IDUN MINERALS birus mineralinis makiažo pagrindas "Jorunn-001" su SFP 15

Vasarą nėra nieko geriau nei biri, mineralinė pudra tiesiog ant veido, be jokių papildomų skystų makiažo pagrindų, apsunkinančių veidą priemonių. Kiekvieną vasarą testuoju kažką naujo, stebiu produktus rinkoje ir jau kuris laikas, gal tiksliau keli metai matau Idun mineralinį makiažo pagrindą. Smalsumas kilo, ypač, kai merginos vis gyrė, koks tai nuostabus produktas, kaip nepriekaištingai deria, maloniai jaučiasi ir puikiai atrodo. Galiausiai smalsumas nugalėjo - nusipirkau, bandžiau, fiksavau savo potyrius ir noriu papasakoti jums. 


Produktas: IDUN MINERALS birus makiažo pagrindas "Jorunn-001" su SFP 15
Gamintojas: "IDUN Minerals" AB, Sweden. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puiki sudėtis
Labiausiai nepatiko: subėga į raukšleles
Tūris: 9 g
Kaina: 39,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: „Idun Minerals“ birus makiažo pagrindas, pagamintas iš ypač išgrynintų mineralų, suteikia švytinčios, natūraliai atrodančios odos efektą, rūpinasi oda ir ją apsaugo. Vidutiniškai arba stipriai maskuoja. SPF 15. Natūralūs pigmentai nepriekaištingai padengia odą ir suteikia švelnų poveikį visą dieną. Atspari vandeniui bazė – makiažo pagrindas išsilaiko visą dieną. Apsauga nuo saulės – SPF 15.  Švelni formulė puikiai tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai. Neužkemša porų bei leidžia odai kvėpuoti.

Sudėtyje yra 100 proc. išgrynintų mineralų – tik 6 ingredientai. „Idun Minerals“ birus makiažo pagrindas – tai puikus pasirinkimas! 
Sudėtyje nėra kvapiklių, konservantų ar cheminių medžiagų, kurios paprastai sukelia alergijas ar niežulį. 

Naudojimas: Geriausiems rezultatams pasiekti „Idun Minerals“ birų makiažo pagrindą tepkite su „Idun Minerals Kabuki“ šepetėliu ar ištraukiamu kelioniniu „Kabuki“ šepetėliu.


Pakuotė. Susidarė įspūdis, kad didelę įtaką priemonės populiarumui padarė labai patraukli pakuotė bei dizainas. Tik pažūrėkite - indelis kvadratinis, pagrindas skaidraus plastiko, tačiau tvirto, labai kokybiško, atrodančio kaip stiklas. Užsukamas plastikinis dangtelis puoštas tekstūruotu paveikslėliu, primenančiu meno kūrinius. Atrodo iš ties įdomiai ir patraukliai, tad lyg ir noras išbandyti didesnis - visuomet maloniau naudoti priemones gražiose, akims patraukliose pakuotėse, tiesa?

Po atsukamu dangteliu įdėtas standartinis tarpinis sluoksnis priemonei dozuoti ir iškratyti iš pakuotės.

Kvapas. Gamintojas pasirinko nenaudoti kvapiųjų medžiagų - ši kosmetika bekvapė  (ir dėl to labai džiaugiuosi).

Konsistencija biri pudrinė, vidutinio drėgnumo.


Sudėtis: Mica, Zinc Oxide
+/- C.I. 77891, C.I. 77492, C.I. 77491, C.I. 77499.


Poveikis. Mano įsigyta pudra pati šviesiausia, neutralaus atspalvio. Priemonė lengvai dengiasi ant odos, tačiau iš kart pastebiu, kad priemonė labai minimaliai maskuoja... Plonyčio sluoksnio visiškai nesimato ant odos, tad dengiu vos vos, truputuką storesniu ir vistiek, maskavimas man pasirodė labai labai lengvas. Be to, atspalvis lyg ir netinka mano odai. Mano spalvinis tipas neutralus, tačiau neutralios pudros man netinka - dažnai renkuosi šiek tiek šiltesnio atspalvio arba su lengva rožine spalva. Tad, kad veidas neatrodytų be gyvybės, kaip numirėlio, būtinai dengiu šilto atspalvio skaistalus ar bronzatą ir viską užfiksuoju suliejančiu makiažo fiksatoriumi. 


Tokio tipo priemonės man labai patinka dėl lengvo naudojimo ir greito efekto - per nepilnas penkias minutes mano veidas padažytas ir aš esu pasirengusi. Viskas ir su šia priemone būtų puiku, tačiau biri pudra nesilaiko ant veido kaip padengta - net ir ploniausias sluoksnis sukrenta į raukšleles ir veido poras. Akinių kojelės nuima priemonę plėmais, jau nekalbu apie prisilietimus. Keista, mat iki šiol bandytos mineralinės pudros taip nesielgė, atrodo, kad šios pudros formulė (kad ir kokia saugi ji būtų), nėra visiškai apgalvota dėvėjimui  be rūpesčių. Be to, dienos eigoje jaučiu, kaip veido odą priemonė sausina - vietose, kur pudra sukrenta labiausiai, tempia odą ir niežti iš sausumo.

Kad ir kaip bebūtų apmaudu, tačiau šis makiažo pagrindas man nepatinka - nei vienas produktas, kuris subėga į raukšleles negali būti vertinamas teigiamai. Kad ir ką bedaryčiau, kad ir kaip paruoščiau odą - niekas nesikeičia. Galiausiai šiai dienai aš pastebėjau, kad mieliau dengiu skystą makiažo pagrindą, nei renkuosi tą greitą makiažą šia pudra. Nerekomenduoju - priemonė nepigi, o pagrindinės funkcijos paprasčiausiai neatlieka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man taip būna apmaudu, kai nusprendus nusipirkti kokią nors brangesnę priemonę paaiškėja, kad ji tau netinka ir negali jos naudotis. Mėginukų ne visada yra galimybė gauti juk irgi... Gaila, kad kosmetikos priemonės tai ne kokie nors batukai, kuriuos galima, jei nepatinka, grąžinti į parduotuvę per 14 dienų. Aišku, būtų galima naudoti laiko patikrintas priemones, kurias niekada nenuvilia, bet vis norisi kažką naujo išbandyti, bet taip dažnai tos naujovės nuvilia...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, nusivylimas didelis, nes pinigai išmesti į balą. Kosmetika tarsi loterija: tiks - netiks?
      Man labai gaila, kad liko vos kelios merginos rašančios blogus. Anksčiau prieš perkant buvo galima pasižiūrėti kitų patirtis ir lengviau apsispręsti dėl (ne)pirkimo ir rizika, kad nepatiks ar netiks taip buvo mažesnė. Bet ką padarysi, dabar tenka bandymo būdu :D

      Panaikinti
  2. Pritariu, irgi neseniai nusipirkau naują priemonę, maniau bus geresnė nei Lumene CC kremas, bet, deja, tuščiai išleisti pinigai :( Nauja priemonė labai išryškina poras, kažkaip negražiai atrodo ant odos... Dėl pudros - man biri uoga uoga pudra (iš kurios irgi tikėjausi gana daug) subėgo į raukšleles, veidai atrodo labai "nešviežiai", tarsi kokių miltų su riebalais būčiau ant veido užsitepusi, fui... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebandėte prieš ta Uoga Uoga mėginkų? Jie turi labai lanksčią sistemą, galima lengvai gauti mėginėlių pabandymui. Aš planuoju Uoga Uoga mineralinės pudros pirkimą, man labai patiko mėginėlis ir puikiai ant veido atrodo.

      Panaikinti
  3. Beje, ačiū už apžvalgas, mane domina šios firmos produktai, bet dabar tikrai nebepirksiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau, džiaugiuosi, kad mano apžvalgos jums padeda ;)
      Žinokite ką bandžiau iki šiol šio gamintojo - nepasiteisino. Aišku, gal kokios lūpų priemonės pas juos puikios, bet kol kas bandyti noro neturiu.

      Panaikinti
  4. Kadangi man labai patiko tušas, o ši pudra seniai kritus į akį, tik kaina baido, tai mielai perpirkčiau pasibandymui.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Susitarėm asmeniškai :)
      Sėkmės bandymuose, gal tau patiks labiau, nei man.

      Panaikinti
    2. Ačiū už galimybę išmėginti! Palieku komentarą tiems, kurie užbėgs ieškodami atsiliepimų apie šią pudrą, kad pabandžiusi visiškai pritariu tekste išsakytai nuomonei :)

      Panaikinti
    3. Visgi efektas ir tau toks pat? Labai gaila :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą