NUXE "Very Rose" 3-in-1 Soothing Micellar Water - micelinis vanduo su rožių vandeniu

Regis ir jums atrodo, kad sunaudoju labai daug kosmetikos, tačiau tiesa ta, kad naudoju ne daugiau, nei anksčiau, tiesiog mano pastaruoju metu naudojamos pakuotės mažesnės nei įprastai, baiginėju visokius kelioninio dydžio buteliukus, mėginius ir advento kalendorių radinius. Pavyzdžiui, šiai dienai esu sunaudojusi apie pusę Nuxe advento kalendoriaus radinių. Stebėtinai greit, kai anksčiau viską išbandyti man reikdavo kiek daugiau nei metų. Va šį kart noriu jums papasakoti apie dar vieną, nuostabų Nuxe produktą - micelinį vandenį, kurį naudojant vakarinis makiažo valymas nušvito visai kitomis spalvomis. 


Produktas: NUXE "Very Rose" 3-in-1 Soothing Micellar Water - micelinis vanduo su rožių vandeniu
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: valyti makiažą, gaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli sudėtinių dalių ingredientai
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 40 ml. Pilno dydžio pakuotė - 200 ml
Kaina: 200 ml - 17,78 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Makiažo valymas yra pirmasis ir labai svarbus kasdienio ritualo etapas! Papildytas 100 proc. augalinės kilmės kompleksu „Skin Respect“, teigiamai veikia odą ir nepažeidžia jos pusiausvyros. Atgaivina odą, o subtilus rožių aromatas pažadina pojūčius. Formulė išbandyta prižiūrint dermatologams. Micelinis vanduo yra gerai toleruojamas, veiksmingai valo nešvarumus ir makiažą.

Pagrindinės veikliosios medžiagos:
- rožių vanduo – ši sudedamoji dalis garsėja raminamosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis; tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai;
- 100 proc. natūralus augalinis kompleksas „Skin Respect“ – jo sudėtyje esantis drėkinamasis cukrus sudrėkina ir stiprina odos apsauginį barjerą.

NAUDOJIMAS: Ryte ir vakare švelniai nuvalykite veidą ir akis miceliniu vandeniu sudrėkintu vatos diskeliu. Kartokite procedūrą, kol vatos diskelis bus švarus. Užbaikite odos puoselėjimo ritualą kitais „Very Rose“ linijos produktais.


Pakuotė. Mano rankose mažytis skaidraus, rožinio plastiko buteliukas su atsukamu dangteliu. Šį kart nekėliau pilno dydžio pakuotės, nes realiai ji atrodo lygiai taip pat, kaip ir mano turima. Manyčiau vienintelis skirtumas turėtų būti kažkokia patogesnė dozavimo anga.
Švelniai rožinis dizainas atrodo patraukliai, tačiau norint perskaityti užrašus yra problemų, priekyje esantys susilieja su užrašais ant galo, tad... gal šioje vietoje gamintojas galėjo paaukoti dizainą vietoje patogumo?

Kvapas. Jokia staigmena - kvepia ir turi pakankamai intensyvų kosmetinį rožių aromatą. Primena Bulgariškų rožių aromatą. Stebiuosi savimi, nes kvapas man iš ties patinka ir nuteikia maloniai.

Konsistencija vandens skystumo, bespalvis skystis.


Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, PEG-6 Caprylic/ Capric Glycerides, Pentylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Parfum/ Fragrance, Sodium Gluconate, Cetrimonium Bromide, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.


Poveikis. Jau kuris laikas nebenaudoju micelinių vandenų, nes paprastai jie valo prasčiau, nei mano pamėgti dvifaziai valikliai. Ant micelinių vandenų pakuočių gamintojai rašo, kad neva jų nereikia nuplauti, bet tiesa ta, kad visų micelinių vandenų likučius nuprausti nuo odos būtina. 

Jau pagyriau šios priemonės kvapą, kas kart valantis makiažą jis mane maloniai nuteikia ir kelia nuotaiką. Pirmą kart valydama nežinojau ko tikėtis ir buvau šokiruota pabandžiusi nuvalyti mano teplų ir ne taip lengvai nuvalomą tušą - pašalino be jokio trynimo. Pridėjau suvilgytą valymo diskelį, palaikiau kelias sekundes ir viskas nusivalė su pora perbraukimų! Stebuklas, nes nereikėjo trinti, tad oda nesudirgo, makiažas pilnai nusivalė nuo odos be jokio vargo, greit, efektyviai. 

Tiesą sakant aš nepamenu micelinio vandens, kuris taip efektyviai valytų, kuris taip greit veiktų ir po kurio oda nebūtų nei sausa, nei sudirginta - jautėsi komfortiškai, rezultatas greitas ir malonus. Nepakartojamas, puikus, efektyvus ir švelnus micelinis. Geriausia, ką naudojau per pastaruosius kelis metus! Dabar aš noriu kasdien taip lengvai nuvalyti makiažą, tad galvoju apie pilno dydžio pakuotę. Manau sulaukusi nuolaidos, šia priemone papildysiu savo kosmetinę. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kaina kandžiojasi :D Ypač, palyginus su kiekiu - dažniausiai micelinio vandens būna bent 450-500ml :) Na, gal kada išbandysiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepigu, bet valomasis efektas labai geras. Reikia akcijų sulaukti, kad taip nesikandžiotų ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą