NUXE "Huile Prodigieuse Riche" multi-purpose nourishing oil - daugiafunkcinis maitinantis veido, kūno ir plaukų aliejus

Vis dar testuoju Nuxe advento kalendoriaus radinius ir tiesą pasakius, jau pagalvoju apie šių metų advento kalendorius. Mačiau, kad The Body Shop išleido advento kalendorių, tačiau nežinau ar tikrai jo noriu? Tiesą pasakius pati nelabai žinau ko noriu... ir net nežinau, ar iš vis šiemet noriu kalendoriaus. O jūs? Ar jau galvojate apie advento kalendorius? Ar perkate juos kiekvienais metais? Gal apie kažkurį svajojate jau ilgesnį laiką ir šiemet ruošiatės iš anksto griebti? Papasakokite.

Na, o šiam kartui noriu dalis Nuxe aliejaus apžvalga. Tokius testavau kelis skirtingus - tradicinį, su blizgučiais, su gėlių aromatu ir visi jie universalūs, tinkami naudoti bemaž visam kūnui ir kelioms skirtingoms reikmėms. Šiandiena apie riebiausią, skirtą sausai odai.


Produktas: NUXE "Huile Prodigieuse Riche" multi-purpose nourishing oil - daugiafunkcinis maitinantis veido, kūno ir plaukų aliejus
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: maitinti veido ir kūno odą, plaukus
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: švelnina ir minkština odą
Labiausiai nepatiko: trūksta maitinimo
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 10 ml. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml arba 100 ml
Kaina: 50 ml - 22,02 Eur; 100 ml - 35,24 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Maitinantis aliejus labai sausai odai su Huile Prodigieuse aromatu. Priemonė maitina odą ir suteikia jai švytėjimo. Tinka naudoti veidui, kūnui ir plaukams. Nepalieka riebumo pojūčio, nėra lipnumo ar aliejingo efekto. Suteikia satino efektą odai. Malonus šilto smėlio ir saulės kvapas. Mažina strijas. 
Naudojimas: tinka veidui, kūnui ir plaukams, visus metus. Prieš padengdami aliejų, patrinkite jį tarp rankų, kad sušiltų.
- VEIDUI. Naudokite kartu su veido kremu.
- KŪNUI. Padenkite masažuojamaisiais judesiais, daugiausiai dėmesio skirkite itin sausoms kūno vietoms ir strijoms.
- PLAUKAMS. Denkite ant galiukų ar viso ilgio, nenuplaukite. Intensyviam poveikiui 1-2 kartus savaitėje padenkite kaip aliejinę kaukę, kurią palikite bent 10 minučių prieš plaudami šampūnu. 
Galima kelis lašus naudoti vietoje vonios aliejaus.


Pakuotė. Matinio stiklo buteliukas su užsuktu aukso spalvos dangteliu. Po dangteliu nėra jokios dozavimo angos, tad produktą reikia pilti tiesiog į delną. Toks dozavimo būdas nėra pats patogiausias, nes tai įsipili per daug, kad patogiai sušildyti tarp delnų, tai prabėga pro šalį. Manau, kad pilno dydžio pakuotė turi pompą, tad dozavimas ženkliai patogesnis, nei mano buteliuko.

Kvapas. Šis kvapas yra patentuotas ir naudojamas keliuose kompanijos produktuose. Anksčiau jis mane erzino, priminė pupų anksčių ir močiutės kvepalų aromatą, tačiau šiai dienai mano uoslė pasikeitusi ir aromatas nebėra atgrasus. Jis kvepia šiltu, minkštu, kreminiu gėlių ir kosmetikos aromatu su jaučiama žalumos nata. Aromatas keistas ir manau jaunesnę auditoriją gali erzinti, tad jei tik turite galimybę - būtinai pauostykite.

Konsistencija riebesnė ir sunkesnė, nei originalaus aliejaus. Aliejinė, tačiau masažuojant ant odos lyg ir jaučiasi pudriškumas, o oda įgauna satino švelnumo efektą.


Sudėtis: CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, DECYL OLEATE, OLEIC/ LINOLEIC/ LINOLENIC POLYGLYCERIDES, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, PARFUM/ FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, TOCOPHEROL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ASCORBIC ACID, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, AQUA/ WATER, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL.


Poveikis. Vertinant aliejaus sudėtį tikriausiai reiktų paminėti, kad priemonės sudėtyje labai daug minkštiklių ir odą kondicionuojančių ingredientų. Tačiau nėra nieko, kas labai intensyviai maitintų odą. Dauguma vidutinio saugumo ingredientų skirti kvapams išlaikyti ir sukurti. Sudėtis iš esmės nebloga ir pakankamai saugi, tik jautresnius kvapams gali erzinti ar alergizuoti. 

Aliejinė priemonės konsistencija lengvai pasidengia ant odos bei gana greit įsigeria. Priemonė ant odos paviršiaus jaučiasi tarsi pudriška, o priemonei susigėrus odos paviršius tampa satininis, oda minkšta, maloni, švelni, lygi liesti. Tačiau svarbiausias klausimas - ar aliejus maitina odą? Patepus aliejumi odos sausumas ženkliai sumažėja, tačiau maitinamasis efektas nėra stiprus - kondicionuoja, sausumą šalina, odos paviršių minkština ir švelnina. 

Ir visgi, šis aliejus nebūtų mano pirmas pasirinkimas, jei reiktų rinktis tik vieną priemonę. Man reikia stipresnio odos drėkinimo, intensyvesnio maitinimo. Tik su šiuo aliejumi pakankamo maitinimo nepavyksta išgauti. Tačiau šis aliejus puikiai minkština ir švelnina odos paviršių. Pakaitomis su gerai drėkinančiu losjonu man labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Advento kalendorius manau puiki dovana sau toms, kas mėgsta bandyti visų rūšių kosmetika. Aš nepirkčiau tokio dalyko, vien dėl to kad kai kurių produktų iš viso nenaudoju, pvz rankų kremai, lūpų blizgiai - tai kur juos po to dėt :) . Iš mini pakuočių mane labiausiai domina kvepalai, nes pilnu buteliukų niekad neispurskiu. Gundausi dabar Dries Van Noten 2 ml x 10 setu kažkada pasirodysianciu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, būtent dėl galimybės išbandyti produktus man kalendoriai ir patinka, bet jei nerasiu kas domina - greičiausiai neturėsiu iš vis :)
      P.S. setukai atrodo patraukliai, bet nežinau ko tikėtis, reiktų paieškoti informacijos.

      Panaikinti
  2. Ta pati “problema” ir man: kaip ir norisi to advento kalendoriaus, bet kažkaip abejoju. Vis pasidairau, ar kokių naujienų yra, bet kol kas niekas dėmesio nepatraukė. Gal Rituals? Bet kad pridėta būna daug rankų kremų, kuriuos galų gale sunaudoju kūnui. Loccitane be galo daug plastiko, ypač dušo “želiukai” po kelis mililitrus. Graudu už tokią kainą. BodyShopas labai atsibodęs. Vis tie patys gaminiai. O dekoratyvinės kosmetikos nelabai ką naudoju. Laiko iki gruodžio dar yra. Gal kas patrauks akį. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pridėčiau, kad Douglas neverti dėmesio niekučiai, Benefit - n metų tas pats per tą patį; Biotherm - odai kenkianti kosmetika su alkoholiu....
      Aš lygiai taip pat laukiu, kol kažkas labai sudomins, bet manau labai neliūdėsiu, jei šiais metais liksiu be kalendoriaus.

      Panaikinti
  3. Visiškai nedomina tie advento kalendoriai - geriau iškart nusipirksiu norimą daiktą, negu gausiu krūvelę visokių niekniekių :) Net ir gavus mėginukų, stengiuosi iškart juos sunaudoti, nemėgstu apsikrauti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visai faina, kai nori išbandyti konkrečios kompanijos produktus - va aš norėjau Nuxe patestuoti, pasižiūrėti veido priežiūrą (prancūzaitės labai giria), tai pirkau Nuxe. Norėjau Jagelavičiūtės Biotherm rekomenduotus kremus nusipirkti - vietoj vieno kremo nusipirkau kalendorių ir ačiū Dievams, nes kosmetika š... Kitiems labai patinka staigmenos faktorius.
      O šiaip jei tikrai norisi kažko konkretaus - žinoma, kad geriau vienas tikrai kokybiškas daiktas, nei neaiškių niekučių pilnas kalendorius.

      Panaikinti

Rašyti komentarą