu sėkmės bei įkvėpimo kurti ir toliau :)
    O tam tikri pasisakymai (po anuo įrašu apie kaukes) manęs, deja, nenustebino, nebeseku to blogo, nes ilgainiui pastebėjau, kad negatyvo, paslėptos agresijos vis daugiau, kažkaip nebemalonu tapo lankytis tame puslapyje.

    Beje, gal žadate šventinių įrašų apie pasiruošimą šventėms, namų puošimą, šventinį makiažą ar pan.? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už palaikymą. Tai viskas tvarkoje - pareaguoju ir praeina, nemoku ilgai laikyti neigiamų emocijų :D
      Ačiū kad mane skaitote, labai malonu ;) Bloge tikrai bus dovanų idėjos, o pasiruošimo - kol kas dar nežinau.

      Panaikinti
  5. Aš irgi turiu šį kalendorių, tada manau nuraminsiu (o gal atvirkščiai), kad greičiausiai niekas kalendoriaus iki Jūsų neatidarinėjo :/ tos durelės tokios silpnos, kad pati pirmą kartą paėmus į rankas už kraštų, sugebėjau kraštinius langelius truputį įspausti ir atidaryti (bet vidaus nepamačiau!) :D Tad matyt tuos atidarytus langelius reikia nurašyti tokiems kerėploms kaip aš, kurie netyčia įspaudžia ir to langelio siūlė įtrūksta - gamintojas tikrai galėtų padaryti sunkiau įspaudžiamus :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) O pilnai atsidarė? Nes pas mane tai pilnai atplėšti :D Aš ir pati 7 dienos langelį atidariau netyčia, išiminėjant 4 dienos kremą. Bet tie kremai tokie iškilę daugiau :) Jo, trapios tos siūlės, o produktus krapštyti su nemenkom pastangom reikia :D Bet tai smulkmena ;) O kaip jums kalendorius? Nenusiviliate?

      Panaikinti
    2. Kaip gaila, kad pašalinote komentarą, manau būtų naudingas ne tik man, bet ir kitoms ;)

      Panaikinti
  6. Linkiu kuo greičiau galutinai pasveikti. Ir pati daugiau kaip savaite prasikankinau su tomis ligomis. Draugės gimtadienį praleidau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Diana :) Jau beveik ;)
      Jo, šiemet ligos kažkokios baisios. Jau pasveikot? Linkiu ir jums sveikatos, nesirgti per šventes.

      Panaikinti

Rašyti komentarą