KARLOVY VARY Bath Salt Spring Salt "OZAL" - originali vonios druska su eteriniais aliejais ir ekstraktais

Valio! Pagaliau galima drąsiai pradėti vonių sezoną, nors atrodo, kad jis tik kelioms savaitėms buvo uždarytas, nes šaltoka ta mūsų vasara, karštų dienų ženkliai mažiau, nei pernai. Tad, valio - sveikas sugrįžęs vonios sezone. Šįkart labai trumpas įrašas apie vonios druską, čekišką vonios druską.


Ką žada gamintojas: Originali vonios druska su eteriniais aliejais ir ekstraktais. Stimuliuoja metabolizmą ir suteikia sveikatinimosi pojūtį. Valo odą. Mineralai ir elementai suteikia odai švelnumo. Priemonė šalina stresą, nerimą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Sodium Sulfate, Sodium HydrogencarbonateSodium Chloride, Sodium Carbonate, Potassium Chloride, Arnica Montana, Natural Mineral SaltEucalyptus Globulus, Rosmarinus Officinalis, Thymus Vulgaris, Silica.
+/-: CI 47005, CI 73015, CI 14720, CI 42090, CI 19140.


Kiekis: mėginuko kiekis 25 ml. Galima įsigyti 1000 ml pakuotėje
Kaina: neįsivaizduoju
Kur galima įsigyti: Lietuvoje įsigyti neįmanoma
Gamintojas: "Vridlo" v.d. Pagaminta Karlovy Vary, Čekija


Mano nuomonė. Šį nedidelį paketėlį buvau gavusi kelionės Čekijoje metu ir galvojau, kad jis visiškai toks pat, kaip mano pirktas Čekijoje (ČIA). Tik supylusi druską į vonią supratau, kad ji šiek tiek skiriasi, nes yra iš kitos linijos ir kvepia kitaip. 

Man patinka, kad čekiška druska itin smulki, tad greit ištirpsta vandenyje, paskleisdama malonų aromatą. Turimo 25 g kiekio vienai voniai man buvo mažoka - trūko intensyvesnio aromato, ypač kai lyginu su kita čekiška druska, kurios pyliau tiek, kiek širdis geidė. Vonioje jautėsi malonus žolelių aromatas, tik šį kart jokios jūros gaivos: jautėsi žalios žolelės. Malonu, bet reikėjo stipresnio kvapo.

Mes per daug pripratę prie ruziškų vonios druskų, nes... jos visai kitokios ir lyginant su šia čekiška... skirtumas didžiulis. Po šios vonios kūnas aplimpa pavieniais burbuliukais, kūnas apsipalaiduoja, oda tampa švelni, minkšta, maloni... Efektas labai geras ir tiesą pasakius pasvajoju, kad ne tos standartinės, o būtent žinomų Europos SPA regionų druskos pasiektų mūsų rinką - jos visiškai kitokios ir efektas tiek odai, tiek raumenims, tiek bendrai savijautai man ženkliai malonesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. eurokos nuolaida vonios burbulams :) O aš negaliu gulėnėti vonioje, man darosi bloga. Bandžiau, bet kai vieną kartą jau maniau, kad teks kviesti greitąją, ačiū, daugiau nebenoriu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal tiesiog nepakeliate karštos temperatūros? Vadinasi vonia jums paprasčiausiai netinka? O kaip su pirtimis?

      Panaikinti
    2. Ne, pirčių irgi nemėgstu :D

      Panaikinti
    3. Suprantu, tuomet ir vonia dėl karštesnės aplinkos jums greičiausiai dėl to netinka.

      Panaikinti

Rašyti komentarą