CLINIQUE Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment - drėkinamasis, putlumo suteikiantis lūpų balzamas

Nors Clinique kalendorių turėjau ne praeitą žiemą, o užpreitą, tačiau tik dabar pasakoju apie paskutinį radinį. Užtrukau testuodama, dariau ilgesnes pertraukas, nei norėjau ir va, 1,5 metų iki paskutinio produkto. Smalsaujate, kas liko pabaigai? Pabaigai liko lūpų balzamas, paprastas gaminys, kuriam atrodo nieko įmantraus nereikia. Tačiau būtent lūpų balzamams esu labai išranki, mėgstu tam tikrą tekstūrą, tam tikrą riebumą ir riebesnį pojūtį ant lūpų. O koks Clinique balzamas?


Produktas: CLINIQUE Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment - drėkinamasis, putlumo suteikiantis lūpų balzamas
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: drėkinti lūpas, suteikti minkštumo ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: maniškė 7 ml. Galima nusipirkti 10 ml pakuotėje
Kaina: 22,90 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Notino

Ką žada gamintojas: Lūpų balzamas Clinique Moisture Surge™ Lip Hydro-Plump Treatment yra svarbus jautrios lūpų odos priežiūros pagalbininkas visais metų laikais.

Charakteristika:
- Greitai suteikia sausoms lūpoms drėgnumo
- akimirksniu suteikia odai komfortą
- lūpos tampa minkštos ir švelnios
Kaip naudoti: Tepkite lūpas bet kada dieną pagal poreikį.


Pakuotė. Mano rankose mažytė lūpų balzamo tūbelė, kuri ir atrodo ir yra beveik tokio pat dydžio, kaip pilno dydžio. Tokie išspaudžiami lūpų balzamai man nepatinka - erzina dengimas, aplikatoriumi sunku dozuoti reikiamą priemonės kiekį, aplikatorius nusteplioja, tad mano vidinis perfekcionistas vis prašo nuvalyti aplikatorių prieš užsukant dangtelį. Pakuotė mane erzina, o atrėjant link pabaigos vis reikia stipriau spustelėti tūbelę, tad išspausti tiek, kiek reikia yra iš viso neįmanoma.

Kvapas. Papildomų kvapų lūpų balzamas neturi.

Konsistencija visiškai tokia, kaip bespalvių lūpų blizgesių, niekuo neprimena mano mėgstamų lūpų balzamų.


Sudėtis: Petrolatum, Polybutene, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Hydrogenated Polyisobutene, Tocopheryl Acetate, Pvp/ Hexadecene Copolymer, Silica, Hydrogenated Castor Oil, Ppg-51/ Smdi Copolymer, Caprylic/ Capric/ Myristic/ Stearic Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sea Whip Extract, Ceramide Ng, Cholesterol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, C12-16 Alcohols, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Caprylyl Glycol, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin.


Poveikis. Lūpų balzamo pagrindą sudaro vazelinas, todėl jis labiausiai primena vos vos tirštesnį lūpų blizgesį - pojūtis ant lūpų beveik identiškas. Pasitepus lūpos blizga, kaip padažytos blizgesiu, atrodo sveikesnės, putlesnės ir natūraliai gražios. Vien to vaizdo regis pakanka, kad įsigyti priemonę ir naudoti vietoje įprasto lūpų blizgesio. 

Tačiau labiausiai man rūpi lūpų kondicionavimo efektas. Ar tokia priemonė iš ties drėkina? Priemonė iš ties suteikia lūpoms švelnumo, geba panaikinti sausumo jausmą ir tam kartui drėkina. Tačiau aš esu išranki, jau minėjau, - man labiau patinka riebesnės testūros, kurios ilgiau išlieka ant lūpų, kurios ilgiau apsaugo, kurios labiau maitina lūpų odą. Žinau, kad šis balzamas, nors ir atlieka savo funkciją, tačiau nėra mano mėgstamos konsistencijos. Nors daro ką žada, tačiau žinau, kad tokios, blizgesį primenančios tekstūros priemonės nesirinkčiau naudoti nuolat ar kartoti. Pabaigsiu ir greičiausiai tiesiog pamiršiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš taip pat išranki lūpų balzamams :D atrodo, toks paprastas dalykas, bet man sunku įtikti :) O dar žiūriu, kad sudėtyje nebūtų natūralaus bičių vaško, nes nuo jo alergija, tad dalis natūralių balzamų atkrenta. "Naftos" ant lūpų teptis irgi nesinori, tad va, ieškok ieškok... Vieni - nieko nedrėkina, užsitepus vėl norisi teptis, kiti nemaloniai jaučiasi ant lūpų, kažkokia košė makalošė ir t.t.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip suprantu, nes man lygiai tas pat, tik dažniausiai su bičių vašku ir renkuosi.
      Gal Jūs ką gero radote?

      Panaikinti
  2. Ai, ir dar pakuotė svarbi - renkuosi tik išsukamus, tepti pirštais - baisiai nehigieniška ir nepatogu, atsukami dangteliai irgi...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kosmine kaina uz toki produkta :( as Clinique trbt nieko is principo nepirkciau, kai rinkoje tiek naujesniu produktu, geriau Laneige

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties Clinique nėra vertas dėmesio, sudėtinės dalys nėra vertos kainos. Yra ir geriau.
      Beje, Laneige man ne itin patiko - Clinique efektas stipresnis :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą