PIRMAS ĮSPŪDIS. EAU THERMALE JONZAC "Pure" Purifying Mattifying - veido kremas mišriai, riebiai ir jautriai odai

Apie Jonzac kompanijos produktus turiu labai palankią nuomonę ir nesenai gavau porą mėginėlių, kurie skirti ne mano odos tipui. Pabandyti nusprendžiau ir vieną jų sunaudojau veidui, o kitą - pėdoms ir rankoms. Vieno mėginio veidui visiškai pakako nuomonei susidaryti, tad trumpas įrašas su pirmuoju įspūdžiu.


Ką žada gamintojas: Drėkinamosiomis savybėmis pasižymintis kremas rūpinasi oda ir suteikia jai matinį atspalvį. Priemonė padeda reguliuoti riebalų išskyrimą ir vizualiai sutraukia poras.
Sudėtyje yra 20% Jonzac terminio šaltinio vandens, cinko druskos, hamamelių lapų vandens ir bambukų ekstrakto.
Naudojimas: Rytais ir vakarais tepkite kremu švarią veido odą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: AquaHamamelis Virginiana Water, Glycerin, Coco-Caprylate/ Caprate, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Silica, Talc, Sodium Levulinate, Bentonite, Zinc PCA, Parfum, Sodium Benzoate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Lactic Acid, Glyceryl Undecylenate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Glycine Soja Oil


Kiekis: mėginuko kiekis po 3 ml. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: pilna kaina 17,99 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt; Eurokos
Gamintojas: "Eau de Thermale Jonzac", pagaminta Prancūzijoje


Mano nuomonė. Pirmiausia giriu priemonės sudėtį: visiškai saugi, odai naudinga sudėtis, kuria pasitikiu. Nors šis kremas ne mano odos tipui, tačiau saugios kompanijos sudėtys man jau ne pirmą kart palieka labai teigiamą įspūdį. Manau būtų labai geras sprendimas išbandyti mano odai tinkantį kremą ir greičiausiai tuo pasirinkimu būčiau patenkinta.

Priemonė lengvos, losjoną primenančios konsistencijos, tačiau turi stiprų, intensyvų kosmetinį aromatą, kuris ne tik ilgai išlieka, bet ir kutena uoslę ir nori kelti čiaudulį. Nesu jautri kvapams, bet šiuo atveju man jis kiek per stiprus. Veido kremas lengvai, itin greit susigeria į odą ir kelių sekundžių bėgyje paviršiui suteikia intensyvaus švelnumo ir vizualiai matomo matiškumo. Tikriausiai suprantate, kad aš ir matiškumas nesame draugai - sausos odos savininkės siekia švytinčios odos efekto. Tačiau manau, kad būtent matiškumas ir greičiausiai riebalų išsiskyrimo kontrolė (kurios negaliu patikrinti), labai patiktų riebalų perteklių linkusiai išskirti odai.

Gamintojas dar sako, kad kremas drėkina. Iš ties drėkinamasis efektas yra ir jis jaučiamas maždaug valandą po kremo padengimo. Tačiau... aš sausiaodė - toks drėkinimas man per silpnas, jau po poros valandų norisi kasytis odą, trūksta drėkinimo, tad jau po pirmojo pakelio nusprendžiau priemonės ant veido nebetepti. Kremą labai rekomenduočiau išbandyti riebios odos savininkėms - sudėtis puiki, iš ties matizuoja ir turi drėkinamojo efekto. O aš rinkčiausi mano odos tipui labiau tinkamą kremą ir labai smalsauju dėl šios kompanijos produkcijos - greičiausiai ateityje ką nors būtinai išbandysiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš šiuo metu naudoju Jonzac Rehydrate valomąją želė veidui prausti - labai patinka, visiškai nesausina, kvapas labai švelnus (nestiprus). Esu bandžiusi Rehydrate serijos kremą veidui irgi labai patiko, galvoju, kad kada pabaigsiu savo šiuo metu turimas priemones nusipirksiu ir pilno dydžio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va - man atrodo šita kompanija labai verta dėmesio. labai norisi ateityje išbandyti daugiau, tačiau kol kas dar turiu nemažai kitų priemonių.

      Panaikinti
  2. Mane irgi domina ši kosmetika, kai pabaigsiu turimas savo atsargas ir bus nuolaidos, turbūt išbandysiu ką nors :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galite ir pasirašyti vardu, kažkaip žmogiškiau, kai kalbiesi ne su anonimu - gi niekas nesuseks :)

      Atrodo ši kosmetika puikus pasirinkimas odai, gaila, kad tikrai mažai žinomas.

      Panaikinti

Rašyti komentarą